Jó reggelt!
Szerencsére egész jól aludtam, és az elmúlt napokban is, ezt most gyorsan le is kopogom.....azthiszem ilyenkor már minden nap ajándéknak számít, ha jót alszik az ember lánya....
Manó: nagyon szépek a képek, gondolom élőben még gyönyörűbb... no de majd egyszer megnézzük mi is
Egyébként a vizesedés témával kapcsolatban csak azt szerettem volna írni, hogy szerintem nem alkati kérdés, mert mint az nálam, és nálad is előfordult, egyik terhességnél semmi víz, és itt van tessék, most meg dagad a lábam. Bár én ezt a melegnek tudtam be, de lehet hogy nem attól van, nem tudom. Csak eddig bárkivel beszéltem erről a témáról, egyből mindenki rávágta, hogy nem csoda, ebben a hőségben....
Emi: tessék jönni, és panaszkodni. Sokszor már az is segít az emberen, ha kiírja magából a problémáit. Ne aggódj, mi aztán megértünk Téged, mind hasonló cipőben járunk. Az első terhességem nekem is nagyon nyűgös volt, ezer bajom volt, tudom mit érzel, vagy legalábbis gondolom

A páromnak nem nagyon beszéltem róla akkor, mert úgy voltam vele, hogy igazából úgy sem értené meg, és az az igazság, hogy nem is akartam gyengének, esetleg hisztisnek látszani. Viszont rájöttem, hogy ez nem jó, mert az ember könnyen befordul. ( itt természetesen magamról beszélek) A lényeg, hogy szerintem tényleg írj, legyen az bármi.... Okés?!
Zsú: minden jót Neked, és várjuk a híreket!
Bori, Annee: teljesen megértelek benneteket, élénken él még bennem az "élmény" amikor anno vártam a bébit, és kb. a 30. héttől vágtam a centit. Ugyanis nekem már akkor elegem volt a terhességből.... nem csoda, hogy elő is bújt a manóm a 37. héten

Pihenjetek sokat, ne törődjetek senkivel!!!!!
Na gyorsan reggelizek, aztán be kellene indulnom egy-két dolgot elintézni ( többek között pótolni a kimosott táppénzes papírt), és hogy legyen pozitív oldala is a sétámnak, beszerzek egy fini görögdinnyét, a lábam meg csak dagadjon, hihihi
Majd később jövök.
Szép napot mindenkinek, ezen a "szép napsütéses" hétfőn.
Sziasztok,
Móni