Kedves Lányok!
A szerelem csodákra képes!!!
Estrella, Málna, gratulálok nektek, TUDOM hogy érzitek most magatokat! Bizonytalansággal keveredő határtalan boldogság... Igaz? Így érzem magam én is, már majdnem két hete!!!!!!
Néhány héttel ezelőtt írtam nektek, hogy nyár végén állunk újra neki a baba projektnek... Hát, úgy tűnik nem kellett addig várni, nálunk is bekopogtatott a gólya!

És persze beengedtük!
Igazából el sem hiszem a dolgot. Nagyon rendszertelen volt az utóbbi hónapokban a mensim, rengeteget stresszeltem az új meló miatt, és eszembe sem jutott hogy esetleg spontán sikerülhet a dolog. Pont ezért talán, csak a szerelem öröméért voltunk együtt apával, és nem azért, hogy baba legyen belőle... Szerintem ez a titok nyitja. Én magam sem hittem el. Amikor hónapokkal ezelőtt a sok sikertelen inszem után azt mondogatták nekem, hogy "ne akard annyira, ne stresszelj rá, majd jön, amikor nem akarod", meg hogy "a környezetváltozás majd jót tesz" nem hittem el, nem bíztam benne, hogy igazuk lehet. Azt gondoltam, hogy csak azért mondják, mert valamivel meg akarnak nyugtatni. De Lányok, igazuk lett!!!
Tegnap már láttam a petezsákocskát, meg a szikhólyagot, viszont csináltunk egy progeszteron szint mérést is, és annak nem lett jó az eredménye, úgyhogy nekem is utro-znom kell.

Bár sokan nem ismertek, azért kérlek Benneteket, hogy nekem is szorítsatok egy kicsit, nagyon szeretném, ha ez a terhesség végre jól sikerülne...
A spontán babák példája legyen előttetek, mindig van esély!!!
Lexi, így ismeretlenül is, szorítok, és imádkozom értetek!
Mamm