2003.03.20 11:04
2003.03.20 11:39
2003.03.20 12:00

). Ugyhogy nem tudok segiteni...
, tészta nélkül (mi most éppen nem durumtésztát ettünk, bár szoktunk). Hát nem nagyon nyerte el a tetszését!

2003.03.20 12:29
vagy 
2003.03.20 13:00

Szerencsére most már én is jól érzem magam, bár úgy tûnik, a terhesség jó kis hányással párosuló migrént hozott ki nálam, múlt héten kétszer is jelentkezett. El kellett mennem dokihoz, hogy valamit mondjon, mert ilyen még nem volt. Remélem, szülés után legkésõbb elmúlik. Soha nem volt még ilyen, annyira szarul voltam, hogy a férjemnek itthon kellett maradnia, mert nem tudtam felkelni az ágyból, illetve csak a WC-re rohangáltam.
2003.03.20 13:42
Igaz, iyg én nem tudok pihenni mellette, de sebaj. Rendberaktam addig a kert nagy részét. Jól el is fáradtam
2003.03.20 15:18

2003.03.20 15:30

! További jó babásodást! Te bizti nem fogsz elhízni a terhesség alatt, errõl Levi gondoskodik!
.
!
, és semmit, ami nem volt teljesen pépes. Ha egy pici szilárd rész is volt a kajában, már öklendezett. Ma viszont ettem az almát, õ meg nagyon nézte, gondoltam, adok neki csak úgy simán. Hát, iszonyú képet vágott, mikor megnyalta, de nyitotta a száját a következõ "falatért". Ahogy közeledett hozzá az alma, már fintordott, de tátogott továbbra is, aztán, mikor sikerült leharapnia egy kis darabot belõle, nézett egy nagyot, fogalma sem volt, mit csináljon a szájában levõ almával
. Aztán addig forgatta, míg lenyelte, és már váta is a következõ harapást. Egész jól elszórakoztunk
, remélem, hamarosan csúszni fognak a nyers dolgok is, aztán, ha rájön, hogy kell harapni és rágni (már van mivel...), akkor lesz csak az igazán jó világ
!
), csak féltem a fájdalomtól, és nagyon suta voltam, mert mindent olyan óvatosan akartam csinálni, nehogy fájjon
. Bezzes mellettem egy anyuka, akinek már a harmadik császárja volt, másnap már szinte ugrált, járkált a babájával, széken ülve szoptatta, én meg csak néztem, hogy jéééé, ilyen is van
. Na ja, neki már volt benne gyakorlata
. 
2003.03.20 15:38
2003.03.20 15:52
) 2003.03.20 16:14
azt mondta most mikor ott voltunk hogy ilyen hosszu babák ritkák mert álltalába 1 évesen szoktak a babák ekorák leni mondjuk a husszuságát apukájátol örökölte
.
én is szeretem ha itthon van a párom vagy ha nem kell mennie dolgozni de belátom hogy pénznélkül nem megyünk semmire sajnos
de nem baj és most is evett 100ml ugy aludt el hogy evet és belealudt
csak azt nem tudom hová tünik petikéböl ez a sok kaja
2003.03.20 16:16

azt nem mondom, hogy utána nem kellett takarítani, meg Levit mosdatni, de nagyon élvezte, úgyhogy megérte.
(Mármint a Levinek...

) 2003.03.20 16:19
2003.03.20 16:25
2003.03.20 16:33
2003.03.20 16:36
2003.03.20 17:13
. Majd a Praktikát átböngészem, abban mindig van valami jó ötlet
.
. De a babakocsi egyébként is nagyon gázos még mindig. Ma abban vittem le és fél órát üvöltött, bármit csináltam vele. Messzire nem is merek vele elindulni, mert a tüdejét kiordítaná szerintem. Lili 2-kor szokott fõzizni, akkor lehetne 3-kor? 2003.03.20 17:15
)és még egy aksicserén kívül (hideg tél, akkor még nem volt garázsunk) nem volt komoly baja. Szóval a Fordot én is tudom ajánlani.
Annyit sertepertél össze-vissza, hogy elhatároztam, mától 2-3 naponta felmosok. Mármint a konyhát és az elõszobát.
2003.03.20 18:16
Én is csípem mindkettõt.
Az adást nem láttam, de a leírtak alapján nem bánom.
Fél órákat elvan vele, bírkózik vele a játszószönyegény.
Azt nem tudom, hogy a hirtelen csöndtõl ébred fel - elõtte szól a tv, beszélgetünk a párommal, járkálunk stb., vagy attól a halk szöszmötöléstõl, amit lefekvéskor keltünk. De azt hiszem, én megvárom, amíg magától leszokik róla.
2003.03.20 18:17
2003.03.20 19:17
Ami a házasságot illeti, világos, hogy mindenki azért vág bele, mert úgy gondolja, hogy egy életre szól, de ha körülnézünk a világban, láthatjuk, hogy az emberek idõnként nagyon meg tudnak változni, és már nem azok, akikhez a párjuk az életét akarta kötni... És ott van a rengeteg-rengeteg gyönyörû templomi esküvõ, ami válással vagy nagyon csúnya, marakodós kényszer-együttéléssel végzõdik. Nem hiszem, hogy a mégoly nagy lelkesedéssel abszolvált egyházi esküvõ is garancia lenne egy mélyebb és tartósabb kapcsolatra...
2003.03.20 19:37
. A gyógyszerek is (Panadol, glicerines kúp, Daedalonetta kúp). Ezeket most akkor dobjam ki, vagy azért még használhatók? 2003.03.20 19:46

2003.03.20 20:21
2003.03.20 20:59
Tök édi mikor mászik valahova, utána szólok és visszanéz négykézláb állva.
Egyszerûen nem hiszem el,hogy azért ébred mert éhes, az esetek nagy részében pár perc alatt vissza tudom altatni. Már próbáltam hogy nem takarom be, hátha melege van, met hosszujjú body és hosszúujjú pizsi van rajta, lejjebb kapcsoltam a fûtést. Próbálom tartalmasabb kajával jóllakatni szopi elõtt és inkább másnap odaadni neki a kifejt tejet, próbáltam telerakni a szárítót mosott ruhával, hátha száraz a levegõ.... Valamitõl felébred és nem tud visszaaludni.
2003.03.20 21:07

Én 600.-, 700.-Ft-ot írtam!

2003.03.20 22:08
Remélem mindenki jól van.
Anyósék még mindig ágynak vannak dõlve. Fél napi javulás látszott még tegnap, de este már mindkettõnek 38 fölé ment a láza és a sógornõm újra hányt. Erre ma este a párom kéri fõzzek neki teát, mert érzi beteg lesz
ÁÁÁÁÁ neeeee! De azt mondja, hogy szerinte csak meghült, mert ma egy szál pólóban meg széldzsekiben ment el. Mert nem normális azért!
Az addig oké, hogy már 1 hónapja a fõnöke (aki a haverja is) hozza viszi akocsiján, de ma hazafele jöhetett gyalog. Csak ne legyen beteg a gyerek!!!! Mondtam a páromnak, ha beteg lesz a gyereket tõle is eltiltom
Nem elég hisztis-nyügös mostanában a gyerek még beteg is legyen. Orrszívással stb-vel megfüszerezve

Nyöszörgött, fel-felsírt. A rákövetkezõ nap se volt semmi. Extra mega hisztis-nyügös volt. Akkor jött meg a szeles idõ. A frontot érezte a kicsi és tudi baromira fájhatott a feje, vagy valamilye. Egész nap lent toligattam a ház körül, de ha megpróbáltam leülni a játszóra, vagy megálltam dumálni 2 perc mulva kipattant a szeme. Hihetetlen. Aztán estére szerencsére jobban lett. Tegnap, meg ma alig aludt napközben. Ma délelõtt fél órát a megszokott 2 helyett. 1 órakor aludt el. Lefeküdtem vele én is aludni, de 2-kor már riasztott. Visszaaludt cicvel, mert csukott szemmel sirt fel. Utána 3-ig aludt, de 5-8 percenként felsírt. Néha magától abbahagyta, néha meg oda kellett bújnom hozzá. 3-tól háromnegyed 7-ig fent volt. És megúszta a fürdést,mert elaludt. Próbáltam 7-ig húzni a fürdetést ezért minden kipróbáltam, igy azt is, hogy hanyatt feküdtem és a gyereket a hasamra fektettem hanyatt és a felúzott térdemet döntötem jobbra-balra. Igy elringattam és elaludt!!!Egye fene. A nem alvásával nemlenne problámám, ha nem nyúlna úgy a szája, hogy majdnem kiesik rajta, nem dörzsölné ki a szemét, és nem lenne a fáradtságtól iszonyat nyügös. Délelõtt fél9-tõl 11-ig kavartam lent vele és fél órát birt aludni. Délután fél 6-kor is levittem és nem aludt volna. Csak úgy ordított, ha le mertem fektetni.Ül! Õ ül! De ha a háta már a támlához ér már baj van. Mert õ rendesen ül. Ám legyen... De így meg nem tudok tõle semmit sem csinálni, mert szórakoztatni kell, mert ha nem akkor balhézik. Kiültetem a konyhába a kocsijába, azt telepakolom játékkal és 2 tányért nem tudok tõle elmosogatni. Eddig legalább pórszívozni tudtam, mert lekötötte a hangja, de mostmár akkor is visit. F*sza!
2003.03.20 22:24
. Éjszakánként 2x szokott kelni, néha csak egyszer, van, hogy többször. Olykor az is elõfordul, hogy nem ébred fel, de ez igen ritkán van. Nála már feleslegesnek tartom az alvástanítást, mert csak annyira kel fel, hogy: Anya, takarj be!, vagy valami hasonló.
.
. Ádám szinte egyfolytában sír. Semmi nem jó neki: ha felveszem, sír, ha lerakom, sír, enni nem akar. Talán alvás után 3/4 óráig jókedvû, aztán kész rémálom. Lehet, hogy rajtuk is kijön a tavaszi fáradtság????
. Én a kialvatlanságtól sokszor vagyok ingerült, fáj a fejem, olyankor kiabálok, hamar felhúzom magam, és ennek csak a gyerekek isszák meg a levét. Úgy gondolom, azzal inkább okozok maradandó lelki sérülést a gyerekemnek, ha kiabálok vele állandóan, mintha 4-5 éjszakán keresztül picit többet sír, mint szokott. Arról nem is beszélve, hogy az anya is ember, akinek vannak alapvetõ szükségletei. 2003.03.20 22:33
2003.03.20 22:35
Hiába ez az én fiam...
2003.03.20 22:53
aztán szépen megtanult járni, ,nincs deformitás. 2003.03.20 23:22

), te is olyat akarsz venni?

), de az is eljön majd! És akadtam már én is ki!

2003.03.21 08:49
2003.03.21 09:18
nagyon nyugis éjszakánk volt, és idáig is minden rendben. Csak épp a tegnapi napról képzeltem azt, hogy soha nem lesz vége...egy dologra azért jó volt a sok hiszti: olyan tiszta lett Dodo orrmánya, mint amilyen orrszívás után sohasem

2003.03.21 09:51
Az áramról ne is beszéljünk, már elõre meg vagyok ijedve, mert májusban jön ki egybe a számlánk október óta, mert nálunk általány van, és mióta Emma megvan eszméletlen sok áramot fogyasztottunk (fürdésekhez befûteni, mert a jó kis távfûtéses lakásban 22 fok van, mikor hazahoztuk 1 hétig folyamatosan fûtöttün villannyal, plussz az éjjeli világítás
2003.03.21 09:53
Hihetetlen, de úgy nyitogatta a kis száját, hogy még még és nem birta kivárni, hogy én rakjam be a szájába, hanem még rá is bukott a kanálra
Csak úgy repkedett és cuppogot és vigyorgott ezerrel
A durva az az, hogy még evett volna, de lekenyereztem a cicivel. Az szerencsére mindig jöhet. Alma elõtt jól belakattam tejcivel, hogy tuti ne az éhség miatt fogadja el, de nem kellett noszogatni, hogy egyen
Az ok amiért adtam neki az az volt, mert amióta véletlenül rábukott a narancsra párom jóvoltából azóta nem lehet elõtte narancsot enni, csak sutyiba. Tudja, hogy mi az, tudja, hogy izlett neki és mindig kér. Nyújtja a kezecskéjét és ha játékot vagy cumit merek adni a narancs helyett olyan mérges lesz
Végülis 5 és fél hónapos. Mindjárt 24 hetes. Azt hiszem ez az a helyzet amikor a gyerek jelzéseit is figyelembe kellett venni... Ez van.
És valamit magarázott nekem de nem nagyon értettem
Fél 6-ig fent volt. De végig röhögöt a lábai 1 pillanatra sem álltak le, ha felállítottam volna tuti lefutja a 100-at 10 ms-en belül
A keze hasonló modon mint a propeller
Aztán a párom horkolása miatt nem tudtam visszaaludni. Szegényt addig böködtem mig elhallgatott(még jó, hogy ilyenekre sosem emélkszik
) Aztán 6-kor a lakónk órája szollalt meg. Persze háromegyed7-kor kel csak ki az ágyból addig meg 10 percenként ébreszt. Azutána a macskája nyávogott, hogy be akar menni hozzá....ááááá Aztán a gyerek meg 7:30-kor felébredt végleg. Most szerencsére belealudt a reggeli sétába de milyen orditás után?!
Még dolgom lenne ehelyett itt netezek
2003.03.21 10:09
, ezert nem irtam Nektek sokat!
2003.03.21 10:20
igy én mostanába iszonyu keveset alszom egybe
. 
2003.03.21 10:35
2003.03.21 10:44
2003.03.21 11:39
2003.03.21 11:57
2003.03.21 15:37
de itt nálunk ahol most lakunk a páromal saját lakásban itt nagyon meleg van igez ez egy középsö lakás
aki idejön mindenki azt mondja hogy mien jo meleg van nálunk
no meg éjszaka szárazság
. és nyugi nincs semmi baja emmának amugy is azt mondják hogy a csecsemök teshömérséklete mindig kicsit magasabb a miénknél a 37,1 37,3 is normális még kérlek ne aggodj .
letölthetö gyerekdalokat sajna nem tudok pedig én is kerestem sokat de nem találtam ha esetleg találsz akor szoj nekem is
Zsofibaba nagyon ügyes

2003.03.21 15:48

Ja és az utcán séta közben is dumál....Ha ilyen szép idõ lesz a jövõ héten elnézünk arra felétek ok?
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint