A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Sziasztok!
Nagyon jó volt a tali. Kiscsaládom is jóléerezte magát. Niki nagyon összehaverkodott Kyrával.
A mamik papik és babák mind helyesek és szimpatikusak.
Barbamami meggyes sütije is finom nagyon.
Nekem azt tetszett az egészben, hogy a lányokkal klasszul el lehetett mindenről beszélgetni. A pasik is elbeszélgettek az ő kis témáikról.
Akiráknak nagyon szép a házuk és kedves az anyukája.
A babák egytől egyik tündériek voltak. Persze fiatalabbak Nikinél így furcsa volt, hogy milyen picik és persze jó volt látni megint kisbabát.

Pannica Bacilivi
Jó, hogy nem történt semmi komolyabb baj. Niki az ágyról potyogott már le, viszont az szerencsére max fél méter magas és szőnyeg van körülötte, de így is megijyedt szegény. Eddig én sem tudtam, hogy így tud forogni, ha otthagyom akkor megy a kiságyba
vagy körberakom párnákkal.

boszibaba
aranyos a sapis kép.

Íme a képek:
Timi és Niki Kép

Niki nagyon összebarátkozott Kyrával, itt éppen ismerkednek.:) Kép
Kép
Kép

És a csoportkép: Kép

Kép
Kép
bbeti

Bacilivi,

Ugy hianyzol mar!!!! Szegenykem, nem lehet eleg ovatos az ember. Remelem, h. minden rendben Dalmival. Varok uj kepeket is. Hogy alltok a koltozessel?

Lilo,
Tenyleg van Csomoron is babauszas? Az is kozel van, es Veresen meg nem szoltak vissza, h. mehetunk, tehat meg nem koteleztuk el magunkat. Mikortol jonnetek? Szivesen csatlakoznek, ha nem banod. Irtam privit.
Ugye, h. hasonlit Noah Dijcsi Markjara? Akkor nem csak en latom igy :)

Zsanaekrol tud vki vmit?

Judithappy,
Csak ismetelni tudom magam, nagyon sugarzol a kepeken! Majd eljon Zsebike ideje, o tudja, mikor szeretne kijonni
:wink: A fertozes miatt ne aggodj, csak azert szolj, ha mentek a korhazba, lehet kapsz antibiotikumot az infuzioba, de ha nem veszes, akkor lehet ennyit sem kell tenni.

KépKép
KépKép
vitte

Jaj de jo a csoportkep!

Edesek a lanyok nagyon!!!!!!

Bbetti,
Kyra es Niki nagyon edesek a kepeken, igazi baratnok lettek :) Mintha puszilnak egymast. :lol:

KépKép
KépKép
vitte

Vitte,
nem akar átmenni a privi, tegnap óta már 3x írtam, holnap újra próbálom

Jó lehetett a tali, nagyon klasszak a képek. Kyra és Niki haláliak. Réka babáról nincs kép?

Judit, szurkolunk.....

Kép
Kép
34372

nanett

Jobbulást a körmödnek, remélem nemsokárs együtt mehetünk úszni azért.

Kislilla
nagyon jó az a fürdős kép.

Bacsbern
helyesek vagytok együtt.

Gabi.baba
nagyon szép babád van.

Kép
Kép
bbeti

34372
Rékáról nincs kép, mert Timi egyedül jött. majd legközelebb.

tf.Timi
Szerintem jó ötlet nálatok talizni, nem tudom a többiek mit szólnának hozzá?

Kép
Kép
bbeti

34372
Rékáról nincs kép, mert Timi egyedül jött. majd legközelebb.

tf.Timi
Szerintem jó ötlet nálatok talizni, nem tudom a többiek mit szólnának hozzá?

Kép
Kép
bbeti

Nikole!
Sajnos a kivételre még mi se találtuk meg a megoldást! Az az egy segít, hogy miután kivesszük, jól becsavarjuk, és utána a nagyágyra tesszük, nem a pelenkázóra, (a nagyágyon jobban körül tudjuk udvarolni) és cumit dugunk a szájába :lol:
Szóval ez az egy van ami bejön és aránylag így rövid ideig bömbizik! De ha lesz jobb akkor feltétlenül megosztom veletek :)
Ha már a kis lehetséges vőlegény hasonló problémákkal kűzd, hát segítsünk egymáson :wink:

Hihetetlen, hogy mennyire más ütembe fejlődnek a babák! Boszibabánál olvastam, hogy most nyomja még csak a fekvőtámaszokat, amit Kyra már egy hónaposan csinált, viszont Gabika meg forog már régóta, viszont Kyra azt nem hajlandó...nem ugy mint Bogi :lol:
Szóval ki érti ezt :D
A mászás meg haláli, nálunk is az ágy egyik végéből a másikba mászik, főleg ha meg akar szerezni valamit :D

Betti haláliak a képek! Én is mindjárt felteszem a gépre őket, és teszek fel belőle :)
Lehet lassan nyitni kéne egy topikot ahova majd minden taliról felteszünk képeket :lol:
Ja, és ő nem az én anyukám volt, hanem páromé, de nagyon aranyos anyós :) Én szeretem, és szerencse, hogy tényleg mindenkivel kijövök itt :)

A tali Timinél ötlet nekem tetszik, nem kéne messzire mennünk, és legalább Réka is ott lehetne, édes kiscsaj, imádom :)

Na megyek táblát csinálni meg képeket keresni! Nemsokára visszajövök!
:twisted:

KépKép
KépKép
akíra

Heti kimittud tábla! Akinek hozzáfűzni valója van, az privibe jelezze :)
Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Nagyon jó a csoportkép :D .Legközelebb már mi is rajta leszünk ígérem :D .
A Kyra+Niki kép nagyon édi lett :D .
Azért az Akira által küldök képet a Rékáról,hogy ne hiányoljátok :D .Remélem felteszi ha megkérem szépen :D .
A nálunk tali nekünk a jövő hét végén lenne jó,szombat vagy vasárnap, mindegy.
AKírát szintén szeretném megkérni,hogy kezelje a táblázatot hogy ki jönne hozzánk és ki nem :D :? .Mi Budakszin lakunk.
Ja és Akira infó rólunk a táblázatba: tápszeresek vagyunk,és már kúszogatunk :lol: .
Remélem mindenki jól van,és nem történt azóta semmi féle baleset :? :? .
Szép napot mindenkinek 8)

Kép

Timi
tftimi

Bacilivi: istenem szegeny kicsi Dalmi, remelem nem lett semmi komoly baja! Szornyu erzes ugye? En sem merem mar sehol otthagyni Athinat o is kuszik ezerrel. Puszi Dalminak!

Szuperek a talkalkozos kepek nagyon irigykedem ratok!!!! :D

Most eltunok bizonytalan idore az itteni magassagos telefontarsasag kezeiben vagyunk, netunk addig nem lesz amig ki nem meltoztatnak jonni. Persze nem mondanak idopontot. :evil:

Tegnap Athina furdott a tengerben, nagyon elvezte, egyaltalan nem sirt, a szaja is tatva maradt a nagy csodalkozastol, milyen nagy furdokad letezik a vilagon :lol: Mi meg kaptuk a szemrehanyo szemeket a gorog mamaktol, mert itt nem szokas a pici gyereket vizbe vinni. Le vannak sz...va. Azert az jol esett, hogy ket gorog pasi, aki edzett (uszok, rendesen edzettek a tengerparton) odajott es gratulalt, azt mondtak szuper, hogy en mar ilyen korban vizbe viszem a kicsit es milyen jo, hogy ha hamar megbaratkozik a tengerrel egy eletre szolo szerelem lesz belole akarcsak az o esetukben. Szoval van ilyen is, ez jol esett :) Na szoval a kis utodottemet nem kell felteni, rendes kis vizicsibe lesz belole! (En is marha koran tanultam uszni es nagyon halas vagyok a szuleimnek erte!)

Holnaputan mar az uj hazban alszunk :D Mosdo meg nincs a furdoszibaban, meg melegviz sincs egyenlore es hasonlo aprosagok de tuleljuk ezt is biztos :shock: Minden koltozkodo-felujito maminak-babinak sok kitartast, mindenkit puszilok, elvezzetek a nyarat, menjetek uszi amikor csak tudtok!

KépKép
KépKép
pannica

sziasztok!!!

jelentem mi is elindultunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mkéghozzá HÁTRAELE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan gyorsan tolat mint a villmám.

képzeljétek.éjjel olyan rosszat álmondtam.

álmomban felriadtam és nagyon rossz érzésem olt.odamentem a Patrikhoz de nem lélegzett.

na erre tényleg felébredtem és már ugrottam is a kiságyhoz.de hála az égnek nyugodtan aludt és szépen mozgott a melkasa.de vissza aludni már nem tudtam.ugyhogy behoztam egy széket és leültem a kiságy mellé.és néztem ahogy alszik.ez volt 1 órakor és 4 kor kelt a Patrik csak utánna aludtam vissza de akkor ide tettem közénk.

teszek fel pár újj képet:

Kép unoka hugommal

Kép itt is vele

Kép és itt is

Kép meg még itt is
kismama18

bocsi de még eggyet dobok.

Kép jó a séróm??????

bocs de ezt nem lehetett kihagyni
kismama18

Sziasztok Lányok!

Nagyon jók a talis képek!!!

Ma megyünk a 3 hónapos szurira, úgyhogy gondoljatok ránk délután :cry: A múltkorit nagyon nagy sírás követte, így egy kicsit (nagyon) félek, hogy most mi lesz. Szerencsére akkor kialudta a megrázkódtatást, hátha most is...

Tegnap viszont szörnyű volt a délutánunk, és az esténk az iszonyat! Nem tudom mi lehett Marcival a baj, de csak sírt, és sírt, persze ha kézben volt és sétáltunk vele, akkor valamennyire megnyugodott. Szóval a fürdés most nem volt mérvadó, természetesen minden csel ellenére végigordította, dehát előtte is és utána is mindent :cry:
Még enni sem akart este, csak sírt, de nagyon. Végül csak elfogadta a cicit, de nem igazán evett, majd végül letettük aludni, mikor valamennyire megnyugodott, és elaludt. Reggel viszont édesen, vigyorgósan ébredt, remélem kialudta azt a szörnyű nagy bajt ami érte!

Szóval most nagyon nem örülök, hogy jön a szuri, mert két ilyen nap egymás után, hát nem lesz könnyű!!! Szegénykém!

A kutyusunknak meg toklász ment a lábába, szegényt tegnap a párom "megműtötte", iszonyatosan be volt neki gyulladva, és még ma is elég csúnyácska, ha holnapra sem javbul, akkor doki :cry:

Szóval ezek a napok nem a mieink, de majdcsak lesz jobb.

Akíra
Csak szólok, hogy szerintem nekem is kevesebb a tejem, lehet ezért is volt Marci tegnap estére annyira sírós, úgyhogy ma elkezdtem fejni újra. Gondolom ezen már meg sem lepődsz...

Boszibaba
Én is az Urtica Urens 5 ch-t eszem, de nekem azt mondta a védőnő, hogy háromnapos kúrát csináljak mindig: első nap 3x3 golyócska, második nap 2x3 golyócska, harmadik nap 1x3 golyócska, majd legalább 2 nap szünet. Te minden szopi előtt szeded az 5 golyócskát??? Hány napig? Ezt a gyógyszertárban mondták, hogy így kell szedni?

Kép
Kép
nikole

Lányok: nem akarok okoskodni, de egy homeopata mondta, h az urtica urenset csak úgy lehet szedni,h egy hétig naponta 5 golyócska, aztán kb 2 hét szünet!!

Új kép: Kép

Kép
gyanixi

Örülök, hogy jól sikerült a tali. Majd még kérünk képeket.

Bbetti, remélem, majd tényleg találkozunk a babaúszáson. Vasárnap elmentünk az elsőre, persze, apukája volt vele a vízben a lábam miatt. Nem sírt egyáltalán, de nagyon elfáradt a végére. Csatolok is képeket. Tetszett neki az egész, csinálta a feladatokat. Azóta úgy rugdos a lábával állandóan, ahogy a vízben csinálta.

Pannica, nagyon jó, hogy bevitted a tengerbe, az a legegészségesebb. A görög nők amúgy sem csinál(hat)nak egy csomó mindent, ne törődj velük.

Nem akarlak untatni titeket, csak leírom, hogy nálunk a helyzet még mindig változatlan nem-alvás terén. Tim-csi, ugye Te írtad, hogy nem alszik a babád, nem tudod letenni...? Nekem Domi még most sem alszik éjszaka! Pl. most hajnali 2-4 közt volt fenn. A nappali alvások meg kb. 20 percekben kimerülnek, de sokszor két órán át is altatom. Hát, én nem tartozok a szerencsés anyukák közé, az biztos. Eléggé ki vagyok fáradva idegileg az alváshiány miatt. Nem tudom, mikor fog ez megváltozni. (ja, a babaúszás után, amitől hullafáradt lett, 10 PERCET aludt)

Mások babái tudnak aludni a meleg miatt? (bár az enyém amúgy sem alszik)

Kép Kép

KépKép
nanett

nanett:

hála az égnek mi alszunk eleget.mostmár úgy ahogy az éjszakát is végig alusstuk.nappal peddig jobban alszik azóta mióta ilyen melegek vannak :lol: :lol: kitartás nektek.nekünk is volt ilyen időszakunk de elmúlt.

megvan a kedvenc játékunk is.az az autó amit a képeken szorongat.azzal alszik el :lol: :lol: :lol: igazi kis krapek :lol:
kismama18

nanett: nálunk is gond a meleg, kicsit nyűgösebb Réka, meg amikor az esti nagy evés után leteszem, akkor is nyűglődik picit, ami eddig nem volt.
Nem tudom mit lehetne nálatok tenni...ha sír egyből felveszitek?cumi?
Napközben Réka sem alszik igazán, ritkán alszik hosszabbakat napközben, néha 10 percre elszunnyad, de van, h egyáltalán nem alszik!!

Kép
gyanixi

Megkapta Marci a szurit! Egy igazi HŐS :lol: :lol: :lol:
Bár már akkor elkezdett sírni, mikor lefogták, de szuri után felvettem, és már el is hallgatott!!! A dokinéni is mondta,hogy egy kicsit félt, mert a múltkori után annyira sírt Marci, hogy még ő is megsajnálta. Azt mondta annyira keservesen és fájdalmasan sírt, amennyire ritkán szoktak a babák. Hát nem csoda, hogy engem is megviselt, mivel én még egy óra hosszáig hallgattam itthon is, de most nagyon ügyes volt!!!

De sajnos baj van ám, holnap reggel megyünk ki a kórházba, mert megint véres volt a kakija, pont mielőtt mentünk, és tisztába tettem láttam meg. Megmutattuk a dokinéninek, és már írta is a beutalót. Hát nagyon ideges vagyok, mondta, hogy lehet be is fektetnek minket :cry: Lesz majd tuti vérvétel, mert szerinte vérszegény, és hasi ultrahang, meg ilyenek. Valaki írta, hogy vérszegény a babája. Írtak fel valamit neki, vagy mit adtak rá???

Szóval ha holnap nem jelentkezek, akkor valószínű benttartottak minket :cry: Remélem nem lesz ilyen, mert nagyon nem akarom. A párom is mondta, hogy nem engedi, inkább kijárunk naponta vizsgálatokra. Mondjuk tényleg nem tudom mi értelme van egész nap bent lenni, mikor napi egy-két vizsgálatot csinálnak mondjuk. De a kis drágámon nem látszik ám semmi, ugyanolyan vigyorgós mint mindig, és a dokinénit is levette a lábáról, mert a maga nyelvén fűzte ám rendesen!!!

Szóval ez van... Nagyon rosszkedvű vagyok, most alszik kis manóm, de ha felébred nagyon megnyomkodom. Még jó, hogy én is befeküdhetek vele. Ki sem bírnám ha nem lehetnék vele a nap minden percében! Csak attól félek, hogy a tejem el ne menjen az idegeskedéstől :roll: Mondják, hogy ne idegeskedjek! Hát köszi :shock:

Ja, és 5100 g és 60 cm!!! (Születési 3000 g és 51 cm) Jó hosszú, vékony baba!!! Remélem ilyen is marad a testfelépítése!

Kép
Kép
nikole

Haliho!

Nikole: Nagyon szurkolok Nektek, hogy minden rendben legyen, kitartas, probalj meg nyugodt maradni, bar kivulrol ezt olyan konnyu mondani, tudom. Szugerald magad - miatta. Puszi nektek!

Bacsbern: Luca pont igy szeret aludni. Persze ehhez kell egy kis rasegites, elalszik a mellkasomon igy, aztan atpakolom a kisagyba. Te le szoktad tenni csak ugy siman nyujtott labbal hason? Mert Luca akkor csak erolkodik, kjuzd, akkor nem tudja felhuzni a labvait, es keptelen elaludni. A legaribb, amikor ebbol az alvasbol ebred: csak nyoszorg kedvesen, mert ugye megfordulni meg nem tud.

Gyanixi: Azta, Reka milyen gyonyoru nagy lany mar!!! Edes azon a szonyegen!

De a tobbi fotoalany is nagyon szep, imadnivalo mindenki!!!

Rakjatok fel meg kepeket a talirol is, hadd irigykedjek!

En is nyomatok fel Lucarol: Kép
Egyre tobbet mosolyog rank, egyszeruen meg tudnam ilyenkor zabalni!!! :D

Urtica Urens: Leirjatok, ki mit tud errol? Mert mostanaban en is ugy erzem, lehetne kicsivel tobb is a tejcsi.

Kép
Kép
-macsek-

sziasztok!

nikole,
Remélem minden rendben lesz veletek! Kitartást!! Márk vérszegény volt, és Maltofert kapott. 2 napja hagytuk abba, mert megint viszem vérvételre 2 hét múlva...

Lányok, nagyon helyesek vagytok a talis képeken. És a manók is édik.

nanett,
Huuu, de jó lehet a pancsi! Én is vinném Márkot.

Nálunk minden ok. Ma ebben a nagy melegben voltunk postán. Postáztam a melóhelyemre a gyedes papírokat, mert julius 17.én lejár a t-gyásom.(én még szülés előtt igényeltem) Hát nem örülök neki, mivel sokkal kevesebb pénz lesz a felső határ miatt...

Teszek fel néhány képet.
Kép Kép Kép anyával. Pacit néztünk. Kép Kép Apával. Sapis baba. Kép Kép

Kép
dijcsi

Huuu, de rosszak lettek a képek a kicsinyités miatt :cry: :oops: :oops: Bocsi, hogy sok lett...

Kép
dijcsi

Nikole nekem a gyógyszerész mondat,hogy amíg nem indul meg a tejem ettől,addig szedjek minden szopinál 5db-t,ha már beindult,akkor napi 3x csak. :) A védönőm nekem semmit nem mondott,csak,hogy lehet szedni.
Tegnap megvolt a 3 hónapos oltás. Szerencsére jól viselte,csak kis hangja volt.
Sokféle mérést végeztek.

Írom az adatokat:

Hossz: 63cm

Súly: 6880gr

Mellkörfogat:40cm

Fejkörfogat:43cm

A születés óta majdnem 4 kg-ot hízott és 10 cm-t nőtt a kis drága.

Nekem már 2 napja gyanús volt,hogy fehér kicsit a nyelve és a szája is. És a gyanúm igaz is lett: szájpenészt kapott. Lehet a tápszer váltotta ki. A dokinéni szerint sokan rögtön a higéniára ugranak,hogy tuti amiatt,pedig nem így van. Most ecsetelni kell neki,és 1 hét múlva viszem kontrollra,hogy mennyit javult.

Hát ez a meleg nem semmi. Nálunk 33 fok van a lakásban. Gabikám ma nudizott délután,és nedves ruhával törölgettem. Holnaptól meg hőség riadó lesz. Mi lesz még itt? :shock:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nagyon jók a talis képek! Én is szívesen elmentem volna,de kocsi nélkül messze lett volna. :?
A babák is nagyon szépek!
Kírus nagyon barátkozó Akíra! :lol: cukik!!!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tök jók lettek a talis képek! :) Szívesen mentünk volna mi is de Budapest egy picit messze van(150 km).

Minden baba tündéri!! :)

Boszibaba!
Nekünk is volt szájpenészünk. Rózsamézzel ecseteltük, napi 3szor és kb. 2 hét alatt el is múlt. De az a legjobb ha az ujjadra teszel steril gézlapot és arra rózsamézet,majd így kitörlőd a száját.
Bence eleinte nem sokáig tűrte, de a végén már nagyon nyugis volt!

Pusszancs mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nekünk is megvolt a 2 hónapos oltás és Dávid nagyon jól viselte olyan büszke voltam rá.

Nicole: Szoritok, hogy minden rendbe legyen Marcival és ne kelljen bent maradnotok. Tényleg nálatok Marci mikor kezdte átaludni az éjszakát?

A talis képek nagyon aranyosak. :lol: :lol:

Igaz, hogy én csömöri vagyok, de kész szégyen, hogy töletek kellett megtudnom, hogy itt is van babaúszás. :oops:

Nálunk hál istennek nincs olyan meleg a lakásban most éppen 25C- van így minkent annyira nem érint a meleg és Dávid nagyon jól tudd aludni. Bár mostanában azt játsza, hogy fél egykor hajnalban felébred a doktornő szerint szomjas. Egyébként úgy írigyelem azokat a babákat akik végig alusszák az éjszakákat. Mi azért még 2-3 felé kelünk enni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Nikole:

Nagyon drukkolok nektek.Remélem,minden rendben lesz!! Olyan rossz,ha beteg a gyerek.. :(

MEGSZÜLETETT AZ UNOKATESÓMÉK BABÁJA!!!!!! :D :D :D (RADICSERA SZÜLT :lol: :lol: )!!! :D :D :D :D

Na,hát csajok,van véleményem :? . Lehet vele vitatkozni,ez biztos,de némileg ki vagyok akadva. Én eddig se szerettem a János kórházat,de ezek szerint az orvosok is érdekesek ott. (BETTI,véletlenül se akarlak megbántani,ha te kifogtál ott egy jó dokit,és jó véleménnyel vagy a kórházról,akkor nagyon szerencsés vagy,és örülök is neki,tényleg!!!)

Na,a következő a problémám. Radicsera 2 héttel hordta túl a babát. (3 óra híján :roll: ). Mivel a sógorom is a Jánosban orvos, tegnap beszélt a dokijával,aki mondta neki,hogy hát azt már régen lehetett tudni,hogy rosszul fekszik a baba. Most nem tudom,hogy ezt az Erikának is mondta-e,mert nekem az Erika semmi ilyesmit nem mondott,csak annyit,hogy nem tudja,miért nem szül már,a dokija mondta,hogy a ctg jó,és teljesen zárt a méhszáj.
Namármost a Nóri úgy jött ki,hogy a keze a feje mellett volt,és szegény Erika totál szétszakadt mindenhol,50 percig varrták... :roll:
És akkor szerintem ez még a jobbik eset. Mivan,ha beszorul a szülőcsatornába??????
Merthogy a doki véleménye az volt,hogy a császár "macerás". Jézusom!!! Hát én nagyon nem vagyok épp császár párti,de ha mérlegelni kell,mert előre tudható,hogy rosszul fekszik a baba..., hát a baba érdekében mindent!!!! (Mert ha netán beszorul a baba,és oxigénhiányos lesz... most akkor ezt nem is részletezem.. :roll: )
És az meg csöppet se érdekel,hogy az orvosnak macerás-e a műtét!!!!!!!! Pláne,hogy fogadott orvos,és fizetik az Erikáék....
Húúúú,de ki tudok ilyenkor akadni! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Macsek: nagyon szép a te Lucád is és mennyi haja van!!??!!
Mi is rendezhetnénk baba-mama talit....
Az urtica urens-ről már írtam, h egy homeopata doki mondta, h úgy kell szedni, h egy hétig naponta 5 golyó, aztán 2 hét szünet!!

Réka ma hasra fordult!!!!!!!!! :lol: :D :lol: :D

Kép
gyanixi

HELLÓ CSAJOK
A talis képek nagggyyyyon jók tegyetek fel még többet.Kár ,hogy mi nem tudtunk menni de remélem a következőt nem kell kihagynunk,akkor már Dorcyka is nagyobb lesz.
MACSEK Dorcym akkor id felhuzza a lábait hakinyujtva teszen le ,ő általában mindig hason alszik fordítgatja a fejecskéjét szinte már a születésétől, meg ki is tudja nyomni magát és megtartani :lol: amire persze anya baromi büszke. És mikor szólok hozzá már 1 hete vissza mosolyog :D
Mi ebben a melegben nagyon sokat tentézünk,remélem kicsi lányom meg is tartja ezt a szokását,mert így kényelmesen eltudom látni a házi melot is.
Teszek fel pár képet ha nem haragszotok érte hogy mostanában ennyit teszek :shock: Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok mamik!!!

Sajnos a teganpi nap is elmúlt semmi extra nélkül(ablakot pucultunk, takarítottunk a férjemmel-talán ennyi, ami érdemleges).
Most jöttünk haza az NST-ről. Képzeljétek nagyon lusti volt a kis drága, anyát jól meglépcsőztette. Persze mihelyst vége lett a vizsgálatnak, s kijöttem, azonnal mocorogni kezdett, s azóta is azt csinálja!!
Legközelebb csütörtökön a kiírt napon kelle menni 8.15-re amnioszkópiára. Csajok, az tényleg fájdalmas vizsgálat??Egy kismami most azt mondta, hogy nem túl kellemes!Az amnioszkópiánál azt is megmondják, hogy mennyire van esetleg
kitágulva a méhszáj??

Vizsgálat nélkül azt mondta a doki, hogy vegyek Canesten G hüvelytablettát, s azt használjam a következő 2 napban. Mondtam neki, hogy nincs folyásom, csak ég és feszül a hüvelyem, mintha fertőzésem lenne. Remélem, hogy Zsebit ez nem bántja!! :)

Tök aranyosak vagytok a talis képen!!!!Kár, hogy mi ilyen messze lakunk!! :(
Szép délutánt mindenkinek!!!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok

Csajok, én annyira kivagyok... Szombaton éjjel kezdődött, kisfiam hányni kezdett. Na, egész éjjel mellette dekkoltam, WC-t mostam, ágyneműt cseréltem, stb... Vasárnap már nem hányt, de egész nap feküdt. Persze éjjel megint hányt. Hétfő reggelre már jól lett, csak enni nem nagyon akar. Viszont én jól elkaptam tőle ezt a vírust. Tegnap egész nap tök szarul voltam, dél körül már hánytam is ( Bocs) . Ma már egész jó, de a férjemnek itthon kellett maradnia, mert nem bírtam ellátni a két gyereket. Délután lekopogom már fenn birok lenni. Erre most meg a Zitának kezdett el menni a hasa.... :( Már kap ilyen normaflour nevű folyadékot, úgy néz ki talán már nem annyira intenzív.) Most már csak abban reménykedem, hogy ő legalább hányni nem fog. Szóval megint nem fogok éjjel aludni, mert állandóan őt fogom figyelni. Mostanában ránk jár a rúd.... Zitának még el sem múlt a hörghurutja, erre most itt van ez.

Na megyek, mert megint tisztába kell tennem
:roll:

berzkat

judithappy:

nekem személy szerint nem fájt.4 szer csináltak.engem a doki megtornásztatott hogy elterelje a figyelmem.mire észbe kaptam már kész is volt.utánna vérezhetsz egy kicsit de az normális.persze ha ömlik belőled az nem de ha egy picit vérzel akkor semmi gond nincs.ezt csak akkor tudják megcsinálni ha valamennyire már ki vagy tágulva.mert ugye csak akkor leshetnek be.nekem még azt is mondta a dokim hogy szép hosszú haja van Patriknak.és igaza is lett.így egy kicsit könnyebb volt elképzelni milyen is lessz.

nem kell idegenek lenni mert akkor tényleg fájhat.mikor felfekszel a székre lazulj el és gondolj valami szépre.
kismama18

Sziasztok!

Tök jók a talis képek! Már mi is készülődünk, hogy Dicamamáékkal megejtjük a dél-alföldi találkozót! Ha van még valaki itt a határvidéken (pl. Baja közelében), akkor jelentkezzen!

Judithappy!
Nagyon drukkolok Neked és Zsebinek!!!

Pannica!
Irigyellek benneteket a tenger miatt! Csak vidd is be a vízbe, ha tetszik Athinának, akkor szuper! Ne foglalkozz másokkal! Én is biztos pancsiznék vele ezerrel!!!

Nanett!
Szupik az uszis képek! Ezért titeket is irigyellek, de az alvás miatt viszont nem!

Gyanixi, Macsek!
Nagyon aranyosak és szépek a szegedi csajok!!!

Nikole!
Szegény! Drukkolok, hogy ne egyen semmi baj veletek!

Berzkat!
Hát nektek is kijár a rosszból! Remélem nemsokára jobban lesztek!

Dijcsi!
Nagyon szépek vagyok mindannyian! Márk már kész pasi! Nagyot nőtt!

Mi ma voltunk vérvételen! Már előre féltem, kiderült hogy volt is miért. 1/4 1-re kellett menni (miért is ne a legnagyobb forróságban :?: :!: :?: ) Mi voltunk a legelsők, azt hittem ez jó jel.
Képzeljétek, csak harmadszorra :!: sikerült a dokinak levenni a vért Balázstól. Először a bal kézfejéből próbálta, nem ment. Át a jobb vénájába, semmi. Persze közben már nagyon sírt, mit sírt: ORDÍTOTT!!! Aztán a jobb kézfejéből sikerült nagy nehezen. Rólam már patakokban folyt a víz, azt hittem elájulok. A tehetetlenség volt borzasztó, hogy kínozzák a gyerekemet és nem tudok rajta segíteni! :cry: Úgy sajnáltam, inkább engem szurkáltak volna össze-vissza! Azt mondta a doki, hogy próbálkozik inkább, mert a kis fejét nem akarja megszúrni. :shock: Hát még jó!!!
Aztán szegény akkorát aludt utána, gondolom kimerült a nagy sírás-rívásban!

Na, most este meg bealakított! Kimászott a hordozóból! :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy a földön volt, nem esett ki belőle. De tegnap egész délután kint ült benne a kerti padon, mi lett volna, ha ott csinálja ugyanezt :?: :!: :?:

Szájpenészünk már nekünk is volt, akkor kapta el, amikor hazajöttünk másodszor a kórházból, a mellgyuszi után. Ott nem volt minden steril, örültem, ha meleg vízzel ki tudtam mosni a cumisüveget, nem még főzögetni, sterilizálni. És szép fehér lett a drágám szája. Én a cumit kenegettem be és úgy dugdostam a szájába. Azt hiszem nekünk is kb 2 hét alatt rendbejött.

Teszek fel két képet a mai produkcióról! De ezek után már nem hagyhatom magára többet a hordozóban sem, pedig az eddig biztonságosnak tűnt.

Kép te jó ég, mit csináltam?

Kép kimásztam

sch.judit

Sziasztok!

Akíra
ha ő volt az anyósod akkor meg pláne aranyos volt. kincs egy ilyen anyós :lol:

Pannica
nagyon jó lehetett a fürdés a tengerben. szerintem se érdekeljen téged a banyák hülyesége. Lényeg az, ami jó a lányodnak. :lol:

Kismama18
tetszik a frizurás kép.

Nikole
javulást a kutyádnak még jó, hogy észrevettétek.
remélem nem lesz baj a kaki miatt, írj, hogy melyek a fejlemények, szorítok. :? :!:

nanett
jók nagyon a babaúszásos képek. Most csütörtök?

Macsek
nagyon aranyos Luca képe, jó a haja. :)

Dijcsi
szépek a kirándulós képek. merre jártatok?

Berzkat
Jobbulást az egész családnak :!: :!: :!: :!: :!:

Sch. judit
ezzel nem vagytok egyedül, Niki is rengeteget szökik mi is általában a székében és a hordozóban a földön tartjuk, az ágyon is körbe kell pakolnom, hogy le ne essen. még álmában is szökik.

Barbamami
nem bántasz meg ha rossz élményeid vannak a Jánossal kapcsolatban. Én sem dícsérem mindenek felett. nekem mákom volt, mert a választott dokim jó volt és a helyettese is, igaz neki adtam vizitdíjat (10000-t) az sokat számított. igen vannak ott bunkó orvosok én is találkoztam ott ilyennel.
Gratulálok az anyukának szerencsésen megúszták :lol: :lol:

Kép
Kép
bbeti

sziasztok!

nikole,
Na mi újság Veletek? Remélem minden ok. Szurkolok Nektek!

shc.judit,
Balázs a kis akrobata :lol: :lol: Miket tud már a kiskrapek. Hát igen, ezek után nagyon oda kell figyelni, ki nem másszon valahonnen.

barbamami,
Gratula radicserának!!! ez a doki nem semmi :oops: :x nem is értem, hogy mit keres még ebben a szakmában, ha neki egy császár macerás...... Na a lényeg, hogy most már jól van a mami meg a baba.

gyanixi,
Réka baba nagyon ügyi!!!!! Márk még mindig nem fordul.. Bár egy párszor már fordult a hátára, de az véletlen volt, szépen kinyomta magát, és átbillent, ő is csodálkozott rajta :lol: Hátáról az oldalára viszont szépen fordul.

bbetti,
A naplás tónál voltunk, ami itt van nem messze tőlünk. Klassz kis hely.

Szombaton voltunk a párom főnökénél kertipartyn.. Nagyon jó volt. Bár a kollégái nagy részét nem ismertem, most találkoztunk először, és a korosztály sem a miénk, jóval idősebbek, ős régi bankosok, a párom még csak másfél éve van ott. De tök jó volt. Annyi gyerkőc volt!!! És szinte minden korosztály. Jó volt nézni őket. Márk is élvezte, tetszett neki, hogy mindenki foglalkozott vele, és kézről kézre járt :lol: senkitől nem félt, mindenkinek vigyorgott. Persze a szőke nőcik voltak előnybe, őket imádja :lol:

Most elaludt a drága azért van időm 1kicsit írni. Amúgy folyamatosan vele kell lenni, mert sajna nincs el egyedül.

Teszek fel képet a szombati napról. Imádom Márkot ebben a sapiban:

Kép

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Bacsbren:
Hű,jó nagy babád van neked,hallod! Hány cm?? És még csak 5-6 hetes..

Berzkat:
Jobbulást nektek!!!!! :!: :!:
Peti tegnap 5x fürdettem,hasmenése volt (ma eddig még nem kakilt..). De ANNYIT termelt,hogy egyszerűbb volt lezuhanyoztatni :roll:

Dijcsi:
Nagyon helyesek vagytok!! :wink:

Beszéltem tegnap a Radicserával. Hát,nincsenek valami jól.. :(
Megkérdeztem tőle,hogy mondta-e a dokija hogy rosszul fekszik a baba. Azt mondta hogy nem,azt mondta,minden rendben van. Na,hát ez szuper.
Az az igazság,hogy nem akarok beleszólni az orvosválasztásába, mert ugyanis a drága sógorom ajánlotta nekik ezt a dokit (merthogy ő is orvos a Jánosban,csak más területen..) Na,ha elkezdeném mondani az érveimet,rögtön az lenne,hogy cak "bekavarok",és mindent én akarok megmondani. Jaj,ez hosszú történet. Csak éppen az Erikán és a babán koppan!!!! :evil: :evil:

Másik.. Mesélte a férje tegnap,hogy ki akrta kérni első nap a babát. A csecsemőrészlegen rápöröltek,hogy hogy mert oda bemenni,és hogy csak az anya hozhatja ki a gyereket,az apa nem. És ezzel TOVÁBB FEJTETTÉK A KERESZTREJTVÉNYT! Az Erinek kellett bevánszorognia,totál szédülve a rengeteg vérveszteségtől..stb.
Meg akarták nézni a fürdetést,közölték velük,hogy nem lehet :shock: . És különbenis miért,még nem láttak csap alá lógatni gyereket??? :shock:
Hát mamik,alig kaptam levegőt. Azt tudom,hogy ott úgy fürdetnek,de én a Napsugárral még bemehettem.. Ezek szerint ez attól függ,milyen kedve van a csecsemősöknek??
Az Istvánban még az apukáknak is megmutatták,mit hogy kell csinálni a fürdetésnél..

Na,hosszú lettem,bocs.. Csak sajnálom őket.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

BARBAMAMI NEM SEMMI AMIT LEÍRTÁL. Szegény Erika mami és babucija,remélem hamar kiheverik.........de az a lényxeg hogy jól vannak és most már élvezhetik egymást :D Különbem szerintem minden kórházban kicsit olyan b...... a csecsemősök. cSAK azt nem értem akinek ennyire nincs türelme ehez miért ilyen helyen dolgozik :twisted: Na e mind1 ez a magyar mentalitás.
Dorina különben nem nagy baba 50cm-vel született és most 53cm ,csak szerintem közelről van fényképezve és azért látszik úgy.
Lányok különben nektek 1 hónap alatt mennyit gyarapszik a babátok?
Dorina kereken 1kg hízott szerintetek ez normális?
Judit nem semmi ahogy kimászott a hordozóból, idáig én is mindig benne hagytam egyedül de most elgondolkoztam rajta......
Dijcsi nagyon édi a fiacskád abban a kendőben igazi vagány kiskrapek.
Vendég

Na sziasztok!

Semmi időm nincs, ugyhogy csak pár mondatot írok, visszaolvasni nem tudok, talá kicsit később!
Rékáról pár kép amit Timi küldött pár napja! Bocsi, hogy csak most :oops:
javascript:void(0);
Melléklet feltöltése Kép Kép Kép

Ezen kívűl...tegnap majdnem megöltem a lányom! :cry: :shock:
Annyira depis vagyok azóta is...
A babakocsi felborult, Kyra meg kirepült belőle, rá a kőre...szerencsére egy karcolás nélkül megúszta, csak nagyon üvöltött! De ne tudjátok meg én azóta is mennyire gyűlölöm saját magamat!

Ezenkívűl...ma megyünk megint a Budapestbankba, mert még mindig nem kaptuk vissza a pénzünket... :evil:

Szóval ezek a hírek...jó hetünk van, mi? :evil:

KépKép
KépKép
akíra

Hello Lányok!

Fontos hírt hoztam!!!

JUDITHAPPY ÍRTA: "VÉGRE TALÁLKOZTAM ANYÁVAL & APÁVAL! MA 02.10 ÓTA, 3,15 KG-MAL ÉS 49 CM-REL A KARJAIKBAN PIHIZHETEK! MINDANNYIAN JÓL VAGYUNK, PUSZI! :) BORÓK BENCE MÁTÉ "

GRATULA AZ ÚJ KISMAMINAK ÉS KISPAPINAK! JÓ EGÉSZSÉGET!
tudom, hogy nagyon eltűntem, de majd még jövök. Remélem jól vagytok, visszaolvasni lehetetlen annyit termeltek :)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

sziasztok:

ma vagyunk 5 hónapossak.és most pontosan 1 órásak.ilyenkor már túl voltunk az első szopin :lol: :lol: hogy repül az idő :(

olyan jó hogy ilyen nagy már de olyan jó volt mikor még picike volt.

tegnap voltam méretni. 20 grammot hízott :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ja nem írtam ám el.20 gramm.12 nap alatt.szép mi.pedig eszik.de mondjuk ilyen melegbe ki is izadja szegény.

judithappy:nagyon nagy gratula.sok tejcsit és mégtöbb boldogságot a picivel.
kismama18

Judithappy!
Hatalmas gratula Bence babához! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!
Várjuk a képeket és a beszámolót!
Vendég

Sziasztok!

JUDIT!!! GRATULALOK, sok egeszseget es tejcsit kivanok nektek!!! Puszi!

Akira! Legyszives, probald mar meg ne utalni magadat!!! A lenyeg, hogy Kirusnak semmi baja, nem? Csak ez szamit, meg hogy az Anyukaja csak a legjobbat akarja neki, de hat ennek ellenere mindig fognak rossz dolgok is tortenni. Nyugi!!!

Bacsbern: Luca ennyi idosen szinten 20 deka korul hizott hetente, szoval az 1 kg/ho jonak tunik, de gondolom ezt a vedono is megerositi. O meri, vagy te otthon?

Barbamami, nem semmi a szulessztorija az unokatesodnak! A franc ezekbe, komolyan! Ok vissza tudtak fogni magukat, hogy ne mondjak meg a velemenyuket? A ferjem szerintem meg a szolgalati fegyveret is kikerte volna... :oops:

Dijcsi: Olyan szepek vagytok!

Nalunk semmi extra, a legjobban azt utalom, hogy az esti setakor ki kell toljam a lakasbol a kicsit, ahol melegebb van, mint bent.

Kerdes: Mostanaban gondoltam, lassan atkoltozhetne Luca a sajat szobajaba. Ejszaka 1kor kel mar csak fel enni, nagyneha 4kor is. SZerintetek mikor jo atcugolni? Kesobb meg mar talan fel is fogja, mi tortenik vele, az sem jo. Otlet, tapasztalat?

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Először is nagyon nagy gratula Judithappynek!!! Sok-sok tejcsit, és boldogságot és egészséget a picivel!!!!!!

Mint látjátok tegnap nem voltam, nem véletlenül. Sajnos bent voltunk a kórházban :cry:
Ugye hétfőn kaptuk a beutalót, hogy kedd reggel nézessük meg Marcit a kórházban a véres kaki miatt. Felhívtunk egy ismerős gyerekorvost, aki azt mondta, hogy nem akar megijeszteni, de az elmondásunk alapján akár bélelzáródása is lehet a gyereknek, és nem is érti, miért másnap küldött a dokink a kórházba, és hogy induljunk azonnal...

Hát este 9-kor el is indultunk, Marcit megszélcsövezték, most már én is tudom mi az, és hát véres volt a kakija, meg nyálkás, meg bűzös. Persze bent is fogtak minket :cry: :cry: :cry:

Vettek tőle vért, és be is kötötték a branült, vagy mit, amin keresztül ugye kapja majd ha kell a dolgokat. Szerncsére nem volt rá szükség, csak azt nem tudom, akkor minek kötötték be neki :roll: És persze ma vették ki, miletőtt hazajöttünk. Hát én majdnem roszul lettem, főleg úgy, hogy annyira, de annyira sírt!

Szóval én zokogtam, hogy mennyire vigyáztam rá, ls mégis beteg lett, mit beteg, kórházba került, miattam. Persze nyugtatgattak, hogy nem én vagyok a hibás. Mivel fertőzésre gyankodtak a fertőző osztályra kerültünk. Onnan ugye se ki, se be... Ja, és ennek persze örülni kellett, hogy nem komolyabb a baj! Úgy éreztem magam, mintha leprásak lennénk, ráadásul össze voltunk zárva, na jó nem szó szerint, de egy folyosón voltunk az igazi fertőző betegekkel, mert mint kiderült, Marcinak semmi baja, vagyis minden eredménye negatív, bár még elküldtek Kecskemétre valami mintát a kakiból, de amit itt néztek, az negatív. Szóvalmost csak reménykedhetek, hogy se ő, se én nem kaptunk el tényleg valami fertőzést :roll:

Szóval kap valami port, ami hasfogó, és ennyi. Ezért tartottak bent minket. Egyébként holnapig még bent akartak tartani, de mondtam, hogy én szeretnék hazamenni vele. Szerencsére nem várták meg, hogy elmondjam miért, így békében váltunk el a főorvosasszonnyal. Hát persze, hogy nem volt értelme, azért voltunk bent, hogy figyeljék a kakiját :shock: Ennyi!!! Mondtam, hogy azt én is tudom figyelni, és ha baj van, úgyis hívom a dokit. De ami a legjobban idegesít az az, hogy a kakija ugyanolyan nyálkás, persze nem véres, de akkor is. Semmit nem adtak rá, azt mondták, mivel anyatejes csecsemő, majd elmúlik :shock:

Szóval most megyek a háziorvosunkhoz, és kérek tőle beutalót hasi ultrahangra, meg ahová még ős is mondjam mert a kórházban még azt sem csináltak :x

Annyira sajnálom szegény Marcit, teljesen ki vagyok borulva, egész nap csak sírnék, hogy miért történt ez, szegénynek annyi fájdalmat okoztak ezalatt a 2 nap alatt, hogy a szívem tuti megszakadt! Most mióta hazajöttünk alszik a kis drágám, remélem az emlékezetében még nem maard meg hosszútávon ez a dolog, és gyorsan elfelejti. Mondjuk amikor nem bántották, olyan édesen vigyorgott, aztán megint csalódott a sok fehérköppenyes, eleinte aranyosnak tűnő néniben :roll:

Hát ennyi a történetünk, és csak reménykedek, hogy elmúlik ez a dolog MAGÁTÓL. Egyszerűen hihetetlen a magyar egészségügy...

Ja, és a főorvosasszony is azt kérdezte, hogy otthon az alapvető higiénés körülmények megfelelőek-e? Hát azt hittem dobok egy hátast. Valószínű ő is azt dobna, ha belépne al akásunkba. Ugye 1 éve költöztünk, akkor festés, új bútorok, szóval olyan gyönyörű a lakásunk, hogy na. Legalábbis én így gondolom, de eddig ebben még csak megerősítetteka barátaink! És persze tisztaság van! És ma bedobtak egy levelet az ÁNTSZ-től, hogy mivel a gyereknek fertőző betegsége van, voltak ma kint, de nem találtak senkit itthon (könyörgöm hát nem a kórház értesítette őket??? hogy lennénk itthon, ha egyszer bent fogtak minket :shock: :shock: :shock: ) És szeretnének minket tájékoztatni, és felvilágosítani, hogy hogyan lehet elketrülni a fertőzéses megbetegedést. Jó hogy nem akarják fertőtleníteni a lakásunkat!!! Főleg úgy hogy a gyerek minden eredménye negatív...

Na most jól kipanaszkodtam magam nektek, de gondoljátok el, két napig be voltunk zárva, egy 2x4 m-s szobába. A párommal is csak az ablakon keresztül beszélgethettünk :roll: ISZONYAT!!!

Hát mostmár azt mondom, hogy a börtön tényleg iszonyatos büntetés...

Kép
Kép
nikole

Ja, és Marci kb 4 hete alussza át az éjszakát, de azért felébred egyszer 3/4 4-kor (nem tudom honnan tudja, de szinte percre ponosan), de akkor cumival elkábítható! És így reggel 6 körül eszik csak! Szerencsére a kórházban is tartotta a kb. 3 óránkénti evést, és éjjel is aludt, bár fel-felsírt néha, de azt hiszem ez érthető! Szegénykém!!!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Hát látom ma nem sokan voltatok!
Most van egy kis időm irni, Kyra az igazak álmát alussza :)

Szerencsére nálunk ugy néz ki, hogy sikerült visszahozni a tejcit! Még nem annyi mint régen, de már tudtam lefejni és eltenni, aminek itt volt az ideje mert teljesen feléltük a tartalékokat a mélyhűtőből, mert nem adtam neki tápszert, inkább két óránként etettem, és este a mélyhűtött anyatejet kapta meg :)
Szóval azt hiszem túlvészeltük :) (lekopogom)
Voltunk mi is szurin, és lemérték, 230at hízott a héten, ugyhogy megnyugodtam :) A multkori 20-hoz képest azért ez már jó :wink:

A Budapestbank is visszaadta a pénzünket! Bár párom 2 órán keresztül mondta neki a magáét, de végül csak elintézték, hogy kifizessék nekünk, ugyhogy már ez is megvan!
Csupa jó dolgok :)

Viszont itt csak rosszat olvasok majdnemhogy... :roll: :cry:

Nagyon sajnálom ami veletek történt Nikole! :cry:
Remélem tünetmentesek maradtok, és minden rendben lesz! Drukkolok, hogy ne kelljen átélned mégegyszer ilyet!
Nagy puszit küld Kyrus a kis vőlegényének :wink:

Barbamami, ez a Radicseras sztory! Nem semmi! Én kibuktam ám rendesen rajta! Mondtam én, hogy nem szülök a Jánosba! Inkább már most gyüjteni kezdek, hogy máshol szülhessem meg a másodikat! De ezt nem! Gratulálok nekik azért :)

Judithappy nagy gratula neketek! Élvezzétek egymás társaságát :)
Sok tejcit és egészséget nektek! Minnél hamarabb gyere és mesélj, meg hozz képeket :)

Betti, hát igen az anyósommal nekem szerencsém van :)

Macsek, szerintem átköltöztetheted! Legalábbis én már költöztetném Kyrát ha kész lenne a szobája! De sajnos az még jó pár hét míg kész lesz! De én utána rögtön költöztetem! Jobb most mint később! Lényeg, hogy te nyugodt légy! Őneki most még bárhol jó, ahol tudja, hogy ha bármi baja van te mész hozzá :)

Na megyek, holnap remélem kicsit még vissza tudok olvasni!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok

Na, úgy néz ki nálunk normaizálódik a helyzet. Mindenki jól van, még Zita hasmenése is igen szépen múlik, ma már szinte semmi . :lol: :lol: :lol: Én is kezdem magam végre kipihenni.

Akira
Ne hidd azt hogy ez másnál nem történik meg. Amikor Áron kicsi volt, kinn voltunk a pincéknél, és ilyen eléggé gödrös, füves részen tologatta apósom Áront. Hát a babakocsi sikeresen eldőlt, belőle a gyerek persze kiesett... De hál istennek neki sem lett semmi baja. Bár én oda sem mentem, mondtam a férjemnek hogy menj oda, mert én idegbeteg vagyok, és biztosan mondanék valamit, amit később megbánnék... Ne tudd meg apósom milyen beteg volt e miatt. De ezeknek a kicsiknek tényleg van valami védőangyala. :wink: . Mondjuk én már Zitát sem merem a mélybabakocsiban hagyni bekötés nélkül, mert már annyira forog, hogy félek hogy kiesik. Én már sportkocsiban tologatom őt. A nagy, mély babakocsit amúgy is tökre útálom..... Ja, beírhatod a táblázatba hogy Zita forog!!!

Judithappy
Gratulálok a babához. Nem is késett sokat az általad megérzett időponthoz képest. Tudta ő hogy mikor kell jönni!

Nikol
Remélem rendeződik ez a véres széklet dolog, és tényleg nincs semmi baj. Tápos Marci? Mert a tápos széklet sűrűbb és keményebb, lehet hogy ez is hozzásegít a dolgokhoz.
A kórházat meg ne is említsd! Csak oda ne kelljen menni...
Az ÁNTSZ pedig egy csomó kérdést fog nektek feltenni, készülj fel. Amikor tesómék ételmérgezést kaptak a munkahelyükön, mindekihez külön-külön kimentek. Náluk is voltak. Csomó kérdés, nyilatkozat, aláírás, stb...

Macsek
Szerintem költöztesd. Nekem mindkét gyerek az elejétől fogva külön alszik. Egy légzésfigyelő bébiőrrel tökéletes megoldás. Bébiőr nélkül azért én nem merném, de azzal igen. Még a nyikkanását is hallod. Olyan mintha ott lenne melletted, csak mégsincs ott. És ha hozzászokik hogy veletek van, akkor aztán aludhatsz vele 6-7 éves koráig.

Barbamami
Én ezen a történeten igazából ki sem akadtam. Mondjam azt hogy sajnos ez az általános?? Minen kórházról illetve dokiról szinte csak rosszat hall az ember, néha egy-két jót. Szóval szerintem tényleg nagyon meg kell válogatni hogy melyik dokiban bízol meg, és az mennyire figyelmes és rendes veled. Nem biztos hogy nekünk pont az a szimpi aki a férjünknek, mi más szemmel nézzük őket. És az a lényeg hogy velünk milyen, nem az hogy a többi orvosnak ő szimpatikus vagy sem.... De azért legbelül nagyon mérges tudok lenni ha ilyen történeteket hallok. A saját feleségéval és születendő gyerekének az egészségével is szórakozna, mert a császár macerás??????? Nem hiszem. És a fekvése? Nem lehetett látni??? Ezt sem hiszem. Na, nem is idegesítem magam tovább, a lényeg az hogy nem lett semmi nagyobb probléma, bár gondolom Radicsera egy ideig emékezni fog a szülésre a jó kis repedések miatt. Elképzelem milyen lehet WC-re menni. JÉzusommmmmmmm.

Na eldugulok. Jó éjt mindenkinek.

berzkat

Sziasztok!
JUDITHAPPY:óriási gratula,egészséget,boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok nektek!!!

NIKOLE:szörnyű ami veletek történt,de a lényeg,hogy most már minden rendben van!!!

Berzkat:Örülök,hogy már minden rendben!

MACSEK:én is olyan 2hónaposan mentem ki a szobájából(addig vele aludtam)a szomszéd szobába van a hálónk(panel)így mindent áthallani!

Nikky:hol vagy???

Van aki megy nyaralni a picurkával?Mi mennénk,addigra 5hónaposak leszünk-szerintetek jól bírná?

KépKép
vicuska

Jó reggelt mindenkinek!!!

Hű de jó volt itthon aludni!!! Marci is nagyon nagyot aludt, 1/4 5-kor ugyan felébredt, de betettem a cumit a szájába, és fél 7-ig aludt tovább!!! Este a sétánál vagy 3/4 órát nézelődött hanyatt fekve ez ugye egy hasonfekvős babánál nagy szó! Vigyorgott az ismerősökre. Este a fürcsi is egész jó volt, csakhát ne kellene kivenni a vízből...
Fürcsi után meg annyira fáradt volt, hogy alig evett, még jó, hogy a port, amit kapott a kórházban be tudtam neki adni. Persze mire megfürödtem, csak rájött, hogy éhes, így 10-kor még szopizott egy nagyot, és utána bealudt!!! És nem sírt fel éjjel, annyira örültem neki, mert a kórházban többször is. Annyira sajnáltam. Most is édesen alszik, és reggel is nagyokat vigyorgott. Remélem hamar elfeljti ezt asz egészet!!! Egyelőre úgy tűnik, hogy itthon már mindjárt jobban érzi magát. Dehát ki nem???

Vicuska
Mi már voltunk Marcival 5 napot a Balatonon (2,5 hónaposan), nagyon jól viselte, sőt! Hatalmasakat aludt a levegőn, és ott mutatta be nekünk először, hogy milyen ügyesen tud nézelődni a babakocsiban!!! Augusztusban is megyünk 1-2 hétre, sőt lehet még adig is hétvégékre. Anyósoméknak van ott nyaralójuk, így nagyon jó, hogy szinte bármikor mehetünk, ha a párom el tud szabadulni!!!

Akíra
Írtad, hogy nektek is volt véres a kaki, és nem találtak Kyrusnál sem semmit. Többször is volt, vagy csak egyszer, utána elmúlt magától vagy kapott rá valamit?
Örülök, hogy visszajött a tejcsi, én is pont hétfőn kezdtem el ugye fejni, mert kevesebbnek tűnt, de a kórházba azért nem vittem be a mellszívót, és Marci nagyon jókat evett. Mert ugye ott mérni kellett, és olyan 100-120-akat evett. Én azt gondoltam hogy többet kellene ennyi idősen, de a doki, 6x80 g tejcsit írt elő neki naponta. Szerintem az egy 3 hónapos babának elég kevés, de így legalább azt mi jól túlszárnyaltuk, szerencsére!!! És most a megpróbáltatások ellenére 100-at gyarapopodott egy hét alatt. Nem sok ugyan, de legalább a minimális elvárás megvan!

Berzkat
Örülök, hogy jobban vagytok!!! Maradjon is így!!!

Kép
Kép
nikole

Nikole, örülök, hogy jobban vagytok :)
Igen, nálunk is többször volt, azt hiszem 3x vagy négyszer egy hét alatt! De negatív lett, és elmult magától, nem kapott rá semmit! Mert nem minden kakija volt véres! Szóval nekünk ezek szerinte nem volt ennyire para a helyzet! Remélem nektek is elmult!
Ird majd meg mindig, hogy mi ujság!
Kyra most 230at hízott, ugyhogy én is megnyugodtam, és már rakom el neki ujra a tartalékokat! Ugyhogy ne aggódj, tuti nálatok is igy lesz, hisz mindig ugyanaz van!
:lol: :wink:
Ja és próbáld meg te is a cumit rögtrön a szájába nyomni :)
Hátha bevállik :)

KépKép
KépKép
akíra

Judithappy,Radicsera hatalmas gratula lányok! :lol: Most már ti is anyukák letettek! Várunk ide titeket vissza! :lol: Sok tejcit és nagyon jó egészséget,pihenjetek sokat!!!

Barbamami hát Radicsera sztorija nem semmi. Én is kiakadtam,hogy vannak még ilyen dokik! :evil:

Nikole jobbulást a picinek,minden rendben lesz nemsokára biztos. :)

Akíra nem vagy rossz anya,ez bárkivel előforulhat. Én nekem egyszer,mikor mértem le szopi előtt odapkoppant a buksija a mérlegre. Szegénykém nagyon elkezdett sírni. Én meg megijedtem,és megértem puszilgatni neki,hogy ne fájjon. Ennek már 2 hónapja.

Ki,hogy bírja a meleget? És a babák?
Nálunk tegnap 34 fok volt a lakásban! :shock: Gabika eszik rendesen és még vizet is kap+mosdatom naponta többször.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: