A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsókuci
Nagyon jó pihenést, kikapcsolódást, bulizást! 8) 8) Érezzétek jól magatokat!
:D :D

Manda
Köszi a tippet! És jobbulást! Remélem, végre meggyógyulsz. Nekem is volt lyen köhögős szörnyűség, három hétig tartott, és az utolsó két hétben semmi más tünet nem volt.

Bibar
Köszi a biztatást! Nagyon ingadozó vagyok, hol hihetetlennek tartom, hol nagyon bízom benne. Hát majd meglátjuk...

Viki
Még itt a biziírás, érettségi... De azért már jobb!!

Gabi
Köszi, az ár jól hangzik!! Megnézem, hogy közelíthető meg a hely. Megkérdezhetem, hogy te mit szedsz?? Valami új csodaszer??
Vasárnap estig még mindenképpp egyeztessünk, hányra megyünk, ruha stb. Bár te már láttál, nekem meg ott a képed.

Mukucs
Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Aludjatok a dokiváltásra, hátha pár nap múlva kevésbé sötéten látod a világot.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Mukucs!
:cry: :cry:

Zsókuci drága!!
Köszönöm soraid...Még most is bőgök rajta, de minden szavad igaz!!!!!!!!Sajnos......Bár nehéz belátni! Kicist konok, önfejű állat vagyok....És nagyon hisztis, valamint halacska, és igen érzékeny.....

Holnap edzés után válaszolok!!!!!! :wink: :lol:
Puszillak, és fel a fejjel!!!Nem sokára ANYÁK leszünk!!!!!! :lol:
Vendég

Zsókuci!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!! :lol:

MIndig olvasok valami újat!!!
De mostmár tényleg megyek!
Puszi, és jó éjt midnenkinek
Vendég

Kriszti!

Örülök, hogy már nem vagy úgy elkenődve!!! :D :D Reméltem, hogy azért most nem tűnsz el! Rossz napjai mindenkinek vannak, úgyhogy a hihetetlen életvidámságodba néha ennyi belefér! Vigyázzatok egymásra!!! Én is mindig érzem, hogy ha kevés időt fordítunk egymásra, mindig megbosszulja magát.
Lexinek továbbra is drukkolunk!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!

gil

Most értünk haza....reggel visszaolvasok.

Jó éjt!

Kép
vikike0429

Málna! Nekünk 180 volt a HCG és egy petezsák, azaz egy baba volt. De a másik topikon emlékszem volt valaki, akinek 90 valamennyi volt és ikrek lettek. Szóval ebből még bármi lehet, de azért az egy valószínűbb. Jó az az egy bébike is hidd el 

Mamm! Igaz én nem ismerlek, de tudom milyen jólesik az embernek, ha drukkolnak és persze te is ugyanúgy megérdemled. Remélem minden rendben lesz veletek, és szépen fejlődik a kis gombóc!!

Estrella! Hát nagyon nagy gratuláció!!!  Egyszer találkoztunk a BMC-ben, és én arról próbáltalak győzködni hagyjátok azt a sok inszemet és irány a lombik, mert én csak abban tudtam hinni (lehet nem emlékszel már) most meg spontánbaba !!!! Szóval akkor így kell csinálni, ezt miért nem mondtad? :D :oops: Minden jót nektek!

Kriszti! Tessék kibékülni a pároddal, most már úgyis rákészültetek a programra, koncentrálj arra, hogy az sikerüljön majd! Azért ahhoz is mind a ketten kelletek, és ha neki nincs hozzá kedve pont azért nem fog sikerülni, mert azért fele részben az ő dolga is… ügyesen

Lexi! Ez nagyon rossz, ami veletek van, sok kitartást kívánok, sajnos mást nem tudok írni…
gombahölgy

Gombahölgy:
Persze hogy emlékszem Rád, és arra is amiről beszéltünk.
És hát az otthoni sok-sok inszem meghozta gyümölcsét. :)
Jövő hónapban mentem volna lombikra.
Remélem minden rendben lesz.
És remélem Ti is jól vagytok mindhárman. :)
Vendég

Lexi!

Annyira együttérzek veled, hogy mennyire szar lehet a kórházban!!!! Én csak itthon vagyok szobafogságban, de már ezt is nagyon utálom! Nem tudom, hogy honnan van még erőd kűzdeni, de nagyon erős csaj vagy! Nagyon nagyon szorítok neked, hogy ne legyen baj! Hihetetlenül erős a bébid, annyira akarja, hogy Te legyél az anyucija!!!! Tehát nem szabad feladni!!! És a végén, mikor már csak rossz emlék lesz a kórház, akkor jön az exta adag Mártonos fagyi!!!! :lol:

Kriszti!

Örülök, hogy már nem látod annyira feketén a dolgokat! Szerintem egy kis lazítás rátok férne! Nem dolgozol Te egy kicsit túl sokat??? Mondom én, aki ugyanezt csinálta. De így utólag átértékelődnek a dolgok, szerintem ne hajts ennyire, inkább pihenj egy kicsit, a szervezetnek kell a regeneráció!

Mukucs!

Sajnálom! Tarts ki! Látod mennyi spontán baba jött össze mostanában? És senki sem gondolta, hogy neki ez sikerülhet és tessék! Ebből kell most erőt meríteni, bár tudom, hogy nehéz, de legalább próbáld meg! Feladni nem szabad!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Lányok,

Estrella: nem rossz kis módszer :) Viszont nem ígérhetem, hogy betartjuk, mi nem vagyunk _ennyire_ kívánósak, kényszerből meg ez sem jó, ugye :) Bízom benne, hogy ez csak az egyik út, és nekünk majd bejön egy másik.

Lexi: továbbra is nagyon szorítok, nagyon sajnálom, hogy ilyen zűrös az eleje :(

Kriszti: A párommal nekünk is ez a 8. évünk. Igen, hullámvölgyek akadnak, nálunk ez odáig fajult, hogy tavaly szakítottunk is. 3 napig birtuk egymás nélkül, és azóta minden tizszer olyan rózsaszínű, mint előtte volt! :) Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy néha nagyon komoly lendületet ad egy kapcsolatnak, ha van egy kis mosolyszünet. Fel a fejjel, a kibékülés mindig édes ;)
elan

Sziasztok!
Most jöttem haza az edzőteremből...gyorsan írok, mert lehet, hogy később nem fogom tudni megmozdítani a kezem... :lol: :lol:

Kriszti! Mi is 8 éve vagyunk együt a Férjemmel. 2 éve szakítottunk 3 hétre, majd augusztusi békülésünket egy decemberi jegygyűrű, majd egy áprilisi házasság követte. Pedi már mindenki lemondott "rólunk". Kívánom, hogy nálatok is minden jóra forduljon!

Lexike! Továbbra is kitartást, türelmet kívánok! Van valami hír?

Kép
vikike0429

Sziasztok

Lexi miatt néztem be,
hajrá :) NEm hiszem hogy most már bármi baj lehet, egy kis pihenés még és nemsokára otthon lehettek.
Tényleg drukkulunk nagyon!!!!

Kicsit offolok,
átjöttem anyuékhoz enni :oops: :oops:
Halászlé lesz,
erre a szomszéd néni megjegyezte hogy milyen aranyosan vagyok kövér :shock: :shock:
Én csak a korára való tekintettel nem mondtam,hogy ....
Na mindegy enni azért fogok! :)
madrin

Helló lányok!

Én is hazaértem az edzőteremből......Még szombaton sem hagyom magam pihenni....._De párom reggel 6-ra ment dolgozni, a másodállásába, és csak 3 körül jön....Addig én is lefoglaltam magam.Estére is kell kitalálnom valamit, hisz megy éjszakára..... :( Szóval ma sem sokat látom! :(
Reggel mire hazajön, én megyek el dolgozni, este 7-íg..... Na, ennyit a közös programokról.És tudom, mindezt azért csinálja, hogy több legyen, de lassan rászólok...Mit ér a pénz, ha nincs megértés....

Sharon!
Igazad van, nem kelelne ennyit dolgozni...De most volt az audit, és mindennek meg kellett felelni. Sajnos nem a magam ura vagyok, így nem én döntöm el, mikor is megyek dolgozni....De talán jobb is, mert akkor még többet lennék távol!!! :lol: :lol: Igazi munkamániás vagyok!!!

Elan, Viki!
Nem semmi......Szóval akkor nekünk a 8. év a sorsdöntő....Bár én nem fogok férjhezmenni....Ezt mondtam is páromnak. csak azért akarom, h megkérje a kezem, hoyg tudjak nemet mondani!!! :roll: :lol: :lol: És azt mondta, hamarosan eljön annak is az ideje....(mármint hogy megkérjen). :wink: :lol: És én végre nemet mondhatok! :lol: :lol: :lol:

Madrin!
Jó étvágyat!!!!Én ugyan nem szeretem, de párom igen. És ne foglalkzz a szomszéd nénivel.....Irigy, ő ebben a korban még rosszabbul nézhetett ki.... :wink: :lol:

Na, megyek, bevetem magam a konyhába, mire aház ura hazaér, legyen tortijja.....Macerás, de ez a kedvence. Főleg, ahogy én készítem! :wink: :lol:

Szép napot nektek, este a betegem ellátássa után megyek Lexikénkhez.....És jövök 9 körül....
Vendég

Kriszti!

Nagyon egyetértek azzal, hogy mit ér a pénz, ha nincs egyetértés. Elhiszem, hogy munkamániás vagy és a pénzre is szükség van, de ahhoz, hogy jól működjön egy kapcsolat, szükség van közös programokra, amihez idő kell. Miután elmúlik a rózsaszín köd- és szerintem 8 év után már nincs köd- kell, hogy maradjon sok jó emlék, közös programok, kirándulások...együtt töltött idő! Hidd el nem beledumálni akarok, csak én is rájöttem, hogy sokszor a pénz nem elég, időt kell fordítani egymásra. Megéri! Na befejeztem Csernus doktor szerepét. Hajrá szerelem és hajrá spontán baba!!! ( Szerintem nem fogsz nemet mondani!)

Mandrin!

Kedvencem a halászlé! Most, hogy írtad iszonyúan megkívántam! És még el is tudnám készíteni és a férjem még nagy ho-ho-ho horgász is! Azt hiszem ha hazajön elküldöm halat fogni...
Jó étvágyat! A szomszéd nénivel meg ne törödj, tudod, már nincs jobb dolguk, mint hogy mindenhez véleményt fűzzenek!

Lexi!

Szorítok!

Kép

Kép
sharon

Madrin! Ne törődj a szomszéddal! De tudom utálni az ilyet!

Kriszti! Miért mondanál nemet???Nagyon jó a házasság a véleményem szerint.... :wink:

Sharon! Az én Férjem is imád pecázni nagyon!Sjnos nem sok ideje van, de azért, ha teheti el szokott járni halat fogni.

Most jöttünk haza a T.-ból, bevásároltunk. Vettünk egy kis bort, úgyhogy ma este romantika....... :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Vikike!

Borocska, hangulatos zene, gyertyafény....HAJRÁ SPONTÁN BABA!!!!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!
Vagyk is, csak kissé sokáíg maradtam Lexinél...Hoztam nektek képet róla...Csak nem valami jó lett a minőség, hisz telefonnal csináltam!!!Ma egész nap csordogált belőle a barnáscucc(aogy ő mondja), és reméli végleg kiürül a hematóma. Héfőn kéri, nagyon gondoljun rá!!!!!!!!!!!!!!Ha nem mondanak semmi változást, saját felelősségre kijön, és elmennek fehérvárra......Nagyon szurkoljatok!!!!!!!!!

Íme a pocija:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Viki!
De jó is aromantika...Én délután romantikáztam...Most sajnos egyedül vagyok, fekszem az ágyon, és majszolom a z őszibarackot!!! :wink: Jobb híjján!
De nem sokáíg maradok, hisz holnap krán kelek!

Úgyhogy jóéjt mindenkinek!!! Álmodjatok szépeket!!!És aki teheti:
Hajrá spontán baba!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Millió puszi Lexinek, édes a pocija :lol:

Nagyon szorítok hétfőn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit

jucicuki

Lexinek nagyon édes a pocója, eddig nem is láttam, mert mindig feküdt. :)
Vendég

Manda!
Próbáld ki,hogy bent vizet párologtatsz illóolajal.Gyertya melegíti fel a vizet!Karácsonykor használjuk általában!Biztos tudod mire gondook!Csak az illóolajat kell gyógynövényben kiválasztani!Calcium jó lesz rá pár nap múlva!
Kriszti!
A problémákról beszéljetek,mégha veszekedés is lesz belőle!Nagyon fontos!Fel a fejjel!
Lexi!
Kitartás.Helyes a pocakod!
Bariném!
Vérnyomiddal minden ok?
Vendég

Jó reggelt!

Lexikének a pocija nagyon édes!!!!!!! :wink: Drukkolok neki nagyon!

Kriszti! Nagyon izomlázam van. Éjjel alig bírtam kimenni pisilni... :oops: Hány edzés után múlik ez el? Vagy mindig lesz?

Sharon! Mindent megtettünk! :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Lexi!

Nagyon édes pocid van! Hétfőre mennek a drukkok ezerrel! Nyugi, nem lesz baj! Nagyon erős a kis pocaklakód!

Vikike!

Gondoltam rátok! Hajrá spontán baba!

Kép

Kép
sharon

Sharon! Köszönjük! :wink:

Kép
vikike0429

Vikike!

Remélem olvastad, hogy jön össze a spontán baba Estrella receptje szerint.... :wink:

Kép

Kép
sharon

Benszi
Köszi, tudom mire gondolsz, mi is otthon szoktunk illóolajjal párologtatni nemcsak karácsonykor!
A mhelyen a sima vízes párologtatásra gondoltam.

Csajok
Szed valaki Gravidát? Én most kezdtem el kétnaponta szedni, mert elfogyott az Elevitem és ezt vettem, de azokon a napokon, olyan mintha a Gravidától jobban menne a hasam.Bocsi! :oops:

Lexi
Örülök nektek nagyon!!! Csak továbbra is vigyázz magadra! Drukkolok tovább!!!! Nem kéne bent maradni még a kórházban?! Nagyon csini vagy!

manda

Manda!

Én simán kihányom még mindig, pedig túl vagyok félidőn :oops: :oops: :oops:
Nálam most a Hipp Natal megy.

Judit

jucicuki

Manda
nekem is volt a gravidától hasmenés,aztán visszatértem az elevitre :oops: :oops: /bár azóta is volt,de nem annyi talán/ :oops: :oops:

Lexi
nagyon jó kis pocakod van,remélem hétfőn mindent rendben találnak és fellélegezhetsz :oops: :oops:

Juci
cuki a videód :P :P :P

bibar

Bibar
Köszi, akkor te abbahagytad? Gondolkodom rajta, hogy én is visszatérek az Elevitre.

manda

Még ajánlotta egy ismerősöm a Centrum Maternát. Ismeri valaki közületek?
manda

Én Elevittel kezdtem, volt tőle jó kis szorulásom, viszont másfél éves szünet után csinált nekem spontán peteérést és mensit :) Nosza, áttértem a Gravidára. A szorulás elmúlt (hasmenésem nem volt), de a ciklusom is megint maratoni lett, 45 napra jött meg... Úgyhogy most visszatértem az Elevitre, megint szorulásom van, de legalább megint érnek a petik, mint a huzat :)

(Persze lehet, hogy csak a placebó-hatás miatt, de hát nem mindegy? :)

Kriszti, mi sem vagyunk összeházasodva, nem is tervezzük. Kaptam a BMC-ben ilyen papirost, amit a közjegyzővel hitelesíttetnünk kell a beavatkozás előtt. Szerinted kb. mennyiért csinálja meg?
elan

Lexi
Helyes kis pocid van :D Szorítok holnapra!! Kép

Elan
Nekünk tavaly 15 000- ért csinálták és ne azt a papírt hitelesítették,ha nem rendes okiratot csináltak.Azt amit adtak csak arra használták mit is tartalmazzon nagyvonalakban.Addíg míg nem csináltatod meg nem csinálják meg a beavatkozást!Időben járjatok utána!

Gil
Reggel 7-re ott vagyok!Fehér halászgatya,fekete-fehér virágmintás hosszú felső.(a változtatás jogát fent tartom :lol:eső esetén )Az elmaradhatatlan könyv és szemüveg.
gabicsibe

Sziasztok Lányok!!!!! Még nem olvastam vissza, de sok üzenetet behozott Kriszti. Mindent nagyon köszönök! Ma még nem kellene itthon lennem, és biztos haragudni fogtok rám, de felhívtam a férjem, hogy mentsen meg. Nem tudjátok elképzelni mi volt a kórházban.
(Elnézést bármely kisebbség tagjától, esküszöm nem vagyok rasszista)
Szóval a 16 éves terhes, roma szobatársam anyja ma ismét elkezdte a balhét, mert becsuktuk az ajtót. Ennek oka nem a mazochizmus, hanem az volt, hogy a roma pereputtyok egyfolytában özönlöttek a folyosón és bámultak be a szobába. Úgy döntöttünk inkább megfulladunk. A lány nem is volt a szobában és nem érintette a probléma. Ennek ellenére kinyitottuk. Becsapódott. Jött be a másik szobatársam, szóltam neki, hogy "nyissa ki, mert a cigánylány anyukája szólt érte" Erre ez az állat elkezdett velem üvölteni, hogy én őt ne cigányozzam (basszus négerezzem, ha egyszer cigány???? nem bántóan mondtam, de tényleg nem tudom a nevét. Mellesleg én nem sértődöm meg, ha magyaroznak, szóval nem is értem.) kiveri a fogaimat, ááááááá nem is folytatom milyen mocskot zúdított a nyakamra, aminek a vége az lett, hogy életveszélyesen megfenyegetett és hívta a pereputtyot.
Én meg a férjemet, hogy hozzon haza. Az ápolónők is bejöttek, velük is üvöltött. Aranyosak voltak, elintézték, hogy hazajöhessek. Ők maguk is úgy látták, itthon jobb nekem és a babának is. Ehhez mit szóltok. 18 éves korom óta fizetem a tb-t. Vajon ők mennyit fizettek? Holnap reggel uh-ra kell mennem, valószínű, hogy a főorvosnak is lesz egy-két szava. Amikor eljöttem a többi lány (imádom őket) sírt és félt, hogy mi lesz velük éjjel. Ha mindez nem velem történik el sem hiszem. Magyar kisebbség lettünk!!! Senki nem mer nekik szólni. Nekik csak jogaik vannak, kötelezettségeik nincsenek.
Vendég

A kórházi állapotokat nem is tudom, hol kezdjem. Két hétig ugyanabban a véres lepedőben feküdtem.
Pénteken a vérömleny már a baba feje mellett volt, és az uh még mindig csak 12 hetes babát mutatott. A gyulladásom mióta bent vagyok nőtt. MIndez nem érdekelte a főorvost, csak az, hgoy miért van rajtam bugyi. miért nem az ágyba vérzek. Belegondoltam, hogy ha első nap óta oda véreznék, akkor miben kellene feküdnöm. A vizitnél meg kb 8 pasi nézi, hogy a főorvos lerántja rólam a lepedőt és ott fekszem a vérben. Annyira megalázó!!!!
A jó hírek: A saját orvosomban nem csalódtam, sőt. MINDENT megtett értem és a babámért. Amikor bementem a főorvos azt mondta, ha ez a baba meg akar halni, akkor hagyni kell meghalni. A dokim összeveszett vele és szerintem titokban adott nekem infúziót. Annyira hálás vagyok neki. Amúgy Ő is főorvos, nem nagyon tudom a hierarchiát. Kriszti, Te képben vagy ezzel kapcsolatban.
Ja, és ami meglepetés volt nekem, hogy a rémhírekkel ellentétben a kaja finom volt, csak kevés.
:lol:
HOlnap megyek uh-ra. Nagyon félek. Mondjuk attól is, hogy a cigánylány családja ott lesz. Remélem azért nem ölnek meg!
Vendég

Lexi,
Helyes a pocód! Vigyázz magatokra!
Nagyon szorítok hogy holnap minden rendben legyen!
Egy angyalkát küldök, hogy továbbra is vigyázzon rátok: Kép
Nem semmi ez a romás történet. Én nem vagyok rasszista, de sajnos általában ilyenek (tisztelet a kivételnek!). :(

Elan,
Mi sem vagyunk házasok, most csináltattunk ilyen papírt kb. 4 hete. 16.000 Ft volt. Nem azt töltötték ki amit a BMC-ben adtak, hanem hivatalos okiratot csináltak. Az eredeti ott marad, és 2 pld-t kaptunk. Mi a bejelentkezés után, 3 vagy 4 napra kaptunk időpontot, és akkor meg is csinálták.

Manda,
Hogy vagy?

Tini,
Vérnyomásod milyen?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi
Nagyon sajnálom ami veled törént!Nem elég a magad baja fokozzák is!És még csodálkoznak rajta,hogy így viselkedik velük mindenki!Megérdemlik!Csak sajnos az olyanok akik rendes emberek(mert van belőlük csak kevés )azok is csak az utálatot kapják.Sajnos nekik mindent lehet,mert ők romák és ha valami nem tetszik akkor mennek az ombucmanhoz.Nekünk meg marad a menekülés és a félem. :(
REmélem gyorsan elfelejted ezt a "kis"incidenst és minden rendben lesz!nagyon vigyázz magatokra!!!!
Az egészségügy meg olyan amilyen, sajnos a megfelelő változáshoz még el kell telnie még vagy 50 évnek.
gabicsibe

SZiasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, rohanok,majd holnap mesélek.

Gabi!
Én térdig érő sötétkék farmerruhában leszek. De te már láttál, remélem, felismersz!!!
Akkor holnap!!

gil

Lányok, köszi az infókat. Akkor igyekszünk.

Lexi, ez szörnyű. Én sem vagyok rasszista, sőt, nagyon sok roma barátom van (zenészek), de a primitivitás és az agresszió komolyan kiborít és megijeszt. Nem csoda, hogy hazakívánkoztál. De azért felháborító ez az egész :(

Mindenesetre most már nyugi, és szorítok holnapra!
elan

Lexi!
Hát nem semmi, amit veled műveltek! :x Nemcsak a romákra gondolok, hanem a főorvosra is! :evil:
Remélem otthon majd nyugodtan tudsz pihenni, vigyázz nagyon, ne izgasd fel magad!

Rebe :)
Köszönöm szépen, már kicsit jobban, igaz csak mézes meleg tejet iszom lefekvés előtt, egy gyógyszerész nőci ajánlotta, de talán használt valamit.
Kedden meg megyek gégészhez.
25-én, hétfőn meg Bmc-be, ott majd kiderül minden, bár előtte felhívom őket, hogy érdemes-e felmennem.

manda

Sziasztok!
Én hulla vagyok,ma húzós napunk volt ismét!!

Lexi!
Örülök, h hazamentél........A szobatársadról no comment. De tudod nekem mi a véleményem, főleg a mai nap után....... :cry: :cry:
Szandi mondta, hogy hazamentél. El sem akartam hinni...Hisz előtte voltam ott fél órával...... :roll:
De felejts el mindent, és pihenj!!!!Olvasgass, és válaszolj acsajoknak!!!!!!

Elan!
15 ezerbe volt nekünk is......De legalább valami összeköt. Én nem is akarok szorosabb köteléket!Olyan jó így!!!!!!!!!! :lol:

Na, most lépek, a holnapi BMC-s csapatnak sok sok drukk!!!!!!(Gil, Elan, Gabi, Rebe férje, és az UH-ra megy Lexi,és Estrella)

Szép álmokat nektek!!!!!
Vendég

Kriszti, én nem holnap megyek :) Hanem 28-án, tudooood :)
elan

Lányok
Nincs erőm visszaolvasni, ne haragudjatok! Teljesen kimerített az, hogy felmásztam a harmadikra. Hihetetlen, hogy két hetet kibírtam ilyen körülmények között. Remélem odafent látták mindezt és újból bebizonyítottam, hogy én tényleg mindent megteszek, de ha ma éjjel ott maradok, annak csak rossz vége lehet. Esküszöm félek holnap bemenni a kórházba, mert ez a kis szutyok holnap megy haza és ilyenkor jön az egész rokonság. Csak a testvérei száma 7. Igyekszem visszaolvasni ezt a tetemes mennyiséget és mindenkinek válaszolni.
Köszönöm a sok-sok biztatást és a szorítást. Még most is nagyon ránk fér, de nem akarom kisajátítani az összes kapacitásotokat. :lol:
Még annyit, hogy a párom a két hét alatt 5-6 kg-ot fogyott, naponta háromszor bejött hozzám és nélküle belehaltam volna. Mindenkinek köszönöm, aki üzent, meglátogatott stb. Nem is tudom hogy bírtam ki.
Jó éjszakát, holnap remélem jelentkezem.
Vendég

Sziasztok,

Hát, jó mozgalmas hétvégénk volt… Tegnap reggel 7-kor indultunk Siófokra, 8 körül már lent is voltunk. Borult ég, szél, kb. 20 fok :? Pánik… hogy most mi lesz… Ücsörögtünk a kocsiban, meg reménykedtünk… Aztán olyan 10 körül kisütött a Nap, de elég hűvöske volt még, úgyhogy a partmenti sövény mögé telepedtünk, ahol meglepő módon tök jó idő volt – nem fújt a szél :D És aztán az idő is jó lett, úgyhogy végülis jól sikerült a dolog :D:D Annyira, hogy combom is, meg a karom is jól leégett… :shock: De nem baj :wink: Aztán olyan este fél 8 körül értünk haza. Gyors zuhi, hajmosás, 1 óra alvás, és mentünk bulizni kollégákkal, az egyik volt kollégám szülinapját ünnepeltük :D Tök jó volt, képzeljétek, még karaokeztam is :lol: :lol: 2-re értünk haza, délben keltünk :oops:, ma délután meg a sógornőméknél voltunk vendégségben, úgyhogy tényleg nem sokat pihentünk :wink:

Kriszti,
Örülök, hogy már jobban vagy lelkileg!!! Remélem, hogy ha picikét is, de tudtam segíteni :oops: Legyél türelmes, meglátod, minden rendben lesz!
Ja, és ha nemet mondanál, akkor utazok le hozzád, és jól kupán váglak :wink: :wink:

Lexi drága,

Először is: Nagyon csini a pocid!!! :D:D
Hát nem semmi körülmények voltak a kórházban!!! Nem csodálom, hogy hazamenekültél!!! :shock: :shock: De kérlek, pihenj sokat, és egyáltalán ne csinálj semmit inkább otthon. De tényleg. Az viszont jó, hogy ennyire rendes volt a dokid, ez nagy ritkaság ám!! Remélem minden rendben lesz a holnapi UH-n, és hogy a family-vel sem találkozol!!!! Kérlek, ne idegeskedj, jóóóó???? Puszi, és drukk-hegyek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Elan,
Elevittől peteérés? Hátha van benne valami… lehet, hogy én is elkezdem :D Hátha… Ezen ne múljon :wink:

Na megyek, mert tök késő van, és holnap meló :shock: Szép álmokat mindenkinek!

Ui: bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de eléggé fáradt vagyok! Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Ma meg holnap még keveset leszek, de szerdától le sem tudtok majd vakarni.... :lol: :lol:

Lexi! Én nem vagyok rasszista. Tőlem lehet japán, kínai, néger...csak cigány NE legyen. Azokat ki nem állhatom. És sajnos tényleg megyünk arra felé, hogy mi magyarok leszünk a kisebbség.Vigyázz magatokra nagoyn! A dokid egy tündér! Drukkolok az Uh-hoz!

Nem is tudtam, hogy kell ilyen papír a lombikhoz, ami igazolja, hogy összetartoztok. Ma megint tanultam valamit. :oops:

Még mindig nagyon fáj mindenem. Meló előtt beugrom az usziba, hátha az jót tesz.

Legyen mindenkinek szép napja!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Lexi:
Nem semmi a sztorid, sajnállak. Talán annyi jó van a dologban, hogy hazamehettél.
Mindjárt megyünk mi is az UH-ra, már tiszta izgi vagyok. Jelentkezem majd.

Mai BMC-s járatnak mennek a drukkok!
Vendég

lexi!
A szobatársadra no comment,mert nem bizti,hogy szépet tudnék írni!Ne törődj a főorvossal csak saját orvosoddal!Én mondjuk elmondanám neki,hogy nem szeretném,ha a főorvos nyúlkálna hozzám!Drukkolok a mai UH-hoz!
Manda!
Nekem az Elevit akkor a szorulást okoz,hogy elmondani sem tudom!Nekem csak minden másnap kell szednem az Elevitet.A közte lévő napokon Hipp Natalt iszom!Holnap elfogy az Elevit és veszek Gravidát!
Az illóolajos cuccra azért gondoltam,mert hátha az csökkenti a köhögést és talán nyugszik tőle a torkod!

Akik mennek a BMC-be azoknak nagy drukk!

Bariném!!!
Eltűntél,mint az aranyóra!
Vendég

Lexi
jól tetted hogy hazamentél,nem kell a babának ilyen izgalom :oops: :oops: és még csodálkoznak a c-ék hogy általánositunk,amikor mindig ők csinálják a balhét,hihetetlen hogy ez történt :oops: :oops: felháborito hogy azt képzelik ők a királyok,aztán a 8 általánossal/jó esetben/kiosztják a világot.azt hiszem erről én is tudnék mesélni,de jobb ha nem megyünk bele mélyebben :oops: :oops: a lényeg hogy rendbe legyetek,pihenj sokat,és ne egyedül menj ma a kórházba ha teheted,remélem nem találkozol velük :evil: :evil: drukkolok hogy ez a sok rossz után ma jó hireket kapjál.ja a korházi körülményekre már nem is irok semmit,ezért fizetjük mi palimadarak a sok pénzt :twisted: :twisted:

Zsókuci
jó kis napotok volt,hogy birod energiával?ezt olvasni is fárasztó volt,strandolás után buli?? :oops: :oops: hát nekem jó rég volt ez.

Estrella
drukk mára :lol: :lol:

Én is ma megyek a magándokimhoz,de csak este 8 ra,ugyhogy csak holnap irom majd meg a hireket :P :P

bibar

Lexi
jól tetted hogy hazamentél,nem kell a babának ilyen izgalom :oops: :oops: és még csodálkoznak a c-ék hogy általánositunk,amikor mindig ők csinálják a balhét,hihetetlen hogy ez történt :oops: :oops: felháborito hogy azt képzelik ők a királyok,aztán a 8 általánossal/jó esetben/kiosztják a világot.azt hiszem erről én is tudnék mesélni,de jobb ha nem megyünk bele mélyebben :oops: :oops: a lényeg hogy rendbe legyetek,pihenj sokat,és ne egyedül menj ma a kórházba ha teheted,remélem nem találkozol velük :evil: :evil: drukkolok hogy ez a sok rossz után ma jó hireket kapjál.ja a korházi körülményekre már nem is irok semmit,ezért fizetjük mi palimadarak a sok pénzt :twisted: :twisted:

Zsókuci
jó kis napotok volt,hogy birod energiával?ezt olvasni is fárasztó volt,strandolás után buli?? :oops: :oops: hát nekem jó rég volt ez.

Estrella
drukk mára :lol: :lol:

Én is ma megyek a magándokimhoz,de csak este 8 ra,ugyhogy csak holnap irom majd meg a hireket :P :P

bibar

Lexi!

Szóhoz sem jutok! Nagyon felbosszantottam magam a történeteden! Nem elég, hogy ennyire komoly gonddal fekszel a kórházban, még nyugalma sem lehet az embernek! Igazából le sem merem írni a véleményem, mert azonnal kitiltanának a fórumról! De azt nagyon felháborítónak tartom, hogy rengeteg tb-t fizetünk és ezért szart sem kapunk! Rossz ellátás, balkáni körülmények! Legalább külön kórterembe tennék őket! Nem is folytatom, mert csak felhúzom magam!

Nagyon szorítok, hogy rendben legyen minden az uh-n, és hogy ne találkozz a mocskos c...-al!

Ha megjöttél, írj! Itt ülök a gép előtt és várlak!

Kép

Kép
sharon

Helyzetjelentés:

DOBOG A KICSI SZÍVE ÉS 3 MM-ES. :)
Se sírni, se semmit nem tudtam, mert nem tudom még fölfogni. :shock:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: