Ancsa, még egyszer köszi a krémet, utána láttam, h az asztalon volt kitéve egy krém, lehet, h közös használatra, ha valaki elfelejt vinni?
Dani jól van, bár ma nem tudom mi lelte, 7kor szopizott, ztán fél 8kor felkelt, de nagyon álmi volt, még visszatettem aludni, aludt 3/4 9ig, aztán 2órát aludt, evett, majd megint elaludt!!

remélem nem lesz beteg, plusz nagggyon nem tudom, h így éjszaka mit fog csinálni, dehát mind1, nálunk alapszabály az, h csak vészhelyzetben keltem fel a gyerket, ez meg nem az!

Már kitisztítottam a szőnyeget, mostam, növényt gondoztam, most netezek
Ti akkor továbbra is kimentek? Mondjuk én Larán nem láttam, h nagyon zavarta volna a nap, Dani kétszer majdnem sírt, amikor nappal szembe csináltam a gyakorlatokat, dehát már csak nem mehetek az oktató háta mögé
Masni, hát, felemás volt az ottalvás, de nem keseredtem el, megyünk ezen a héten is gyakorolni

Dani sokszor kelt, azaz 4x, ebből csak 1x volt fent 1 percnél többet, a többi alkalommal rögtön visszaaludt, de sztem nem a hely miatt, azóta is ilyen rosszul alszik, meg furcsán viselkedik napközben, elég nyűgös, meg keveset eszik, én csak a fogára tudok gondolni...

Ja, meg a fürdetés se volt túl jó, amikor belererszkedtünk a kádba mosolygott, aztán amikor körbenézett, legörbült a szája (már az előkészületek se tetszettek neki

, a fürdőbe ugye még nem nagyon járt anyukáméknál és tudom, h az esti fürdetés nála kényes kérdés, akkor is sírt itthon ,amikor a barátnőim átjöttek megnézni

)
Steffi, ja jó, már azt hittem, h lemaradtam, de akkor nem, éjjelenként csodálkozom, ha nem csuklasz, kb. 5-6x kell kelnem Danihoz pár napja és közben azon gondolkodom, h megalapítom az éjszakázó mamák klubját, mi lehetnénk az alapító tagok, mit szólsz?
Györgyi, Steffi?
Zsófi, ti itthon vagytok már? Milyen volt az újabb út? Már nem is emlékszem, h hová mentetek, annyi helyre jártok el
Egyébként mióta megszületett Dani már másodszor maradtam ki éjjel (egyszer 2 hete, egyszer meg most pénteken), nagyon jól éreztem magam, jó volt végre picit elszabadulni, de sajnos most Andrisnak nem votl jó, mivel a múltkor egyszer se kellett kelnie Danihoz, most meg 4x