A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibiiiiiii! merre vagy? :D

Zsanci, nekem is 20mp-es fájásaim voltak, így tágultam ki 4 óra alatt!!! (ez a 21 órás első szüléshez képest fantörpikus már önmagában is) de jött a dokim és azt mondta, ezek túl rövid fájások :? és ennek a gyereknek már meg kelett volna születnie :shock: és be kell kötni az oxitocint :twisted:
de én akkor még tiltakoztam, és kiegyeztem egy burokrepesztéssel, de ahogy kiderült, hogy nem tiszta a magzatvíz, már én sem tudtam ellenkezni és bekötötték az infúziót... pedig legbelül éreztem, hogy minden rendben, és szépen meg tudtam volna szülni anélkül is, legfeljebb nem félóra alatt :twisted: (egy farkcsonttöréssel meg egy szanaszétrepedt alféllel...) nem is tudom miért rágódom épp most ezen... asszem a feldolgozás aktív szakaszába értem, már nem repítenek a hormonok :roll: lassan meg kéne bocsájtanom, magamnak is... majd mondsza, neked hogy sikerült!

votiv 8)
votiv

Bocsánat mindenkitől a kb. zéró reakciókért, de jelentem: a túlélésért küzdök - pedig nincs semmi extra, csak két áldott kis gyerkőc, meg az ő punnyadt elkényelmesedett anyjuk, akit megviselnek a szaggatott éjszakák :oops:

Azért próbálok legalább "rídonli" lenni - több-kevesebb sikerrel :wink:

Indi, egyelőre csak lementettem, amit a rovarcsípéses homeós szerekről betettél - de ezúton is: hálás köszönet érte!!!

Fibi: mostani szülés előtt kb. máfél napot fájogattam lájtosan, ebből az utolsó 20 óra alatt erősödtek fel, és akkor indultunk el a kórházba, amikor 7-8 percenként jött rendszeresen a 40-50 mp-es fájás (ami még simán bírható erejű volt), innen 1, másfél órával később már 2 ujjnyi méhszáj volt. ) De sose feledd: mindenki máshogy műkszik, és tényleg rájön az ember, mikor kívánkozik már inkább a H-ba... Én is ezen (is) paráztam, de eljött a pillanat, pedig Gabi még a Börzsöny péniszének végibe volt akkor... (copirájt by Votiv :lol: ) De a lényeg: mi is drukkolunk és Gabi nélkül is menni fog, lévén elsősorban te kellesz hozzá, meg Ábel! :wink:
leni

és szerintem már rég begyógyultak az öltések! szal ne aggódj. talán nem vártátok ki a 6 hetet? de akkor sem kell parázni, az már rég öszeforrt.
votiv

Votiv,
magadra haragszol? azért mert nem mertél szólni???
hmm...
ismerős.
viszont a jó hir, h tényleg FEDOLGOZHATÓ!
én már nem MINDIG utálom magam miatta. Csak vásár- és ünnepnapokon.
rossz hir, h nekem az egyre szebb/jobb szülések segitettek igazán, de az, h a mai napig B-vel a "legrosszabb" a kapcsolatom, azt nem tudom megbocsátani magamnak. És én csak erre tudok/merek gondolni...
de nálam azért az is volt, h nem kaptam meg a babát, pont, mint a 70-es években, igy se benne, se bennem nem tudott 100%osan kialakulni minden. Sőt, inkább benne nem, azt hiszem itt főleg az ő oldaláról nincs meg ez a kötődés... :shock: :?
fúj, de utálok is erről beszélni...

de te ügyes vagy, és menni fog a dolog, és nagyon sok szép pillanata volt a szülésednek, szóval tessék arra konentrálni, a többi meg legyen a malacoké... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
öltések begyógyultak, azzal nincs baj, csak a... nem tűnik olyannak, mint volt... :oops: szal, ezért félek, de tudom, h csak túlparázom.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrek :) Na de tényleg mi van?
Semmi titkos nem volt: Utolsó terhesgondozáson (előtte be kellett menni egy nst-re éjszaka, mert felment az adig normális vérnyomásom) a gondozást végző, de szülést be nem vállaló (ez egyébként nagyon tisztességes hozzáállás, túl volt terhelve, tehát EZÉRTén nem hibáztatom) doktornő azonnal beutalt a kórházba, ahol kábé az összes orvos megvizsgált, aki arra járt - így aztán elég sokat tapasztaltam emberségből ... Éjszakát a szülőszobán töltöttem oxitocin-terhelésen, majd még délelőtt vizsgáltgattak. Aztán jött BS, közölni a konzílium ítéletét : a kórhéz kösz9öni, nem kér belőlem. Persze ezt ő nem így modnta, nagyon rendes volt, úgyhogy őt sem hibáztatom! A hivatalos verdikt: mivel magas vércukorszinttel feküdtem be (na ez is egy szép történet, most nem részletezem), a magzat veszélyeztetett, az iylen gyerekek szülés után többnyire intenzív ellátást igényelnek, ezurét menjek át a II. szülészeti klinikára, ők már lebeszéltek midnent és várnak ott. Gondoljam végig.
Erre én el, próbáltam emészteni a dolgot, majd úgy 3 órával később a recepción látom ám a nevemet a kórházi zárójelentésen, ami a recepciós pulton feküdt. Mondom a nővérnek, hgoy ez az enyém, mia teendőm? Mire ő végtelenül bunkón rámförmedt, hgoy már órák óta itt hever a papír és várják, hogy átmenjek végre a másik kórházba.
Na én valahogy elvánszorogtam a szobáig, ott olyan hisztérikus sírógörcsöt kaptam, hogy levegőt alig tudtam venni, úgyhogy a szobatársaim elszaladtak egy orvosért. Ekkor jött Holba doktor és ő megnyugtatott, majd elmagyarázta a hiányzó láncszemeket: én szépen csomagoljak össze és hívjak egy családtagot, aki átvisz engem a másik kórházba (ha nincs senki, íhvhatnak mentőt is, de az órák kérdése). Úgyhgoy a tesómék bejöttek értem és este átmentünk oda, ott viszont anyáztak, mert ez egy marhaság és ez nem egy komoly rizikótényező - ellentétben az nst-kkel, amik állandóan rosszak(na ez si milyen dolog, ha lesz következőp gyerekekm, nem hagyom magam az nst-kkel hergelni, az tuti)Tanulság: ha nem vagy körzetes és nincs saját orvosod, akkor legyél szupernő, akin nem lehet fogást találni, különben a kórház nem örül neked. Én nem haragszom rájuk, de amikor Votivot és Kátyát látogattam - 1 évvel az incidens után - még midnig elakadt a lélegzetem egy-egy orvos láttán :(

Na ez jó összefüggéstelen, bocs, a lényeg: Holba doktor bácsi nagoyn jó ember és ajánlom. Fontos a szakmai hozzáértés nagyon, de nekem mára már az emberség lényegesebb lett.

indianyo

Zsan,
nem akarok belekotyogni, de abban, amit írsz, van egy kis "önbeteljesítô jóslat" kvázi - vki biztos tudna segíteni feldolgozni még az elsô szülésedet és ha te oldódsz, rajtad keresztül B is fog és a kötôdés is erôdödik (én tök emiatt paráztam, mert szülés után gyerek inkább az apjával volt és nem velem - dógozunk a pszichopatával aztán csak lesz belôle vmi :wink: :D )

hány hete szültél? (2-3?) még nem kell "olyannak" lennie, nem ? (milyennek? :mrgreen: )

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nuk, bármikor :)

és ne szadizzatok, nem éri meg. én szopipárti vagyok, mégis azt mondom, jobb egy kiegyensúlyozott, stresszmentes anya a gyereknek, mint amennyit az anyatejes táplálás megér. ebben nincs semmi misztikus, nagyon is racionális: nyugodt anya = nyugodt gyerek. vagy legalább is többnyire. és jóval könnyebb az élet, ha tápit eszik, mint ha rendszeresen stresszhelyzet van. a babának legalább anyira fontos, hogy érzelmi biztonságban legyen, mint az, hogy tele legyen a hasa. na nem ragozom tovább, csak ne úgy fogd fel a dolgot, hogy feladod, meg hogy kudarcot vallottál. hanem próbáld meg úgy, hogy tettél egy lépést azért, hogy még kiegyensúlyozottabb, még felhőtlenebb legyen a kapcsolatod a gyerekeddel. és meglátod, ő is meg fogja hálálni, ha legördül ez a teher a kapcsolatotokról.

tápik közül még másikakat is megkóstolhattok, Indiék sokat kipróbáltak, mire megtalálták az ideálisat, én addig nem is tudtam, micsoda óriási különbségek vannak a tápiók között!

(még zárójelben hozzáteszem, hogy szvsz manapság ez a szoptatás-über-allesz propaganda legalább annyi rosszat is tesz az anyák lelkével, mint amennyi jót. én immár a 2. gyereknél nem érzem olyan erősnek azt a megfelelési kényszert, amit az elsőnél, hogy tejet KELL termelni, meg ehhez szopisteákat KELL inni meg rendesen táplálkozni, szigorú szabályok szerint, meg helyesen mellretenni, meg kenegetni, masszírozni, fejni, mellgyulladást megelőzni, meg hát produkálni, termelni a tejet, ha jó napod van, ha rossz, és közben parázni, hogy legyen elég tej, miközben ugye tilos aggódni mert attól még kevesebb a tej :roll: )

votiv 8)
votiv

Indi,
:( nem tudtam
a doktornô nem volt a fogadott orvosod? csodálkoztam is, hogy te tulképp hogyan kerültél a sotéra
semmi különös - szokásos :wink:

Vot,
kokacsi :lol:
és igen, ez a nem-vagy-elég- jó-anya-ha-nem-lóg-egész-nap--mellyeden-a a-gyeek (mást akartam írni, de aztán mégse :wink: :mrgreen: ) nem tesz jót az ember lánya lelkének :? :roll:
holt tengeri cuccok rulnak!!!! :D

Leni,
új avatar tök szép és kitartás!!!!!!!!!!!

(én is köszi új avatar bókokat :wink: :D )

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
mi Milupa Aptamil HA Prevet ettünk, amivel nagy kakigond nem volt, de ha mégis, akkor kamillatea meg egyszer próbáltam Laevolac szirupot, ami kifejezetten erre van

Kép

Kép

szrekuc

Leni :) Hajráááááááá!

Mi is aptamilt és szerettük, jó zsíros (ez nagyon fontos a babáknál!) és kevesebb a keményítő benne, az íze is kellemes, édeskés kicsit.

Szrekucom :) Nem volt a fogadottam, emrt nem tudott elvállalni már az elején se. Én mondjuk hittem abban, hogy nincs is igazán szükség fogadott orvosra, emrt minden rendben lesz és majd én jól megmutatom, hgoy lehet 35-ön felöl is fitten, ficánkolva végigcsinálni a várandósságot és szuperjól szülni, na jól nem így lett... De ez már megint egy másik történet. Sotét nem szeretem, de ott végül olyat kaptam, amiért nagyon hálás vagyok: valódi szülésélményt, pedig császár volt.

Azért én azt is hozáteszem, hogy bár jó lehet szépen szülni és készültem is rá nagyon, hogy majd mi ketten együtt szülünk, de ez másodlagos volt/van/lesz, az utolsó, kórházban töltött héten már kizárólag az érdekelt, hogy legyen ennek a vége és épségben itt legyen a kisbabám. Inkább az volt nagyon nehéz és fájdalmas, hogy nem foghattam a kezembe 16-17 órán keresztül és ő egyedül volt a csecsemőosztályon.

indianyo

Haliho :)
most csak gyorsan, mert Bálint értem nyafizik...
Nagyon jol esik, hogy izgultok értünk, olyan aranyosak vagytok, köszönöm :D
Nyugodtan irhat bárki sms-t, nem sértödök meg :lol:

Szoval fél 2-ig erösödö fájások jöttek, aztán mégis el birtam aludni... és reggelre semmi. És Zsoló elárulta reggel, hogy éjjel elmondott egy imát, hogy várjuk meg a hétföt Gabi miatt. Ez a pasi egy bosziiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Most meg dinnyét zabbantunk Gabi tanácsára (vizhajtás miatt), és közben azért fájogat néha….

Zsan,
megmértem, nekem is 20 mp-esek voltak :wink: de nem olyan erös, hogy elinduljunk.

Szrek, Leni,
Töletek is jol esett hogy irtatok :D

Börzsöny pénisze :lol:

Mása,
remélem, birtál aludni :)

Macs,
megigértem, hogy irok sms-t, ha indulunk a H-ba, tudod :lol:

KépKép
fibi

Fibi :lol:
Azért akárhogy is, Zsoló egy KINCS! :lol:
És ha ekkora protekciója van "odafenn", akkor csak imádkozzon buzgón továbbra is - és minden Ok lesz! :wink:

Köszi mindekinek a +-okat! :P

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Indi, én sem tudtam, pedig Szrekhez hasonlóan érdekelt, és én is :cry: Még szerencse, hogy ilyen "mindenből a legjobbat kihozós" típus vagy!!! :wink:

És igen, igen, első gyeröknél én is halálra stresszeltem magam a tejgyártás miatt - meg a környezetemet is, pl. öltem, ha valaki meg merte kérdezni, hogy "és van elég tej? " :twisted: De most már pont az itteni tápszerrel tápláló-mégis szuperanyák miatt, már sokkal lazábban veszem a kanyarokat e téren - szóval HÁLA LÉGYEN (ezért is) NÉKTEK!!!! :P :P :P

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

lenne itt egy KÉRÉS:

egy kedves, fiatal baráti párnak született egy Málna nevű pici lánykája 34. hétre. Már kikerült az inkubátorból, és remélhetőleg jövő héten fogják őket hazaengedni a SOTÉről, és szükségük lenne egy légzésfigyelőre (és esetleg még egy babamérlegre). Nem állnak túl jól anyagilag, ezért hálásak lennének, ha néhány hétre kölcsönkapnák ezeket, ha valakinek ez nem okoz gondot...

votiv 8)
votiv

Votiv,

mérleget is meg figyelôt is oda tudom adni, csak vigyázzanak rá, hogy enyém következô gyerekhez jó legyen :wink: :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!!!!!!!!!

Huuu Fibi,
latom milyen izgalmak voltak itt ejjel!Eskuszom megereztem,mert azert jottem mi ujsag :wink:
Biztosan erzi odabent ez a kismano,hoyg MG-tmeg kell varnia :lol:
En szedem tobb mint egy hete a Caulophyllumot napi 5golyot,meglatjuk.Na meg melle malnalevel tea is csuszik...
Nagyon drukkolok Nektek!!!Erzem,hoyg szep es konnyu szulesed lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a ++++++++++++++++++energiak!!!!!!!!!!!!!

Amuyg itt a korhazban a 40.het betoltese utan minden nap van NST?Meg nezik a magzatvizet is?Vagy ez dokifuggo?
Nem akarok erre gondolni,mert nem szeretnek oda eljutni... :?
Kineztem a junius 24et,Szt Ivan ejjelet :lol:
Tegnap NSTn minden oke volt,dokim mar felkeszitett,hoyg barmikor szulhetunk,ugy eljunk :lol: Meg elmondta a hetvegi progijat,mikor hol erhetem ot el :wink: Edes!De nem hiszem,hoyg a hetevgen szulunk :lol:
Neha szokott fajni olyan menzisen a pocim alja,de dokker mondta,hyog fogom erezni,ha mar nem joslo,mert az fentrol indul es lemegy a poci aljaba..vagy mi :shock:

Masa,
latom Nalad sincs meg semmi :wink:

Lattam jol sikerult a tali!!Tok jo lehetett!nagyon sokan voltatok!Szepek vagytok es a gyerkocok,imadnivalok!!!!!!!!!!!
Nekem a szerdam jo mozgalmas volt,eselyem sem volt ra,hyog oda tudjak menni....
Aznap voltam UHon (meg a Margit Hban),majd tobb hivatalban is ugyintezni(pl Anykaonyvi hivatal..bank...jo volt..).
Ja es tegnap kiderult a kenet eredmenye,nincs Strepto meg semmifele baci odabent :lol: Ennek nagyon orultem! :lol: :lol:
Ma takaritgatok,de mint egy csiga....

Kép

Kép
arwen07

indianyo

Sziasztok,

Reggelre már tudtam, miért volt Máté olyan nyűgi. Valszeg a nagy meleg miatt nem szúrtam ki, hogy lázas, nagyon jókedvű volt, vigyorgott, mint a tejbetök. Este a nagy melegre való tekintettel csináltam neki hűvösebb fürdővizet, mint szoktam és talán ez volt a szerencse. Hajnalban felkelt és megmértem a hőjét, sajnos 38,8 volt. Adtam lázcsillapítót, reggel 38,4, délben 38,3 és most délután 39,3 lett. Mindezt kúp mellett. Most alszik, előtte hűtőfürdőztünk. Ha nem álmos, akkor még mindig édesen mosolyog, de a szemein látszik, hogy levert. :(
Doki néni helyből mondta a 3 napost, kivárjuk, hogy lesznek-e pöttyök, ha nem akkor megy az antibogyó :(

Indi :) Dominó Nálad evett rendesen? vagy kicsit megcsappant az étvágya? És csak csütörtökön volt láza? Mert arra emlékszem, hogy írtad szerdára csüt-re virradóra volt még egy lázcsillapítós menet hűtőfürdővel, de a többi kiesett, vagy nem is írtad? :roll: És most hogy vagytok?

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica :) Dé követte Marci barátunk példáját és irregular 3 naposat tart - láz másfél napig, azóta csak pöttyöz, eszik, iszik, rosszcsontkodik és sokat alszik napközben. Remélem, Máté is az efféle lájt megoldások híve :)

Nagyon hálás vagyok ennek a betegségnek most, mert ezzel a magas lázzal msot egy jó adag immunerősítést végzett a gyermek magán, közben lehetett pancsizni és homokozni a szabad levegőn - mindez télen az elviselhetetlen kategóriát si elérhette volna.

Szűjjetek, asszonyok!

indianyo

Arwen:
Jó dátumot álmodtál ki, én is akkor születtem!!! :lol: :lol: :lol: Bár nem éjjelén, hanem hajnalán, de ez már részlet kérdés...

Votiv:
Köszi, amit a szopiról írtál, jól esett. Már kezdem én is ezt érezni, ha érzem, hogy "megtelt" a cicim (ha-ha, 2 mellből 20ml, naponta 1x), lefejem, odaadom neki, atápit meg habzsolja és pont most (persze miután apja megfürdette, tisztába tette) jól öszze híg-kakillta magát, úgyhogy talán már azzal sem lesz baj! (ugye-ugye, tegnap erre panaszkodtam, ellenben a melleim még mindig kicsik...:lol: :lol: :roll: )
És köszi a homeos tanácsokat a kuty-ügyben!

Ugyanis (a többiek felvilágosítására) egy vizslás ismerősünk német vizslája 4 napja 12 kölyköt hozott a világra. Ma voltam látogatni, sajnos már csak 10 van (ez is elég), a gazdi panaszkodott, hogy szegény Rabán még mindig vérzik erre bevetettem a "Votivomat" (bocsi Votiv, hogy így említelek, ez csak azt jelenti, hogy megbízom benned, meg ilyesmi :D ) és vittem a kuttynak Arnicat, meg Pulsatillát. Meglátjuk mi lesz!!!
És természetesen, ha valaki szeretne kutyulit, szóljon, van még 2db gazdátlan, törzskönyv nélkül olcsóbban. Bár le sem merem írni, mennyi az az olcsóbb ár...

Fibi, Arwen, Mása:
Kár, hogy nincs 3 ágyas szoba a Hban, lehet, hogy ott összejönnétek... :lol: +++++++++++++ok nektek!!!

nukada

Uram Isten, tele vagyok gépelési hibákkal... meg kéne már tanulnia a kezemnek az agyammal egy sebességgel gépelni...

Ja és az előbb azt írta a bnet, 65536 privim van :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

nukada

Máténak és Dominonak gyors gyogyulást!!!

Arwen,
köszi a drukkokat :)

nem tudom, hogy Ábel megvárja e Gabit, mert ma erösebbek a fájások, mint tegnap, és már 10 percesek.... ha ebbe is bele tudok aludni, akkor a férjem tényleg egy boszorkány vagy mi 8)

KépKép
fibi

Fibi,
huuuuhaaa..izgi!
Kivancsi vagyok mi lesz ejjel!Gondolom Te is :lol:
Tovabbra is sokat gondolok Rad!!!!

Nuk,
akkor jo napon szulettel :lol: :lol: :lol:
Bnet latom megint formaban van :wink:

Ma egesz nap olyan menzisen fajdogalt ahasam..eleg sokszor....lehet, ram is hat ez a front...

Jo ejt!

Kép

Kép
arwen07

Húúúúúú, de mérges voltam :evil: Ma nem volt net :evil: :evil: :evil: Hülye szolgáltetó valami új rendszert csinál, aztán mi meg szívunk :evil: :evil: :evil: ÁÁÁÁÁÁÁáááá , de alényeg, hogy most már sikerűlt rácstlekozni :)

Na, az egyik lényeges dolog:
Fibiiii,
sokat gondoltam Rátok. De megbízható forrásból megtudtam, hogy nem szűltél ;) Pedig ott jártem ma a H-ban a bábaszobában ;)

Arwen,
szüjjünk má' együtt ;) Végűl ki let a szülésznőd? Bocsi, én lemaradtam, azt hiszem...

Leni,
+++++++++++ok Neked!

Vot,
ez a tengeri sós dolog jól hangzik ;) Remélem segíteni fog ;)

Nuk,
háromágyas szoba :lol: :lol: :lol:

Macs,
max. azt jelentheti az álmod, hogy hamar megszűlsz :mrgreen: De a H-ban!!!

Ma nst előtt beugrottunk Deniékhez és CSODASZÉP KIS CSALÁDOT LÁTTUNK ;) Nagyon helyesek a fiúk és Denin meg meg sem látszik, hogy két gyereket nevelget :) Olyan jól néz ki!!! :)

Rídónli merre???
na és Zuzi????

Mása
szmagdi

Megyek aludni,
jóccakát :)

remélem holnap mónem fog szarakodni a nyetem :x

Mása
szmagdi

Jó reggelt mindenkinek! :D

No, mizujs az Arwen-Fibi-Mása koprodukció terén? :wink: :D

és lécci én is kérek egy adag +-t, csak úgy :roll: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Te micsinálsz hajnalban itten? merhogyén a fájásoktol nem alszom, az oké.
akkor Neked is egy adag +++++++++++++++++++++!

asszem lassan bemegyünk a H-ba, mert este még el birtam aludni kicsit, de fél 2 ota jönnek megink a kontrakciok, és a fél 4-es hasmenés ota nem hagynak aludni :roll:
BS megkért hogy ma reggel irjak neki sms-t, hogy elmehet e a futonapra, vagy szülünk e. hááááááááááát, inkább irok, nehogy ö sem legyen már ott :?

KépKép
fibi

ja és Arwen,
kérdésedre: igen, szerintem dokifüggö a dolog a 40. hét után. nekem nem kellett nst-re szaladgálni 2 naponta, de van akinek igen...

Nuk,
párom meg juni 25, éljenek a Rákok :D
és 3 ágyas szoba rulez lenne, de ha nem baj, nem várnám be Arwen kisfiát is Szentiván éjjelig 8)
fibi

Eszter holnap menne a Balatonra, nagyizni, dédizni. Erre tegnaptól köhög, orrot folyat. :?

Fibi,
uncsi vagy, szüjjémostmáizibe! :D

Szrek,
csak úgy: +++++++++++++
Mi van?

