A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok Csajok!

Háááát, leesett az állam!
Szivvikém, megy a drukk+++++++, biztos vok benne nem lesz semmi gond!

Bori!
Grat az ágyneműhöz meg a rácsvédőhöz, nagyon szép, és ügyi vagy!
Andi!
Na az én lábam dettó, bár én ha készítenék róla oldalról is attól lehet behalnátok, olyan a lábfejem mintha fel lenne pumpálva...
Ja, és grat a 10évhez!

Mindenkinek grat a sikeres vizsgákhoz, a szép blúzihoz, meg kisrucihoz, meg bébkocsihoz meg bébképhez, nem is tom mit hagytam még ki, olyan sokat írtatok mióta nem voltam...

Nálunk minden okés, ma megyek 12:30-ra CTG-re, hát nem nagyon várom, remélem nem az a szülésznő lesz megint, vagy ha az is lesz, akkor nem fogja nyomizni a pocim...

Tegnapelőtt voltam fogdokinál, kihúzattam a fájós fogam...
Már két hete szenvedek vele, úgy döntöttem elég volt....

Jaj Anne és Bori, mostmár Ti jöttök, olyan izgalmas már...
Vendég

Elnézést, de szívat a babanet.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

brigi73: én is nézelődtem tegnap hálóing/ oizsi ügyben. Voltunk a Corában ( T.bálint), ott csak hálóingek voltak. Viszont a Metróban ott volt rövidgatyás rövid ujjas felsővel, és pamut! Jó áron volt, vettem is kettőt. Én viszek be bőven hálóinget, pizsit, mert nem szeretném hogy a páromnak kelljen hazahordani kimosni, aztán szaladni vele vissza. És hát ugye balesetek várhatóak.... Bár jó lenne ha nem lenne :wink: Ja, és ne aggódj, még nekünk sincs név, bár gondolom ez nem vígasztal :D

Lányok, majd még írok, de most mennem kell, Blankának megígértem, hogy egy órácskára lemegyünk a játszótérre, és itt nyúz. Még jó, hohy van ott jó kis árnyék.

Szivvi! Ügyes légy, minden rendben lesz!!!!!! Drukkolunk!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Lyna Emi!
Képet a bébkocsiról, olyan kivi vagyok végülis milyen lett!
Ja és párod mit reagált?
Vendég

Hencsi! Ha alacsony a pulzus, ajánld fel, hogy inkább felállsz-leülsz. Nekem elfogadták, és nem volt nyomkorászás! Meg mocorogj, ne ülj mereven. Úgyis csak ritkán néznek oda, és nekik is csak az a lényeg, hogy az egyhangúságból kimozduljon a kölök. Ahhoz meg nem kell kinyomni oldalról...

Képzeljétek, az előző beírásom óta aludtam egyet :oops: Megittam a teámat, és putty. És lehet, hogy megint visszamegyek... :oops: Ez jelent vmit?
Lassan nekem is kéne mennem ctg-re. Na, majd jót alszunk ott is!

Jaj, Lili jól megtréfálja Szivvit! Reméljük, minden rendben lesz. Végülis azért már elég nagy baba!
Vendég

Úgy látszik, megint jó volt a megérzésem (hogy a tábla ellenére nem én szülök elsőként). Kár, hogy Szivvi váltotta be!
Megy a drukk!

És köszönöm az ágynemű dícséreteket! Nagyon jól esik! Ha ma nem szülünk, nekállok a baldachinnak is. Csak előbb el kéne kómázni a kórházig ctg-re...
Vendég

Bori!
Köszi a tanácsot, mostmár élek vele, nem akarok olyant mint a múlt héten.
Csak ugye az volt az első, és nem is tudtam igazán mire hajtanak, de mostmár rutinosabb leszek.
Úgy gondoltam hogy nem ebédelek, mert ha éhes vok, akkor Bogi is mocorog, bár aztán ki tudja hogy ebben a hüle melegben éhes leszek e egyáltalán...
Nagyon kiváncsi vok, hogy mikor fogsz szülni.
Most olvastam bele a júliusi babákba, hát ott aztán tényleg babaeső van...
Vendég

Ja Bori, egyébként én sem a mensis időponttól csináltam meg a vonalzóm, hisz ha attól számolnám, akkor már május 28-án szülnöm kellene...
Szerintem egyáltalán nem lehet ezt mindenkinél meghatározni a menses szerint...

Hát itt valami borzalmas meleg van, estére sem hült le az idő, olyan fülledt a meleg, totál kész vok...
Vendég

Bocsika, júniusi babákba olvastam bele, kicsit zsibbadt vok... :oops:
Vendég

Ezt a topikot nézzétek meg "2007-ben szülünk új", ott van egy kisbéb, Brendon, hát valami csodaszép egy baba...
A vége felé van.
Vendég

Hú, csajok! Emi írta a hírt Szivviről. Először fel sem fogtam, azt hittem Annee az.... Nagyon szorítok neked én is Szilvikém!!! Minden rendben lesz!!!!
Gratula a babaholmikhoz, babákhoz. Nem tudtam végig olvasni, de láttam Móni kis kukacosát :D Annyira édes!

Emi! Ha elfolyik a magzatvíz, még órákig nincs gáz, pontosan nem tudom meddig, mert az közben újra-és újra termelődik. De már nem állítható meg a szülés a fertőzésveszély miatt.

Velünk minden rendben. Továbbra is egyben. Egon jól van és nagyon sokat mocorog. A héten szabin volt a dokim és úgy tudtam meg, hogy találkoztunk a városban. Még öö állított meg, hogy jól vagyunk-e. Nagyon rendes volt. Aztán bepánikoltam pár percre, de el is múlt. Nálunk úgy sem lehet dokit fogadni, de azért remélem, hogy nála szülök.

Egon továbbra is faros. Megcsinálták ma a kötelező labort és már EKG-nk is van. Jövő kedden küldenek aneszteshez, mert valószínű, hogy császár lesz. Úgy tűnik nem akar megfordulni az én kis Egonkám.

Bori! Ma lesz telihold..... :?
molkata

Halihó lányok!

Bocsi, de nem tudok visszaolvasni (már egy héttel le vagyok maradva és rengeteget irtatok) :oops:
Holnap 2 ballagásra is kell mennünk, így teljesen azzal vagyunk elfoglalva (segítség a készülődőknek, már amit én meg tudok és bírok csinálni, ruhavásárlás apának, nekem, fodrász, kozmetikus stb)
De beugrottam, hogy hátha lehet gratulálni Borinak, Anneenak erre mit látok :roll:

Szivvi: nagyon drukkolok nektek és remélem minden rendben lesz
Csak egy nap van (volt) köztünk :roll: teljesen magam alatt vagyok!!!!!!!!!!

Kép
szücsi

Esztora! Semmi fejlemény?

Kép
kissmanó

Csajok, légyszíves ne Szivvi sietős Lilijét vegyétek alapul!!!!!!!! Ádám már tegnapra is ki volt írva, és látjátok, szépen várakozik. Ne parázzatok, mert az csak árt a szépségeteknek!

Kata! Előkészítőt megtartottad végül? Volt nagy hüledezés gondolom ;)
Telihold két hete volt. Ma újhold volt hajnali 5:13-kor. De Ádit mégsem hatotta meg. Nem egy hőbörgős típus. Titta apja! :D

Szücsi! Hajrá! És ne tűnj el sokáig, mert most mindenki paranoiás lesz!
Vendég

De izgalmas!
Na léptem tusolni, aztán megyek CTG-re, remélem mire visszaérek lessz hír!

Pihizzetek ebben a melegben, ne mozduljatok ki ha nem muszáj!

pussz...
Vendég

sziasztok!

Háát nagyon meglepődtem, Szivvi mennek a drukkok! Minden rendben lesz! Esztora majd tudósíts légyszi! és várjuk a Balatoni képeket!
Most a nagy döbbenettól el is felejtettem mit akartam írni :roll:

Emi

Kép Kép
emi_25

Atyaééég :shock: :shock: :shock: Lili jól belehúzott. Remélem, minden rendben lesz. Szivvi, anyukáááám, ma már a karodban tarthatod :D Drukk, drukk

Emi Lynia: Én úgy tuom, hogy a magzatvíz távozása után 12 óra a limit. Ha addig nem indul be, akkor tanácskoznak :)

Esztora, várjuk a képeket is, de főleg a híreket Szivviről....

Ma megyek szopis melltartót venni... majd megírom, hogy sikerült.

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

SZIVVIIII!!!!!!! Nagyon drukkolok Nektek!!!! Remelem minden rendben lesz!!!

Moni! Nagyon edes kepeket tettel fel, kislanyod egy tunemeny!!! :D

Nekunk is meg legalabb ket hetet ki kell birni. Az orvos is azt mondta, hogy juliusban mar barmikor megszulethet a baba. Am mar kezd elegem lenni a fekvesbol, mindenem faj, sehogy sem jo mar... Node ma egy kicsit optimistabb lettem, mert holnap talalkozom ferjurammal. :lol:

Na, pussz, legyetek jok, s csak nyugodtan pocakosodjatok meg! Drukk pedig megy folyamatosan Szivvinek es azoknak, akik a legkozelebb allnak a Nagy Naphoz!!
Vendég

Elindulok ctg-re. Ne körözzetek! ;)
Vendég

Bori! Részemről tuti nem Szivvi az alap. Mert há nem is lehet. Én csak értük izgulok, hogy a körülményekhez/lehetőségekhez mérten minden a lehető legnagyobb rendben zajlodjon.

Kép
kissmanó

Meg mindenkinek ugyanezt kívánom.
Bármikor is nyílik ki a gyerekzuhany rózsája.

Kép
kissmanó

Aztaaaaaa csak nézek, hogy mi van.. :shock:

Szivvinek mennek a drukkok!! Minden rendben lesz!!!
(nem semmi)
torolve_20131003125716

Na jó lesz odafigyelni...
Akkor nem utazunk el a hétvégén..(mátrába, 110 km)
o-o-o..

Legalább a 37-ik betöltöttig ki kellene húzni..

Azt olvasom, ha egy hónappal előbb jön a baba de 2500 gr. felett van..vagy annyi akkor már nem számít koraszülöttnek..bár a tüdejének még egy picit érni kell..

No. én meg vettem egy csíkos retros ruhát, csinálunk egy-két sztárfotót még..

Brigi!
Nem tetszik neki a Samu név? :evil: Ne már, annyira édes, különleges és szép név..a Sámuel..
És ő mit szeretneeee???

Andi!
Jó IKEA-zást!!

Én egyre nehezebben bírom magamat cipelni..
torolve_20131003125716

Szivvi: még mindig !++++++++++++++++++++++++++33

Bori: ha visszértél jelentkezz, tényleg beindult a paraláz! :shock:

A férjem már ijeszteget, hogy hú a mindenit, és akkor mi lesz, mondtam semmi baj apukám még van 3 hetünk! :wink:

Na mentem Ikeába! Csóközön
Addig is szétizgulom magam! Ne szüljetek míg nem jöttem vissza!

Andrea
Kép
kindernay

Ritus! Gondolj bele, ha lányom nem lesz mára Túró Rudi reklám, akkor én elmegyek Csíkszeredába, ami 100 km-re van.
Ráadásul tök egyedül indultam vóna.
Tom, nincs ki mind a 4 kerekem, de asszem nem is vót soha.
S most mán ki tudja? Talán Gréta ijedtében megfutamodik akkor? De az is bizonyos, hogy most egyenesen meg van neki tiltva. Ott a kihajtani (mármint behajtani ebbe a külső világva) szigorúan tilos tábla, s hétfőig el sem veszem. Azaz inkább jövő péntekig.
Ha teccik neki, ha sem.

Kép
kissmanó

Brigi találjatok ki gyorsan egy nevet közösen, és állj a sarkadra, mutasd meg milyen az Adjon Isten! Az istálát!
Szerintem most inkább meg kéne húznia magát, mint egy kiskutya... Megértelek nagyon nehéz lehet neked most, bizalmatlanság stb. de fel a fejjel gyönyörű gyermekeid vannak, jön a következő és egészségesek vagytok nem kell ennél több, ez a lényeg, a többi megoldódik. És Ő milyen névre gondolt?

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Hagyd mán inkább szegény Szivvit, ha így adódott, akkor már legalább bújjon ki mihamarabb az a pici lány. mert ilyen előzmények mellett muszáj neki ma kint lenni.

Kép
kissmanó

Esztora! Ha megtudsz valamit, írd meg. Nagyon izgulunk Szilvi miatt.

Bori! :D Na, jó hülye vagyok. Csak valahol hallottam, hogy telihold és meg sem néztem... Egyébként, igen. Megtartottam az órákat és jól is ment. Én választhattam osztályt, hogy melyikbe akarok menni (mert többen mentünk) és az volt a szempontom, hogy ne kelljen lépcsöözek. Kaptam egy földszinti termet és minden óra után a gyerekek vándoroltak, én meg maradhattam ugyanott :-) . Nagyon nagy iskola, több emelettel...

Mary! Nem voltam egy ideje. Miért is kell feküdnöd?

Mindenki ki fogja húzni! Ne parázzatok!!! Mi megbeszéltük Egonnal, hogy megvárja apát :P

Majdnem minden éjjel szüléssel álmodok. Ti nem vagytok így?
Tegnap olyan görcsöm volt, hogy azt hittem szaladni kell, de nem. Erre este gyorsan kifööztem a cumisüvegeket és már az is táskában :D

Voltunk szülőszobán egy kolleganőmmel szerda este. Nagyon kedves volt a szülésznő teljesen beszámolt mindenről. Azt ajánlotta, hogy mindegy milyen szülésre készül a kismama a teljes borotválást csinálják (vagy csinálja meg előtte), mert az sokkal higiénikusabb. Rengeteg vérzéssel jár és gyakran odaszárad a vér a szörszálakra. Azt gátseb esetén körülményes tisztítani, császárnál meg a nővérek mosdatnak, amíg fel nem kelhetsz...
Szóval, csak azért írtam, hátha érdekel valakit.
molkata

Gurgi! Jöhetnek a csíkosrucis képek.
Ha mán a balatoniakat még nem adatott, hogy megkukkintsuk.

Kép
kissmanó

Manóóó!!!

Ez tecccik, kihajtani szigorúan tilos táblaaaaaa!!!!!
STOP!!
Nem semmi vagy, 100 km-t egyedül...hát gratulálok ha megcsinálod..stramm csaj vagy!

Fotók lesznek holnap!
Vhol a szabadban csináljuk..

Kata!!
Én nem szoktam a szüléssel álmodni.
Kétszer álmodtam, hogy vajúdok de semmit sem éreztem..akárhogy is piszkált a doki.. :lol:
Én azt szoktam álmodni, hogy már itt van velünk Samu, hol kisbaba, hol pedig már 4-5 éves forma..

Nektek sincs sok már Kata!!

Szivvinek sok energiát és a legeslegjobbakat!!!!!
torolve_20131003125716

http://www.apacuka.hu/

egy aranyos kis oldal
torolve_20131003125716

köszi :cry: akkor is leszedem valahogy, mert koszos a szürke csík rajta picit, és azzzért sem hagyom úgy!
hihi még a végén csavarjaira szedem a járgyányt, csak tudjam utána összerakni :shock:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

jelentem én nyertem, nem a járgány: akkor elárulom, hogy ti már ne keressétek...a két merevítőt mindkét oldalon 1-1 csavar tartja a műanyag tokban, na zokat kikapni és utáni ki lehet húzni, csak csöppet szorors volt, ezért nem akarózott a dolog :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Okééé EMI! kösziiike..
Jövőhéten nálunk is ki lesz mosva+ a hordozóóó huzat is.. :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Megjöttünk a játszóról, kész vagyok..... Mindjárt ebédelünk, és lepihenünk... Remélem Blanka is így gondolja :wink:

Köszönöm a bókokat a kiskukis nevében :D

Gurgi: Én a Blankát 17 nappal előbb szültem, tehát már betöltöttem a 37. hetet. Nem volt semmi gond, olyankor már mindene jól kifejlett, tökéletesen lélegzett, egy percig nem volt inkubátorban. Illetve besárgult a 3. napon, akkor volt "szolizni" egy fél napot. :D :D De hát az benne van a pakliban.
Egyébként meg rohamosan fejlődött, 2 hónap alatt megduplázta a súlyát. Azt mondják, hogy a kisebb súlyú babák gyorsabban fejlődnek.
Szóval én simán bevállalnám megint ezt a 37. hetet. El is mondom minden nap a bébinek, hogy július 15 körül simán lehet jönni :D :D

Remélem szófogadó gyerek!!!!

Reméljük Szivviről hamarosan jönnek a jó hírek, már nagyon várom :D

Most lépek ebédelni, aztán majd még jövök, ha nem alszom el az asztalnál :D
Móni

Kép
Kép
moni1973

megpusztulok a melegtől... :evil:

húúúú... szivvinél jól beindultak a dolgok.. :roll: drukkolok ezerrel, hogy minden rendben legyen! fura, hogy hasonló méreteink vannak és nekem volt egy olyan érzésem, hogy a 38. hetet(kitűzött időpontot) sem fogom kivárni... és lehet... :roll:

nenoke: azért annyira nem kórház függő a császáros kábítás.. :lol:
ha van idő a bekötésre, szinte tutti mindenhol spinális érzéstelenítésben végzik. ez nem epidurális, nem tudsz mozogni, melltől lefele megszűnik a tested, de tökéletesen magadnál vagy. fektetnek, lekötöznek, mint egy műtétnél. utána megmutatják a babát, de ott a műtőben nem tusz szoptatni...

KépKépKép
mütyürke

Iszonyú ez a meleg és jövő hét közepétől 35 fokot jósolnak..
durva lesz :evil:
torolve_20131003125716

Moni!!
Asszem én is bevállalnám ha 2 héttel előbb érkezne Samunk.
torolve_20131003125716

Sziasztok!!!
Csak gyors bekukk! Ma délelőtt vizsgáztam (ECDL tanfolyamra jártam és ma volt az utcsó vizsgám :) ) (sikerült :D )
Mennem kell konyhatündérkedni, csak látom, hogy Szivviéknél beindult valami, drukkjaimat küldöm :wink: ++++++++++++++++++++++++++

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Szivvi)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Annee-val mi van?????????
Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

megvolt az ebéd, gondoltam szunyókálok egy keveset, erre a házban valaki fúr, farag, vagy csiszol, vagy nem tudom mit csinál, de a lényeg az, hogy nagy zajjal jár :? nem gondol a kismamákra?! :wink:

Gurgi ne is mondd! 35 fok, jobb lesz ha kis sem mozdulunk. Bár ha minden jól megy, nálunk jövőhéten kedden teszik fel a klímát :D Remélem nem kiabálom el....
38. hét, az már nagyon jó! Én rajta leszek, hogy akkor már előbújjon a bébi, az biztos :wink: :wink: Pláne, hogy a dokinőm augusztusban szabin lesz. Mondtam a védőnőnek is, hogy megint szeretnék előbb szülni, jó fej volt, mondta, hogy jövőhéten úgy is jön, beszélünk róla... :wink:

Egyébként jövőhéten pénteken megyek a Szent Imrébe a szülésznőhöz is, képzeljétek elvállalt :D :D :D Úgy örülök, a hangja alapaján nagyon kedvesnek tűnik, máris megnyugodtam...
Írom össze a kérdéseimet, szegényt jól letámadom majd.

Húúú de jó, befejezték a fúrást-faragást, megyek vízszintesbe...

Jövök majd még.

Mindenkinek jó pihegést! Szivvi, neked meg pláne!

Sziasztok.

Kép
Kép
moni1973

SZIASZTOK, LÁNYOK!!!
Milyen hírre jövök? SZIVVIKÉM:Megy a drukk.
Nemtom ki kérdezte, (nem okoskodni akarok, nekem is mondták a szülésznők, mikor fennt voltam a szülőszobán) de ezt már nem lehet leállítani , mert :
1.)ha elfolyik a magzatvíz 24 órán belül meg kell szülni,a fertőzésveszély miatt.
2.)Itt Debrecenben csak a 35.hétig szokták leállítani a szülést, a tüdőérlelőt azt megadják, várnak kicsit, és szabad az út a bébi előtt.Annyi, hogy általában 10 napot kell benntölteni a kicsinek, de nem lesz már ilyenkor semmi baja, annyi hogy kicsit nehezebben adaptálódik a kinti világhoz, de a légzésével sem lesz gond, max.kicsit jobban besárgul, mint az érett babák, de ez sem törvényszerű.

SZARVASBORI:Egyszerűen mesés az ágybeli, amit készítettél.

UXI:Köszike a tanácsot, fekszem is amennyit tudok, de a dolgom az ezer, meg imádkoztam is és tudom, hogy Nyuszi nem jön júl.3 előtt, ez a betöltött 36.hét lesz, ha meg igen, mondtam néki, hogy visszadugom, oszt bevarrom a zsák száját....nincs kimenő eme dátum előtt...

ANDIKA:Úgy sajnállak a lábad miatt, biztosan nagyon rossz, imádkoztam , hogy menjen le a sok víz róla.....vagy legalább ne fájjon neked. :P

Kép
Kép
christine

semmi újabb hir azóta nagyon izgulok!
(este ha addig nem jelentkezik megcsörgetem ugyse veszi fel ha nem tud még telefonálni)

Bridzsi

Kép
esztora

SZIASZTOK, LÁNYOK!!!
Milyen hírre jövök? SZIVVIKÉM:Megy a drukk.
Nemtom ki kérdezte, (nem okoskodni akarok, nekem is mondták a szülésznők, mikor fennt voltam a szülőszobán) de ezt már nem lehet leállítani , mert :
1.)ha elfolyik a magzatvíz 24 órán belül meg kell szülni,a fertőzésveszély miatt.
2.)Itt Debrecenben csak a 35.hétig szokták leállítani a szülést, a tüdőérlelőt azt megadják, várnak kicsit, és szabad az út a bébi előtt.Annyi, hogy általában 10 napot kell benntölteni a kicsinek, de nem lesz már ilyenkor semmi baja, annyi hogy kicsit nehezebben adaptálódik a kinti világhoz, de a légzésével sem lesz gond, max.kicsit jobban besárgul, mint az érett babák, de ez sem törvényszerű.

SZARVASBORI:Egyszerűen mesés az ágybeli, amit készítettél.

UXI:Köszike a tanácsot, fekszem is amennyit tudok, de a dolgom az ezer, meg imádkoztam is és tudom, hogy Nyuszi nem jön júl.3 előtt, ez a betöltött 36.hét lesz, ha meg igen, mondtam néki, hogy visszadugom, oszt bevarrom a zsák száját....nincs kimenő eme dátum előtt...

ANDIKA:Úgy sajnállak a lábad miatt, biztosan nagyon rossz, imádkoztam , hogy menjen le a sok víz róla.....vagy legalább ne fájjon neked. :P

Kép
Kép
christine

No, kétszer küldtem el véletlenül, bocsika!!!!
De ez a rendszer hál istennek csak a felét küldte el, a másik meg elveszett :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: .
No, gépelhetem előlről befelé....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Kép
Kép
christine

Esztora Brigi!

Akkor addig kérjük szépen a képeket! Azokon gondoljuk van egy kis pocis Szivvi, lássuk kiért is mennek drukkhegyeink.

Kép
kissmanó

MÓNIKA:Meseszép kisfiad van, gratulálok !!!!

NÁ:Köszike a privit, nem baj, hogy írtam neked?Nekem csütörtökön kell megint mennem 10 órára NST-re a klinikára.Neked mikor lesz ellenőrzés?

ESZTORA:Várjuk, hogy tudósíts bennünket, helyzetjelentéseid életmentőek...én legalábbis tűkön ülve várom...

GURGIKA:Én is szeretném, ha a 38.hétig kibújna NYUSZI.Eddigi tervem,persze az élet lehet felborítja, hogy a 37-38.hét között szüljek, de
:roll: meglátjuk, ugyi?

Tegnap úgy jóllaktam, hogy jövő héten 1 kg-val több leszek, ha így folytatom...
Tegnap este ráálltam a mérlegre, oszt 49 kg-ot mutatott,gyerekek én a végére szedek fel sokat, úgy látszik... :roll: :roll: , állandóan éhes vagyok, meg szomjas...Eddig 7.5 kg-ot sikerült begyűjteni, aminek a 30%-át az utóbbi 1 hónapban, bár tegnap uh-n több volt a magzatvíz, remélem azííír hízok ennyire...bíztassatok, mert lassan fél mázsa vagyok.. :evil: .

Kép
Kép
christine

Rózsa! Aranyos vagy! De rajtad szerintem még mindig nem látszanak a plussz kilók (basszus, szinte plussz súlyokat írtam, épp az előbb vesztem össze apával - ágyő világ, reggel ahogy kitette a lábát, azóta nem is érdekli, hogy mi van velünk, Edina vakarta-e magát hülyére, meg nem szólt mikor lesz a rajt, meg úgy egyáltalán, há ezt érdemlem? s mivel érdemeltem ki?)
Poénos lesz majd, mikor azok akik valami miatt úgy gondolják, hogy bébi ki fog bújni hamarabb, s netán még pár napot ráhúznak a 40 hétre. Hisz sosem tudni 8)
Meg asszem Szivvi sem gondolta a tegnap, hogy az éccaka így fognak a dolgok alakulni.

Kép
kissmanó

Christine!!
Jaja, lesz itt olyan babaesssőő, hogy ihajjjjjjjjjjjjj
hu de várom már...sok kép, szüléstörténetek...na mingyá bőgök iss..

Esztora!
Oké, várunk a hírekkel.. :lol:
torolve_20131003125716

Na megyek mert jönnek a barinők a 9 hónapos Lolával...és még rendbe kell tennem a toálettemet..
(most Ati kinyúlt alsógatyájában nyomatom, izzadt, szakadt fejjel)
torolve_20131003125716

Sziasztok

Szivvi mennek a drukkok+++++

Baratainknak a 33. heten szuletett a kisfiuk es semmi gond nem volt (a kezdeti sargasagtol eltekintve), 4-5 nap mulva ki is johettek a korhazbol, a 35-ik het nagyon jo mar.

Brigi
vigasztaljon a tudat h. nekunk sincs nevunk :( , sot szerintem a pasimat meg apasagira se tudom elrangatni ..., mondjuk eloszor igyis-ugyis az en nevemre anyakonyveznek a gyereket igy mindegy, igy a vegleges vezeteknev se biztos...ez aztan az anonimitas...

mandarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: