A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nukada,
te ezek szerint még nem tudod, de ez egy boszi-topic. Ha valaki már nagyon elkeseredik és elpanaszolja itt a gondját, valahogy rögvest el is múlik!!! Én már többször is taopasztaltam!! :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Recca,
ment mél :D
macskanyu

Tinu:
Nem tudom, hogy segítene neki, ha én kamillateát iszom... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A babateában, amit iszik, van kamilla, de remélem egyszer csak átszokik...

Macs:
Akkor kezdem: kicsi a mellem!!! :lol: :lol: Ha ez is orvosolódik, megemelem a kalapom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Macs,
én meg nem vagyok szép... 8)

Fibi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
bocs, de ha ezt mondod, akkor inkább hüje vagy... 8)

Köszi Lányok, most 10-15-20 percenként össze-vissza jönnek, ugyhogy ez még elmulhat, ha lefekszem...

Macs,
én is szeretlek :P
fibi

Vica,
egyszer már volt erröl itt szo: sajnos vannak akik szeretnek menö nevet adni bizonyos játékoknak, de még leirni sem tudják, hogy Montessori. Amugy van egy bizonyos Montessori eszköz, ami érzékfejlesztö játék, de az a rozsaszin torony névre hallgat. Kikeresheted a szakdolimban, hogy az mire jo 8) :wink:
fibi

Indi,
amit írsz, az tökre megegyezik Eszter 3 naposával, ami nem is 3 nap volt, de így látatlanban azért nem alkotnék szakvéleményt. :D A lényeg, h javul a baba, aki nem is olyan baba már!

Votiv,
nem találom, h mi volt Istivel a játszón! De akármi is volt, remélem, már sokkal jobb. ÉS Lilinek is egymillió ++, h maximálisan helyreugorjon a bőröcskéje!

Boszi topik! :D :D :D Én is csak elkezdtem írni, h nincs víz, és erre megindult. :D És akkor most megragadnám az alkalmat, h megjegyezzek 2 dolgot: 1. Eszcit mostanában igen bonyi lerakni este aludni, mert még fél9-9 körül is eleven a jány, ez holnapra oldódjék meg kérem. 2. Ma se ment valami fényesen a vezetés, és hát a kövi alkalom már vizsga... betojós szmájli...

Fibi,
neked 3 dolgom is van: 1. szüjjémá. 2. Ne parázz, akár a nádasban is kinyomod azt a babót, már rutinból fogod csinálni, mit neked szülésznő? :D 3. Mi az a befeléfordulás?

Állítólag a youtube-on fent van az ER utsó része (vagy ezt innen tudom??) meg van valakinek a link??? L É C C I! Köszi :D

Megint a fele nem jut eszembe annak, amit írni akartam...
neet
neet

Ja s mégegy: BK-t is alig látom mostanában. :( Mi van most? DrogiTónit kiírják, vagy ez csak kacsa?
neet
neet

Neet :lol:
befeléfordulás = amikor nem figyelsz a külvilág zajaira, ingereire, és befelé, magadba figyelsz, a testedre, a babádra, egyfajta meditativ állapot. Általában relaxálás, meditálás alatt lehet elérni :wink:
fibi

Fibi :) elnézést, még én is kisbetűvel írtam :oops: . Nem tudom, mikor, de el fogom olvasni a szakdolidat, lehet, hogy az elkövetkezendő néhány napban lesz rá alkalom, mert itthon lesz párom :)

Ma extra nyűgös napunk volt. Ded kétszer fél órát aludt keményen, majd este fél hétkor bevágott egy két órás szunyát és akkor is csak azért kelt fel, mert a kutyu ugatott. Azóta volt fürdés, meg nagy nehezen visszaalvás. Mit hozhat az éjszaka????

Nuk :) nővéreméknek azt tanácsolta a doki néni, hogy egy icipicivel csinálja "hígabbra" a tápit és kicsit javulhat a dolog. Nővérem úgy csinálja, hogy mondjuk 90 ml víz helyett 100 ml-t tesz ua táphoz és így nincs tényleg gond a kakival. Esetleg még egy tipp, ami nálunk bevált: ha óramutató járásával megegyezően finoman simized a hasát, esetleg egy icipicit erősebben simized. Ez segít a beleknek.

Neet :) ( és aki ER fan) hallottátok, hogy civil Kovac dokinak majdnem egyidőben két gyereke született két különböző anyától (alias feleség és szerető)?

Vica
vica94

Vica,
ez a hír mindaddig nem érdekel, amíg nem én vagyok az a szerető. 8) :mrgreen:

Fibi,
hja vagy úgy. Akkor ezért nem találkoztam soha az érzéssel... bár anno kick-box-os koromban nem keveset meditáltunk, az izmaimra oda tudtam figyelni, de a külvilágot már csak akkor zártam ki (azt is tudat alatt), amikor már a páston voltam és meg akartam ölni az ellent. Akkor már nem láttam, nem hallottam kifelé... :?
neet
neet

Kátya :) óriási gratula a tápi mentes napokhoz. A lényeg, hogy sikerült, mindegy hogy milyen módszerrel :) Bár én nem vagyok homeó bogyó tudós, de mintha Votiv anno mondta volna, hogy egy idő után kicsit ki kell majd hagyni, nehogy beálljon aaaaa gyógyszerkép? jól mondom? Elnézést, ha rosszul tudom :oops: :roll:
És mi is megyünk, ha lehet :)

Vica
vica94

Neet :) ha Te lennél az, akkor még bőven a derekán lennél egy - ha jól emlékszem - idegenforgalmi fősulinak, vagy egyetemnek, tudomisén. Így is lennél? :mrgreen: 8)

Vica
vica94

Kátya :) De jó, hogy van elég tejecske és már nem kell tápi!! :D :D

Zsan :) Miért van vacak napod? +++

Fibi :) Én meg már nagyon reménykedtem a doki csüt.-i vizsgálatában, hogy hátha beindít vmit... De nyugi, minden rendben lesz és ha otthon jobban érzed magad, inkább menjetek haza, mégha esetleg anyós továbbra is "segíteni" akarna! Ezer-milló drukk megy és +++++ Próbálj phenni amennyit csak tudsz!

Neet :) És mikor lesz a vizsga?

Rec :) Benke és a kutyaetetés :lol: A szállítókosárról mindjárt teszek képet, ha tetszik, akkor a Tied! Nekünk úgysem kell és csak foglalja a garázsban a helyet, kidobni meg sajnálnám...
Szóval ilyen:
Kép
denizsa

Neet :) Szerintem is 3 napos egyébként, amit leírtam délután, az a doktornéni szakvéleménye - drága asszony, eljött azért, csak épp nem volt benne köszönet :wink: Mindenesetre túlvagyunk már rajta, tegnap 1-kor aludtunk el, ma már 10-kor és csak a fogzás miatt vacakolunk, szóval testvéreim az úrban: akár ez, akár az, semmi gáz!

Akkor kívánságaim: lényegesen kisebb feneket/hasat/mellet/combot kívánok magamnak - a különbözetet növekedni vágyó topiktársaimmal szívesen megosztom :lol: A zuram meg mostanság nagyon együttműködő, mostmár akár jöhetne is

Fibi :) ha valaki, te már tudod, mit kell tenned és különbenis itt van neked BS, ha Gabi esetleg nicns, azért ő felér egy szülésznővel is :) Na hajrá, ahogy Neet mondta, akár a nádasban is menni fog :)

indianyo

Én életem végéig a fél lábam kisujján állva is lennék Kovac szeretője!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Rekuc :) merre vagy?

Macs :) mail ment :)

Vica
vica94

Fibi :) fürdőt vettél már? Család visszaért már, nem vagy már egyedül, ugye?

Indi :) jó hírek és örülök, hogy Domicsek alszik rendesen :) Feleslegből én is kérnék :) Akkor most szent a béke urad és közted ? :D

Vica
vica94

No, én ismét elbúcsúzom mára.

Jó éjt mindenkinek,

Vica
vica94

Neet,
ÉN vagyok a szerető... :wink: de nekem nem is mondta a dög, h van felesége... :?

Deni,
mostanra kicsit javult a helyzet, köszi kérdésed. Mini Buddha úgy döntött, h hasfájós lesz, tegnap 3 azaz három órán át egyfolytában sirt...
aztán az Igi is kivan néha, meg már aludnom is kéne...
ja, meg egyébként is annyi fájdalom van a világban, amit mind szeretek magamra venni, de most megint átcsaptam okésba, mert mindhárom srác, azaz mind a négy viszényleg korán elaludt...
most én is megyek...

ja ,és képzeljétek,
RECEPTRE vettem citromos testápolót, na mennyiért?????????KÉTEZER forintért. De mivel nyuszi vagyok nem kérdeztem rá, de van benne 10 ml Vigantol, amit 1390 Ftért vesztegettek. Azért vicces csak, mert a doki néni által felirt vigantol, szintén 10 ml-es csak 340 FT volt.
Ez a recept Pro familiás recept, de fogggggalmam nincs miért lett ilyen drága...ti tudtok vmit????
a pro familiás receptre vett popsikrém csak 400 ft volt.

MI a szentszar került 2000ftban azon a sima citromos testápolón???????????????????????????????

az,h a nagyapja irta fel, és nem a dokinéni?? (mert ezt jelenti a pro familiás recept) de az nem ugyanúgy olcsóbb??? mert akkor mi értelme lenne a pro familiás receptnek????

szijjasztok.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekem ide Ralph Fiennest!

indianyo

És ha lehetne még egy kérésem: a gyerekem ne üljön az ágy szélére háttal folyamatosan vigyorogva amiért én aggódom lécciléccilécci mert megőszül a maradék fekete hajam is...

indianyo

Sziasztok :)

Neet,
a képek naggyon jóóók :) Nekem a maga alá nézős Eszci tecc a legjobban ;)

Rylie,
örülök hogy tiszta a pisi ;) Ez nagyon jó hír. És mitől szedett össze bacit a Kamilla, amikor mindíg kezet mos :lol: 8) :lol: Folyton emlegetem ;) Imáááádom!!!

Macs,
tudom én, milyen az amikor nincs idő pihire ;) Én most jöttem be (locsoltam) Mások meg csodálkoznak, hogy mindennapos pocakkal így pörgök 8) De akinek ilyen mozgékony gyerkőcei vannak, nem lehet teknősbéka típus ;) Azért nem irigyellek, tudom milyen az ha pörögni "kell"! :?

Zsan,
Mennek a +++++++ok Neked is és remélem mihamarab olyan igazán kialszod magad ;)
Mókusok meg :shock: , a krémröl nem is beszélve :shock: :shock: :shock:

Fibi,
Ne aggódj Gabi miatt. Csatlakozom Indihez...... BS jelenléte már szinte teljes siker!!!! +++++++++++++++++++++!

Indi,
de jó hogy jobban van Dé :)

Mit akrtam méééég???? Már este van, látszik.... Asszem megyek vízszintbe. Holnap jövök.

Szép nyugodalmas éjszakát mindenkinek !!!!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indike,
akkor én meg Daniel Day-Lewist akarom!!!!

Kovac meg legyen nyugodtan a többieké :mrgreen:

Zsána, ++++++++++++++

Fibi, neked is!!!!!

És szép, nyugodlamas éjjt mindenkinek

Kép

csók

Macsek
macskanyu

Ja, eszembejutott......

Nuk,
olvastam, hogy az új tápszertöl kicsit nehezen megy a kaksi.... Masszirozol meg lázmérőzöl...... Nem próbálod ki lázmérő helyett a szélcsövet?! Ha már rásegítesz...... :roll: Nálunk a szélcső bevált. Én kicsit fostam a lázmérővel ingerelni...... Ráadásúl, ugye, a szélcsőn azonnal megy a pukk ;)

Kátya,
Nektek meg nagy grat a tátimentes naphoz ;)

Álmosmása
szmagdi

Mása,
én meg a teraszról jöttem :mrgreen: locsolás korábban megvolt.

Neet,
neked meg aztat akartam, hogy tettem én fel linket, ahonnét a sorozatokat le lehet szedegetni. szerintem INNEN leszedheted...

és drogostónit télleg kiírják, nem kacsa,,
macskanyu

Kátya, nem tátimentes, hanem tápimentes :oops: :oops: :oops: Mondom én, hogy álmos vagyok.... :roll:
szmagdi

Deni,
de ma voltam dokinál, nem csüt-ön :wink: és vizsgálatot nem is éreztem szinte 8)

Vica,
család visszaért persze, nem vagyok egyedül :)

fürdöt vettem, nem multak a fájások...... aludni nem birok...

és olyan rossz, hogy nem hivhatom fel Gabit, és hiába szültem már, nem tudom, hogy menjünk e be, vagy mit csináljak........ :roll:

szegény Bálint meg nagyon érzi, mi van, mert sirt elalvás elött, hogy "menjünk haza Szadáraaaa...." :cry:
fibi

Macsek,
szerintem még szülés előtt 2 perces fájásokkal ott fogod locsolgatni, vagy gyomlálni, vagy mittomén mit csinálni a kertet :lol: :lol: :lol: Fülessel a nyakadban :lol: :lol: :lol:

Na hogy kell azt a nagyon vigyorgós zöld szmájlit csinálni??? Én men tudom :oops:

Mása, akinek már aludni kéne....
szmagdi

Fibiiiiii!!!!!!

Gondolok sokat Rátok és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ meg drukk, meg minden megy ezerrel!!!! Tessék lazítani, minden rendben lesz!!!!:) Tudom!!!

Mása, aki Fibire gondol ;)
szmagdi

Másaaaaaaaaaa :D :D :D :D
és szerinted meddig várjak?amig erösebbek lesznek a fájások?
fibi

vagy ha legalább 40 mp-ig tart egy fájás? vagy hogy is van? :roll:
fibi

Fibi,
háááááááát, nemtom :roll: Szerintem Te ösztönösen érezni fogod, hogy mikor kell indulni...... Mindenesetre pihenj egy kicsit és figyeld mit jelez Ábel- baba. Húúúúú, most olyan izgatott vagyok ;)

Mása
szmagdi

Fibi,
inkább hamarabb legyél bent a H-ba...... 8) Igaz, most nincs forgalom..... 8)
szmagdi

Mása,
azért aludj is légyszives :) én is megprobálok még....
fibi

Az jutott szembe, hogy Ábel baba talán pont MG-t akarja elkerűlni ;)

Mennem kéne aludni má' télleg, de most már tudni akarom mi lesz, Fibiékkaóel ;)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi :) ha ettől megnyugszol, akkor inkább előbb menj, majd BS megölel és minden szép lesz :)

Macs :) helyes, többiek osztozzanak a balkán őserőn, nekünk marad a brit intellektuális :mrgreen:

Mása :) kettőspont mrgreen kettőspont - egybe az egészet

indianyo

Fibi,
na jó, azt hiszem tényleg ledőlök, de reggel az első dolgom lesz bejelentkezni.... :) És adigra, lehet meg is lesz az új topik-baba ;)

De az is lehet, hogy éjjel kinyitom a gépet ;)

Fibi,
tényleg nagyon őszintén +++++ meg drukk!!!!
szmagdi

Indi,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sikerűlt?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indi,
köszíííí :mrgreen:
szmagdi

Na, most már tényleg L....

Fibi,
veled vagyok lélekben ;)

Mása
szmagdi

Fibi, ez már nagyon izgi!!! nem lennék meglepve, ha ez már AZ lenne! :D

ma végre megjött apafej, töööök jóóóóó :)

Neet, Istók lebukdácsolt egy pici falépcsőn, fejjel előre :? de a bibííík már gyógyulnak, magának is puszilgatja :D

apája hozott Lilirózának oridzsi Holt-tengeri fürdősót, és ma abba áztattuk a csajszit, és vmi eszméletlen puha lett a bőre! sajnos a sebecskék lassan múlnak csak, apja arra is hozott egy spéci Holt tengeri ekcéma/pszoriázis-krémet, azzal is kenem, remélem ezek is segítenek!

ha már lehet kérni, akkor én az új, szőke James Bondot kérem, vagy mégis inkább a Javier Bardemet?!

Kokacsira nincs tipp, akkor elárulom: kukac!

Rylie, a fájás alatti vizsgálat közben befigyelhet némi kézzel-tágítás, és ezt nem csak olvastam, khm :? azt mondják, már az is "gyanús", ha fájás alatt vizsgálnak :?
piálás :mrgreen: hát én mindig is gazdaságos szervezetű voltam, kevéstől is nagyon beálltam :mrgreen: az is jellemző, hogy akkor kezdem el kívánni a piát, ha épp nem ihatok (vezetek, szoptatok...) most is milyen jól esne egy Cuba Libre (rum, kóla, citromlé) vagy egy Mojito, vagy egy...

Nuk, az ajánlat még áll, szívesen mutatok pár babamasszázs-fogást, ez nem csak emésztéskönnyítőnek, de nyugtatónak-lazítónak is jól jön a nehéz napokon :)

Zsanci, oltári lehet négy pasival :) Te vagy a méhkirálynő :D

na lépek, csak kikapcsolni jöttem :wink:

Fibi, legyen szép holnapod, akárhogy is teljen! :)

votiv 8)
votiv

Fibi:
Látod, beüzemeltem a rendszert JUST FOR YOU!!! 2:39 van (ha esetleg a bnet megint hülyesáéget írna ki 8) ) és úgy érzem, félig-meddig megérte jönni. Lehet, hogy ezt már nem is otthon olvasod el... Sokat gondolok rátok!!! puszik és +++++++++ok!

nukada

Votiv:
Én dettó így vagyok a piával, csak én gazdaságilag nem vagyok jó, eddig 1x sikerült becsiccsentenem, akkor megittem 4 Bacardi-colát, (3decis pohárban és nem a cola volt a többségben), meg 2 üveg nem túl jó bort, dehát Istenem, le kellett innom a raktáros pasikat, de sikerült is.. :lol: :wink: :wink: :wink: :lol: De lehet, hogy nemsokára mehet a pia, mert már nem nagyon van mit adnom ennek a pöcöknek, és 10-20mlért nem szadizzuk egymást... De legalább ez a tápi kell neki, szereti.
Kukac: :lol: :lol: :lol: /kakasra, meg valami autóra gondoltam.../
És Lilikének +++++a bőrére!!!
És babamasszázs OK, de kedden korábban megyünk fejlesztőzni, mert utána szuri... De Ti is eljöhettek 1x, ha akartok!!!

nukada

Ezt mondom, ez a hülye 1:47 ír, de realy 2:47 van :twisted: :twisted: :twisted:

nukada

Szépjóreggelt 8)

engem meg itt eszen a fene, hogy mi van Fibiékkel. Bementek, nem metek, van baba, vagy mi van.. ??? :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Fibi,
ha még nincs baba, vagy folymatban, akkor DRUKKDRUKKDRUKKDRUKK!!!!!!!!

ha meg otthon, akkor jelentkezz be, mert mindenkinek kilikad az oldala!!!!

Nuk,
nem kellene átállítani, közép-európai időzóna/nyári időszámításra?
És ha tápi, hát tápi, tök jó hogy így is kaphatott anyatejcit és te mindent megtettél a tejecskéért! Jóanyanuk!!!!! :wink: :D

Votiv,
kukac rulllzzz! és Lilikének most már igazán gyógyulás-hegyeket!!!

Mása,
ezt pont te mondod?? aki mindenórásan, éjjel locsolkodik??? :mrgreen: és ha múltkor szülésbe rajzoltam magam, és 5 percesekkel indultam a H-ba, akkor most esetleg szülésbe palántázhatom magam, vagy ilyesmi... nem rossz ötlet a locsolás, mert akkor a hidro-terápia is megvan mellé :)

Mondtam már, hogy többször is azt álmodtam, nem jutok el a H-ig, mert Mirka még a kocsiban megszületik?

szerintetek JELENT ez valamit???!!!!! :shock: :shock: :shock:

mindenkinek nagyon szép napot, Fibinek különösen!

csóóók

Macsek
macskanyu

Sziasztok!

Vica,
aranyos vagy, hogy kérdeztél :D

Rylie,
hát biza engem is tágított drnéni közben - üvöltöttem mint állat :(

Fíbsz pedig 2-ig fent volt és most nincsenek fájások :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szerk :) Hát kérdelek én is, ha ez kell: mi van??????????????

Zsanci :) ez a testápoló-történe durva!!!! Apósod mint benfentes nem tudja a választ?

indianyo

vki nem ir sms-t Fibinek?
én már tegnap irtam...de furdal a kiviség.........

Indi,
apósomat meg sem merem kérdezni, mert ő ezt nem akarta felirni, mert ezt még anno Manó dokija irta fel, és ő másolta ide be.
De már egyszer (egy másik helyen) megcsinálták a krémet, de nem volt ennyi, igaz akkor még nem volt ilyen dobozdij vagy micsoda... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és azt még akartam irni, h nekem egyik fájásom sem tartott 40 mp-ig, de nekem akkor Gabi azt mondta, h akkor induljuk Hba, ha 40mp körülig tart egy fájás. Nekem végig, még Hban is 20 mp-esek voltak.
de gyermek igy is kibújt... :lol: :wink: 8)

(irtó ciki, hülye kérdés: szétjöhet a varrás ott lent?????) :roll: :oops:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
írtam meg kettôvel feljebb ott van, hogy nincs fájás :wink: :lol:
nemtom, szétjöhet-e, sztem nem , de a felszívódókra figyelni kell azért mert betokosodhatnak
recept :shock:

Indi,
nem úgy értettem ám :oops:
próbáltam pü-t írni de vmiért nem kelent meg az oldalon az elküld gomb - milyen sztorira utaltál Holbával kapcs? megírod ha megírható?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: