A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na, sza meg. Há nem elírtam nagy igyekezetemben a Lilikét?

Kép
kissmanó

Bori!
Meg vok nyugodva, csak izgultam picit, hogy mizu, nehogy má megint paráztassanak!

Csajok, tök jók a képek, cééép kismamik vagytok!

Gurgi!
Tök édi a kiscsaj, azt a göndör hajat, nem semmi...

Dorka!
Nem semmi, 11perc, nálam minimum 30perc, de az inkább 40, szal kicsit uncsi az egész, bár ma Bogim a csuklásával kicsit dobta a hangulatom...

Nekem ma egész nap fájdogál a pocakom, olyan mensis féle, szerintem ez a dög meleg...

Na lépek tvni, aztán alszok, holnap remélem már lesz hír Szivvi-ről, szerintem már tuti babázik, de irigylem is....

Jó éjt Mindenkinek!
Pussz...
Vendég

Hatalmas nagy GRATULA lilikének és Szivvikének, meg persze az Apukának!!!

Nem semmi kiscsaj lett, jó hosszú lett!
De várom a képeket!
Vendég

Bocsika, kisbetűvel írtam Lilikét, pedig az egy hatalmas L betűt érdemel!!!
Vendég

Szivvi!!

Nagyon sok szeretettel gratulálunk Lili érkezéséhez!!!!!!!!! Sok boldogságot nektek!!!
Hurráááááááááááááááá LILI babaaa!
torolve_20131003125716

Na tényleg léptem, mostmár nyugodtan alszom, tiszta izgatott voltam Szivvi miatt!

Nos ki lesz a második?
Én már nem merem mondani, hogy Bori vagy Anne, sosem lehet tudni...
Sőőőt, Andi hol van???

Na, jó éjt!
Vendég

Szivvi :D
Nagyon sok szeretettel gratulálok Lilihez!

Kép
Kép
emma1976

Csajok, teljesen felizgattam magam, annyira örülök! Megyek, tejet jáccani. Holnap találkozunk! Aludjatok jól!

Kép
zsuzsi**

Épp aludni készültem, csak gyors bekukkoltam, és látom megérkezett az első topikbaba. :)

Lilikém Isten hozott!! Az egész család legyen nagyonnagyon boldog és egészséges, és soksok tejcsit kívánok anyának, és gyors felépülést!

Enyim Bogi a 41. terhességi héten 2980 grammal és 49 cm-rel született úgyhogy Lili szuper paraméterekkel rendelkezik :wink:

Várjuk a beszámolót :)
Valaki elküldi nekem a telcsiszámát, hogy küldjek smst ha lesz valami :) ???? :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hatalmas gratula Szivvinek! Köszöntünk Lilike!

Kép Kép
emi_25

Jó éjt lányok!!

Mindenkinek nyugodalmas szép álmokat!

Éljen mégegyszer Szivvi és Lili és Szivvi apuka!!!!!!!!!! hipp-hipp-hurrááá
torolve_20131003125716

szivvi!! hatalmas gratula, remélem mind2-en jól vagytok! és hát a méretek... úúúúúúúúúú....jó, hogy nem maradt még 5hétig bent :lol: ezek szerint mégsem csalt az uh.. :shock:

van egy barátnőm, aki mind2 gyerekét(lányok) 35-36.hétre szülte tök normális súlyokkal, eredményekkel...

kitartás :lol:

KépKépKép
mütyürke

Jó estét!

A mindenit!
2905 gramm? Ez rendes 9 hónapos babaméret! :D :D Mekkora lett volna, ha végig bent marad?!

Szivvi!
Szívből gratulálok, sok boldogságot és sok-sok tejecskétkívánunk Lilinek!!!Éljen az első topikbaba! :D :D :wink: :lol:

KépKépKépKépKép
uxi

Lefektettem Emit fél 9-kor, és bementem vele ledőltem a kanapéra. Mostanában csak így tud elaludni.
Basszus, most ébredtem, kellett volna holnapra főzzek, meg egy kicsit akartam olvasni, nem lesz belőle semmi. :shock: Csak bekukkantottam, nem akartam lefeküdni anélkül, hogy megtudnám, mi újság Szivviékkel. :wink:

Szerintem jó ötlet, hogy aki megszült , kerüljön előre.
Esetleg felkerülhet az is valahova, hányhétre és hány napra érkezett a baba?

Ma tényleg van valami, még nekem is keményedett a hasam, pedig nem szokása egyáltalán, vettem be egy magnéziumot. Felidegeltem magam az egyik lakásnézőn. :evil:

KépKépKépKépKép
uxi

Fene meleg van. Talán az év legmelegebb éjszakája.Szakad rólam a víz. :shock: :cry: Azonnal szeretnék egy 10 fokos lehűlést, lehetőleg egész nyárra!!!! Aki nem ért egyet, szóljon :wink:.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Megjött az éjjeli bagoly....

Nem tudok aludni, ma először bevizesedett a jobb lábfejem, zsibbad mint atom.... már csak ez hiányzott.... :?

Viszont érdemes volt benézni, mert így legalább megtudtam a nagy hírt, megszületett Lili baba.

Szivvi: Nagyon sok szeretettel gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit, és minden jót kívánok.

Most megyek, felpolcolom a lábam, meg utánanézek, hogy mit egyek és igyak holnaptól, hogy ne legyen így bedagadva a lábam... Bár lehet, hogy ezekután már rajtam is csak a szülés segít majd... Érdekes egyébként, Blankával egyáltalán nem vizesedtem, azt gondoltam most sem fogok :? Így jártam

Jó éjt lányok ebben a hőségben. Nálunk 27 fok van a lakásban. Élvezem :twisted: :twisted: :twisted: ( ja, és már elmúlt éjfél)

Holnap nem leszek, megyünk vidékre a mamikhoz, meg én is megyek babalátogatóba. Este majd jövök.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Szivvi! Gratulálok és jó egészséget kívánok mindőtöknek!!

Nagyon szép méretei vannak Lilikének!

NAGYON NAGY GRATULA LILIBABANAK ES SZULEINEK!!!
Pihenjetek sokat, s elvezzetek az egymassal toltott idot!!!
Ugyi voltal Szivvi!!!
puszi!!!
Vendég

Jó reggelt!:)

HAHÓ, LILIKE!!!! ÜDV A NAGYVILÁGBAN! :D :D :D :D :D
JÓ EGÉSZSÉGET, SOK SOK TEJCSIT! :D :D :D :D

Nálam még indig semmi... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Szépjóreggelt!

Szivvi: Hatalmas gratula Lilikéhez!!! Nagyon sok boldogságot, sok fincsi tejecskét és nagyon sok boldogságot az egész családnak!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gratulálok Lilikéhez!!!! Ez fantasztikus! Nagyon ügyi vagy Szilvi!!!! Jó egészséget és sok pihenést nektek!!!

Hát, itt egy front. Nagyon megéreztük és érezzük mi is. Már a tegnap este azt hittem, hogy indulni kell és aztán hajnalban is erős görcseim voltak. Most jobban vagyok.
Olyan izgalmas, hogy vajon ki folytatja a sort!!!
molkata

Tegnap voltunk uh.-n. Kicsit elvagyok keseredve.A gyógyszerek ellenére beért a lepényem IV-es érettségre,dokim szerint max.2 hét és szülök,nem viszem tovább a terhességet.Végül ez nem baj hiszen akkor már 38 hetes leszek.A baba méretei aggasztanak egy kicsit. a32.heti uh.n a méretei alapján 1 héttel előrébb voltunk most meg visszább.Ha külön nézem a méreteket a feje már 38 hetesnek felel meg, a haskörfogat 34, a combcsont 32 hetesnek felel meg.a Gép ezeket átlagolta gondolom és így jött ki a 35.hét.Bár ezek az értékek a doki szerint normálisba beleférnek.De hát akkor is:A combcsont 1 hónap alatt 3mm-t nőtt.Kedden kell mennem ujból uh-ra.

Most gyors visszaolvasok!
pillangó7

Szép jó reggelt kívánok!

Látom egyenlőre lavina nem indult, bár Kata nekem gyanús.

Pillangó! Ne izélgess mán, s lécci fel a fejjel. Tied gyerek még bentlakó, Szivvi elvileg egy héttel utánad volt kiírva, s beért remekül a finishbe. Tehát lehet így is. Ami meg azokat az átlagolásokat illeti, há csak ismételgessem magam? Ha máshova teszik a kis ixet a gépen, máris rövidebb vagy hosszabb lesz a csontija a picuroknak. Legutóbb nálam első lépésre az uh júli 4-et adott ki (rég nem estek így egybe számolásaink), de mikor aprólékosan vette dokinéni, akkor meg rögtön júli 11 jött ki. Hát le se sz...rom. Tudok én amit tudok, ahhoz számolom, oszt kész.
S látod, te is azt írod, hogy ha még 2 hétig bent csücsül a kis drágád, akkor már 38 hetes leszel. Hát az bőven elég lehet. Szivvi is példa rá, enyém másodszülött sem érte el a betöltött 38-ik hetet, s él meg virul.
Tom, most Enikő leírta Boglárkája adatait, ettől el lehet rettenni, hogy jesszus, ha hamarabb jön, akkor mi történik? Lehet az is, hogy az uccsó 3 hétben nem szedett az a lány magára többet mint 100 gr. Há én meg úgy vagyok vele, hogy 100 gr-ot kint hamarabb összeszedhet, akkor inkább jöjjön ki.
Ja, s látod, dokid szerint is beleférnek az értékeid a normálisba.
Ugyi nyugodtabb lettél? Ha csak icuripicurkátisdeakkoris?

Kép
kissmanó

Pillango! Szerintem se aggodj a meretek miatt, biztos minden rendben! Nem tudjak pontosan megmondani mi hagy mm, s mivel benne van a normal keretben tuti semmi gond! S valoban, ha ki is jon babad ket het mulva a 38.het mar tenyleg jo ido!

Kata! Lehet Te folytatod a sort :D

Moni! En annyit tettem, hogy nem eszem sos eteleket, s mar nem is dagad a labam! S nem szabad tul sokat sem inni, ha szomjas vagy akkor mindig csak egy keveset. Remelem jobban leszel!

Annyira orulok mindig mikor Szivviekre gondolok, hogy minden rendben ment Veluk!!
Vendég

ÉLjen Szivvi és Lili!!!! Bár GUrgi megírta sms-ben a nagy hírt (amit ezúton köszönök, mert hajnali fél 2-kor értünk haza vendégségből, és már lerágtam a körmöm :lol: ), ennek ellenére, amikor olvastam Lili bejelentkezését, így is elkönnyeztem magam. :oops:

GYerekek, ez olyan gyönyörű, Szivvi már ott tartja azt az édes kicsilányt kezében!!! Na tessék, megint bőgök. :lol: OLyan szerencsések vagyunk, nem? Ráadásul ilyen szép méretek a korai világrajövetel ellenére! Nekem is az jutott eszembe, ami Manónak: mi lett volna, ha bent marad? :lol:

Kép
nenoke

Ja, és már nekem is nagy pocakom van a vonalzóm szerint, bebebebebeeee!!!! :lol:

Kép
nenoke

Jó reggelt!

Most ébredtem. Az éjszaka jó volt, mély álom..Samu lenyugododt..este vmi. eszméletlen ficánkolás volt a pocakban..a jobb oldalamat bökdöste..sztem a kezével, azt hittem kinyúl vmiért. :lol:
Most nyugi van.

Pillangóó!
Szorítunk neked nagyon és tutira minden rendben lesz..tudod ezek az UH gépek nem pontosak..
Olyan sokat hallom, hogy így meg úgy tippelgetnek és aztán tök más méretekkel születik a baba..

Nagyon kíváncsian várom én is, hogy ki lesz a következőőő..

Kellemes hétvégét!
Tsók
Gurgii
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Boldog vagyok! Lilike miatt, meg azért is, mert végre nem fájt a jobb oldalam, és tudtam aludni. És azért is, mert jól fohászkodtunk, és lehűlt az idő :D.

NEm is meséltem, hogy tegnap vettem egy Chicco Go kengurut is (2 hónapos kortól használható) annyira jó vétel volt. Most mindenhol akcijós (6000 pénz). Úhhó ezér is boldog vagyok!

Kép
zsuzsi**

Nenőkee!! Kép

Kiskacsa!
Én rengeteget iszom..de nem vizesedem..csak egy pindurit..
Napi 2-3 litert simán megiszom..
torolve_20131003125716

Tudjátok mi jutott eszembe? Szivvi még nem is volt CTG-n... háháhá. Kis Lilike, de édi lehet!

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Én is sokat iszom, és alig vizesedem. Szerintem ez alkati kérdés is, nem?

Kép
zsuzsi**

Ja, tegnap, hogy ennyire keményedett a hasam, Ati gyorsan elkezdte feltölteni a fényképezőgépet. Biztos ami biztos..meg ugye Szivviék után.. Kép
torolve_20131003125716

Zsuzsii!
NAgyon ari vagy!! Kenguru..Lilike..idő..

Ati még alszik..pedig mennék már a gyerekturiba.. :P
torolve_20131003125716

Gurgi, amíg felébred, csak elleszünk valahogy, nem?

Kép
zsuzsi**

Ja, és kézzeljétek, megvettem a naptejet is, amit mondott a védőmammer. Csúcsszupernek néz ki. Babé márkájú. Valami olasz, mert bambiniknek való :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsii!
A naptejet mikortól lehet a babákra kenni???
torolve_20131003125716

Hali!

Hogy vannak vajon Szivviék?? Húúú, belegondoltam, h pár nappal volt csak előrébb, mint én, de én megbeszéltem Picurral, h maradjon még pár hetet, a festők hétfőig biztos itt lesznek. :wink: Ma még jön a bútorasztalos, a pelenkázót vele akarom csináltatni.

Amúgy kicsit nyűgyös vok ma, pedig jó hüvös van, esett az eső. A derekam bal oldalon egy hete fáj, mintha becsípődött volna vmi. És olyan tehetetlennek érzem magam, h nem csinálhatok semmit. :cry:
De gondolom, elmúlik majd!

JÓ REGGELT KISLÁNYOK!!!
SZIVVI:ŐSZINTE SZÍVBŐL GRATULÁLOK LILIKÉHEZ, KÍVÁNOK NEKTEK BOLDOGSÁGOT, SZERETETET, EGÉSZSÉGET IMMÁRON A KIS CSALÁDODNAK.MIHARABB GYÓGYULJ FEL A SZÜLÉS FÁRADALMAIBÓL ÉS VÁRUNK VISSZA A KÉPEKKEL ÉS A BESZÁMOLÓDDAL!!

Kép
Kép
christine

Ágii!
Ne bánkódj, elhiszem, hogy nem jó ez a tehetetlenség de nemsokára te is a kezedben tarthatod a kisbabádat.

Nekem ismételten melegem van, hajat kéne mosnom de nincsen kedvem..
torolve_20131003125716

KISMAMIK, HOGY CSINÁLTÁTOK A NAGY PIROS BETŰKET?
SEGÍTSETEK, HAGY OKOSODJAM.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! :roll:

Kép
Kép
christine

Gurgi: ezt a fajtát, amit vettem, újszülött kortól lehet, mert semmi allergizáló anyagot nem tartalmaz. De a lelkemre kötötték, hogy 3 éves kor alatt nem napoztatunk. Mondtam, hogy tudom, de ez ellen a nap ellen még árnyékban is védekezni kell....

Kép
zsuzsi**

Egyébként a La-Roche-Posay 50 faktoros gyermeknapteje is ilyen, de azt nem vettem meg, mert több mint 5000 ft volt. a védőnő nekem a Babét ajánlotta. Nagyon jó szerintem.

Kép
zsuzsi**

Azta..5000..nem semmi
Köszi az infot :lol:

Megyek a dolgomra..
torolve_20131003125716

Jó reggelt! Este már nem néztem vissza, reménykedtünk, hogy hajnalban indulunk, úgyhogy korán lefeküdtünk. De még csak fágoGATunk és keményedGETünk, Ádi bent szunyókál.
Beragadt a csokiautomata...

Szivvi és Lili! Nagyon ügyesen csináltátok! Sok boldogságot nektek!!!

Megyek vissza aludni (mert azt változatlanul sokat vágyom...), majd üzenek, ha bármi.
Vendég

Gurgi: A Babé 3000 körül volt. Gyogyótárban.

Kép
zsuzsi**

Bori: Bizony bizony, pihizzél minél többet... Anyukáááám, Ádi sem sieti el a dolgokat, de jól van ez így :D

Kép
zsuzsi**

PIHENJ SOKAT BORIKA A NAGY TALÁLKOZÁS ELŐTT, HOGY LEGYEN SOK ERDŐD!!!KITARTÁS, MÁR SZERINTEM MA KIBÚJIK ÁDIKA
:lol: .[/b]

Kép
Kép
christine

Szivvi, Lili!

GRATULÁLOK!!!!
ckat

Miután írtam a reggel, még visszafeküdtem és eddig aludtam. :D
Jól bedagadtak a lábaim, pedig nem is járkáltam és eddig nem volt ilyen problémám. Úgy, hogy Gurgi és Zsuzsi, lehet hogy nektek is az utolsó napokban fog.

Egyébként, jobban vagyunk és remélem, hogy megússzuk ez a frontot, de az sem baj, ha már ma útnak indulunk :P

Bori! Pihenj sokat!!!!!
molkata

Hali!

Hát... volt meglepi! Mit sem sejtve belenéztem mi újság itten. Azt hinné az ember, hogy ha elkezd "nemmunkába" járó lenni, mindenre lesz ideje. A francokat: most kell rájönnöm, hogy hiába a halom bady, az még nem elég, hogy hazahozzak egy gyereket. Ráadásul teljesen be vagyok lassulva. "huss, a csiga elszaladt..."
Megvolt az első ctg-m. Egy hét múlva kaptam időpontot, amit úgy értékelek, hogy egy hétig még nem lesz meglepi.
Lili....de jó nekik... spec én kicsit pityeregtem hírük hallatán :oops: . Nincs mese, megindult a sor....

Jó hétvégét, sok puszi Mindenkinek!

üdv.: ckat
ckat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: