Sziasztok
Már hívtam apánkat!Azt mondta, hogy Július 20-tól augusztus 20-ig szabin van. Indulhattam volna júliusban, azt mondta Vass doki van, majd vele.Mondtam, hogy én inkább vele szeretném csináltatni a lombikot. Szóval Szeptemberre kerültem fel a listára.
Nekem így is jó, szerintem nála jó kezekben leszek!!
Itt a nyár addig nyaralunk, pihenünk. Na, és a párom szerint attól függetlenül próbálkozzunk.
Nem igazán hiszek a csodában, de ha szerinte próbáljuk meg, hát legyen...
Kispinty
Szerintem végre elmondhatnád, hogy mi bajod van...mert ez így elég fura.
Gizmixxx
Nálam egyetlen egyszer fordult elő, hogy a padlon voltam. Elégé sokáig tartot mire képes voltam mosolyogni, vagy egyáltalán sírás nélkül megállni. Főleg akkor volt a legrosszabb amikor kisbabát láttam. De minnél többet csinálok, annál jobban megedzödöm, és erőt gyüjtök arra, hogy induljak. Pedig nekünk tényleg nagyon kevés esélyünk van, mégis ha úgy érzem megyek tovább. Most jól is jött ki, hogy nem kellett indulnom,a párom 5.-én jön haza külföldről. Bele gondolva, még nem éreztem, hogy menni kellene.
Sírd ki magadat!!! Itt a nyár nyaraljatok, és gondoljál arra, hogy bármi is jön közbe, te egyre közelebb leszel a kisbabádhoz!!!!
Remélem, hogy nem fogsz a műtétéig eljutni!!!
Február
Én be vállalnám, hiszen én ebben mester vagyok!!! Volt 3*1 embrióm!!! És mint te is tudod egyből is lehet baba...
De van neked ha jól látom kettő is........akkor meg pláne.
Hú, ezt megint értelmesen leírtam!!!
Szépem
Na sikerült indulnod??? Vagy jössz velem szeptemberben???