Nuk,
és azt mind elolvasod? :mrgeen:

Mása,
de bosszantó! De jó, h megjavult a neted! :)

Arwen,
neked is megy a drukk. :D

Indi,
ezt így utólag is kaka volt olvasni. :( De a végeredmény édes és gyönyörű. :)

Vica,
++++. Barátnőmék lánya is 3naposozik, irregulár módon.
neet
neet

HAJRÁ FÍBSZ!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
tudom, hogy már uncsi ez az egész :? hidd el, marha szar ez a bizonytalanság, hogy több napja fájogatok, és kezd rendszeres lenni, aztán elmulik, aztán megint kezdi elöröl......
de most már pakolunk, és megyünk........ és jo darabig nem fogok irni ugysem :wink:
fibi

Szrek,
:D :D :D
fibi

Fibi, nem megbántódni, nevetni :wink: iylenkor különösen jól jöna humorérzék :wink: És hajrá!

Arwen :) Ez jó jel, bár Szentiván még odébb (mellesleg a Szentiván-éj 22-én van, János-napkor, a nyári napfordulókor)

Neet :) Hiába, ez egy ilyen irregulár banda :wink: Eszci honnan szedte a taknyot? És mikó vizsgázol? Utána te ismész a Balcsira?

Mása :) hű, de utálom, ha vacakol a net! Neked nincsenek jóslóid? És Orsi nem érez valamit a közelgő változásból?

Szrek :) Csakúgy is +, mingyá írok valamit

szép napot, sok szép kisbabát!

indianyo

Mi van Fibivel? Már a kórházban? (Bár biztos idegesítő lehet neki, hogy félpercenként érdeklődnek egybenléte iránt...)

Kép
Kép
tinu

Fibi, nagyon szép szülést kívánok neked! (most már tuti nem engednek haza :wink:)

Neet, Esztinek jobbulást, holnapra kutya baja és mehettek nyaralni :) avagy Eszti már egyedül megy?
én is már nagyon várom a nyaralást (négy gyerekkel :shock:) :lol:

Hála a Minimaxnak, hogy szo-vas reggel Szezám utcát adnak! kicsit tovább bóbiskolhatok, míg Isti nézi (ez az egy mese, ami leköti, na meg a Thomas), és még jó értelemben didaktikus is :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Indi,
nem sértödtem meg. csak reagáltam :wink:

Tinu,
most indulunk, már 5 percesek kb a fájások.... és nyákdugesz is eltünt 8) bár Zsolo most állt neki borotválkozni..... :roll:

És egyre érdekesebb a helyzet: BS közölte velem, hogy nem ér ma rá, közbejött neki valami (nem megy a futoversenyre sem) :shock:
Ugyhogy se bába, se doki, de ha Ábel ezt a napot választotta, ám legyen..............

KépKép
fibi

Votiv,
köszönöm :D
fibi

Fibi: minden szuper lesz!!!!!!!!!!!!!!! Most aztán tényleg te leszel az, aki kézben tartja a dolgokat. :wink:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
hát muszáj lesz :lol: meg Zsoló is tanult pár taktikát tegnap a Chopra könyvben, majd beveti :)
fibi

Fibi, megy a drukk!!! csak a találkozásra összpontosíts :) és higgy magadban, meg tudod szülni a fiadat!!!
puszi!

votiv 8)
votiv

Hajrá Fibianya! Nálad többet és jobban úgyse tehetne senki, ügyes vagy és tudni fogod, mi ott a legjobb!!!!!

Votiv :) nyaralás mikor hol milyen 4 gyerekkel? Mostohákat is viszel? Apafej nélkül?

indianyo

a 4 kisebbett visszük :) ja de ha apjukot is visszük, akkor 5 gyerekkel :D 5 napra, Siófokra, július elején. csak épp hogy kitegyük a lábunkat :mrgreen: most nem lesz talán annyira fárasztó mert Isti alvása már most is horror, nem lesz különbség az idegen hely... éjjel felváltva keltettek kétóránként a kölkök 8) - ez a karikák miatt...

votiv 8)
votiv

Fibi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Chopra könyvről jut eszembe...
Fibi és Votiv,
még tartozom nektek!!!! :oops:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Fibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
+++++++++++++++++++++++++++!
Na ez most mar tenyleg AZ!
Szerintem nem szamit ki lesz ott (doki-szuleszno),mert nagyon ugyesek lesztek!!!!!!Minden szuper lesz!!!
Jaj de joooooooooooooooo!!DRukkolok!

Masa,
benne vagyok az egyuttszulesben! :wink: Neked van vmi megalmodott datumod?
Vegul nem lesz valasztott szulesznom.....evvan.

Indi,
junius 22? Az is jo nekunk :lol:

Ejjel megint sokszor fent voltam,es olyan menzis jellegu fajdalom volt rendesen...meg reggel is....
ES szulessel almodtam..de vmi nagyon gyors volt,eszbe sem kaptam,es mar megvolt!!!!Es tok furi volt,merta nnyir avalosagos volt...total ereztem,hoyg kicsusszan a vegen....erdekes volt...

Anyosekhoz megyunk ma,amint tudok jovok,hoyg mi van Fibiekkel!!hamar meglesz,ugy erzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fibinek millió drukkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Fannikának nagyon boldog szülinapot!!!!
Kép
(Hű, közös szülinapja lesz Fanninak és Fibi Ábeljének?! :D )

Votiv :) Apa nagyon rendes, hogy hozott Holt-tengeri cuccokat,
drukkolok, hogy segítsenek!! Éjjeli kelésekhez +++. Képzeld, ma éjjel fordult velem elő először, hogy nem ébredtem fel Bálint "hívására"... tök fura (próbálom ettől nem rossz anyának érezni magam), szerencsére apa felkelt hozzá. :roll:

Zsan :) Jaj, hasfájóssághoz sok +++++ Nektek!!! És a gyogyótári cuccok tényleg drágábbak lettek (vagy a támogatás kevesebb?), múltkor írta már Neet, de apa is hátast dobott legutóbb amikor kiváltotta a recepteket... :evil:

Macs :) Autós-szülős álom: Te leszel a villám-Macska :wink: :lol:

Arwen :) Tudtommal nincs minden nap nst a 40. hét után, legalábbis nekem nem volt, csak a szokásos heti 1, meg persze uh és vizsgálat. Azt nem tudom, hogy ha már befektetnek a kórházba, akkor pontosan hogy is van, asszem akkor tényleg gyakrabban vannak ezek. És fájogatás "normális", a lényeg, hogy pihenj amennyit csak bírsz!! Neked is mennek a drukkok!!

Leni :) Úgy látom, Rátok is fér egy kis ++++!! Újbóli éjszakázást nem könnyű megszokni nekünk sem :roll:

Neet :) Esztinek bulást!!!

Szrek :) Akkor Neked is +++++ :wink:

Mása :) Annyira örülök, hogy itt voltatok tegnap! :D :D Orsika ollllyan édes kiscsaj!! És köszi mindent, majd írok mélt!

Kép
Kép
denizsa

Fibi már a vajúdóban! most teszik NST-re, és 5perces fájásai vannak :)
Nyulas Joli az ügyeletes szülésznő, BS pedig beküldte Balázs fiát maga helyett, tök jó párosítás :)
és milyen szép nap ez a szülésre!!!
én is egy ilyen csendes, nyugodt, meleg vasárnap délután szültem 9 hete...

votiv 8)
votiv

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS:
ki ma az ügyeletes??????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tényleg jó ez az oldal!
mióta panaszkodtam hasfájósság ügyben...no, de többet nem is mondok,mert lehet, h ellenkező irányba is hat a csoda... :o

szóval, köszi a drukkokat, kedves pici Buddhához eljutottak...és remélem maradnak... :wink:

Fanninak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én 32 évvel ezelőtt pont 1 hónapos voltam, és a nagynénémék küldtek nekem egy édes kis képeslapot a Balatonról. Még most is megvan... :wink: ők akkor voltak 14 és 12 évesek...
repül az idő... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: