Még egyben és itthon

Most már kezdek beletörõdni sorsomba

Puszika, Marika
2003.03.17 09:08
Ugyan már, nincs harag. Csak két napig voltam depis miatta
Jó, hogy írtál. Bizony, bizony, ez az ügyintézés már csak így megy. Mi egyszer Mo legnagyobb pénzintézetével jártunk így. Innen küldtek oda, onnan amoda, aztán vissza és így körbe, miközben senki nem tudott biztosat mondani a kérdésünkre. Na akkor otthagytam õket. A családi fotótok nagyon szuper. Ilyen késõn is dolgozol? Kristóf milyen produkciókat tud már?
Ha jól olvastam a sorok között, akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Isten éltessen sokáig! Ismétlés hogy megy? Rajtad felbuzdulva én is kezdem a tavaszi nagy hájtakarítást

Igen, néhányan már ismerjük egymást, mert már volt két talink (ez a találkozó rövidítve). Hamarosan tervezzük a következõt is, reméljük Ti is jöttök! Jó, hogy Neked is ilyen szép képed maradt a szülésrõl. Én is ilyet szeretnék majd.
Ez a bébi már nem lesz forradalmár gyerek!
Sebaj, hozza majd a meleget. Legalábbis reméljük!
Nagyon jó dolgom lesz most. 

Egész hétvégén annyira szerettem volna kimenni, kint lenni, de a szél miatt nem mentem. Féltem, hogy visszaesem a betegségbe. Nagyon szeretném, ha már jó idõ lenne. Ti is?

2003.03.17 11:19
Csak kibírjátok
2003.03.17 11:28
2003.03.17 16:16
2003.03.17 16:58
Aztán együtt ebédeltem a férjecskémmel (tudjátok, mint a Dallasban Pamela
), majd séta a városban
Aztán a párommal együtt jöttünk haza. Mit szóltok milyen szép idõ van
Egész jó lett a kedvem tõle. Idegbajt csak a sok magát "jópofának" tartó embertõl kaptam, akik fél percenként megkérdezték, hogy egyben vagyok-e még. Nem tudom, szerintetk nem látszik? Ja ma a buszon egy srác átadta a helyét
Eddig az volt a bajom, hogy nem adják át, most meg hogy átadják
Hátha

És még mindíg jó a kép

Ha valakinek szülést nem megindító tanács kell, akkor csak szóljon eddig van egy pár, ami másnál álítólag bejött (nekünk nem
)
)2003.03.17 19:34

Köszike
Utolsó dolog a szülése volt, amit ha jól emlékszem Neva írt meg. Azóta nekem sem rémlik. 2003.03.18 09:33

2003.03.18 09:52
Martin kicsit felül aszimetrikus, ahogy kinn van a bal egyes és kettes.
Most már jobban vagyok, és úgy döntöttem, hogy magasról nem érdekel, mi lesz a vizsgán. Remélem, ide akkor is jöhetek, ha kivágnak!
Ha szépen kérlek, akkor megvárod a vasárnapot? A babucit kérem szülinapomra Tõled! Látod, milyen jól sikerültek a március 23-án születettek!
) És nagyon szép, nagyon pontos, és 2.5 kilóval többet mutat, mint a régi! Végül is mindegy, mert akkor többrõl indultam, és akkor a versenysúlyom is több, mint eddig hittem. Mindenesetre az újon vagyok most 57.5 kiló. (Ugye hogy jobban hangzik, hogy a régi szerint 55 ???) De azért ez már egész csini!
2003.03.18 10:13
Én is gratulálok az újabb fogacskához. Csatlakoznom kell Marikához, talán jó lenne már egy táblázat a gyerekekrõl is, mert nem bírom követni õket...
Akkor jó, ha "csak" emiatt van a depi. Szerintem lepd meg Magad valami csini rucival és egybõl kilábalsz belõle. Mostanában én is nézem az Ügyvédeket (ha jól láttam a profilodban Te is kedveled), hát... ott bizony annyit szaladgálnak az ügyvédnõk, hogy szerintem Neked sem kell már tovább fogyózni, elég lenne, ha szereznél egy ilyen állást
Még mindig minden elismerésem a Tiéd a fogyó miatt. Nagyon kitartó vagy! Én is szeretnék ilyen lenni!
Nehogy megszülj vasárnapig!!! Semmi esetre sem szabad szülnöd! Dóri drágám, Te se akarj kijönni! Tessék még bent maradni néhány... napig, hétig!
) 

2003.03.18 15:09

Aztán nehogy a régi versenysúlyodat akard majd elérni
), szóval tessék inkább engem szórakoztatni

Mert kínomban a várost kell járnom
Ma a párom is késõn jön haza, szóval valahogy el kell szórakoztatnom magam
Remélem hamarosan visszasírom majd ezeket az idõket
2003.03.18 16:34

2003.03.18 16:43

2003.03.18 18:41
)!

2003.03.19 10:03

De ez a gyerek

2003.03.19 10:16
és már nagyon várod a bébit. Igen, ma már van fõnököm. Meggyógyult.
Ugye a nagy tapasztalatom. De szokták írni a fûszeres kajákat is. Próbáltad már? Ha nem, akkor itt az ideje egy jó pepperónis pizzának, vagy egy csípõs halászlének. Na?
De mi nagyon fogunk szorítani, úgyhogy tuti lesz!
De a hétvégén se lesz nagyon kinti lét, mert tanulnom kell, ha jövõ héten vizsga nekünk is. Vigyétek ki a gyerkõcöket, õk is biztos élvezik ezt a szép tavaszi idõt.

2003.03.19 12:01
Na jól kipanaszkodtam maga. De az esti fürdést ki nem hagyná semennyi pénzért.
2003.03.19 14:58
Biztos direkt nem jön senki, hogy én ne lássam csak holnap, amit írtok!

Málnalevél teát iszol? Azt is szokták emlegetni.

2003.03.20 11:24
Hol vagytok többiek???
Az elsõt még nem mertem megnézni, mert tömegek vannak itt az irodában.

2003.03.20 11:47
, vagy ne bosszancsalak?
Azért légyszi írjál, jó?
2003.03.20 13:32

, vagyis miattunk. Majd megpróbálunk igyekezni
De most már megnyugodtam
Már nem várom
(annyira)
) 

)2003.03.20 15:02

2003.03.20 15:10
2003.03.20 19:34
2003.03.20 20:38
2003.03.20 22:39
Remélem a mai éjszaka már jobb lesz.
Mérés: én nem mértem soha egyik gyereket sem kaja után. Hetente egyszer elég volt, na meg amikor kicsit nyûgösebb volt, vagy én éreztem kevesebbnek a tejcsit. Viszont soha nem napokig. Csak fölöslegesen stresszeled magad, hogy mennyit evett a gyerek. Azt mondod, hogy nyugodt, jó baba, tehát tuti nem éhes. 

Nem is kellett sok idõ, hogy utolérjetek minket.
Dórinak nem látni, hogy jön a másik (bár ez sem látszott és nyûgös sem volt miatta
), úgyhogy tuti le is hagytok minket! Ja és ugye, hogy lassan csak szimmetrikus lesz? 

S ezek után, hallani kellett volna, milyen büszkén mondta, hogy a lánya lepisilte... 

2003.03.21 06:47
Mindenki hiányzott/hiányzik
(legalábbis nekem
) 

De legalább nincs gondja a széklettel

Egyébként jól tûrte, nem volt nagyon nyügi?
Lehet egy Taxi lesz belõle, bár nem is tudom akarom-e
2003.03.21 07:17
2003.03.21 08:05
Köszi!
Ugyanis nálunk is hajnalban kezdõdik az élet!
És tud puszit dobni! Belecuppant a kezébe, és dobja is. Haláli édes! 2003.03.21 10:45
Ezt a filmet ajánlom Nektek. A 3D uh-n mindenkit szombatra írnak ki szülésre? Ha Panka mintájára szülsz, akkor vasárnap baba lesz Nálatok!
Minitali volt. Kinga már kész hölgy, a fiatalúrhoz viszont nem volt szerencsém. Laura pedig... nem is találok szavakat rá. A haja már óriási, akárcsak a kék szemei. És tényleg visongott ezerrel. De ahogy fentebb olvastam, huncut nõszemély, ha ilyeneket mûvel. Kata, jól gondoltad, hogy nem kellett hozzá zacskó.
Csak nevettem magamban nagyokat.
Mikor még éjszaka fagy... Ti értitek ezt??? Ennél már csak az volt szebb, amikor egy nyáron, júniusban próbáltam volna szandit venni és közölték velem, hogy már nem jön új áru, mert vége a szezonnak. Konklúzió: most papucsot kell venni, nyáron pedig csizmát. Soha nem azt, ami kell, hanem amit kínálnak. Na, elég a nyafogásból.

2003.03.21 13:16
Én is gratulálok az újabb fogacskához. HOgy megy a fogmosás? Én a hétvégén nem jövök, úgyhogy hétfõre egy jó nagy kalappal kívánok Neked. Nagyon fogok szorítani! Martin kivel lesz addig? A szoknya gondolom már tökéletesen áll Rajtad
Akkor a hétvégén Neked is lesz programod.
Te is ügyes légy! Milyenre keresztelitek a picit? Nagy buli lesz?
Jobbulást a gyerekeknek. Szegény Dórika, milyen rossz lehetett neki, hogy nem tudott aludni.
Viszlát hétfõn!

2003.03.21 19:25
,
,
. 2003.03.22 07:42

(lusta ... vagyok
)
Na jó, azért egy kicsit pihizz is, hogy még tökéletesebb legyen
Mi lesz a menü? Sokan lesznek? Majd ugye beszámolsz róla?
2003.03.22 18:22
2003.03.22 19:29
Már olyan nagylány. A következõ talin megnézem!
2003.03.23 08:51

)
Én tudod tanítottam és elcserélgettem mindíg az óráimat, ha mennem kellett valahová. Várjuk a további fejleményeket
2003.03.23 09:30
Azért ugrottam be, hogy tudjam ha esetleg kedved támad ma szülni. Szorítok neked nagyon!
Remélem jó baba és sok boldogságot hoz a családba! 

Csak az a baj, hogy elég szellõs a mosolya
Nagyon régóta kínozza a foga és én abban bíztam, hogy könnyebben fog menni a dolog. De mint minden.... na jó nem kezdek panaszkodni! Szóval várjuk nagyon a fogacskát. Azt hiszem, ahogy a hasfájás itt tudta, hogy Laura 8 héttel korábban jött, úgy tudja ez a fogacska is