A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Brumi :D
Ez az, végre inszemes siker!!!
Gratulálok, nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok!!!

manda

Brumi! Ugyan mi még nem találkoztunk itt, de szívből gratulálok neked! :wink:

Kép
vikike0429

Zsókuci
A vérveszteség a gáz, de én nem vérzek. Barnázok, de nem vérzek. Bár valóban nem mindennapi jelenség ez a vándorló méhlepény-szindróma, amit ma produkáltunk a gyermekemmel. Ha nekem még egy napot a kórházban kell töltenem, akkor belehalok, esküszöm. Egy hangom nem hallotta egy nővér, vagy doki sem. Az egyik orvos úgy jött vizitelni vasárnap reggel, hogy "itt pedig némán tűrjük a szenvedést". Tényleg mindent megtettem, de a helyzet nem javult. Most ez hülyén hangzik és mérgesek lesztek, de tényleg nem érdekel, hogy most velem mi lesz, vagy mi lehet.

Estrella
Hát ja, csoda, hogy az itteni uh-n bármit is látnak. A párom is bent volt ma, és ledöbbent, hogy Ő ezen nem lát semmit. (mármint mi micsoda) W.dokinál egyből vágta a dolgot, pedig akkor még 12 hetes volt csak a baba. (akkor volt először 12 hetes. Azóta is mindenhol annyit mutat a gép és annyit mondanak)
Vendég

Sziasztok!
Lexi!
Írtam pü-t!
Mbeus
mbeus

Lexi,

rendben, én nem győzködlek tovább, hiszen ez a Te életed. Dönts belátásod szerint. Drukkolok Nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Brumi!
Gratulálok! Boldog babavárást neked! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi!

Nem szabad ennyira akaratosnak lenni! Én a kamionon kívűl írtam mást is ám! Nézd meg Zsókucit neki sem volt könnyű és még most sem az és még oly sok mindenki másnak sem! Tudod és most ne utálj meg ezért de lehet a babának sem tesz jót ez az egész!
Ja és korházról : amikor 4 évvel ezelőtt nem voltak képesek diganoztizálni egy egyszerű vagbél gyulladást és majdnem ott maradt a férjem! Na róluk ennyit! Én itt leírtam a korházat sajnos és oda az összes bizalmam!
De értsed már meg az életeddel játszól, megér ez neked ennyit? Gondolj a családodra ha bármi történne veled! Tessék reggel felmenni Pestre lehet még mind 2-ötökön tudnak segíteni!Igérd meg!
nikó

Zsókuci, Nikó
Felmegyek a JÁnos Kórházba. Remélem igazatok lesz és ott végre foglalkoznak is velem, nemcsak a pénzt teszi zsebre mindenki. Olyan kellemetlen helyzet. Múltkor is mentünk, igaz W. doki megnézte, de többször is mondta, hogy nem foglalkozik terhesekkel. Én nem is kértem, hogy nála szülhessek (pedig jó lenne) csak annyit, nézzen meg uh-val. ("Hálás is voltam, neki") Mintha az ember szívességet kérne az orvosoktól, hogy gyógyítsanak. Tudom, hogy itt senkinek nem könnyű. Én csak szerettem volna itthon lenni pár napot. Nem tudom szavakba önteni azokat a dolgokat, amiket a kórházban átéltem, de ha a férjem nem hoz ki, tuti, hogy a pszichiátrián folytatom az ott tartózkodásom. Nem azért, mert elhagytam magam. És az sem igaz, hogy feladtam, vagy befordultam. Lehet, hogy Kriszti úgy látta, mivel a gyógyszerek elkábítottak, de én harcoltam és erősnek éreztem magam. (Bár néha a wc-ig se tudtam elmenni, de akkor is) Itthon a dolgok a feje tetején állnak, a csekkek nincsenek befizetve, a munkámat nem is tudom hogy bírta átvenni műfaterom, és most megvertek, de a suli. Ez az iskola volt az egész életem egyetlen sikere. Elkezdeni így és kitűnőre megcsinálni. Nekem ez sokat jelentett, de ehhez jobban kellene ismernetek, hogy ezt megértsétek. Itt nem a stréberségről, egészen másról van szó. És most VÉGE! Ezek bonyolultabb dolgok, mint ahogy elsőre tűnnek. A párom megérti, Ő tudja mit jelentett ez nekem.
Megyek a János Kórházba! Szót fogadok Nektek. Köszönöm a rengeteg kedves szót és hogy aggódtatok a kisbabámért. Ez is sokat jelent nekem, mert eddigi életemben önzetlenül nem kaptam tized annyi szeretet sem, mint Tőletek. Mindig én adtam, de ha nekem volt szükségem egy- két jó szóra, valahogy egyedül találtam magam. Remélem nem bántottam meg senkit, ha igen kérem bocsásson meg. Valahogy most elfogyott az erőm. Más problémák is vannak az életemben. Már nincsenek tartalékaim. Sok volt ez a 32 év küzdelem.
Sok puszi mindenkinek
Vendég

Lexi
jól döntöttél hogy bemész a korházba :oops: :oops: olyan rossz olvasni a soraidat,annyi fájdalom van benne,állandóan könnybe lábad a szemem tőle :cry: :cry: jó kezekben leszel ott hidd el :oops: az iskolát is megértem,annyira rosszul jött ki hogy egy idöben volt ez,nem lehet halasztani vagy ilyesmi?drukkolok neked hogy rendben legyen/mármint a lehetöség szerint/veked minden :oops: :oops:

bibar

Lexi:
Örülök, hogy mész a Jánosba, biztosan jobb lesz, mint az itteni kórház.
Én is erősen gondolkodom az ittszülésről, ugyanis ha belegondolok, hogy itt kell szülnöm halálfélelmem van, és ez régen rossz. Lehet visszamegyek a régi kórházamba (SOTE II). Ott azért emberileg is ott vannak a szeren. És ilyenkor ez a fontos.
Remélem sikerrel jártok a Jánosban és kérlek jelentkezz ha hazaértetek egyből. (remélem viszel hálóinget, papucsot is..) mert lehet bent is fognak. :?
Vendég

Lexi
Én is arra gondoltam, mint Bibar, nem lehetne a sulival beszélni, hátha még nincs veszve minden, biztos meg lehetne oldani, hogy később tedd le a vizsgát. Még ne add fel!!!!
manda

Lexi,

Nem kell a BMC-be menned, hanem a sima nőgyógyi osztályra. Hidd el, ott is fognak foglalkozni veletek. Én ott feküdtem pár napot, és hidd el anélkül, hogy adtam volna bármit is, nagyon rendesek voltak.

Örülök, hogy feljössz, remélem jó híreket kapsz!

Jelentkezz, amint tudsz!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi!
Írtam püt!
Brumi!
Gratulálok tiszta szívből nektek!
Kriszti!
örülök,hogy rendeződött a pároddal minden!
Bibar!
Minden ok?
Bariném????????
Csibe!
Írtam neked is püt!
Vendég

Jó reggelt!

Lexike! Remélem, már úton vagytok. Én ugyan nem voltam még a Jánosban, de hiszek a csajoknak. Biztosan jó kezekben leszel! Drukkolok!!!!
A vizsgáról meg annyit, hogy, ha őszintén elmondasz mindent, akkor lektori engedéllyel nem lehet ezt az 1 vizsgát halasztani?
Mindenkinek közbe jöhet valami, és , ami most neked közbejött az nem kis dolog.

Kép
vikike0429

Bibar!
Írtam a másikba,de itt is gratulálok!
Vendég

Bibar milyen nagy már a babád :) , gratulálok hozzá.

Kép

csibe
csibe32

Lexi,
Tudom, hogy most nagyon nehéz neked, és el vagy fáradva. De jól döntöttél, már biztosan úton vagytok.
SZORÍTOK :!: :!: :!:

A suliban meg majd később próbálj meg halasztást kérni. Biztosan lesz rá megoldás!
Ez elég ok arra, hogy megértsék.

Bibar,
Jaj de jó hírek! Gratula! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Lexi, várunk a hírekkel. A sulival kapcsolatban szerintem, ha kitűnővel csináltad végig, akkor elképzelhetetlennek tartom, hogy pont a legutolsó vizsgád miatt legyél kénytelen abbahagyni. Most az első helyen legyél Te és a babád, ha pedig ezek a dolgok rendeződtek, intézheted a sulit. Biztos sikerülni fog!

Estrella, gratulálok a dobogó szivecskéhez!!!

Bibar, neked is!

Hát még Bruminak!!! :D

Lányok, pihenjetek sokat!!!
süni76

Lexi,

A Jánosban a nőgyógyászat tényleg nagyon jó, sőt ha ott fognak van egy alapítványi szoba igaz fizetős, de egyedül vagy fürdőszoba van, tv, lehet pihenni! Én is abban voltam, mondjuk néha nagyon unalmas volt egyedül...

Viszont egyet nem értek, azért mert kihagytál egy vizsgát vége a sulinak???
Nincs kredit rendszer?
Ráadásul ha orvosi papírt visz az ember, főleg kórházi zárójelentést!!! még uv-ra se küldenek vagy rosszul tudom?
A főnököm a záróvizsga után 1 1,5 évvel védte meg a szakdolgozatát, mert a záróvizsgára még el se kezdte írni a szakdoliját, szóval elég rugalmasan lehet ezt kezelni.
Bár nem tudom milyen suliba jársz,nem hiszem hoyg nagy különbség lenne fősulik közt

Zsókucinak igaza van ne kezdj el nagyon negatív lenni, kocsit meg lehet javítani, vizsgára tuti lehet még menni, Jánosban meg úgyis megmondják már a tutit, a rossz hír is jobb mint a bizonytalanság.
Én nagyon drukkolok, hogy végre vmi jó is történjen veletek!
madrin

Sziasztok csajok!

Fú látom sok minden történt itt mióta nem voltam, nem győzöm visszaolvasni. De azért igyekszem!

Brumi, Estrella,

Nagyon nagy gratula a babókhoz! Vigyázzatok nagyon rájuk és magatokra is! Pihenjetek sokat.

Lexi,

Borzasztóan sajnálom, nem tudok mit mondani, próbálj most nagyon erős lenni. Abszolút megértelek, hogy most utálod az egész világot, és igen igazat adok abban is, hogy nagyon igazságtalan tud lenni az élet. Ha nem is ennyire súlyos helyzetben, de valahol hasonlóban vagyok. Nekem is két álmom volt: a baba és az idegenvezetés. Egész életemben erre a kettőre vágytam. Nem gondoltam volna soha, hogy én is ide a BMC-be kerülök. És nekem is most lenne az utolsó vizsgám, de egy halasztás miatt (ami muszály volt sajnos) most változtatták meg a vizsgaszabályzatot és valószínűleg nem tudom letenni. Pedig minden álmom ez a suli volt. Ráadásul, ahol most dolgozom nem fogok lehetőséget kapni, pedig tökéletes lenne. Szóval a sulis dolgodat abszolút megértem. Leszámítva azt hogy az egyetlen örömöm az utazás, én is szinte csak vegetálok és telnek a napjaim, aminek úgy érzem nincs értelme. Mert két dolog töltené ki: a gyerek és olyan munka, amit igazán szeretnék és imádnám.

De nem vagyok telhetetlen nehogy azt higgyétek. Sok ember összetenné a két kezét ha olyan helyzetbe lenne, mint én. Nem panaszkodni akartam.

Viszont Lexi, a te állapotod most nem játék és hallgass a csajokra, irány a János. Egyrészt azért mert BMC-sként sokkal komolyabban vesznek, másrészt mert nagyon jó kezekbe kerülsz. A Jánosban nagyon jó a nőgyógyászat. Én sokszor feküdtem ott, több dokit tudok neked ajánlani. Én maximálisan meg voltam velük elégedve. Tudom neked ajánlani az én dokimat is, ő szuper és emberként bánik veled, jó szakember rengeteget köszönhetek neki. Bármit kértem mindent elintézett nekem. Persze beszélhet belőlem az elfogultság is, ezért nem mondom feltétlen hogy menjél hozzá, mert mindenkinek más jön be. (de ha mégis, akkor Dr. Dömötöri Jenőnek hívják és azt hiszem ma délután ő rendel a nőgyógyászati szakrendelésen) Tudok neked adni mobilt is, ha gondolod, akár a jövőre nézve, de nem akarok tolakodónak tűnni.

Viszont tudok még ajánlani neked 2 dokit,aki szintén nagyon jó, az egyik a Pálmai doki (Pálmai Bálint, egy fiatal, nagyon rendes orvos és jó szakember), a másik a Zsolnai doki, róla is csak pozitívat hallottam.
Aki nagyon jó uh-s az a Baltschik doki, de őt a stílusa miatt én nem nagyon kedvelem, egyszer volt hozzá szerencsém. Viszont állítólag ott az egyik legjobb uh-s szakember.
Szerintem kérdezd meg a Jánosos topicban a többieket.
Most a te egészséged a legfontosabb. De lelkileg borzasztó ez és teljesen jogos a fájdalmad. De most erősnek kell lenned magad, a baba és a családod miatt. Kitartás és szorítok, hogy minden rendben menjen.

Kriszti,

Olvastam hogy frissíted a táblát, majd beleraknál engem is, ha van időd? Köszi :)

Akinek most lesz valami drukkolok, olvaslak vissza titeket, csak most jöttem vissza Rómából és a mh-men is tiszta diliház van.

Amúgy én még várom a vérvétel és nőgyógy. vizsgálat eredményeit, de a héten felhívom W. dokit, hogy mikor menjek megbeszélésre, és akkor most mi köv. lépés, milyen gyogyikat kapjak.
vic12

Drága Lexi
Nagyon - nagyon szurkolok neked!Tudom te egy erős csajszi vagy és talpra fogsz állni bármi is legyen a mai eredmény!
Ennyi rossz után most már a jónak kell jönnie!!
gabicsibe

Bibar gratula Neked is, vigyázz a picúrra!

Lexi,

Én is úgy hallottam, hogy a legtöbb suliban igénybe lehet venni egyszer vagy max. 2-szer főigazgatói engedélyt. Pláne ha kitűnő vagy és orvosi papírt viszel Én még olyan fősulira jártam, ahol még nem vezették be a kredit rendszert, és ezt simán meg lehet próbálni. A tök linkek, a lusta disznók is megpróbálták. Orvosi papírral bizos meg lehet oldani, nem hinném, hogy ilyennel kekeckedének. A kredit rendszernél ez azért kicsit könnyebb. Persze te ezt jobban tudod, te tanulsz ott, én nem akarok okoskodni, félre ne értsd. De szerintem mindenképpen próbáld meg, ennyit megér, nem? :) Max. egy fél év múlva lesz summa cum laude végzettséged :)
vic12

Bibar:
De jó!!! Örülök nagyon, már milyen nagyok vagytok :)
Nem tudom Te hogy vagy vele, de én hol jobban vagyok, hol meg nagyon rosszul. Ez normális? Tiszta hülye vagyok már én is, mert ha rosszul vagyok az a baj, de ha meg semmi bajom akkor meg az a baj. Remélem minden rendben lesz a kisbabóval. Drukkolok nektek is! Puszi
Vendég

Lexi nagyon szorítok!!!

Bibar nagyon nagyon örülök hogy jól vagy!!!!!
málna79

Bibar! Gratulálok!!!!!!!!Csodálatos érzés lehet!
Vic! Milyen volt Rómában?

Kép
vikike0429

Bibar! Éljen!!!
brumi_30

Bibar
Gratula és most már nyugi :D
gabicsibe

Köszi lányok,annyira aranyosak vagytok :oops: :oops: :oops:

Estrella
ezzel én is ugyanigy voltam/vagyok :lol: :lol: mindig találok okot a kételkedésre :oops: :oops: nem lesz semmi baj,aki ilyen ügyesen spontán jött a lombik elött,az ott is marad még legalább 7 hónapig :P :P mikor mész nyaralni?annyira irigyellek érte :oops: :oops: már én is megkukolok,de kivárom a 12. hetet aztán mi is csinálunk hosszu hétvégéket :P hová mentek?hadd csorgassam a nyálam :P

bibar

Bibar és Többiek:

Már kb. 2-3 hónapja le lett szervezve a spanyolországi nyaralásunk. 10 éjszaka Salou-ban. Szombat reggel 6-kor indulunk.
Kicsit félek az utazástól meg a fürdőzéstől, napozástól, rosszullétektől...stb. De mindenre felkészültem, doktorbácsikámmal meg konzultáltam, elengedett. :) Azt hiszem semmit nem fogok csinálni, az talán nem fog megártani. :)
A lényeg, hogy nincs meló, nem kell emelgetni...stb. CSAK PIHI.
Vendég

Estrella! Hű, Spanyolország! Irigy vagyok! :oops:

Kép
vikike0429

Lexi remélem,már nem olvasod a soraimat,mert úton vagytok a János Kórházba!A lehető legjobb helyen leszel,nagyon profi a gárda.Továbbra is nagyon szorítok Értetek!!!!

Bibar gratulálok a hatalmas Babókátokhoz,na és persze ahhoz is,hogy nincs vérömleny :D :wink: !

Brumi tiszta szívemből gratulálok Nektek.

Gabi és Gil is ti vagytok a következők,akik javítják az inszemes statisztikát :wink: !

Estrella,de jó lesz Nektek...Más dolgod sem lesz,mint növeszteni a Babókádat :D !

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Hű, Estrella szuper lesz Nektek, az első nyaralás "hármasban".

Pihenj sokat! És ne aggódj, azt mondják, ami jól esik a mamának, az a babának is jó :lol:

Érezzétek nagyon jól magatokat, aztán majd mesélj és kérünk képeket is.

Judit

jucicuki

Jucicuki!
Annyira aranyos a pocid! Meg mindenkié aki rakott fel képeket, és remélem, hogy nagyon sok ilyen képet raktok fel a közeljövőben!
Várom ám nagyon a pocakos képeket!
Nefke
nefke

Helyzet jelentés!

Haza értünk a BMC-ből.

Férjemnek nem csináltattunk ma sperma vizsgálatot, mert múlthéten az itthon urulógusnál leadtuk és tegnap meglett az eredmény is.

Csak , hogy megint ne legyen minden olyan egyszerű megint találtak nála ESCHERICHIA COLI-bacit megint antibiotikum kúra 15 napig.
Ráadásul találtak nála egy klasz herezacskó viszérsérvet amit műteni kell.

Totál tanácstalanok vagyunk vele szemben, hogy megcsináltasuk a műtétet lombik előtt vagy ne.

Aki esetleg tud segítsen a témában.
Köszike!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Nos velem annyi, hogy megnézett a dokim UH-al és azt mondta sikeres volt a műtét.

Igaz baloldali vágásom baromira fáj egy földimogyorónnyi csomó van, és kék-zöld foltban pompázik.
Doki szerint vagy vérömleny ami felszívódik vagy az egymás felett lévő műtéti hegek ami sajnos nem fog elmúlni.
Se baj sok mindennel megtanultam már együtt élni. Ez legyen a legkevesebb.

Már azt hittem vége a klimaxos állapotnak, mert már nagyon kivagyok a hőhullámokkal és a hüvelyszárazsággal a többiről nem beszélek, mert az bakfitty ezekhez képest, de nem
még 2hónapot javasolt .
Holnap hívom fel a szegedi dokit, hogy mit szól hozzá és kaphatom-e még támogatással vagy ki kell fizetnem (37.000.-/db).

Most még kavarognak bennem az infók amivel ellátott , szépen lassan helyre teszem és folytatom a beszámolót.

bonya

Kép

Kép
bonya

Láttam Lexit
(legalábis amit mesélt az ismerőseinek totál egyezett a leírtakkal )a BMC-ben, de ne volt alkalmam bemutatkozni neki, mert szegény totál tele volt a rossz élményekkel és ismerősöknek mesélte a vele történteket.
Irénke felküldte Őket a W. doki rendelőjéhez, remélem lesz már előre lépés.

Nagyon stram csajszinak nézz ki szerintem kezd a lelkecskéje helyre rázódni.

Aki fent van az iwiw-en megnéztem a képeket hátha felismerek valakit, de sajna nem láttam ismerős arcokat.

bonya

Kép

Kép
bonya

Nem rég hívott fel Sz. doki, hogy beszélt K.dokivl és megerősítette, hogy kell még 2 havi GnRh analóg kezelést kapnom és csk utána indulhatunk.
Nem értem, hogy miért kell még mindig , nem volt elég ez a fél év.

Megadta a mobil számát, tökre jól esett.

Ami kicsit gáz, hogy júli 28- aug 20-ig szabin lesz, de talán ahogy számolgatom pont jól fog kijönni a szurizás miatt.

Annyit mondot még, hogy nem lesz egyszerű elkapni a legjobb időpontot az ilyen kezelés után.

Én nagyon bízok benne !!!

Úgy érzem megérdemeljük a kis manócskát ,-kat és ez idén sikerülni is fog.

bonya

Kép

Kép
bonya

bonya,
sajnálom ami veletek történik :(
Elhiszem hogy csalódott vagy.
HAsonló cipőben járunk, én mondjuk elvileg 3 hónapos kúrán vagyok.
Nem is értem miért kell Neked még tovább húznod.Gondolom azért mert nagy volt az endo.

Én csütörtökön megyek uh-ra kíváncsi leszek mit mondanak, nekem júliusban jár le a 3 hónap.
Nem tudod az endonál a spontán dolog ki van zárva?

Már akartam írni,
Bibar nagy gratula, megértem hogy most aggódsz mindenen, de szuper hír hogy nincs vérömleny:)
madrin

Madrin,
neked is volt műtét?
Légyszike írd le milyen folyamaton mentél kerezstül.

Szerintem nem zárja ki a spontánt csak abban az esetben ha a petevezetők is azok.

Nálam a jobb oldali a tavalyi laparatómiánaál kivették és a bal oladali pedi a mostani laparoszkópiánál pedi kiderült, hogy totál endós és átjárhatatlan.
Nálunk ezért zárja ki és és ráadásul még PCOS is vagyok és van egy HYPOPHISIS ADENOMÁM.

Ezért mondtak le nálam a spontán teherbeesésről sőt nem is javasolják a próbálkozást az esetleges méhenkivüliség miatt.

bonya

Kép

Kép
bonya

Vajon mi lehet Lexivel?????

Bonya, sajnálom. Nem semmi, amiken eddig keresztül mentél. Biztos meg van az oka, hogy még 2 hónapot rá kell húznotok a kezeléssel. Meglátod, gyorsan elrepül az az idő, aztán szúrkálhatod magad.
Jó, hogy megírtad, Szűcs doki mikor lesz szabin. Előtte én is megyek hozzá és felkerülök a várólistára.

Csajok, mit tudtok, tényleg 3 hónap a várakozási idő????
süni76

Lexi!
Remélem, minden rendben lesz! Izgulunk érted!! De a Jánosban jó kezekben vagy!

Brumi!
Gratulálok!!!!!

Gabi!
Mit szólsz Brumihoz?? :D És nem első kettő, hanem 3.!!!
Köszi még egyszer, hogy megvártál! Így azért kellemesebb volt a várakozás! Legalábbis nekem! :lol: :lol:
Feszít a hasad? Én semmit se érzek :? :(

Lippa!
Köszi a biztatást! OLykor nagy szükség van rá!!!

Bonya!
Kitartást kívánok! Szörnyű lehet, és már így is sok mindenen átmentél!

Bibar!
Szuper hírek!! Remélem, lassan megnyugszol!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Süni, gil,
aranyosak vagytok köszike az együttérzést!

Én azt hiszem, hogy valóban a sok rossz után általában valami jó szokott jönni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok! :oops: :oops:
Nagyon röstellem, hogy eltűntem, de az év vége sose egyszerű a suliban, ráadásul összevonnak júli1-től egy másik sulival, mindent leltározni kell...
Nagyjából visszaolvastam... :cry:

Lexi: :cry: :cry: borzasztóan sajnálom, hogy ezek történnek Veletek!Kívánom, hogy legyen jobb már végre minden!!

Kriszti:örülök, hogy kibékültetek! :D

Bibar!Brumi!Én is gratulálok Nektek!

Én jól vagyok, múlt héten voltam a 12.heti uh-n a Shöp Méreiben, nagyon-nagyon alapos volt a nőci, tüzetesen megézte a toxo gyanu miatt az agyát is a babának, de úgy tűnik minden rendben!
Remélem nem bánjátok ha megmutatom...ha igen írjátok meg és nem töltöm fel a képet.

mindenkinek puszi:
Réka

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka,
szerintem senki nem bánja ha feltöltöd.
De nem nyilatkozom inkább más nevében , mert elég változó a lányok lelkiállapota .

Én szívesen megnézném a kispocaklakód képeit.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya!Köszi, de még várok, lehet, hogy a másikba bejelentkezem és oda felrakom, így aki szeretné az megnézheti...így ez a legdiplomatikusabb szerintem...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Mi lehet Lexivel? Hátha Kriszti beszél vele, és tud majd valami infóval szolgálni!!!

Vic,
Milyen volt Rómában? :D Várjuk az élménybeszámolót :wink:

Estrella,
Ne aggódj, minden rendben lesz nálatok is! Irigybirigy a Spanyol út miatt :D Egyik kollégám pont most van kint, hétvégén jön haza… Nem éééérrrr :lol:

Bonya,
Nagyon sajnálom, hogy újra bacit találtak nálatok :( :( És hogy még 2 hónapot várnotok kell… De hidd el, meg lesz a gyümölcse! :D Tudod… mindent babóért :wink:

Réka,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!!! :D:D:D Engem tuti nem zavar a kép, de talán tényleg jobb, ha a babásba jössz át, és ott rakod fel – amúgy is már ott (is) a helyed :wink: :lol:

Ez a többi kismamira is vonatkozik ám!!! :D:D:D:D

Puszi!

Később még benézek, hátha lesz infó Lexiről…

Kép

Kép
zsókuci

Lexi!

Bár már nem olvasod, de örülök, hogy végre jó kezekbe kerültél. Tarts ki!

Brumi!

Gratulálok! Végre inszemes siker!

Bibar!

Jó, hogy elmúlt a vérömleny, de azért tessék pihenni! Vigyázz magadra és a babára!

Én ma voltam dokinál, minden rendben, de a szurkálás miatt még marad a szobafogság! :( :( :(

Kép

Kép
sharon

Gil
Hát most szólj hozzá!És képzeld a kis csalafinta beszélgetett velem a sorban és nem árulta el hogy ő az!!!!
Ne izgulj én sem érzek semmit!!!!!Holnapra szorítok!!!!
Úgy is együtt fogjuk tologatni a babakocsit 9 hónap múlva!Ez most sikerülni fog mind a kettőnknek!!!!!!!!Hinnünk kell benne!!!!!
Láttalak ma egy tablón :D Párom kérdezi,hogy gimibe oda jártál e ahol most tanítasz?
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: