Sziasztok kedves Mindenki!
Nem akartam riadalmat kelteni az újabb betűnésemmel,csak olyan nagy a felfordulás itthon,egyszerre nem egy gyerekem lett itthon,hanem kettő,Alexám a vizsgáit leszámítva már nem járt suliba az elmúlt két hétben,így esélyem nem volt rá,hogy a délelőtti nyugiban(?!

)ide üljek a gép elé.
Épp írtam Lorcinak,hogy a kölkök átvették a hatalmat,de az egyiket már eltakarítottam az útból

,elküldtem nyaralni,már csak Lilivel kell leboxoljam,hogy azé a hatalom aki az ételt adja!
Álmodik a nyomor............
Mi mostanra hangolódtunk össze,komolyan állítom,hogy egy tizenéves után nehezebb volt,mintha első gyerek lett volna!
Közben még ez a tejci para,hát mit mondjak megviselt rendesen.Mostanra már teljesen el is apadt a tejem,az én babám bizony tápos csibe lesz.
A kakival a tápszer és antibiotikum miatt megszenvedünk,így az etetések közötti időt nem alussza végig.Kb egy óra után megébred,szenved egy sort vagy azért,mert jön a kaki,vagy azért, mert nem jön.Ezzel elszórakoztatja(?)magát és engem ismét egy órácskára,ezután viszont már kezd megéhezni,ezért a következő órát rossz esetben végig nyűgösködi,amitől viszont baromira elfárad,nem is tud olyan jól kajálni.Ezek a délelöttjeink,délután ha sétáltatom (milyen hülyeség,nem?hiszen nem ő sétál,hanem én

),akkor úgy bealszik,hogy például tegnap kimaradt egy kaja.Fürcsire feljövünk,-képzeljétek tegnap elvittem a nagy medencébe

,együtt fürcsiztünk a nagy kádban iszonyúan élvezte

-,kajál,bealszik és éjszaka is csak enni kel fel.
Ma különösen kegyes volt velem a kisasszony,este nyolc után csak hajnal egykor és most reggel fél6kor ébredt,igaz azóta összesen egy órát aludt,most is nyekereg,dolgozik a kakin.
De nem panaszkdom,legalább az éjszakákkal nincs gond,nem is tudom mi lenne,ha akkor is nyafizna,mert én este tízre totál off vagyok,ha ilyenkor kajál,akkor azt én becsukott szemmel,alvajárva vitelezem ki.

Gondolom akkora fogy el teljesen az energie belőlem.
Erről jut eszembe,tegnap hallottam egy új módszert,aminek az a lényege,hogy nem szabad megvárni,amíg a baba felkel,álmában kell megetetni,és így állítólag nagyon rövid idő alatt leszoknak az éjszakai kajáról illetve ébredésről.Kipróbálni nem tudtam még,hiszen akkor ébren kéne maradnom minimum este 10ig,ami ugye esetemben teljesen kivitelezhetetlen,csak gondoltam megosztom veletek.
Most megyek,megpróbálom visszaaltatni,szigorúan a kiságyban,mert azt hiszem sikerült elkapatnom a kicsikét,és ha most nem szoktatom at ágyába,akkor később még nehezebb lesz,de olyan nehéz,szinte én jobban igényelném,hogy csimpikézzen rajtam,mint ő

.De most kemény leszek,nem veszem ki,csak ott az ágyában fogom simikázni a hátát........
Majd beszámolok mennyire bírtam szigorú és következetes lenni!
Puszi