A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok, jó reggelt :)

Indi :) ezer köszönet, hogy ha megkérdezed. És sok-sok drukk, hogy ez tényleg 3 napos legyen, és nem azért, mert esetleg minket is érint. Puszi

Macs :) a tigrisliliomra gondolsz? azt hiszem az a neve. Én fogok kapni itteni kedves szomszédtól, ha gondolod, majd viszek belőle Neked is :) És ha mail-sz akkor majd én is :D És a lonc, amit kaptál, milyen színű virágot fog hozni? Nekem olyanom van, hogy egy tövön van sárga és fehér virág is és egész októberig képes folyamatosan virágozni mostantól és bódítóan finom illata van. Ám de itt a piacon van egy kertész, aki örökzöld loncot is árul, meg rózsaszínt, meg narancssárgát... na, jó nem offolok itt, majd mail-ben a többit :D
Máté az elmúlt négy éjszaka egész jól aludt, leszámítva a mostanit. Nekem az, hogy kétszer kel, már jó :roll:

Vica

Kép
Kép
vica94

Extrém macskának extrém macskája :D
vica94

Bocsi, az első macskát Macskának gondoltam :wink:
vica94

Vica,

erre gondoltam: Kép
macskanyu

A tigrisliliom, meg ez:

Kép

de ez nekem túl csicsás......
macskanyu

Zsuzska (és még volt vki korábban, aki érdeklődött felőle, csak nem volt lehetőségem írni akkor) :)
Én Holba dokinál szültem és nagyon-nagyon nem bántam meg. Még most is kiráz a hideg - szigorúan jó értelemben -, ha arra gondolok milyen volt, hogy viselkedett velem a szülés után közvetlenül. Képes volt kétszer is elmenni megnézni, hogy van a babám, és ez csak az egyik, ami miatt hálás vagyok neki.
Szóval néhány szót róla: roppant kedves, humoros, jóindulatú, halk szavú, nyugodt, középkorú doki. Nem beszél feleslegesen, viszont, ha kérdezed, akkor maximálisan igyekszik elmondani amit kell. A szülés alatt jó, ha háromszor megvizsgált, azt is nagyon profin csinálta, szinte nem is éreztem semmit, ami fájások között nagyon jó. És mindig mosolygott/mosolyog.
Na, nem offolok itt tovább -tőlem csöpög mindjárt a topic, de tényleg ilyen, legalábbis velem és tesómmal ilyen volt -, ha még esetleg van kérdésed szívesen válszolok rá priviben.

Vica
vica94

Zsuzska :) bocsánat, nem is gratuláltam Neked a babá(k)hoz. Kellemes várandósságot kívánok. És sztem a Te eseted talán azért egyedi már meglévő terhességes orvosválasztás esetén, mert oka volt, hogy másnál indul a babavárás. Szóval, sok drukk a megfelelő doki kiválasztásához :) (És volt nekem is szülésznőm is és ő hasonló típus, mint a dokim :))

Vica
vica94

Macs :) helyben vagyunk én is az elsőt pártolom és akkor tényleg rosszul tudtam. És én előbbiből fogok kapni :D És 33. hét :shock: :shock: hogy szalad az idő...

Indi :) tényleg nem normálisak, hogy déli órákban van a betegrendelés...

Neet :) pedig millllyen finom jól behűtve... na, én is jónak dícsérem :wink: Ja, és nagyon sajnálom, hogy nem voltál a talin, mert készültem és vittem Neked a jól beígértet, de nem voltál :(

Vica
vica94

Nálunk még a felhők is halból vannak. :D Kép

neet
neet

Anyu, ha jobban megnézem, tényleg ideje volt lecserélni a vizet...

Kép

Ebéd fő, várjatok!

Kép

Ebéd után jólesik a pihenés. 1.

Kép

Tarka is kidőlt:

Kép

Erre csak azt tudom írni, hogy imádom! :D
Kép

neet
neet

Neet :) nagyon jó képek :D

Vica
vica94

egy közérdekű:

Vasárnap az Állatkertben
„pót-gyermeknap” lesz, egész nap színpadi programok, arcfestés, origami, a keleti országok hagyományait felelevenítõ kézmûves foglalkozások, a Barlangteremben szórakoztató rajzfilmek, a Noé-Arénában pedig játékos programok várják az apróbb és n agyobb látogatókat. Ezen a napon a 14 éven aluli gyermekek díjmentesen, a velük érkezõ kísérõk pedig a gyermekjegy áráért kereshetik fel az Állatkertet.

votiv 8)
votiv

Neet :D :D :D :D állati jó képek!!! mééég!
és Eszci tényleg főz a háziaknak?
halmánia rulez! Istinek halügyben elkélne némi képzés, még a szezámos halacskát is BÁ(lná)nak hívja :D

egyébként új szava a KOKACSI. tippek? :wink:

Zsuzska!
ha nagyon szépen megkéred és még van egy kis mázlid is, akkor Bálint Sándorhoz is sikerülhet bejutnod, nem lenne példa nélküli. de a mondás szerint tényleg nem vállal újakat. viszont a fia, Bálint Balázs nagyon jó választás lenne! ugyanaz a természetes, emberséges szemlélet, emberileg és persze szakmailag is átlag fölötti! A magánrendelése: Gólyafészek Rendelő, XI. Bp Bocskai út 22., tel. 061/386 - 0700.
Bardóczy tényleg csúcs doki, az egyik legfelkészültebb, legszimpatikusabb a H-ban (egyébként Bálint Balázzsal helyettesítik egymást), csakhogy nagyon túlterhelt, és picit drágább is mint a többiek. De ha belefér párezer Ft-tal több, ill. az idődbe az, hogy 1-2 órával többet várj a rendeléseken, akkor hajrá! A MOM parkban rendel, a Medimom rendelőben, Tel. 06-1/ 887-43-33.
Zsigmond dokihoz még nem volt szerencsém, Holbával semmi tapasztalat, bár külsőre nekem is szimpi.
gratula a bébihez, és nagyon szép pocakosodást!!

votiv 8)
votiv

Szrekuc, király az új avatar!!!

Macsek, mindjárt szülsz!!! :D és mitől aludtatok ma ilyen jól? szabadalmaztatni kéne :)

Istit tegnap 11-kor tudtam csak lenyomni, reggel is álmosan kelt, úgyhogy kafa napunk van.. most tépkedte szét a vizipálmámat :twisted:

votiv 8)
votiv

Votiv,
inkább ezt ne szabadalmaztassuk.. :mrgreen: 2 nap nemalvás után, még Füles is kidől.. :mrgreen: egyébként a Corából hazafelé elaludt a kocsiban, úgyhogy szlípitájm van épp :D :D :D

Neet,
dejóóóóóó kééépeeek!!! Eszci, amint kanállal idomítja a Macskákat!!!
lyeneket méég! :D
macskanyu

Macs: oké, akkor mostmár inkább téged sajnállak és nem magamat 8) mert Kamilla biza alvad napközbe 2 órát minima, de azért néha hagy sajnáljam magamat is egy kicsit, jóóóó !!
És talán söröznöm kéne nekem is, hogy jobban bírjam?? :roll: de nekem keserű a sör brrrr
ja és Fauszt Ágoston kiskunlacházai termelő tejét isszuk. Jófajta teje van az öregnek?

Neet: hát nálunk a Plusba van ilyen óceánjáró...máshol nemtom van-é, mert ez egy korábbi akcióba szerepelt, csak itt maradt még belőle.
Rozi=mosogatógép 8)

Curse: fene egy ízlése van a macskádnak ;)

Deni: jaj nagyon rendi vagy, és szavadon is foglak hamarost!!!! :lol:

Indi: ez a pöttyösödés mihez hasonlít?? Piros apró, közepes mindenhol a testén vagy hogy?
Mindenesetre az már jó, hogy nincs láz!!

Nálunk is ma meglett az eredménye a tenyésztésnek és hála Istennek olyan patyolat a pisije a jánynak, mint a szűz hó!!!! Megkönnyebülősszmájli... És bazi jó, hogy nem adtam a dednek az antibigyót (ezt a női megérzést!) mert, hogy valszeg vírus miatt volt lázas Csirike...de, hogy mitől pontosan :roll: azt a jóég tudja!
Sajna van egy sanda gyanúm, hogy a foga lehetett a ludas az ügyben és nagyon fosok, hogy mi lesz a további fogak esetén :roll: :?

