A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Surmi,
a világ nem csak hormonokból áll, ezer más dolgot is tehetne tisztelt orvos pajtás a homeós cseppeken és kamu szurikúrán kívül.
Bettike,
ha te örülsz mi is örülünk! :)
Ancsa,
tessék ide is jönni újságolni! Ezermillió drukk neked!!! Ilyen sok szerencsét:
Kép
Vendég

Áfi: gratu! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ancsa, Sonjus: drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

snufi

Hahó!

Áfi, Bettike! Gratu nektek! :D

Ancsának, Sonjusnak drukk tőlem is, most rohanok tovább! :oops: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sonjus Ancsa, nagyon sok drukk, mennek a pozitív energiák+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Áfi, grat a vizsgához.

Bettike, na most aztán minden összejöhet :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Köszönöm!

Áfi gratula és sok sikert, türelmet a felkészüléshez!

Reggel mikor mentem dolgozni jött velem szembe anyuka a kislányával!
Kislány: De anyúúúúúúúúúúúúúú! Én nagyon jó kislány leszek! :lol:
Kétségem sem támadt a kiscsaj meggyőzőerejével kapcsolatban! :lol:

Kép
bettike
Eger

[quote="snufi"]
írta:
snufi
Úgy volt, jövő héten szabin leszek, de kolléganőm kisfia bárányhimlős lett (ma jöttek ki a pöttyök), háát, nemtom, hogy hétfő-csütörtökig hogy tudok itthon maradni tanulni. Valószínű sehogy, igaz :?:

:?: :?: :?: :?: :?:

snufi

Sziasztok!

Eddig 1-2-szer írtam még ide nektek,de most lenne egy kérdésem!Felrakom a görbémet ha nem bánjátok!

Kép

Na mit szóltok hozzá?

Áfonyaaa!Tudom megígértem,hogy türelmes leszek!!!Lesz valami ebből a görbéből?

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Snufi! Én válaszoltam! :lol:
Azt írtam, hogy valószínű, hogy sajna sehogy sem fogsz tudni tanulni! :( Vagy dolgozni mész, vagy tanulsz!
Esetleg még annyi, hogy hosszúak az éjszakák! :roll:

Kép
bettike
Eger

Lecso,
nem vagyok jós, de el tudom mondani mit láttam már a saját szememmel: hatvanakárhányadik napon peteérést, abból született szép babát!!! Azt a gyógyszert bármikor beszedheted, de ezt a ciklust már nem hozhatod vissza ha beszedted! És gyógyszer nélkül is megjöhet! Anovus ciklusban is, sőt! Minden valószínűség szerint meg fog jönni magától. Szedd a metformint, többet, jobbat most nem tehetsz. Miért hiszed hogy egy erőszakkal kicsikart mensi után majd minden jó lesz? Várj, gyógyulj, és kezeltesd magad! Jó orvoshoz jársz, jól csinálsz mindent, csak nyugodj meg!!!!

A gratulákat köszönöm szépen!!! :D
Vendég

:cry: :cry: :cry:

snufi

Hát, utána néztem a neten a Gynevacról.
Ki dicséri, ki meg mint te Áfi.
Na mindegy, ártani csak nem árt.

ATHIZ hol vagy :?: Te tudsz valamit mondani :?:
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
nem mondok én róla semmit, csak arra kérlek ne azt nézd ki mit mond róla, hanem nézd meg miből van, aztán nézd meg a magyarázatot a működésére, ha mindez renben van és hihető, és választ ad a kérdéseidre, akkor adasd be bátran. Csak tájékozódj, gondolkodj előtte. Az nem árt.
Snufi,
nem tudom hogy tudnál otthon maradni. A bárányhimlő a pöttyök megjelenése után 1 héttel (ha szövődmény van akkor több is) gyógyul. :(
Vendég

Surmi: Athiz nagyon támogatja.
Ártani nem árt, higgy benne, az a fontos!!!!

Kép Jó éjt!

snufi

Na, végig olvastam az elejétől a végéig a Gynevacos topicot.
El is álmosodtam rendesen. Úgy döntöttem, hogy beadatom.
4 hónap múlva úgyis lejár az egy év és mehetek meddőségire, amire abszolút nem vágyom :(
De bízok a nyár és a pihenés jótékonyhatásában :wink:

Szép jó éjszakát mindenkinek !
ÁLMODJATOK SOK-SOK ÉDI BABÁT :)
surmi
kockasfulunyul

sonjus, ancsa: drukk+++++++++

megyek aludni. holnap még délelőtt dolgozom, aztán déltől lesz a vizsga.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Jó reggelt!
Megint nem tudok aludni. :(
Vendég

Katica! Drukkolok a vizsgádhoz!

Áfi! Gratulálok és jó tanulást!

Snufi! Hűűű..hát akkor bele kell húznod a tanulásba!

Ancsa! Már hiányoltalak! Sajnálom, de ELŐRE! Hajrá lombik!!

Bettike! Szerintem tök szupi lenne, ha minden összejönne!!Én drukkolok!

Sonjus! Gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Ha ez vígasztal, én sem..

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,
nem vígasztal :(
Csak az bosszant hogy nem tudom miért nem tudok aludni? Nincs annyira meleg se itt, nyugi is van, még az elkóborolt macskánk is hazajött (azonnyomban meg is fürdettük élősködők elleni fürdetővel :lol: nem örült felhőtlenül :P ) szóval nem és nem tudom, de 4 napja nem alszom napi 3-4 óránál többet :(
Vendég

Áfi! Marad időd tanulni :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

én csak olvaslak titeket többnyire, de néha azért vakkantok is egyet :lol: :lol: Bár igaz, általában bőgve jövök...Most kivételesen nem bőgök :lol:

Áfi,
igazából miattad írok, mert látom nem tudsz aludni. :shock: Van egy tea ami mindenféle virrasztós alvászavarra nagyon jó és ez a citromfű tea. Ezt tapasztalatból mondom :D Viszont a gyógyteákat is óvatosan kell szürcsizni a kismamiknak, szóval ha veszel és kipróbálnád, kérdezd meg a herbáriástól, hogy szabad-e.

T
tapedli

Jó reggelt Csajok!

Bettike: gratulálok az osztályokhoz! :lol:

Áfi: neked meg a vizsgához! :lol: biztos vmi sunyi kis front van, ami nem hagy békén, azért nem tudsz aludni...

Snufi: ha Te is bárányhimlős lennél, akkor otthon maradhatnál tanulni :lol:

Kati: jó vizsgázást! (már ha van ilyen egyáltalán :lol:

Úgy látom, Cocáról elfelejtették levenni a kényszerzubbonyt :lol: :lol: :lol:

Surmi: én is beadattam a Gynevacot, ártani nem árt alapon...

Sonjusnak és Ancsának extra drukkok!

Puszi, megyek dolgozni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

...jajjjj, köszi Szezsó, hogy kiszabadítottál!

Én a gynevacról és a homeopátiás szerekről csak szuperlatívuszokban tudok dicshimnuszokat zengeni! Nem vagyok a drasztikus megoldások híve, ha szelídebb gyógymódokat is lehet alkalmazni sikeresen. Sőt!

Kép
zölddisznó

...jajjjj, köszi Szezsó, hogy kiszabadítottál!

Én a gynevacról és a homeopátiás szerekről csak szuperlatívuszokban tudok dicshimnuszokat zengeni! Nem vagyok a drasztikus megoldások híve, ha szelídebb gyógymódokat is lehet alkalmazni sikeresen. Sőt!

Kép
zölddisznó

...na megint szólnom kell :D

Zöldi,
szívemből szóltál :lol: :lol: Főleg most, mert az ordas allergiámnak nyoma sincs, miután pár hete biorezonanciával és homeos bogyókkal kezelnek :D Én is úúúútálom a mérgeket!

T
tapedli

Biztos ami biztos alapon fiziológiás sóoldatot is szúrhanánk naponta a fenekünkbe, az se árt.
Természetesen mindenki azt szed/szúr/inhallál amit csak szeretne, én csak annyit mondtam hogy tájékozódni (objektív forrásból!) meg gondolkodni senkinek nem árthat.
Tapi,
köszi a tanácsot! Valamit kell kezdenem, majd utánanézek ennek! :)
Vendég

Nagyon jól mondod, nem árt! És ha még használ is, az egyenesen jó.
A szervezet öngyógyító képességét nem kihasználni nagy hiba. A "homeoizék" ezt támogatják, ami persze sok esetben nem elég, de miért ugornánk ki ezt a lépcsőt, ha segíthet? (Lásd Tapi esetét, de én is sorolhatnám, vagy Szirmi...)
Azt pedig, hogy számos esetben már drasztikusabb GYÓGYSZERES megoldásokra is szükség van, azt nem vitatom. Csak nem megyek el más megoldások mellett, ha azokat jobbnak tartom, mert nincs mellékhatásuk, és tényleges megoldást jelentenek, nem csak a tüneteket nyomják el, mint számos "gyógy"szernek nevezett méreg.

Na de mennem kéne dolgozni...

Kép
zölddisznó

Cocám,
ha jobbnak tartod, használd! Én maradok a bizonyítottan hatékony megoldásnál.
Vendég

Sziasztok!
Péntek van! :lol:
Utolsó tanítási nap van! :lol:
YESSSS!

És ezt nézzétek! Szerintetek?

Kép

Kép
bettike
Eger

Áfi!

Attól függ, ki bizonyította.
Egy koleszterin-szintet gyógyító-beállító gyószszerről mesélnék szívesen megdöbbentő dolgokat, de most szaladok.

Cső!

Kép
zölddisznó

Bettike! Wazzeeeeeee! Tesztelj má'!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!!!!!!!!!

Bettike!!!! Azta!!!!!!!!!! Holnapra megadrukk!!!!

snufi

De Bettike nem me'! :oops:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bocsánat a frászhozásért, elhihetitek, nekem sem volt túl kellemes érzés vérezgetve végigvillamosozni a városon, úgy, hogy apa folyamatosan kinyomta a telefonját, mert valami hülye előadáson ült.
Köszönöm a drukkokat, sokat segít tényleg, hogy ennyien szorítanak az emberért és ennyien küldik a drukkot. :lol:
Este megnézett a saját dokim is, kaptam Duphastont, 5 napi adagot, mert most veszi át a méhlepény a petefészkektől a hormontermelést, és ez járhat ilyen vérzéssel, no szex pár hétig és minden rendben lesz. Nem írt táppénzre, csak ha nem múlik a barnázás, de már elmúlt szerencsére, csak görcsölgetek picit.
Bettike merjé' mááááááááááá!!! Hajráááááááááááá ++++++++++

Kép
szilcsi

Hahó, jó reggelt!

Én meg tudok aludni, de mindig fölkeltenek... :roll: Kb. 4-5 pisi van egy éjjel, reggelre totál kifáradok és úgy, de úgy aludnék sokáig, de akkor meg a kölyök pattint ki... :wink:
Zöldi! Mire vagyok én példa, nem értem, pedig itt töröm a fejem :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jajjjj, én sem aludtam ám sokat. :evil:

Sonjus, Ancsa: mennek a drukkok +++++++++++++++++

Bettike: 15. napon vagy, tesztelhetnél mááá.

Áfi: gratula a vizsgádhoz és a következőhöz megadrukk+++

katica: neked is szorítok!!!

gaby: hogy vagy ma?

Érdeklődtem az iránt a doki iránt, akit a nőgyógyászom ajánlott a meddőségiben. Azt olvastam több fórumon is, hogy mint emberileg, mint pedig szakmailag nagyfej. De még azt is, hogy iszonyatosan helyes pasi. Ez engem egy kicsit fusztrál. Ti hogy gondoljátok? :oops: :oops: :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva meghatott ahogyan aggódtál értünk. :oops: Köszi!
Engem nem frusztrálna, ha a dokim helyes lenne. Bár az enyém nem az, de imádom, iszonyúan megnyugtat már a jelenléte is, nagyon jó választás volt így harmadiknak. Vizsgált már ügyeleten jóképű dokker is, engem az se zavart, az a dolga.
Aki szedett már duphastont, mit kell tudni róla? Van brutális mellékhatása esetleg?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Tegnap már irtam neketek!
Most lenne még egy kérdésem! Mitől lehet az hogy szeretkezés után vérzik egy nő? Nem nagyon csak nagyon halványan?

Szép napot mindenkinek
justyno

justyno: privi ment

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szia! hogyan kell elküldeni a privit?probáltam sokszor de nem ment. vagy kaptál privit?
justyno

Gyógyszer téma:
Én is csak akkor szedek, ha nagyon muszáj :wink:
van most egy "jó" kis sztori gyógyszer témában. Ugye a dokiknak az olcsóbb gyógyszert kell felírni. Ismerősnek kivették anno a hasnyálmirigyét, és sav ellen jól bevállt gyógyszert szedett. No, most a doki az olcsóbbat írta fel, szerencsétlen teljesen elsavasodott, és nyelőcsőfekélye van, nem tud enni, kihánnya. Amikor már elkezdet szarul lenni, akkor megkapta a régi gyógyszerét. Kiegészíthetnék a törvényt azzal, ha jól bevállt drágább gyógyszert szed már a beteg, akkor ne cseréljék le az olcsóbbra. :twisted: ilyen súlyosabb esetekben nem elég a homeo bogyó, de enyhébb betegségeknél tényleg hasznos lehet, igaz én azt sem szedek :lol:

Bettike
TESZTET KÉRÜNK!!! :D drukk +++++++++++++++++++++++++

Szilcsi
jól látszik már babó a képen :D és ne ijesztgesd itt a jó népet :shock:

Szilva
köszi, jól vagyok, csak mostanában nem volt hangulatom írkálni. Meleg van, nyűgös vagyok :lol: és nincs türelmem végig olvasni több oldalt :?

Katica
kalappal a vizsgára +++++++++++++++++

Sonjus
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :P :wink:

Rólam: apának már megvan a hormoneredménye, azt mondták szerdán mehet érte a dokihoz, reggel 9-re. Viszont most jutott eszembe, hogy aznap reggel anyut kell kivinnie a reptérre :? mindjárt megérdeklődöm, hogy más doki is kiadná e??? Kaáli kiskatonaeredményért be lehet menni, és a kaális andrológiára a krioba kell menni, azt mondták :shock: lehet inkább a kiskatonaeredmény vinni kéne a szabolcs utcába, és a hormoneredménnyel együtt nézze meg, és ha kell írjon fel bogyót meg írjon papírt hogy icsi-re jó (hacsaknem sokat javult :lol: bár nem hiszem :? )

Kép
gaby25

hát, nekem igen erős allergiám van, már 8 éve. Nincs olyan gyógyszer amit még nem próbáltam volna...szóval ez nem enyhe probléma sajnos. Ezért is örülök annyira, hogy a szervezetem képes önmagát meggyógyítani :D
tapedli

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Végre tudtam egy kicsit jönni!

Sonjus hatalmas drukk hegyek, bár már megirtam sms-ben is, de azért itt megerőssítem! :))

Surmi én is beadatam a Gynevacot, és a 4. injekció után megfogant Domi! :) Felvettelek msn-re, ott dumcsizhatunk róla, ha van kedved vagy kérdésed!

Katica drukk a vizsgára, ügyes légy! :)

Szilcsi, ott az a babó, NO PARA! :D :D Látszik az rendesen! :)

Bettike, ez a görbe nagyon bizató, nem kéne csinálni egy tesztet??? :)

Gaby, most akkor tulajdonképpen mizújság nálatok baba ügyben? Folynak a vizsgálatok, azt látom, de lesz inszem vagy kaptok gyógyszert és úgy kell próbálkoznotok tovább?

Kép
elizabeth25

Liza! Végre látunk!

Bettike..nem lehetne, hogy nyomj egy tesztet!

Sonjus+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

A régi bevállt gyógyszert is felírja a doki, de ahhoz alá kell írnod egy nyilatkozatot, hogy te kérted a másik gyógyszer felírását. Nálam nem rég így volt. Ha ragaszkodok a gyogyihoz, akkor írjam alá a papírt. Csak ez megint plusz adminisztráció és ........ na jó, nem akarom most szapulni ezt az egész egészségügyi rendszert. PONT.

Szilvi

szilvaqueen

Szia liza, hogy vagytok? :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva
na igen, felírja ha nyilatkozol, de nem kapja meg rá a közgyógyot csak az olcsóbbra kapta meg :evil: rokkantnyugdíjas
amúgy lehet engem is feszélyezne egy túl jóképű doki :P :wink: :lol:

Liza
lombikra van időpontunk októberre, de előtte apának kellett hormonvizsgálat és kaális kiskatona vizsg. Ha a hormon a bibi, akkor kap gyogyit nyár végéig, utána kontroll.

Kép
gaby25

Gaby, hát akkor még jó sok idő van addig! :(

Szilva, jól, nagyon, azt leszámítva, hogy én marha nehezen viselem a meleget, és ráadásul a meleg hatására is, szerintem ma jött ki az eddigi 1,5 hónap fáradtsága, teljesen készvagyok! :( Manó is nagyon szenved a melegtől. Igaz, hogy panelba lakunk, de vettünk ilyen légkondi szerű valamit, ami hideg-meleg-párásít, szóval több funciós, lábakon gurul és átlehet vinni az egyik szobából a másikba. DE ez a meleg akkor is kegyetlen?
És te hogy vagy?

Kép
elizabeth25

Halihó!!!!!

Alvásidő van, alszanak a Picúrok. :D

Én meg tanulni fogok, csak gondoltam előtte beköszünük Nektek.

Bettike, nagyon várom a holnap reggelt. :wink:

Szilcsi: próbálj minél többet pihenni. És ne rd, hogy "viccelsz velem?" , ok???

Eliza: üdv.

Sonjus: mihamarabb jelentkezz, mi volt/van.

Pussssssssz.

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: