A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Csucsuka,
remélem kispapid azonnal ír nekünk, ha valami történikKépKép
olyan izgiKép

Na Beuról nem is beszélve!Kép
Tud róla valaki?

Manócs
25+0
manócska

Sziasztok!

Nagypocisok, Nektek is tud olyat a babo, hogy erzitek, hogy elkezd egeszen alul mozogni, feszit es szur a huvely fele eleg rendesen, aztan egyszer csak begorcsol egy izom a feneketekben (vagy az uloideget nyomja, es azt erzem?), de annyira, hogy szinte osszerogyik a labatok? Vagy ez csak az en babam specialitasa?Kép Mar par hete elkezdte a mutatvanyt, de akkor meg csak mosogataskor, amikor kicsit elore hajoltam, de most mar akar ulve is kepes ra.Kép Kis ugyesem!Kép

Manocska,
Lesz az a poci meg nagyobb is, mint a kepen!Kép Kispapid hogy van?Kép Mondd meg neki, hogy elvezze ki ezt a betegseget, mert aztan mar inkabb Te fogsz patyolgatasra szorulni!Kép
Szerintem jol tudod, a csaladfenntartot nem viszik el katonanak.

Panka,
Meg egyszer gratula, es varjuk a sztorit. Beni nevet javitottam.Kép

Toffifee,
En ugy tudtam, hogy a mak eppen ellentetes hatasu... Nalad nem?Kép
Akkor Te elorebb tartasz mint en, en meg mindig nem pakoltam ossze. Talan ma este, vagy holnap? Huuu, engem is erdekelne, hogy mi van a pakkodban.Kép

Kaska,
Sorozas!Kép
Koszi a babareszleg dicseretet, tok jol esik!Kép
Mar egy ideje akartam kerdezni, csak mindig elfelejtettem, hogy hol szerezted az intimtorna videokazit? Ez a Kriston Andrea fele? Es meg lehet tanulni a gyakorlatokat a kazi alapjan?

Maci_2,
Orulok, hogy minden rendben volt a dokiknal. A mehszaj szerintem gyorsan ki tud nyilni, amiatt ne aggodj. Allitolag van egy gel, a nevere nem emlekszem, ami segit a tagulasban. Neked tutira beigertek a csaszart, ha inditani kell? Nem probalkoznak elobb mashogy?

De,
Olyan furcsa, en valahogy nem erzem, hogy none a pocakom, bar van egy zipzaras pulcsim, ami egyre jobban feszul, ugyhogy igazad lehet.Kép

Snoopy,
Koszi a tanacsokat, teljesen egyet ertek Veled. En nem szeretnem hasznalni a bimbovedot, de mivel nagyon erzekeny a mellbimbom, egy kicsit felek, es valahogy a tudat megnyugtat, hogy itt van, ha szukseg lesz ra, legeslegvegso esetben, es csakis atmenetileg. Es persze elobb anyatej, Garmastan kenocs, tudom.Kép Amugy Medela, a (felig) pillango alaku valtozat.

Marti,
Koszi a dicseretet, irulok-pirulok.Kép Igen, azt a babakocsit kaptuk kolcson. Lehetett volna annyi eszunk, hogy kinyitjuk a fotozasra, na majd legkozelebb.Kép Tali meg lehetne, bar fogy az idom!Kép
28 het!Kép Az nagy orom volt nekem is!Kép
Koszi Neked is a bimbovedos infot.Kép

Mariann,
Jo (es sikerekben gazdagKép) varrogatast! A cukros doki mit mond az ertekeidre? Koszi a pocidicseretet Neked is.Kép
En orvosi utasitasra nem furodhettem kadban a terhesseg alatt, igy en is a zuhany alatt, hajmosaskor birtam joparszor rosszul lenni. De holnap megyek dokihoz, es azt igerte, hogy vege a furcsieltiltasnak!Kép Mar jol esne egy kis azas, en azt jol birom.Kép
Gratula a 30 hethez!Kép

Miszike,
Beki mar egy honapos?Kép Repul az ido!Kép Nagyon szep a kislanyotok, olyan kis vidam pofija van!Kép Hihetetlen, hogy nemsokara nekem is...

Kangi,
Beu szamat elkuldted vegul, csak nem kaptam meg, vagy nem kuldted? Nem turelmetlenkedem, tenyleg, ma ugysem akarnam zavarni, csak majd ha raersz...Kép

Bogar,
Varunk!Kép

Urszila,
Nekem most olyan jol esik kicsit szaladgalni, tudod, az elso ket harmadban nem nagyon tehettem meg. Most mar ho sincs, es merek ujra vezetni, szoval elvezem, na.Kép Aztan persze estere mar kikeszulok, pl. tegnap este a sok rohangaszas utan meg elmentunk a Coraba nagybevasarlast tartani, na ott a vegen mar nyugoskodtem azert.Kép
Igen, jok lettek a kepek, kosziKép

Csucsuka,
Gratula az igeretes eredmenyekhez! Nagyon drukkolok, tenyleg lehet, hogy mar ma?Kép Ez izgiiii!Kép

Ari,
Jo, hogy azert tudtal jelentkezni az adobevallas ket rublikaja kozott.Kép Nem irigyellek a lakasfelujitas miatt, de biztos nagyon szep lesz!Kép

Buborek,
Nagy-nagy gratula a produktumhoz!Kép Ha rendezodik a szekrekedesed, akkor biztos konnyen karban fogod tudni az aranyeret is. Ma a hazidoki azt mondta nekem, hogy alig van olyan no, aki megussza a terhesseget aranyer nelkul. Es mar fel is keszitett, hogy szules utan majd valoszinuleg meg kell muteni.Kép De ez van, utana biztos sokkal jobb lesz majd!Kép Es igazad van, a lenyeg, hogy a baboval minden rendben legyen.Kép

Na megyek, var a porszivozas, aztan ebed (finnncsi rakott karfiol, imadom!Kép) es kispapam parancsara pihi az esti szuleselokeszitoig. A festes ota raszoktam arra, hogy minden nap porszivozok, ami eddig nem volt szokasom.Kép Szerintetek ez mar a feszekrakas?Kép

Beunak nagyon drukkolok, es varom a hireket.Kép

Puszi:

Leszter
36+6
leszter

Sziasztok!

Ja, meg egy kerdes eszembe jutott. Melltartobetetre kb. meddig lesz szukseg? Naponta kb. mennyi fogy belole? En inkabb eldobhatot szeretnek, hogy ne kelljen meg azzal is foglalkozni az elejen. Ar-teljesitmeny viszonya alapjan milyet erdemes venni? Mi vettunk 30 db-ota a Mami nevubol, olcso volt, ugyhogy nagyot nem bukhatunk rajtaKép, errol a fajtarol mi a velemenyetek? Elore is koszi:

Leszter
36+6
leszter

Leszter Kép
mail ment.

Mariann Kép
valahogy szerintem azt kellene majd az utazás alatt, hogy ne legyen olyan rettentöen száraz a levegö a kocsiban. Amúgy ezek a kis fickók sokat kibirnak (még azt is, hogy mi vagyunk a szüleik Kép), úgyhogy ha szopizni tud, nem fázik és tiszta a feneke, nem lehet nagy gond Kép

Pussz
Kangi + nyeki Julcsi
kangi

Hjah!
CSUCSUKA!!!
DRUKK! Kép

Kangiék
kangi

Leszter Kép
jókat hallottam a DM Baby Love márkájú betétjéröl. És óccsó is. Ne aggódj, jó sokáig lesz szükséged rá!

Amúgy én éjszakára moshatót vettem, egy garnitúra 6 db, és 2x2 fogy nekem egy éjszaka. Aztán reggel, mikor meglógok zuhanyozni, kilöbbölöm öket a melltartómmal együtt (abból 2 van, napi váltásban). Nem vacakolok gépi mosással, napláne fözéssel, sterilezéssel, úgyis letörlöm szopi elött a bimbót (általában Kép). Mondjuk szerencsés alkat vagyok, nem pállik, nem sebesedik meg ilyesmi ...

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Leszter,
köszi, kispapi kicsit jobban van, láza már nincs, de a torka nagyon fáj, alig tud beszélni. No ez néha jó dolog, mert õ többet dumál mint én, pedig ez nem kis teljesítményKép

Kangi, Leszter,
mi van Beuval?
Lehet már babázikKép

Manócs
25+0
manócska

Sziasztok!

Nem tudom, hogy tudnátok-e nekem segíteni. Nekem még nincs olyan nagy pocakom mint nektek, még csak a 3. hónapban vagyok és még csak az elsõ baba van benne,de talán pont ezért tudnátok nekem válaszolni,merthogy egy csomó kérdésem lenne. Ti úgy látom, hogy már tapasztaltak vagytok ilyen téren.
Szóval az normális, hogy pl. ma egész nap ilyen szúró fájdalom van a hasam bal alsó részén? Valaki azt mondta, hogy ez attól van, hogy nõ a baba, de én ezt nem hiszem, mert akkor már akkorának kéne lennie mint énKép Most a munkahelyemen vagyok és szerencsére egyedül, így fel tudom rakni a lábam az asztalra, ebben a pózban egy kicsit jobb a dolog, de azért aggaszt egy kicsit, hogy normális-e ez?

Dóri
szabod

Sziasztok!

Ma jó napom vanKép
Egy óra alatt elintéztem az apaságit a III. kerületben, itt a IV-ben két hét lett volna + még egy igazolás beszerzése. Ultrahangon megcsodáltuk Kispapival a pici fiát (2,89 kg, 50 cm), aki kiköpött nõvére. Utána jól bepizzáztunk a Marcello-ban. Régi szép egyetemi emlékek ránktörtek...

Leszter
Én ilyen fordított vagyok, 3 dolog hajt meg: mák, vas(tabletta, bármelyik gyártmány) és körte. A mák a lányomat is meghajtja, de rajtunk kívül senki mást a családban. Írjam le, én miket raktam össze? Ha érdekel, leírom, de biztosan van közötte egy pár dolog, ami felesleges, azokat majd hazaküldöm Apával. Csak felsorolás jelleggel és a kórházról írt vélemények figyelembe vételével: köntös, hálóing (2), zokni (2 pár), papucs (2 pár), fogmosó "felszerelés", üvegpohár, evõeszközök, tusfürdõ (ami sampon is egyben), intimszappan, illóolaj, arckrém, fésû + hajcsat, törülközõ (1 nagy, 2-2 köz és kicsi), papírzsebkendõ, betét (2 cs), bugyi (eldobható+sima), WC papír +papírülõke, Ultrasol, szoptatós melltartó, melltartóbetét, fültisztító pálca, alkohol, Neogranormon, pelenka (eldobható), + a telefon és a tartozékai. Remélem, nem maradt ki semmi, a Kispapi cuccait még nem raktam össze és a hazajövõset sem, de azt már nem sok idõ összeszedni és a párom is meg tudja csinálni. Bocs, hogy ilyen hosszú lett! Kép
Én is szeretném megdicsérni a babaszobátokat, mi hétvégén rendezzük be a miénket.
A lányommal nem vált be a bimbóvédõ, mert be sem kapta. A mellbimbóm így kb. két hétig sebes volt, mert szívta, mint egy pióca, de a tejem késõbb indult be. Utána az anyatejes kenegetés+ szellõztetés nagyon gyorsan begyógyította.
Igen, az már fészekrakás, a lányommal én is mindig takarítottam Kép és már megint elkezdtem Kép
Nekem az eldobható melltartóbetétek a "múltkor" nem váltak be, nagyon gyorsan átáztak, én vettem és varrtam magamnak moshatót. Kép Hogy most mi lesz, még nem tudom, eldobhatót vettem én is, ugyanazt, mint Te.

Beunak és Csucsukának nagy drukk KépKép

Toffifee
35+3
toffifee

Sziasztok!

Leszter!

Én megnézhetem a babatalis képeket? Vagy csak azok, akik ott voltak? Nem tudok bejutni, mert nem tudom, hogy milyen jelszó kell hozzá. Nekem nincs jelszavam. A valamikori régi jelszómat, amit elküldtek nekem, azt nem akarja elfogadni.
Ide is jelszó nélkül írok.

Köszi!

syl
syl

Dóri,
ez általában mindenkinél van, és valszeg a méhed izmai húzódnak, így ne aggódj, majd elmúlik, addig is kitartás, és gyere gyakrabban közénk, no és persze gratula a pocaklakódhozKépKép

Leszter,
mi van már Beuval????

Na mentem angolra szenvedniKép
Pusz, holnap jövök:

Manócs
25+0
Manócska

Sziasztok!
Ma elintéztem a hajadonsági igazolást. Nagyon kedvesek voltak. Nem kellett várnom, kb. 5 perc alatt elkészült. Azt is elmondták mit vigyek és hova az apaságihoz és hogy idõpontot kell kérni. Beugottam idõpontot vagy telefonszámot kérni, de olyan bunkó volt a nõ, hogy hagytam a fenébe. Megértem ha éppen benne van valami munkában, de ezt lehet normális emberi hangon is közölni az emberrel. Úgy felhúztam magam, hogy hazafele pityeregtemKép.
Azóta beszéltem kispapival, aki megvigasztalt.

Márti,
Gratulálok a betöltött 28. héthez.
A kálváriához kezdek hozzászokni. Csak a császártól tartok kicsit.

Mariann,
Teljesen meggyógyultál? A éhgyomri cukkerod rosszalkodik? Rendezõdni fog, kitartás.
Azért még 3 hetet igazán kibírnék a szülésig. Fõleg császárt nem szeretnékKép.
Üdv a 30-asok táborában.
Na és miket varrogatsz? Én is varrnék fejvédõt, ha lenne rá idõm.

Manócska,
A mi mérõszalagunk 150 cm-es.
Kitartás az ápoláshoz.

Bogár,
Gratulálok a pocakhoz és üdv.

Ari,
Sok sikert a felújításhoz.
Az orvosnak mondtam, hogy volt epemûtétem. Neki kellene tudnia...

Buborék,
Ez aztán az örömhírKép.

Leszter,
Ilyet nem csinál a babóm, nekem a hátam szokott fájni egy ponton, de nagyon.
Olyan lassú a netem, hogy nem tudom megnézni a képeketKép.
Igen, úgy tûnik, hogy ha "indítani kell" (véreredménytõl függ), akkor császár lesz. Talán azért, mert annyi "bajom" van, mint az állatorvosi lónak. Bár az alacsony trombocitaszám miatt a csaszi is veszélyesebb lehet (egyéni okoskodás). Nem tudod esetleg hogy tudnám növelni (hülye kérdés)?
Én sem veszem észre, hogy nõ a pocakom. De akik ritkábban látnak azt mondjákKép.
Mi is ilyen melltartóbetétet vettünk, egy próbát megér.

Beu,
Már biztosan babázol! Izgatottan várjuk a híreket.

Csucsuka,
Drukk.

Dóri,
Csak a méhedet tartó szalagok nyúlnak. Tök normális.

Toffifee,
Bocs a tudatlanságomért. Mire jó az Ultrasol?

Maci_2
36+1
maci_2

Tettem fel új pocis képet a profilomba.

Maci_2
36+1
maci_2

Sziasztok!
Annácska most hagy nekem egy kis idõt, beugrottam megnézni titeket.
Beu már talán babázik, annyira kíváncsi vagyok, mi van vele...
Csucsuka, neked megy a drukk!!!!! Kép
Taliképek nagyon jók, mindenkinek nagyon szép pocakja van! Maci2, Leszter, Manócska, mekkorát nõtt a hasatok, amióta láttalak titeket! Nemsokára már nektek megy a drukk! Kép

A profilomban található weboldalra raktam fel képeket Annáról.

Pusz
Franyo + Anna
franyo

Maci_2! Nagyon tuti a pocis képed, és az a szerelés! A nyári pocakosoknak csak ilyet kéne hordani! Kép
Az apaságin kívül még hajadonsági igazolás is kell? Az apaságihoz nem elég csak bemenni oszt aláírni? Lécci meséld el a túrát, köszi!

Buborék, örülök, hogy jobban vagy!

Beuval mi lehet? DRUKK minden finisesnek.

Voltunk ma a cukrosvéren, nem is volt olyan borzasztó. Simán megittam a cuccot és csak kb tíz perc múlva lett tõle hányingerem, de aztán az is elmúlt. Eredmény: 6,7 Ez átlagos?
A babókám valami eszméletlen dolgot mûvelhet odabent mostanában, valamijét nekinyomja a hasfalamnak tiszta erõbõl. Egy csomó ideig kell simogatni, hogy egy picit visszamenjen.

Ari! Képzeld, pont ez van nálunk is. Eddig szerette a babóka, ha Kispapi simogatja, de mostanában mintha meg lenne rá sértõdve. Létezik ilyen? Ugyanis tök logikusnak tûnik, mert az utóbbi pár hétben alig tudtunk vele találkozni...

24+6

Sziasztok!

Maci_2
Én is ma intéztem a papír-ügyeimet, de az egészet el tudtam intézni szûk 1 óra alatt, amibõl kb. 5 perc a családi állapot igazolás, kb. fél óra az apasági nyilatkozat megtétele, kb. 10 percet vártam a soromra. Én kis optimista vittem könyvet is, alig kellett olvasnom. És nem kellett idõpontot kérni, még jó, hogy itt, a IV. ker-ben is sötét volt az ügyintézõ, nem nagyon akartam visszamenni hozzá. Pláne, hogy itt is idõpontot kell kérni és két hétre elõre nincs hely (állítólag).
Ultrasol: fertõtlenítõ hatású kéztisztítószer. Lehet, hogy nem kell, de én viszek. És kimaradt a listából a popsitörlõ kendõ.
Aranyos pocid van! Kép

Nekem az elsõ cukorterhelés után volt 6,7, egyébként ez jó érték (7,8-ig jó).

Finiseseknek DRUKK Kép Kép

Toffifee
toffifee

Maci_2 Kép
tökjó a pocis képed!
... és milyen csinos kispapid van ... Kép

Ma délután jött ki a tegnap bambán elfogyasztott köményes rozskenyér hatása ... nem részletezem Kép De most már alszik szegénykém, viszont nyolckor felpiszkáljuk fürdeni ... de talán túlvagyunk rajta, és mostantól a krumpliba sem harapok bele úgy, hogy ne nézném meg, nincs-e benne kömény ...

Pussz
Kangi+végreszuszi Julcsi
kangi

Most kaptam egy SMS-t Csik-tol, a lenyege:
Tegnap ejszaka megszuletett Artur, 3100 gram es 51 cm. Gereb Agival otthonszulessel indult es korhazban vegzodott. Kép
Nagy gratula hozzaaaaaa! Es sok boldogsagot! KépKépKép
gombóc

Miszike!
Beki nagyon aranyos. Kép

Mariann!
Szerintem néhány szopival tûzdelve végigalussza az utat. Kép
A babáknak legjobb altató az autókázás, ez tapasztalat. Kép

Csucsuka!
Nagyon beturbóztál. Kép Hajrá!!!

Leszter!
Én jobban szeretem a mosható melltartóbetétet, mert nekem az eldobható pillanatok alatt átázott középpen, viszont a moshatónak a külseje vízálló, így nem kellett olyan sûrûn cserélgetni. Egyébként, ha veszel 2 csomaggal a moshatóból, az elég és a mosógép kimossa 60 fokon.

Toffifee!
Szerintem kevés lesz a 2 hálóing és a 2 pár zokni, nekem jóval több kellett, hacsak nem akarod minden nap hazaküldeni és kimosatni.

Bogár!
szeretettel várunk. Kép

Buborék!
Ügyes vagy. Kép

Maci2!
Szép nagy pocid van. Kép

Csík!
nagy gratula Artúrhoz és sok-sok tejcit nektek.

Magdi
26+3
gallainémagdi

Lanyok, nemreg kaptam az SMS-t Beutol:

"Sziasztok! Lorinc ma 17:08-kor megszuletett. 9 ora vajudas utan csaszarral. 4450 g, 62 cm. Beu"

Hatalmas gratula a hatalmas babahoz!Kép Sok boldogsagot es tejcit kivanok!KépKépKép

Puszi:

Leszter
36+6
leszter

Most olvasom, hogy Csik babaja is megszuletett. Csik, Nektek is gratula, sok-sok tejcit kivanok.KépKépKép

Leszter
leszter

Sziasztok!

VAn valami jó tippetek gyomorégésre? Két napja annyira ég a nyelõcsövem, hogy szenvedek tõle. Azt tudom, hogy úgy lehet megelõzni, hogy egyszerre kevesebbet kell enni, de ha már ég, akkor mit lehet csinálni?
A talis képeket nézegetve, és Manócska hasát látva meg kell állapítanom, hogy megint pici a hasam. Pedig úgy szerettem volna egyszer nagy pocakot, és azt mondták, hogy a másodiknál nagyobb szokott lenni, de nekem most sem nagyobb, mint Lilivel. Kép Azért remélem, a baba legalább fél kilóval nagyobb lesz.
Én meg azt hittem, már meggyógyultam, de most a hangom ment el. Kép

Leszter!
Nem semmi, amit összerohangálsz mostanában. Kép Miért nem lehetett fürödnöd?
Melltartóbetét nekem elég sokáig kellett, jó sokat fogyasztottam belõle. Nekem a legjobb a Nuk volt, de az elég drága, én utána Fixiest használtam, jó puha volt. Az elején naponta több pár is elfogyott, késõbb már elég volt egy napra egy pár.
Ilyen fájdalom nekem is volt Lilivel, de már inkább az utolsó 1-2 héten.

Dóri!
Ha oldalt szúr, akkor tényleg valószínûleg attól, hogy nõ, de nem (csak) a baba, hanem a méhed, és a méhtartó szalagok nyúlnak, azt érzed.

Toffiffee!
Szép nagy már a babád! Kép

Maci2!
Ne szomorkodj, az ilyen emberek miatt nem érdemes elkeseredni. Kép

Ildianyu
26
ildianyu

Nagy gratula Csíknek Artúrhoz és Beunak Lõrinchez! Kép Kép Kép
Várjuk a szüléstörténeteket is!
Ildianyu
ildianyu

Beu!
Végre!!! Jól megnövesztetted a pociban. Sok boldogságot és mégtöbb tejcit kívánok nektek. Kép

Leszter!
Táblát kérünk!!!! Kép

Magdi
26+3
gallainémagdi

Látjátok, csak egyszer kellett irrgumburrgumkodnom, rögtön felállhatok a dobogóraKépKép igaz, az alsó fokára, de ne legyek telhetetlen, igaz?KépKép

Nagy gratula Csiknak és Beunak a srácokhoz!KépKépKép

Manócska, te hõsKépKép, remélem kibirtad az angolórátKép. Nyugi, mindent megtudsz idõben, ha esetleg nem a boldog apától, akkor vannak még téglák ám ittenKépKép

Leszter, ilyen "kellemes" babamozgásból szerencsére nekem nem jutott, van helyette másKép

Dóri, hidd el, tényleg a babó és a méhed növekedésétõl szúr a pocakod... viszont, ha nem nyugszol, inkább beszélj a dokiddal! És jó pocisodást!

Toffifee, szintén BME? Nekünk is nagy törzshelyünk volt a MarcelloKépKép

Kórházi cuccal kapcsolatban: én 2 köntöst viszek, egy vékonyat meg egy vastagot. Mivel Danónál is tejcsárda voltam, minden nappalra kellett egy szopis hálóing, éjszakára elég volt 2 pizsi is. Melltartóbetétbõl nekem az eldobható chicco jött be.

Maci2 nagyon jó az új pocakos képedKép, persze ilyen pocaktartóval könnyû az életKépKép

Na megyek, ha van valami, szólokKép
Pussz!
Zsófi
párperc és 38KépKépKép
Csucsuka

Sziasztok!

Kangi,
Koszi a mailt. Most, hogy irt nekem Beu, mar valogathatok, hogy honnan nezzem a telefonszamatKép
Es koszi a melltartobetetes infot is.Kép Es nappal kb. mennyit fogyasztasz? Nappal eldobhatot hasznalsz?

Dori,
Szerintem is normalis, amit erzel. A meh fuggesztoszalagjai nyulnak. Lesz meg rosszabb is.Kép

Toffifee,
Nem hangzik rosszul a programod.Kép
Nagyon koszi a listat, en ma osszeirtam nagyjabol, amiket be kell pakolni, persze volt, amit kifelejtettem, es a Te listad alapjan irtam csak fel.Kép Es koszi a tobbi infot is.

Syl,
Persze, hogy megnezheted.Kép A cim: [url=http://kep.tar.hu/leszter" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/leszter[/url] , a user: kismamak, a jelszo: pocak.

Maci_2,
Termeszetes, hogy erzekenyebb vagy, mint maskor, de azert egy ilyen no nem erdemli meg, hogy miatta sirj.Kép
Nagyon jo a pocis kep!Kép
Drukk a jo eredmenyekhez, es csak nem fognak megcsaszarozni...Kép Idaig is annyi mindennel ijesztgettek, ezt mar ne vedd be!Kép De komolyan, en drukkolok.Kép

Franyo,
Anna nagyon edes! Es a profilodban levo kep meg mindig nagy kedvencem!Kép

Magdi,
Koszi az infot Neked is. Hat, ha ennyien mondjatok, akkor lehet, hogy veszek moshato melltartobetetet is.Kép

Ildianyu,
Nekem is egett egy idoben a gyomrom nagyon sokat, de most ahogy irtad, tudatosult bennem, hogy mostanaban nem szokott. Nekem nem igazan valt be semmi, csak az, ha nem fekudtem olyankor, hanem inkabb ultem. Bar ez ejjel nem tul kellemes.Kép
Nagyon koszi az infokat. A melltartobetetre egyebkent a szoptatas teljes idotartama alatt szukseg van, akar masfel evig is?
Azert nem furodhettem, mert korabban idonkent volt bizonytalan eredetu nagyon enyhe rozsaszines folyasom, es a furdes (meleg vizben) pedig alhasi boveruseget okoz.

Csucsuka,
Csak nem??? Te szoktal azert estefele is jelentkezni... Nagyon drukkolok!Kép Most olvasom, hogy meg korai. De azert csak raktarozd el, hatha kesobb jol jon!Kép

Lolla, Emma,
Mizujs veletek???

Meg gyorsan elkuldom a tablat, aztan pancsolok, es alszom, mert mindjart leragad a szemem.
Jo ejt:

Leszter
36+6 (mar csak bo fel ora, es mar nem szamitana a babo koraszulottnekKépKépKép)
leszter

Na akkor az uj babakKép:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin Sarolta 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Anna 4320g 2003.03.15. ( + 1 ) nap
Csík Kép Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Kép Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
</pre>
leszter

Leszter, nekem 4 hónapig kellett a betét, az utsó 1,5 hónapban csak éjszakára. Danó 8,5 hónaposan hagyta abba a szopit, mert elege lett belõle...
Csucsuka

...es a kismamik:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 40+3 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]2.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 38+5 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]3.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 37+6 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]4.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 36+6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]5.[/size] Love [size=-2]2002.07.08.[/size] 36+2 19 év/1.b. Budapest 2003.04.15. [size=-2]2003.04.14.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kósa Zsolt[/size]
[size=-2]6.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 36+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]7.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+3 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]8.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+3 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]9.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+3 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]10.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 35+2 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 35+1 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]12.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 34+4 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]13.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 33+5 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]14.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 32+3 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]15.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 32+3 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]16.[/size] Beus74 [size=-2]2002.08.05.[/size] 32+2 29 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]17.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 31+4 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]18.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 31+2 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]19.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 30+4 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]20.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 30+1 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]21.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 28+5 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]22.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 28+2 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]23.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 28+0 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]24.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 27+0 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]25.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 27+0 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]26.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+3 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]27.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+3 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]28.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+3 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]29.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 26+1 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]30.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 26+0 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]31.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 25+1 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]32.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 25+0 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]33.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 24+6 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]34.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 24+5 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]35.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 23+6 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]36.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 23+4 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]37.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 23+1 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. &Egrave;underlík[/size]
[size=-2]38.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 22+3 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]39.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 18+2 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]40.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 15+6 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 15+5 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]42.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 14+4 27 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]43.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 12+6 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]44.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 10+4 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]45.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 10+2 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]46.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 8+5 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]47.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 7+2 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
</pre>
leszter

Beu!!!

Hatalmas gratula a babához!!!
Te szegény jól megszenvedtél érte,aztán még császár is lett,na de a lényeg a lényeg!!!!
Szép nagy baba!

Csik!

Neked is hatalmas gratula!!!
Artúr is szép méretes!

Ahogy olvastam Lesztert, hogy fészekrakóskodik ,kicsit pánikolok, én ma egész nap rendezgettem a lakást,(még most sem vagyok álmos,takaritok) már alig várom,hogy rend legyen a gyerekszobában.Jaj remélem ez még nem a közeledtét jelzi!!???

Mariann
30
Mariann

Sziasztok,
csak gyorsan:

Beuuu, dzsízisz ez aztán a méretes baba!!! Nagy -nagy gratula !Kép

Csík! Neked is Kép, majd írd meg milyen volt az otthon megkezdett szülés..és miért fejeztétek be kórházban...

Maci 2!
Tök csini a képed, és szerintem nagyon is formás korrekt "kis" pocakod van.. Én is szeretnék csak ekkoráááát Kép

Leszter,
kölcsönvehetnélek egy hétre?? Hamán ennyire porszívózol/takarítgatsz..Kép
Nálam pont fordítva van, jóember figyelmeztet hogy mostmán irgumburgum és takarítani kéne!!(nekem meg ilyenkor szégyenkeznem kell Kép ). De ezek szerint lesz ez még jobbbbb????
Közeledsz, közeledsz..
ja és nagyon kedves a szobátok, és neked is formás a pocakod, megnéztem!

Csucsuka,
húúú ez bizony már szülésszagúúúú Kép, jelentkezz!

Kangi,
te (ti) szegény! Pedig a köményt én is iiimádom! így résen kell lenni???
Sétáltok?
Itt tiszta tavasz van (na nem most éjszaka), 20 celsius, sunshine.. Mi leugrottunk a tengerpartra homokot rugdosni ( a gyerök is besegített belülrõl Kép, meg kagylót gyûjteni, nyáron úgysem aktuális)

Manócs,
holnap esssküszöm küldöm a mélt ha kitarcc poptarcc. Egyébként megkóstoltam Kép. Téllleg nem rossz (csak a fránya kalóriák Kép )

Urszila,
hogyhogy ilyen korai idõpontot választottál??? Nem akarod tovább húzni??

Kaska,
merre jársz??
Én most akarom ezt az egész tornát újrakezdeni, mert beijesztettek, hogy ez stimulálja a szülést Kép, szóval nem kockáztattam ...

Márti,
rosszullétek??? Te szegény..
Hát sajnos mi nem fogjuk megúszni a belvárost, de elég jól ismerem, meg asszem inkább majd kenguruzok rövidtávon..
Ezen a héten nekem is annyit nõtt a pocim, mint eddig összesen.kiértiezt?

Mariann,
ügyeskedsz? Ha már kész, te is megmutathatnád nekünk Kép

najóóóhoszzúlett
jócakkát, mi még csak most indulunk moziba!

babajaga
28
Névtelen

Jó reggelt mindenkinek!

Gratula Csíknak és Beunak!!
Ezzel bekerültem a top tenbe!!!!

Ma öt után pár perccel keltem, Sárika úgy döntött, most már reggel van, õ bizony nem alszik továbbKép Ilyenkor nagyon-nagyon hosszú tud lenni egy nap két kicsi gyerekkel meg egy nagy pocakkal...

Nektek szebb napot!

Anyakati
35
Anyakati

Lányok, rámférne egy kis drukk. Tegnap felhívott a dokim, a laboreredmény miatt. A májfunkciók nem romlottak, viszont a vérlemezkeszámmal mindig gond van. Ezért ma (SOTE után) be kell mennem hozzá. Csinál egy UH-t és megbeszéljük hogy legyen a szülés. Rosszat sejtek...

Csík, Beu,
Gartulálok, nagyon sok boldogságot, örömet és tejcsit a babának!Kép

Maci_2
36+2
maci_2

Jaj de jó, babaesõ!!! Kép
Gratula Beunak Lõrinchez, és Csíknak Artúrhoz!
Beu, gyors felépülést neked a császár után, nem semmi méretei vannak Lõrincnek, nem lehetett könnyû az a 9 óra...

Maci2,
drukkolok neked, hogy ne jöjjön be a sejtésed! Fel a fejjel! Minden rendben lesz! KépKépKép ++++++++++++++++++++

Leszter,
köszi a dicsérõ szavakat! Annácska az utóbbi pár napban egyébként akkora tokát növesztett, hogy nem is merek újabb képet felrakni róla, hogy ki ne ábránduljanak a csodálói KépKépKépKép

Puszi
Franyo + Annácska
franyo

Maci2!

Nyugi!!!
Nem lesz semmi baj,ne félj!!!!!Szerintem nem fogják elõrébb hozni a szülés dátumát ,ez a doki csak ijjesztget!
Szurkolunk ám Marcikámmal!!!!!Kép

Mariann
30
Mariann

Márti!
Volna egy kérdésem: te írtad itt asszem tegnap, hogy Ármin napi 24 órában használta a cicidet... vagyis éjjel-nappal szopizott? Mindig rövid idõket, és aztán szünet, vagy hosszabb idõket egyszerre? Mert Anna is egyfolytában szopizik, én már kezdtem aggódni, hogy valami nem stimmel vele, mert mostanában azt játssza, hogy kb. fél-egy órákat alszik, utána cici, de azt legalább másfél óráig. Akkor nem vagyok egyedül? Kép

Franyo
franyo

Beu! Hatalmas gratula Lõrinchez! KépKépKép IGen szép méretei vannak! Legyetek nagyon boldogok! KépKépKép

Csík! Nektek is sok boldogságot a különleges nevû Artúrhoz! KépKépKép És sok tejecskét!

Maci_2! Neked pedig mennek a drukkok vérlemezke-szaporításra, jó UH-ra, természetes, áprilisi szülésre! KépKépKépKépKépKépKépKép

Babajaga! Azért nem vészesek ezek a rosszullétek, csak épp vannak! De kibírom! Kép A Belvárosban merre laktok (vagy merre lesztek)? Egyébként végleg hazajötök, vagy csak egy kis idõre? SZerintem is a hiordozás a jobbik, mint a babakocsi, de a kengurunál ezerszer jobb a kendõ vagy a babazsák - ráadásul ezek újszülött kortól is használhatóak, a kengu pedig nem!

Csucsuka! HAJRÁ-HAJRÁ!!! KépKépKép Szeretnék már az elsõ 20-ban lenni! Kép

Ildianyu! Ha egyik természetes módszer sem segít, vegyélk Antagélt a patikában, recept nélküli, ergyáltalán nem szívódik fel, nekem az epegörcs után javasolták (bel+nõgyógyi közösen) - tehát szedhetõ terhesen!

Leszter! Nekem kb. két hónapig kellett csak a melltartóbetét, a patikákban is kapható Mimi nevû eldobhatós. EZ nekem bevált és elég olcsó is! Emlékszem még, hogy hogy örültél a 28. hetednek, és hogy hogy irígykedtem és még milyen messze volt tõlem! Néhány éáv múlva pedig azt mondjuk, hogy a gyerekeink teljesen egykorúak! KépKépKép

Tegnap voltam kint a cipõvásáron, kapott Ármin egy szandált és egy tavaszi cipõt, mindkettõ jó minõségû és jó áron is volt! De úgy elfáradtam, mire hazaértem, mintha megmásztam volna a Himaláját - pedig csak néhány órát gyalogoltam - igaz, csúnya tömegben!

Márti
28+2
márti

Franyo!
Igen, én írtam, és még csak nem is múlt idõ! Ármin most is szopizik nappal és éjjel is, de persze most már csak ritkábban és jóval rövidebbeket! De az elején volt, hogy egyszerre "lógott" a cicimen akár két (vagy több???) órát is, aludt, de ahogy kivettem a szájából, felébredt és tátogott, mint egy éhes kismadár! Kép Úgyhogy visszakapta! Volt, hogy kétóránként evett másfél órát - ez mondjuk húzós volt, mert semmire sem volt idõm, még pisilni sem, de aztán beállt a ritkább kajálásokra, akár már 4 óra is eltelhetett a kettõ közt Kép Ha ellátogatsz - akár csak olvasóként is - a szopis topikba, vagy vmelyik "korosztályos" topikba, hasonló dolgokkal fogsz találkozni sokaknál! SZóval, ha neked és Annácskának is jó (aki egyébként nagyon szép, és mindig megnézem, ha írod, hogy van új kép, mint ahogy a többiekét is - cvsak nem mindig van idõm írni is), szóval, ha nektek megfelel, csináljátok így nyugodtan, ártani nem fogsz vele egyikõtöknek sem (legfeljebb a rokonok és ismerõsök szeme akad fenn- de ez legyen az õ bajuk! KépKépKép)

Márti
28+2
márti

Sziasztok!

Sok boldogságot Csíknak és gratulálok Artúrhoz! Kép

Magdi
Nem vagyok hálóing-viselõ típus, most vettem kettõt, amiben szoptatni is lehet, és maradt kettõ, aminek legfeljebb átbarkácsolom az elejét. De az elsõ szülés után nem volt semmi "baleset", ha pedig történik valami, Kispapi 5 percre dolgozik a kórháztól Kép Egyébként úgy beszéltük, hogy minden reggel bejön, és él a forró drót is. Zokni-téma ugyanaz. De azért köszi Kép

Beu
Gratulálok Lõrinchez Kép Szép méret Kép

Ildianyu
A kisfiam nevében is köszönöm Kép De remélem, 4 kiló alatt marad, mert akkor Kispapinak annyi...Kép (õ sem kicsi) Kép

Csucsuka
Igen, BME Vegyészkar, csak én nem végeztem el, de Kangira emlékszem Kép Te is oda jártál?

Leszter
Nincs mit Kép, örülök, ha más is hasznát tudja venni Kép és szívesen veszem a kritikát is!
Az elsõt egy vidéki kórházban szültem, ahol nagyon el voltunk látva mindennel, alig kellett bevinni valamit.

Most éppen az jár a fejemben, hogy Kispapinak van néhány olyan inge, amit "kiizmosodott", lehet, hogy nappalra azokból is lehetne nekem valami szoptatós felsõt varázsolni? Vagy az ilyenért szólnak a kórházban? Tudtok errõl infót?

Én 8 hónapig szoptattam a lányomat, azalatt végig kellett a melltartóbetét (nekem), csak egyre kevesebbszer kellett cserélni, ahogy Ildianyu írta.

Bent vagyok a Top 10-ben!Kép

Maci_2
Kép Kép Kép Drukk, hogy minden rendben legyen Kép Kép Kép

Szép napot Mindenkinek Kép
Toffifee
35+4
toffifee

Márti!
Köszi a villámgyors választ! Már többször elhatároztam, hogy irány a szopis fórum, de Annácska nem hagy túl sok idõt rá. Most is eszegettünk egyet, de szerintem folyt.köv., mert megint nyekereg Kép.

Pusz
Franyo
franyo

Bocs , véletlenül az enterrel megnyomtam az û-t is, nem akartam!

Feltettem egy képet Zsombiról a profilomba, ha valakit érdekel.

Sziasztok!
Toffifee
toffifee

Csik! Beu!
Gratulalok a szep nevu kisfiukhoz! Mind a ket nev nagyon tetszik! Sok boldogsagot!

Zsuzsi
zsuzsi74

Beu
Nagyon gratulalok! Kép Hihetetlen nagy a legenyke. Hamar, hamar tessek felepulni! Kép Sok boldogsagot nektek es persze tejcit es turelmet is melle... Kép

Csik
Remelem veletek is minden rendben! Gratulalok es nektek is sok boldogsagot! A tejci es a turelem magatol ertetodo!!! Kép

Norka es Jazmin
norkini

Sziasztok,

Franyó,
olyan ari a babódKép a legaribb képek: amikor az öledben van a kis csomag, meg amikor a büszke papa pofákat vágKépKép

Maci,
Hát a köldököd már nem is látszik!Kép Ilyen lesz az enyém is?? KépKép
Biztosan nem lesz semmi gáz, maximum hamarabb babázol, mint gondoltad volna, de már amúgy is csak 3,5 hét van hátra, így már biztosan elég erõs! Azért drukkolok, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szeretnéd!KépKépKépKép

Beu,
Na végre gratulálhatunkKépKépKépKép
Olyan megható olyat olvasni, hogy megszületett egy tökmagKépKép Öröm ide jönni közétekKépKép
Nagy gratula és sok boldogságot nektek!!!!KépKépKép

Csik,
Neked is nagy gratula Arturhoz, és remélem ez a korházas momentum nem okozott gondot! Sok boldogságotKépKépKép

Ildianyu,
ezzel azt akarod mondani, hogy nagy a pocakom???? de most tényleg???? Ne már!!!!KépKépKépKép

Babajaga,
én mondtam, hogy fini a poptarts, és már nagyon várom a méledet!!!!KépKépKépKép

Toffifee,
Én is kispapi régi ingeire pályázom, mert mióta együtt vagyunk, megemberesedett, így már egy csomó inge csak a szekrény alját nyomjaKép ( nem hiába, jól fõzökKép ) Szerintem nem adnak helyette másikat, ha azt viszed magaddalKépKépKép
Gratula a top ten-hez!Kép

Csucsuka,
megy a drukk, ha már így túléltem az angoltKép
A legnagyobb megpróbáltatás a hólyagjaimon van, mert nincs szünet az órák közöttKépKép
A héten azért én már várom a babás híred!!!KépKép

Manócska
25+1
manócska

Leszter!

Ha jól emlékszem Te irtad ,hogy vettél Tena betétet.?
Melyik tipust érdemes megvenni? 2X 3X cseppest, vagy a mi ennél komolyabb ,olyan igazi pelenka formáju (szárnyas szerû) kell?
Jó hogy Tõled kérdezem mi? Még te is csak az esemény elött állsz...KépKépKép

Mariann
30
Mariann

BeuKép
Jesszusom! Húú, de nagy baba! Óriási gratula Lörinchez! KépLátod csak megszületett!!! Sok tejcit! Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Én is gratulálok a frissen született babákhoz! És mindenkinek kitartás!
buborek

Manócska

Köszi a toptenest Kép
Én sem hallottam még Kispapit panaszkodni a fõztömre (72 kg-ról "nõtt" 90-re, egy ideje nagyon tornázik, most 82 kg körül stagnál).
Egyébként éppen máglyarakást sütök, de alig bírom kivárni, hogy kész legyen Kép Az lesz az ebédem Kép
Még mindig jársz angolra? Jól bírod...Kép

Toffifee
toffifee

Mariann
Bar Lesztert kerdezted, de en azert leirom ,hogy en 3 cseppeset vettem. Abbol masfel csomag fogyott es nagyon jo volt! Utana eleg volt a 2 cseppes is, de szerintem utana barmilyen betetbol jo az ejszakai turbo valtozat. Szoval szerintem elsore csak 1 csomaggal vegyel, aztan max meg Kispapi vehet, ha szukseged lesz tobbre. Nekem itt figyel meg tobb mint 1 fel csomi. Ja es a halos szexi bugyi tenyleg nagggyyyyon jooo! Kép

Norka
norkini

Sziasztok!

Sajnos be kell feküdnöm a kórházbaKép, már fel is vettek 2-re kellene visszaérnem. A májfunkcióim javultak, de a vérlemezkéim száma tovább csökkent (már csak 94100). Naponta 2-szer fogják ellenõrizni.
A baba jól van, 2400 g, BDP 90, norm. flow.
Próbáltam hétfõig halasztani a dolgot, de a dokim hajthatatlan. Így lõttek a hétvégi prgramnak. De nem is ez a baj, hanem az apaságit csak személyesen lehet elintézni (legalábbis itt a IV. kerületben) és még nincs kész csak a hajadonsági. Azt mondta a nõ, hogy az én nevemre anyakönyvezik, aztán majd irassuk át a VI. kerületben (MÁV).

Na, rohanok pakolni.
Maci_2
36+2
maci_2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: