A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Elfogyott az egyik homeósom. Menyek patikába egy egész lajstrommal, hogy jobb ha veszek még 2-3 hétre elegendőt (tanulva a kitartó bentlakó kölkecskék kibújni nem akarásából). Há közlik vele, hogy a 6-os listámból nincs csak 2, de szerdán vagy pénteken nézzek be, tuti lesz. Meg há látják, hogy ha nekem kell, akkor vissza is menyek, s megveszem, nem marad a nyakukon.
Há még szép tőlük, hogy nem szórakoznak velem.
Amúgy szed még valaki ilyet? S ha igen, akkor mit, milyen hígításban, s milyen időközzel?

Kép
kissmanó

Zsuzsi: IGEN :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Manó: Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jól van Manó!
Nem vagyok egyedül.. :lol:

Na pihi van, me vizesedik a lábam..
torolve_20131003125716

Most számoltam utánna, és ha Samu is úgy jön mint Marci akkor már csak 18napom van :lol: De jó is lenne, bár akár mennyire is szeretnék már szülni én is tuti végighúzom :roll: Sőt, ha ráhúz még 10napot akkor Marcival egyszerre ünnepelhetnek majd :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Vonalzót sosem minősítettem én sem. Dokinéni a korongjáról kissé elnézte a mensi utáni számolást, így könyvecskémben júli 7 szerepel. Ami ugyi +3. Az uh meg mindig fiatalítja a drágám (hja, há nőnemű a lelkem), s egy héttel kisebbnek látja. Rá is kérdek szerdán dokinénire, ha a kölök mindig kisebb, akkor mi a frász van a pocakomban? Levegő nem lehet, mett súlya van, s húzza is rendesen a derekam.
Na, lányom hamar megunta egyedül a pocsolást, 25 percet ha ült a medencében. Pedig én áztatnám magam, de nem merem.
Jajj-jajj-jajj, Adriennel ilyen időszámításban ebben az órában mán kezdtem látni a csillagokat. S most csak verőfényes napsütést látok. Ujjjjjjjjjjj.

Emi, választhatsz: kukis vagy cuncis menjen hozzád állattalanítani? Adriám is meg Edóm is elég fapofával szedegetik az állatkákat, engem meg a kicsi fekete fene esz meg.

Kép
kissmanó

ÉLjen sokáig Bori és Ádám!!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy megjöttem a ctg-ről, és már kibőgtem magam, de folyamaotsan újrakezdem, úgyhogy Anneee, gyere, zokogjunk egymás vállán. Kiskölök meg sem moccant, úgyhogy újabb 20 percet adott nekem a nővérke, aki amúgy nagyon kedves volt. Én már akkor bőgtem, amikor mondta nekem, hogy nem tetszik az eredmény. A Kicsinek ugyanis többször csökkent a szívhangja. Aztán a végén felhívta a dokimat, aki 3 percen belül ott volt, lerohant velem az ultrahangra, megnézte a flowmetriát. Az legalább jó lett. Végül azt modnta a dokim, hogy egyérszt elnézést, hogy ilyen neurotikus lett, amikor meglátta az eredményt, és így rohant velem az uh-ra, ez az előzményeimnek tudható be, másrészt holnap jöjjek vissza megint ctg-re, és ha nem lesz jobb az eredmény, akkor bent is kell maradnom. És aztán meglájtuk, lehet, hogy császár lesz belőle. Én nem bánom, ha császár is lesz belőle, csak egészséges legyen LÉgy szíves, imádkozzatok az én Kispicurkámért! MÁr megint csak bőgök, Istenem, annyira félek, mi lesz, ha ez a kisfiú is itt hagy minket? Az előző a hatodik hónapban, ő meg a kilencedikben?

Kép
nenoke

Sziasztok!!!

Bori Hatalmas nagy gratula!!!! Sok-sok tejecskét és egészséget kívánok!!!! És nagyon várom a beszámolót (milyen volt, mekkora az úrfi...)

Ma egésznap feküdtem, annyira nem dagadok, a vérnyomim legutóbb 130/92 volt. Szerdán megyek nstre akkor vizsgál meg a doki, de előtérbe helyezte a bennmaradást, nem kockáztat.

Annee, ne sírjál, mert akkor én is sírok, igaz én reggel már elsírtam a maradék könnyeimet. :(

Ja, és szülni szeretnék, van egy megérzésem, de majd csak akkor írom ha bejött.

kispiskóta

Nenöke: Na tessék! Épp hogy abbahagytam...
Mennek a drukkok! Nem lesz gond, nyugiiii!!!! Ha sírsz az viszont nem tesz jót!

Hüle Annee, pont én beszélek.... :oops: :wink:
Vendég

Nenőke! Nem hagyhat ott Picur titeket. Képtelenség ebbe akárcsak bele is gondolni.
Lásd, milyen jó dokid van, rohan értetek ha kell. S inkább tényleg tegyél félre mindent, menj kórházba szem elé, s ha muszáj, akkor emeljék ki bébecskét a pociból.
Ja, s ne sírj, inkább beszélj vele, s meglásd kell hallgasson rád.
Mi tényleg fohászkodunk azért, hogy minden rendben legyen.
De azért éljen benned, bennetek a reménysugár, hogy a flowmetria jó lett.
Na pussz, s vigyázz magatokra. S nagyon várjuk a holnapi infót rólatok.
Amúgy mocorog ugyi babócád? Csak nem tecc neki az a csúnya ctg?

Kép
kissmanó

Zsú! Csaknem azt akarod onlány írni, hogy szeded a cuccost, mett itt az idő?
Baszket, lenyugodtam, hogy most ha törik, ha szakad ennek a szülésnek szépen idejében, indítás nélkül kell történnie, erre itt így kezdenek zajlani az események. Hát hogy legyen ember lányának ezek után türelme?
De péntekig akár mindenki beelőzhet, mi akkor sem szülünk. S KÉSZ:

Kép
kissmanó

Köszi a vigasztalást. Hát épp az a baj, hogy ma nem nagyon mocorog. Reggel volt egy kis csuklás, de az se a szokásos hosszú percekig tartó, egyébként nagy a csönd, ngy ritkán egy kicsi halvány. Pedig most ettem egy nutellás kiflit, mert attól fel szokott dobídni, de semmi. Nagyon félek.

Kép
nenoke

Nenő, ne aggódj, küldjük nektek a pozitív energiát!!! Amúgy sokat szokott mocorogni?

kispiskóta

Nenőke: nyugodj meg te is légyszives! Minden rendben van a babóddal, csak alszik ebben a nagy melegben! Ha a dokid megnézte uh-on és mindent rendben talált akkor minden rendben is van!!!Neked is küldök egy nagy ölelést! Kép

brigi73

Nenőke! Ha nem tudsz megnyugodni, akkor inkább szerintem hívd fel a dokid (jó ember az, tuti ért téged), s mondd el mi(k)től parázol. S akkor lehet inkább még ma bent tartanak, s felügyelnek rátok. De addig is, küldj bébnek egy kis pozitív energiát, tőled, apájától, s tőlünk. Érezze a kis hamiskás, hogy nem hagyhat ilyen kétségek közt gyötrődni.

Kép
kissmanó

Na elmegy az ember lánya fagyizni erre annyit irtok,hogy vissza olvasni is nehéz!Probálok egy pár képet fel tölteni.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Manó :lol: Aranyos vagy, de nem-nem szülök, csak megérzésem van. Pedig nagyon is szülnék...

Én csak vérnyomi miatt aggódom, de ahogy Annee-t hazaküldték 160-as vérnyomival, meg Heni 150-re se mondtak túl sokat, akkor az én 130-om kispályás, de azért be vagyok fosva.

Ja és apósom tegnap kb. 80%-ban állapította meg a császár lehetőségét, a múlhéten mért méretek miatt. Hát ettől is ki voltam borulva eléggé.

kispiskóta

Kép Kép Kép

hemej

Nenőke: Én Andrisom sem erölteti meg magát ma. Néha egy-két pozitúra váltás, de egyébként csend.
Remélem vihar előtti... :twisted: :twisted:
Vendég

Zsú! S nem kérdeztél vissza apósodra, hogy pályafutása alatt hányszor csaltak a megérzései? Csak hogy tudd, a 80% mennyire áll valós alapokon.
Na jó, mérek én is egy nyomit most. 112/66, ellenben nekem a pulzusom 112. Hát ezt azért kissé sokallom, mán nyugiban úlök itt több mint fél órája, ergó nem kellene épp ennyire pulzálni a vérem.

Na, indulunk apának új szandit venni (hálisten költhetjük a pízt, előző tartott egy hónapot kábé), meg beszerezni egy jó kis görögdinnyét.
Nyamm.
Oszt mire jövök, rossz hírét senknek ne olvassam.
Sírást befejezni, megy a sok ++++++++++++++++++

Kép
kissmanó

Hú Bori ez gyorsan ment.

Nagyon-nagyon gratulálok nektek! Sok-sok tejcsit Ádámnak és jó egészséget kívánok kis családotoknak.

Kép
szücsi

Micsa uralkodói szobája van a kishercegnek ott német honban.
Klassz.

Kép
kissmanó

Kép

hemej

Manó, jó orvos, így "sajna" hiszek neki.
Ja és pulzus nekem is magas, de ilyen melegben nem csoda, szerintem.

Hemej, jó lett a szoba!!! :wink:

kispiskóta

Ez a kedvencem a bölcsö.Remélem sokáig tudjuk majd használni. :P Kép

hemej

Nagyon gratulálok Bori!!!!!!!!!! Ádinak jó egészséget!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nenőke: Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

Kép
barbuli

GRATULÁLOK A KICSI ÁDÁMHOZ, NŐJŐN NAGYRA,
LEGYEN SOK TEJCIKE!!!
ISTEN NAGYON ÁLDJON MEG BENNETEKET!!!
Kép

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

köszi az üdvözléseket, akkor pár szó rólunk, röviden! :)

Isaszegen lakunk, 25 éves vagyok, júli 23-ra vagyok kiírva és a MÁV-ban tervezzük a szülést. Mivel rövidült és már nyílik a méhszáj ezért lehet hogy nem húzzuk ki végig... bár jó lenne, mert házfelújítás kellős közepén vagyunk, és még sok minden hátra van!

Eddig csak olvasgattam ezt a topicot, rengeteget írtok, és tök jó, hogy bármilyen témában tudtok beszélgetni! Jó ez a sok pozitív energia amit küldtök egymásnak, segít a többieknek!

Nagyon szépek a babaszobák, és csinik a kismamik is! :) Gurgi frizurája nagyon tetszik!!!! :D

nenőkének, és Annenak kitartást kívánok, hogy bennt és hogy mihamarabb kibújjon már a baba, kinek-kinek szája íze szerint! Az elkeseredés és a sírás semmiképpen nem tesz jót, tessék vidámnak lenni, az tesz jót a babáknak is! :)

És még utoljára én is imádom a dinnyét és a fagyit, kibírnám még ezekkel a hátralévő időt! :lol:

ma még jövök!

üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Ez lenne az ágy:Kép

hemej

Ja azt elfelejtettem írni, hogy megvettük a pihenőszéket és tök jó, mert ha majd elalszik benne akkor majdnem vizszintesig fektethető! A fürdőkádja pedig narancssárga lett. :lol:

Ja és tök bunkesz vagyok, mert nem is üdvözöltem az újakat! Szóval Üdv néktek.

kispiskóta

Gurgi, mit kell vinni kórházba? Evőeszköz, pohár..., ilyn szinten kérdem.

kispiskóta

Nem bírok feküdni, éhes vagyok és minden bajom van.
Mennék Atival boltba..de feszül a pocakom..

Nenőke!
Nem lesz semmi gond meglátod.
Lehet, hogy bent fognak a kórházban de ott állandó felügyelet alatt leszel és bármi van, akkor esetleg császár..de már te is a 37-ik hétben lépsz!
Szorítok nagyon neked!!!!! Nektek!!

Zsu!
Ma nekem is bedagadt a lábfejem, ilyen még nem volt.
Nem annyira durva, mint Andinak de közelítek.

Én nemtom mi van lányok, vhogy mindenkinek van vmi. nyügije..biztos a meleg is..
Én ma furán érzem a pocomat..ill. Samut, feszeng..azt érzem, hogy nagyon nincs már hely neki..állandóan érzem vmijét.

Volt nektek ilyen tapasztal mamik??
torolve_20131003125716

Hemej!
Olyan arik a kisrugik, ahogy ott lógnak a szekrényben :lol:

Ja Dikó!
Üdv. közöttünk!
torolve_20131003125716

Annee: Én nagyon drukkolok neked, hogy Andris mihamarabb kibújjon, így te is megnyugodnál, de addig se aggódj, sírj, minden rendben van!

Nenoke: csak pozitívan. Nagyon szorítok értetek, semmi baj nem lesz és hamarosan a karjaidban fogod tartani a tündéri kisfiadat.

Én nem vagyok egy lelkis típus, de most engem is felkavartak (jó értelemben) ezek a megszületett bébik. Szerintem most mindannyiunkban felerősödtek a gyerekszületési vágyak. Na de már kiokoskodtam magam. Kitartás lányok és sok-sok energiát a hátralévő kis időhöz.

Kép
szücsi

Ja és baromi türelmetlen vagyok ma.
torolve_20131003125716

Fáj a pocakom... Jó lenne ha történne már valami... :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Gurgula!Nekem is van ilyen érzésem a dokit pont ma kérdeztem.A válasz az volt,hogy kevés helye.Benjámin is mindig feszeng és akkor nekem egy fürdő szokott segíteni.Nekem mostanában a lábam között szokott fájni doki szerint a feje nyom minden esetre nagyon kellemetlen érzés.

hemej

Gurgi: én már napok óta türelmetlen vagyok :roll: Néha már magamat sem bírom elviselni, kiabálok mindenkivel minden hülyeségér :roll: Szerintem is ez a meleg kikészit mindenkit...

Ildi: egy napra vagyunk kiírva :lol: Én nem tudom, hogy hogy állok most 3hete voltam dokinál akkor minden rendben volt. Most szerdán akartam menni, erre ma mikor időpontot akartam kérni mondták, hogy csak 27-én lesz addig szabin van :cry:

brigi73

Henej: szuper kis "fészke" lesz a babódnak

Dikó: üdv köztünk

Az én lábam is ma kezdett el dagadni :cry:
Gurgi nincs a mi topikunk tagjai között vmi mágikus hasonlóság, h szinte ugyanazzal a panaszokkal jelentkezünk mindnyájan? (És nem csak a várandósággal kapcsolatos dolgokban egyezünk, hanem a magánszférában is ahogy én látom)

Kép
szücsi

Sziasztok!

Annee!
Kitartás!

Kép
Kép
zsanett26

Hemej!
Jaja, vszínű hogy pici a hely..
Sztem Samu 1 hét alatt sokat nőhetett..1 hete még nem éreztem ezt..remélem azért elegendő a magzatvíz..

Már nagyon várom a holnapi CTG-t.
torolve_20131003125716

Szücsi!!
Hát sztem van itt vmi. ebben a topikban..viszont az is biztos, hogy minden mamival és babával a legnagyobb rendben lesz minden.
Érzem!!!
Ez egy különleges topik.
torolve_20131003125716

Bocs Lányok!
Délelőtt irtam ide nektek először!
Nagyon szimpik vagytok,azért mertem ide irni.Júli.17-re vagok kiirva.De szerintem hamarabb megleszünk!

Kép
Kép
zsanett26

Lányok!

Úgy látom mindenki (legalábbis elég sokan) szeret pancsizni :lol:
ebből kifolyólag (bár tudom,h korai) ezennel mindenkit meghívok jövő nyárra egy medencés gryllpartira szerény otthonunkba, természetesen babákkal- bébikkel-papákkal. Azt hiszem az időpontot ráérünk még egyeztetni :lol:

Kép
szücsi

Gurgi: remélem ez az érzésed is bejön, mint az előzőek

Kép
szücsi

Akinek melege van küldök egy kis hűűűűűűűűűűűűűűs szellőt! Nálunk már 2x szakadt le az ég és utána nagyon jó a hőmérséklet. Nyissátok az ablakokat, ajtókat küldöm :wink:

Kép
szücsi

Éreztem én, hogy elflejtettem valamit :oops: Zsanett26: üdv közöttünk!

Szücsi: ide küldheted nálunk minden nyitva van mégsincs semmi levegő :cry: A függöny meg sem mozdul :cry:

brigi73

Hemej: nagyon cép a bébkuckó!

brigi73

Nenőke: Én imádkozom, ne félj, veletek vagyunk mi is és a Jóisten is! Sőt, anyukám is, aki már lassan mindent tud a topikunkról. Úgyhogy már ő is erősít lélekben! Ha befektetnek, akkor szem előtt lesztek. Kispicurkád veled marad, ne is gondolj másra! ++++++

Annee: Kicsit megnyugodtál? ++++++++

Zsanett: Van UH képed? Mesélj egy kicsit magatokról...

Szücsi: Hmmm ez szupi! Köszi a meghívást :D

Lányok: Olyan sok a savam, hogy nem tom, mit csináljak már. Bevettem már 2 Rennie-t. Kicist jobb lett, de nem tom, mit egyek, vagy ne egyek... :cry:
[/b]

Kép
zsuzsi**

Még egyszer köszi a vigasztalást, tényleg annyira jó ez a topik, annyira megnyugtat, annyi pozitív energiát ad!

Üdv Dikónak és Zsanettnek!

A barátnőm édesanyja védőnő, és azt üzente, hogy msot több kismamája is megszült, akik 3-4 héttel későbbre voltak kiírva. Szóval tuti a frontok, meg a meleg, ettől van szerintem mindenki annyira kiborulva.

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: