Sziasztok!
Gurgi: ma nekem is nagyon gáz napom volt. Nyűgös voltam, türelmem semmi, legszívesebben egész nap aludtam volna. Ráadásul ritka fülledt idő volt ma
Voltam Blankával du. a játszótéren, összefutottunk ismerősökkel, és az egyik anyuka megkérdezte, hogy ugye már a napokban szülök?! Mondtam, hogy azért a napokban még nem szeretnék, és érdeklődtem, hogy miért kérdezi ezt?! Azt mondta, hogy nagyon fura az arcom, szerinte lesz valami.....Azért én még nem szeretném, viszont 2-3 hét múlva simán benne lennék
Hemej: Ti aztán már nagyon rendben vagytok. Nagyon szépek a
baba bútorok, gratulálok.
Ildi: : Üdv a csapatban.
Isaszeg... szép település. Ha megyünk a szüleimhez útba esik, így oda-vissza átutazunk rajta.
nenoke: úgy örülök, hogy már jobban érzed magad.

Amikor olvastam du. az írásod, nekiugrottam legalább 5x, 5 féleképpen hogy írok, de úgy éreztem, hogy inkább nem írok semmit, mert egyszerűen nem találtam a megfelelő szavakat...mert hát szerintem ilyenkor nincs is.
De a lényeg, hogy már megnyugodtál, a kevés mozgásról pedig én is azt tudom mondani mint a többiek, hogy az idő előrehaladtával már nagyon rapszodikusak ezek a mozgások. Nekem pl. ma alig mozgott a manóm, most este kezdtem el érezni először.
Holnap várjuk az infókat a doki után, addig is pihenj sokat, és a lényeg, hogy ne idegeskedj, mert azt a baba is érzi.
Ha pedig bent kell maradnod, amiatt végképp ne aggódj, ott legalább biztos helyen leszel. Minden jót kívánok Nektek!
Zsuzsi: : savkérdés.... az előző terhességem végén, én is nagyon szenvedtem a savtól, ráadásul én nem szedtem akkor rá semmit, mert nem mondta a dokim hogy lehet, Így maradt a tej, amivel nem sokra mentem...no meg az éjszakai virrasztások... tudom, nem könnyű, de kitartás, előbújik a bébi, és egycsapásra megoldódik a probléma

Tudom, ez most gyenge vigasz.
Emi: : hogy érted ezt a gombóc érzést a torkodban, amikor nyelsz akkor érzed? vagy úgy általában mindig?
Zsú: : ez komoly? Hidegfront 10 fok visszaesésseeeeeeel?! Éljen, éljen, éljen, jó sokáig éljen.....stb
A lábam meg változatlanul dagi, szerencsére nem túl vészes, de mostmár állandósulni látszik a dolog.
Megyek, mert vasalni akarok, illetve akar a fene, csak kell. És ilyenkor már egy kicsit elviselhetőbb a klíma a vasaláshoz.
Sziasztok. Jó éjt mindenkinek.
Móni