Ja és még azt akartam kérdezni, hogy:
a Ti orvosotok fájás közben bematatott, hogy hogy álltok tágulásilag??? :oops: :roll: Mert nekem spec ez fájt a legjobban, és amikor írjátok, hogy "finoman vizsgált, nem fájt stb" akkor én mindig értetlen vagyok, hogy akkor azt hogy csinálták?? :?

Fibinek és Másának: +++++++++++++++++++++++++

Rylie
rylie

Rájli,
engemet nem köll sajnálni, majd inkább én magamat, de ez sem tipikus :mrgreen: em is ezért írtam, amit.. sör helyett pedig igyál sangriát :mrgreen:

és amikor a szülésznőm vizsgált tágulás ügyben, azt én sem éreztem..nem tudom, hogy' csinálta, de az nem fájt....
macskanyu

Rylie: engem 3x vizsgáltak meg összvissz szüléskor. Előtte (közben elment a magzatvíz), aztán miután kiszálltam a kádból és mikor felfeküdtem a szülőszékre. AZt ki lehetett bírni, igazából nem is emlékszem, hogy fájt-e. A fájások jobban fájtak. :D

Kép
Kép
tinu

A következő felajánlásaim vannak annak aki kéri:
DM kuponok, aug 31-ig lehet őket beváltani:

Milupa Milumil 600g tápió - 300 ft kedvezmény kupon
2es, 3as, és cukormentes3as

Humana 2 kész tápió 450ml - 100 ft kedvezmény kupon

Beba 3 aktív tápió 650 g -300 ft kevezmény
8-36 hós dedknek

Avent tanulóüveg szett 260ml -300 ft kedvezmény

Humana bébivíz 1,5l -100 ft kedvezmény

Milupa tejpép 250 g -200 ft kedvezmény

Hipp tejpép - 100 ft kedvezmény

Laktoherb tea - INGYÉ kupon

Kismama előfizetői kedvezmény 5%

Danubius Hotels 5% kedvezmény szállásból

Danubius Premier Fitness Klub bérletből 10% kedvezmény

HArmonet horoszkópkészítés 7500 helyett 5900.- kupon

NA TESSÉk választani és szólni kinek mi kell!!

ja és ESZCI fotók: beszarábia!! :lol: :lol:
R
rylie

Macs, Tinu: hm :? kb engem is háromszor viszgáltak meg az egész hóka-móka alatt, de mindig fájás közben és amikor ő jött én másztam fel az ágyra elfelé, és hiába mondta, hogy lazítsak mert azt nem tudtam mert nekem az qvára fájt :? más nem is :P szal legközelebb ezt kihagynám...

Macs: nekem a sangira is keserűűű :(
ital terén elég fura ízlésem van, mert valszeg középsulis koromban annyit ittam, hogy ezzel letudtam az egész életemre való piamennyiséget 8) :oops:
Mostanában meg minden olyan keserű, még Baileysből is max egy pohárral tudok meginni, jó az nem keserű, de az meg túl tömény :? Ha ízlik egy vörösbor pl akkor is max 1 dl tudok meginni belőle, de akkor az már hűha! Pedig néha olyan jólesne bepityókálni 8)

R
rylie

Ja és Macs: én igenis had sajnáljalak! Majd én eldöntöm jó, hogy kit sajnálok és kit nem? ;)
és most mégjobban sajnálom magamat is, hogy igy rádöbbentem, hogy még inni se tudok :cry: :cry: :mrgreen:

R
rylie

jó, akkor sajnáljuk egymást :mrgreen: így valahogy:

Szeegééény Rááájliiiiii, szegééény ééééén! Kép sőt: Kép

és ha be akarsz pityókázni, akkor igyál cukros-édes pezsgőt, cherryvel, vagy grenadinnal édesítve, illetve intravénásan* kell alkoholizálni. Ez utóbbi roppant költséghatékony, mert viszonylag kis mennyiségtől is Istenesen be lehet támítani

* nem próbáltam ki, ez az egyetemi kémiaórák hatására ihletett gondolat, amit a fiúk találtak fel, mint pénztárcakímélő módszert
macskanyu

Sziasztok :D

Bocsi, hogy belepof... :oops: Pár napja ismét bekukkantottam. Száz éve még írogattam ide, én is Szt. Imrében szültem. Most két dolog miatt bukkantam föl.

Zsuzska :)
Én is Dévaisként kerültem át, pont azért amit írtál (csütörtök :? ) Terhesgondozásra a profhoz jártam. Na őt inkább ne. Frankón otthagyott a kiírás elötti napon, utólag azt mondom, hogy szerencse. MErt így a Barna family-vel szültem! Az öreg vezette a szülést, mert akkor még a fiának nem volt meg a szakvizsgája. De utána Ő is sokat jött hozzám. Ha vicces dokikra vágysz, őket merem ajánlani! :wink: Nekem fontos az oldott légkör. És gratula a babához!

Fibi :)
Örömmel láttam, hogy mindjárt szülsz. Talán emlékszel rám, én küldtem el neked a Lelki köldökzsinór című könyvet! :D Olvastam,hogy félsz a szüléstől. Az én felbukkanásom vedd égi jelnek, minden rendben lesz!! :D :D

Üdv mindenkinek, bocsi a beledumáért! :wink:

KépKép
gigi28

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs :) Na ja, Fülimosoly és puszi már komoly drog :wink: :lol: És tényleg extrém macskád volt! :shock: :o

Macskákról jut eszembe: nem kell vkinek egy macska-(vagy más kisállat) szállítókosár?

Vica :) Hű, ez a virág Nálatok nő?? Képeket előre is köszi, már nagyon kíváncsi vagyok! :D Szupi, hogy alakulnak az éjszakák! a 2x-i kelés tényleg rulez, egyszer majdcsak mi is eljutunk erre a szintre... :lol:

Indi :) Drukk, hogy 3-napos pöttyök legyenek!

Zsuzska :) Üdv és gratula a babóhoz! Az én dokim dr. Faludi Pál és én elégedett voltam vele. Ha érdekelnek az elérhetőségek, szívesen megadom!

Neet :) Tökre megértelek, nekem sincs véremben a vezetés :mrgreen: úgyhogy duplán drukkolok!!! Képek nagyon jóóók! Eszti szuperédes :D :D

Rylie :) Éljen a jó pisieredmény! :D :D Nekem többször is "bematattak" vajúdás alatt, a sz.nő ellenőrizte a méhszájat rendszeresen, de nem fájt. Aztán a doki is megvizsgált, miután megjött, és szerencsére az sem fájt. Úgyhogy nagyon gyengédek voltak hozzám vagy csak mázlista voltam :mrgreen: :lol:
denizsa

Rylie :) tápszerkupont köszönettel kérek(2,3) jó az, ha úton vagyunk ilyen hőségben és nyűgös a ded.

Ilyen kuponjaim nekem is vannak (dm babónusz) babaolaj meg fürdető meg effélék, harisnya, domestos, pelusok, én is felajánlok, majd adom a listát.

Pöttyök: különálló, apró, kiemelkedő pöttyök, nem folyós, szétterjedő, hólyagos, úgyhogy egyelőre minden ismert dolog kilőve, 4 után jön a drnéni megnézni. Foga lehet, mert ömlik a nyál patakokban a szájából, de nem akarok már okoskodni.

Szuper, hogy volt bátorságod abbahagyni az antibigyót!

indianyo

Sziasztok!
Éppen mindkét gyerekem alszik, és nincs kedvem semmi házimunkát elvégezni, inkább benéztem hozzátok :D

Minden bilizős gyerkőcnek gratula! És bár én nem találkozom veletek túl gyakran, de hét eleje óta Emma is bugyiban nyomja, persze alváshoz és kakihoz még kell a pelus. És lehet, hogy előbb is elkezdte volna, ha eszembe jut, hogy a bili mindig szem előtt legyen (mármint neki), és kevésbé ragaszkodom a vécészűkítőhöz.

Neet!
Képek nagyon jók, Eszci jó fej, hogy így gondoskodik a kedvencekről.
6x6 taxinak is szabott tarifája van a reptérről, amikor még dolgoztam (2,5 éve), 3600 volt Budára.

Rylie!
Örülök, hogy a pisieredmény negatív!

Vica!
Annyira borzasztó lett rólam az a kép, vagy miért nem mered felrakni? :mrgreen: Vagy Emma néz ki nagyon bénán? Most már engem is nagyon kíváncsivá tettél, szóval hajrá, tedd ki nyugodtan, legfeljebb ezután elbujdokolok előletek :lol:

Votiv!
Mivel Lilirózával kapcsolatban nem olvastam minden előzményt, és nem tudom, eddig milyen szereket használtatok, nem akarok nagyon belepofázkodni a dolgokba, de esetleg érdemes lenne elvinni a Heim Pálba. Emmával ott voltam az ekcémája miatt (na jó, atópiás dermatitisz), egy nagyon kedves és fiatal doktornéninél (dr. Molnár Katalin - de csak véletlen, hogy hozzá kerültünk). Már kétszer voltunk, mert visszahívott kontrollra, kaptunk többféle krémet is, van közte szteroidos meg nem szteroidos is, a tünetek erősségétől függően váltakozva kell használnunk. Persze én sem örültem a szteroidnak, de szerintem ez nem olyan borzasztó nagy dózis, viszont segített, és már muszáj is volt, mert Emmának nagyon viszketett a bőre, de most egész jól alakul, és már elég a nem szteroidossal kenni. És lehet időpontot kérni, szóval nem is kell órákat várni.

Kép
Kép
manoka11

sziasztok,
a wc-s gyerekekről jutott eszmbe, h Igi ma reggel KAKILT a wc-be, persze rögtön 2x is, mert ő igy szokta...
aztán még a földre pisilt, de kis dolgokra nem adunk...
egyébként ennek ellenére még nem tervezem, h megválunk a jó, öreg pelustól, bár szegénynek a popsija, olyan, mintha lesmirgliztem volna... :shock:
(jönnek az uccsó fogak, és eléggé megdolgozzák szegénykét...)

elég vacak napjaink vannak, majd jövök, ha jobb lesz... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manóka, köszi! egyelőre még a mi dokinénink próbálkozik. úgy néz ki Lilikének kezdődő pszoriázisa (pikkelysömör) van... :?
most kapott egy magasan potenciált psorinum nozódát (legyengített bacik, ez úgy működik, mint egy "homeopátiás oltás"), még kell pár nap, hogy lássuk a hatást, egyelőre nem akarom megkerülni a dokinkat, aztán majd lépünk...

Zsanci, mókus, hehe :D

votiv 8)
votiv

Mókus :lol:

indianyo

Gigi, szia :) te ugyan nem ismersz engem, mivel akkoriban, amikor te irkaltal meg ide, en meg csak olvasotok voltam. viszont: reszben a veled tortentek is hozzajarultak v inkabb megerositettek az elhatarozasban, h otthagyjam a profot. szoval koszi, h anno leirtad ;) :)

Den, en uzletelnek veled szallitokosarat!

mokus :lol: (vigyazzon mindenki :mrgreen:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet, kepek joook :D
B is frankon ellatja az allatokat: ma reggel felvette a (kinti) papucsomat, letipegett benne a lepcson, odaadta a kutyaknak a kajajukat, majd kinyitotta a nyuszi-karamot... mire kiertem nyuszko mar a kert aljan volt :shock: de sikerult visszatoloncolni, mielott a kutyak eszbe kapnak, es plusz reggelit szerviroznak maguknak ;)
recca

Melegkiütés. Láz oka: enyhe vírusfertőzés, aggodalomra nincs ok, 3 napost már nem tudtam megkérdezni, de szemmel láthatólag nincs komolyabb baj.

indianyo

Szia Anyákok!

Hát, eljutottam oda, hogy már olvasni se tudok, pedig az élet egyre szebb (vagy talán pont ezért?). Szóval nem tudom beilleszteni a napjainkba egyelőre, így nem tudok reagálni semmire se, csak gyorsan leírom, mi a helyzet velünk. És ki sem szeretnék esni a társaságból, mert nagyon jó közétek tartozni, de egyelőre nem látom a hogyant. :?

Naszóval, múlt hét kedd óta egy gramm tápszert sem kapott Emmababám, egyre jobban kiismerjük egymást, egyre több mindent csinál, szól, ha meg akar fordulni, mert unja a hasonfkvést, tudja, ha cicizés jön, akkora mosolyokat kapunk, hogy bele kell halni, egyre többet van ébren, egyre jobban figyel. Sajna a hasfájdoga még tart, utálom a görcsöket, masszázsolajjal is próbálkozunk, de valóban, igazán nem használ semmi, meg kell várni, hogy megtanuljon emészteni. Hasmenős, nyákoskakis a lelkem, valszeg az én vérnyomáscsökkentő gyogyóimtól. :(

Ja, tejszaporítónak egy régi rafinéria, a koffeinmentes cikóriakávé is jó (pl. Maci, ez instant, de van kifőzős is) vagy a jóféle ser.

Tejszaporításra én a következőket mindmind csinálom. És nem tudom, ezek hatottak-e, hogy nem kell tápszer, vagy az, hogy kicsit többet alszom, de nem merem abbahagyni egyiket sem a felsoroltak közül, mert ki tudja... :) :

Reggel egy bögre cikóriakávé, egy bögre fitolac tea, 5-5 bogyó ricinus communis és urtica urens valamint weleda mellápoló olaj a cicire. És délben is és este is. És napi 4-5 liter folyadék lecsusszan, és igyekszem jó fehérjedúsan táplálkozni.

És hogy miért nem tudok olvasni? Mert örülök, hogy luk van ott hátul, és örülök, ha van egy-két átalvott szopiköz, amikor A) én is tudok esetleg pihenni egyet, B) próbálok úgy tenni, mintha uralnám a háztartást vagy épp megcsinálom az aznapi főtt kajámat. Pedig nem takarítok, mert van egy néni, aki olcsón megcsinálja a nagyját.

Ti hogy osztjátok be a napotokat? És hogy marad idő babanetet olvasni, írni? Én vagyok csak ilyen béna? És ha nem tudok olvasni, hogy nézem meg, mit válaszoltok erre a kérdésre? :lol:

Ja, megyünk a Campona mellé dévényezni a július 9-i héten. És a terpeszpelust eltettem a fiókba, nincs gyerekkínzás, inkább többet tornáztatom a kiccsillagot. :)

És attól függetlenül, hogy ritkán jelentkezem, szeretném összehozni a sukorói kertieseményt, az a kérdés, lehet-e hétköznap? Mert akkor hamarost kijelölnék egy napot július vége-augusztus elejére, hogy mindenki jó előre beírhassa a naptárjába. :)

Szép hétvégét!

Kátya
kincsimano

Rylie :) nem fájás közben, hanem fájások között. Mindig megkérdezte a dokim, hogy van-e fájás, ha volt, szépen kivárta, míg elmúlik és akkor nézett meg. És tényleg nem fájt.

Deni :) hát igen, nálunk, és kinyílt már egy rózsaszín, meg egy zöldes-sárgás is. És még egy csomó virág nekiveselkedett :)

Manóka :) nem sztem tök jó kép, igaz Emma nem figyel. Csak azért voltam bizonytalan, mert Rólad nem tudtam, mennyire vagy rejtőzködő? :)
Íme : Kép

Vica
vica94

Sziasztok,
most talán van kis nyugalom (itt anyóséknál nem jellemzö... :? :( ), és irok kicsit. Macs felhivott, és bár lassu a netkapcsolat, de megprobálok elolvasni Titeket. Zsoló itthagyta nekem a gépet (és elvitte Bálintot meg anyóst a sogornömékhez), én meg nem akartam menni, mert pár órája nagyon fáj és szurogat "ott lenn"... és nem birok menni, csak ülni. Ezt már nem veszem jelnek, mert másfél hete minden jelre azt hittem, hogy megyünk szülni, de mégsem.... És ma azt mondta a doki, hogy semmi jele annak, hogy Ábel ki akarna bujni, ugyhogy szerdáig haladékot kaptunk befekvésileg. aminek elvileg örülnöm kellene....
Gabi pedig ma este elutazik, és csak hétfö este jön haza, ugyhogy ettöl meg a feszültségtöl jot bögtem ma :( Szal ha hétvégén akarok szülni, akkor idegen szülésznövel kellene, és ráadásul front is lesz, tele szülöszobákkal.... Ugyhogy inkább megvárnám a hétföt, és akkor megiszom a bábakoktélt, mert nem hiszem, hogy birnám tovább.... Itt még befelé sem birok fordulni, legszivesebben hazamennék.....
Bocs, hogy hosszu voltam.

Gigi,
igen, emlékszem Rád, johogy :) meg a könyvre is, meg Olivérre is :) aranyos vagy, köszönöm hogy drukkolsz Te is :)

KépKép
fibi

Fibi, itt vagytok gárdonyban? hétfőn nem ruccantok át sukoróra? el is tudunk menni értetek Emmával. :) és drukkolok, hogy ne szülj addig, amíg MG nem elérhető.

Kátya
kincsimano

Fibi:
Kitartás és sok++++++++++++++++! Gondolj a végeredményre!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Kátya:
Se jó, gratula!!!!!!!!!!! Látom, Te is mindent bevetsz, de neked legalább beválik valami. A More Milk Plust nem próbáltad? Van egy majdnem egész dobozom, ha gondolod, szívesen odaadom, csak hogy jut el???

nukada

Nuk, köszi, sztem egyelőre nem fokozom tovább, ha ezek nem hatnak, majd akkor. Addig nyomulok a most használt mindenfélékkel. Egyébként meg remélem, eljössz majd a sukorói összeröfire. :)

Kátya
kincsimano

Jaj, bocs a szoismétlésekért, nem vagyok formában :oops:

Kátya,
aranyos vagy, jo lenne, de én szeretnék vasárnap hazamenni, mert itt nem tudok befelé figyelni. Inkább vállalom a házimunkát és Bálint minden nyügösségét (mostanában duplán osztogatja), de legalább nyugiban otthon legyünk. Hugomék addigra hazaérnek, és lesz kinek szolni, ha eksön van.
Majd bepotoljuk, elvileg augusztusban jövünk majd pár napra (nyaralás helyett) :wink:

Képeket megnéztem, nagyon jóóóóóóóóóóó mindegyik, babák és mamák gyönyörüek :D

Bilizösökhöz csatlakozunk, két napja csupasz popsival nyomja B, és szól, ha kell, és bele is pisil, kakil. Alváshoz, és utcára van még pelus.
fibi

és Kátya,
nagy gratula hogy tápszer nélkül tudod már táplálni Emmát :)

Nuk,
köszi :)
és én is ott szoktam hagyni este a mosatlant :wink:

Votiv,
a tanácsodra tegnap és ma 3 bogyo Caulophyllumot vettem be (5CH), remélem használni fog :)
Isti horzsolásai remélem javulnak! ugy sajnáltam szegényt, amikor leesett ott a játszon...

Macs,
alvásnélküli napokhoz sok energy-t!!!!!! és nagyon klassz csaj vagy, hogy ilyen jol birod a pocakosságot és Fülit meg a ház körüli teendöket, és még Te vigasztalsz másokat! 8)

Rájli,
köszi :) és türelem téma minden JÓ anyánál felmerül, ez már csak ilyen hullámvölgy.

Neet,
képek marha jok :D és én anyám is olyan mint Te (mosogatás) :lol: de ezt nem sikerült örökölnöm töle, csak a rendmániát :lol:

Mása,
Neked is kitartás!!! és lehet hogy a H-ban talizunk tényleg :lol:

Deni,
tök jo fej a párod, hogy mindenhova visz Titeket. Nem is tudtam, hogy Votivéknál is voltatok :wink:

Szrek,
avatarod marha jo!! és akartam még kérdezni Töled 1-2 dolgot, de mindig csak pár szo erejéig fértünk egymáshoz közel :? :lol: Ábel annyira édes meg imádom a barna szemeit :D

Indi,
Domino remélem meggyogyult már!

Manoka, Vica, Curse,
tök jo volt, hogy Veletek is sikerült dumálni szerdán :D

Zsan,
Te meg annyira csinos voltál! én csak lestem, hogy 3 gyerekkel, 2 héttel szülés után ilyen energikus vagy....... :lol: :lol:

Zuzi, Lindi, Deni, Manoka, Votiv,
Ti meg a két szülés után is nagyon szépek, és csinosak vagytok :D le a kalappal! :)

Hu, mi maradt ki..... :roll:
fibi

Gabi már nincs Bp-en, és kezdenek besürüsödni az összehuzodások....... az utobbi napokban 1-2 oránként voltak, és alvás után elmultak, most meg kb 10 percenként.
fibi

hűűű, Fibi, akkor mostmár triplán, quattrán, stb. drukkolok Neked. Ne stresszeld magad, hogy Gabi nincs, nyugi, minden oké lesz, ha Ábel ma mégis rászánja magát :) És fürdő volt már?

Vica
vica94

Fibi :) Elárulod nekem, hogy ez mitől montessori? Nekem is volt gyerek koromban hasonló :)

http://www.tesz-vesz.hu/item204843909_f ... i_uj_.html

Vica
vica94

Fibi:
Ismétlem önmagam: +++++++++++++++++! És ne aggódj, úgy is Neked kell megszülni Ábelt, nem MG-nek! :lol: :lol: :lol: Biztos, hogy minden rendben lesz, csak +an gondolkodj!!!

nukada

Fibi, drukkolok, h minden ugy legyen, ahogy a legjobb! ne aggodj semmin!!!!
recca

Fibi,
ne aggódj kérlek, egyetlen pillanatig sem!! Akkor sem, ha nincs ott Gabi és tényleg lenne valami!! Tudom, hogy fontos Ő neked, de én küldök rengeteg erördzsit és tudom, hogy minden rendben lesz. Ne a külsőségekre koncentrálj, hanem csakis Ábel babára, ez a legfontosabb, hogy szép szülésed legyen.
mindenkép rengeteg +++++++++++++-t neked ! és ne feledd, mennyien drukkolunk neked és szeretünk itt, ennyi plusz szeretettel csak jó dolgok történhetnek!! :D :D :D
macskanyu

Képzeljétek, most, hogy panaszkodtam, Réka megint "megjavult". Reggel még kicsit vissza aludt, pont annyira, hogy volt egy kis időnk apával egymásra, utána evett, elmentünk a zöldségeshez, a kocsiban elaludt. Hazaértünk, kocsi ugye megállt, akkor felébredt, beraktam az ágyába és tök sokáig elvolt!!! Jó, szólt a zene, meg énekelnem kellett neki, de tudtam főzni, összeszedtem a ruhát, elpakoltam a konyhába. Anyukám jött délután a dédivel és tökre ámult... És komolyan, egész délelőtt kb 10 percet kellett dajkálni. És délben aludt 1 órát, meg 4 körül egy fél órát. A többit éberen töltötte. Csak az a baj, hogy most már alszik és estére már olyan fáradt, hogy alig eszik, elalszik, Így 2x kel éjjel. De most büszke vagyok magamra, meg persze rá is, csak közben meg jár az agyam, hogy az egész nyűgösség lehet, hogy azért volt, mert éhezett... Csak szegény ettől a tápitól nehezen kakil, tornáztatni kell, meg hőmérőzni... Viszont nagyon szereti: 22es csapdája!

nukada

Kátya:
Ha tudunk (és miért ne tudnánk :D ), természetesen megyünk!!!

nukada

Nuk: nálunk is úgy volt, hogy Tündi napközben csak keveset aludt. Kb. negyedórákat, meg félórákat. Én a hasfájásra fogtam. Aztán tényleg most változott valamennyit. Napközben többet alszik (kb. egy órákat alszik egyben), viszont éjjelente kevesebbet. Persze így én is kevesebbet alszom, viszont napközben többmindent tudok csinálni. Jó, mondjuk ma nem annyira, mert a meleg miatt nagyon nehezen tudtam elaltatni és keveset is aludt. Most meg az van, amit te is írtál, hogy persze elfáradt, gyorsan elaludt és nem sokat evett. Mindegy, már megszoktam, hogy kelni kell... Egyszer majd ... Egyszer... eljön az idő ... és talán kialudhatom magam... remélem.
Egyébként nekem korábban Macs ajánlotta, hogy igyak kamillateát és akkor az segít a babónak a kakilásban.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: