A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Anett: Részvétem a nagymamád miatt, szép kort megélt azért.
Boldog névnapot neked picit megkésve!

Karmen: Részvétem :(

Zsanett????????????

Zituska: Nagyon vagány Boti :)
Én is melíroztam terhesen.

Exi: Azt hiszem lemaradtam valamiről. Mi ez a repülős dolog?!?!?

Márti: Gratula Stellához! Sok boldogságot! Várjuk a képeket!

Ancsuka: Ügyes és aranyos a lányod, még ha a szőnyegre kakil is néha :) Nálunk 1x volt olyan hogy végigpotyogtatta a kakit az előszobában....levettem a pelust ő meg elkezdett rohanni és közben nyomta és szórte el..... :lol: :lol: :lol: Aztán mentem utána takarítani :)
Grétinek vannak jobb meg rosszabb napjai. Van amikor egész nap amikor ébren van csak bilibe pisil, bugyiban van. De van amikor többször is a bugyijába pisil. Pl. tegnap 2x. De tegnap előtt meg nem volt baleset. Nem értem mitől függ.
De ha reggel levesszük a pelust, nem hajlandó másikat fölvenni, csak bugyit.

Karmen: Sajnálom Norbit :( Remélem megoldják a gondját hamar.

Mi tegnap Szolnokon jártunk lézersebésznél. A lábujjammal, mert már mind2 oldala be volt gyulladva és nagyon-nagyon meguntam. Most megműtötte, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, 3 hét a gyógyulás. Be van kötve, pihentetni kell, felpolcolt lábbal kell lennem...bár most kicsit bevérzett. Lehet sokat voltam talpon...pedig csak a nagyon muszáj dolgokat csináltam meg itthon.
Mindegy, majd elmúlik.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: Kitartás a költözéshez!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi! Nem belgyógyásznál voltam,hanem a "saját" gasztros dokimnál,ő megcsinálta az EKG-t és az elemzést,ő azt mondta a cukromra,hogy normális,de a nődoki meg a védőnő sokkot kapott,hogy ez bizony nagyon sok! Ezért küldött a nőgyógyászom diabetológushoz.Már kissé elegem van, hogy 3 doki 4 félét mond.

Megyünk ma uh-ra Málnussal,megnézi a vesetágulatot (ami a kecskeméti diki szerint lófasz,nem vesetágulat) mivel nem mentem el az amniora,megnézi nőtt e. Kicsit izgulok!!!!
20140113113746

Sziasztok!!!

Dancsi: Ez végülis tök logikus amit a doki mondott. :wink: És saját tapasztalat , hogy van benne igazság. Kitartás a költözködéshez! Nem irigyellek..... :roll:

Ági: Szuper hogy sikerült felröpenni :) Milyen géppel voltatok?? Amivel a sétarepülést is csinálják??? Azon agyalok, hogy ha majd megszülök Bogit elviszem egy sétarepülésre Szeged felett. Klassz lehet :)
Igen megvettük a festéket, sőt találtam szinezőt is, így kék lesz a kiságy ha minden jól megy vasárnap a párom meg is csinálja...legalábbis megigérte! :D

Gira: Örülök, hogy elmúltak a pöttyök! :) Mi a krém neve amivel kenegetted?
Bogimnak a pocakja még mindig tele van pötyivel és viszket is neki, de melegkiütés (dokker szerint), brutál izzadós a gyerek, pedig nem adok rá műszálas ruhákat. Szórom mentolos hintőporral...

Mamáék tegnap hazavitték Bogit, most csak 1 gyerekem van, meg a zuram, aki kitesz még kettőt :lol:

Éjjel semmit sem aludtam, fájtam :( Pedig vettem be Seduxent+mg-ot is. Kezd elegem lenni...... :(

Csajok nyolcadikos ballagásra párom hugának mit vegyünk?? Van valami ajándék ötlet????? Lövésem sincs mit vegyünk neki.... :shock: :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Exi! Ejtöernyözni tanulsz?

Enikö! Nekem a végefele kellett 2*1 Seduxent szedni, kicsit jobb lett, de amellett is sokat görcsöltem, ezért is feküdtem már folyton

Zsuzsi! Háromszögsajtot én még most sem adok kb. annyi a különbség sajt és kockasajt között mint hústartalmú felvágott és parizer között. Tejterméket 10 hósan már lehet joghurtot, sajtot de tehéntejet minél késöbb, de min. 1 év felett

Dancsi! Na akkor most jol kiokositottak! Akkor a fene se tudja megint mi a gond?? MIlyen orvosnál voltatok, bördoki, fülész? AZ engem is érdekelne

Bea! köszönöm, 90 éves volt, és 1 hónapja agyvérzért kapott mi is számitottunk erre sajnos ez lesz. Fájt a sebészet?? Remélem nem lesz többet ilyen panaszod ezután!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Dancsi, érdekes, és meglepő amit írtál. De nem lehet, hogy nálatok is vmi hasonló a helyzet, mint Giráéknál?

Gerika, remélem, Bencinek hamarosan elmúlnak a tünetei. Peti még nem kapott tejet, nem nagyon tudom, hogy miként adjam neki…jó tejes tejbegrízt már evett, most itt az innivalóról beszélek.

Bea, nyertem a Rádió88-cal repülős útitudósítást hétfőre, de akkor rossz volt az idő, így tegnap előtt repülhettem, de akkor fél órát a 20 perc helyett.
Priviben írsz lézersebészes infokat, mert úgy látszik nekem is kéne vmit csinálni a lábujjammal.

Anett, nem értem, hogy mit hüledeztek a cukrodon, ha az érték 7,8 alatt van, akkor jó. És a 7,39 még alatta van ennek…

Enikő, egy Falke típusú kétszemélyes géppel szálltunk fel, ami motoros, de vitorlázni is tud, ha épp a levegőben mondana csődöt a hajtómű. :)
Ötletem nekem se lenne, de ha meghívtak volna Peti kereszt tesójának a ballagására, akkor ő egy gravírozott tollat kapott volna.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Jó hír,a vesetágulat nem nőt nagyon,csak amennyit Málnus,szóval vele arányosan,sajna el nem múlt,de ez azért jó hír,majd születés után meglátjuk,mi lesz.A doki szerint vmi billentyű nem funkcionál ott a vesénél ami a húgyhólyagot elzárja vagy ilyesmi.Hát én azért bízom benne,hogy szülés után elmúlik neki!Szegény rossz lenne ha műtéttel indítana. :cry:

A cukros doki is azt mondta,ezzel a cukorral nem kell semmit csinálni,az édességet vegyem vissza és kész,nem olyan vészes!

Így összességében ezek jó hírek!
20140113113746

Sziasztok!

Anett!!
Örülök nagyon!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Nem lesz semmi baj később sem!

Dancsi!
köszi a tanácsot! Várok még a kockasajttal, így is HA-s tápot kaptunk.

Csajok!
Amikor 3 hónaposan voltunk csípőkontrollon (Sebészet, Tornyos Sz.) azt mondta, ha önállóan jár Ábel, menjünk vissza. Volt valaki ilyen vizsgálaton??
Tegnap járt nálunk a védőnő és közölte, h " O " lába van a fiamnak. Mondtam: akkor focista lesz...

Kármen!
Ezer köszönet, bocsánat, h fárasztottalak!!!!!!!!!!!!

szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Anett, ezek tényleg jó hírek, drukkolunk továbbra is :D

Zituska, Boti nagyon édes a képeken, tényleg olyan nagyfiú már, gratulálok minimanó szívhangjához is :D Különben megjegyzem csak úgy sugárzol így írásosan is :D

Enikő, nekem Tomdival már 30 hetesen voltak jóslóim, pihizz sokat, ha bírsz és ne idegeskedj! Tudom könnyű így szájjalni...ha ez megnyugtat én úgy tudom minél előbb jönnek a jóslók annál gyorsabban születik meg a baba is, nálunk bejött :D

Dancsi, kitartást a költözködéshez, nem lehet egyszerű főleg ebbe a dög melegbe, az embernek néha megmozdulni sincs kedve.....

Niki, Réka baba gyönyörű és szép kerek és nagyon ügyes, hogy már forog! :D

Karmen, én is kíváncsi vagyok Orsi hajára, hogy milyen lesz...Norbikának egyem kis szivét, minél előbbi gyógyulást!

Mi ma voltunk 15 hós szurin, Tomdit alig bírták lefogni....már ettől elkezdett bőgni, szegény megijedt, hogy mit akarnak vele :? De aztán gyorsan elfelejtette szerencsére :) Valószínűleg jön a rágó foga, bár a szájába belenézni a doki nénit sem engedte, de könyékig a szájában matat, ömlik a nyála, nem eszik szinte semmit, düh rohamai vannak és picit folyik az orra is. Így hízni se sokat hízott (11,5 kg), hosszra meg nem igazán állt vigyázz állásba egyenes háttal, így csak tippeltük a 82 cm-t :D Ehelyett ki be rohangált a váróból az utcára, majd frászt kaptam ,hogy leburkol a lépcsőn, egy anyukát lebunkóztam , úgy látszik nekem is jön a fogam, dühkitöréseim vannak :D Megyek is, mert most igaz, hogy alszik, de kb. 5 percenként benyarvog álmába.....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Vettem sapit Ábelnek, de ezt is leszedi.... :shock:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu édes a kép,hát lehet megkötős sapi kellett volna?! :lol: :lol: Ja tettem fel képet pocakról a malnababa.freeblog.hu ra ide nem tudtam sajna!
20140113113746

Anett!

MEGKÖTŐS! a sapi, de előtte nincs akadály....megfolytani nem akarom :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok,
bocs, hogy csak egy(-két) kérdés erejéig jövök.
Volt már vki közületek Algyőn a Borbála-fürdőben? Van kinti rész? Nem feltétlenül kinti medencére gondolok, a honlapjukról az jött le, hogy azok még nincsenek, hanem ahová le lehet teríteni egy plédet.
Másik: régebben a tarjáni víztoronytól mentek buszok Algyőre. Most már nem?

Köszi,
Kati
katicabogár

Üdv.

Zsuzsu, mi szerintem kb. szeptemberben fogunk ilyen vizsgálatra elmenni, vagyis majd rákérdezek a védőnéninktől, hogy pontosan mikor is aktuális ez. Mert Peti már inkább járkál, nagyon keveset mászik. Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy "O" alakúak a lábai, de a gyerekdoink már látta menni, és ő nem szólt semmit azon kívül, hogy jó a szandija. :)
Én is nézegettem sapit a gyereknek, de aztán rájöttem, hogy szólok anyósnak, hogy valami vékony, halvány színű anyagból nyírjon ki egy háromszöget, szegje be, aztán rákötöm a fejére, mondjuk azt is le fogja szedni, de legalább nem kerül pénzbe. :)

Anett, ez nagyon jó hír, biztos semmi gond nem lesz!

Nyúlanyó, de legalább túl vagytok a szurin, nálunk aug.-ban lesz aktuális, ha semmi baja nem lesz a gyereknek aug. 30-án megyünk majd tanácsadásra, és ott megkapja a kötelezőt. Mondjuk Petinek a dokinénivel semmi baja, ha nincs a nyakában a sztetoszkópja. :o

Katicabogár, Algyőről nem tudok nyilatkozni, mi is csak tervezzük az odamentelt. Az algyői buszok szerintem még mindig Tarjánból indulnak...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kép 24 hetesen
20140113113746

Anett: Csinik vagytok így Málnussal :)

Dobok én is egy mai kócos képet, ahol Gréti épp a babáját szoptatja :lol:

Grétiszáj: Mit csinál a Piramiska és a farkas? :) (Nem jutott eszébe a Piroska :lol: :lol: )

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsu,én a Barninak jan. óta nem tudok időpontot kérni csipővizsgálatra,aug. végén,szept. elején lehet csak időpontért telefonálni,mert csak 1 orvos van ,és csak a pici babákat vizsgálják!!
Nagyon dühös vagyok érte,mert én csípőficamos voltam.
Bár nem úgy néz ki,mintha a Barninak bármi baja volna!

A sapi téma minket is érint,mindféle sapit képes a Barnabás levenni a fejéről,lehet az megkötős is,addig dolgozik vele,míg le nem veszi.....................

Anett,nagyon sajnállak a betegséged miatt! :roll:
tutira minden rendben lesz a Málnussal!! :wink: :wink:
Nagyon édi a pocid!!

Nyúlanyó,ebben a melegben én is tiszta nyűg vagyok!!!
Annyira de annyira utálom a meleget!!!!!!!!
11,5kg ,az nem is kevés!!
A Barni 12kg, 86,5 cm.

Kép
bibi226

Sziasztok!

Na megint ittvagyok rosszalkodott a netem se mozilla se babanet semmi.Amúgy se nagyon érnék rá fórumozgatni hihetetlen pörgős a banda.Norbi épp csak az asztal tetejére nem mászik fel.Húúúúúúú de bátor :lol: Niki meg jön megy a lakásban már függőlegesen ám!!!! :D

Dancsi!
Nekem pont ezt mondta a koraszülöttes doki újszegeden.Minél később vezetem be a tejet annál érzékenyebb lesz rá: :shock:
Szóval Norbika is kap egy két falat kaját amiben tej van.Eddig nem okozott neki problémát .Niki kap joghurtot is bár nem nagyon ízlik neki :? Norbikának mindegy csak kaja legyen.

Mizsi!
Végre tudok írni ide is.Gratulálok nem semmi dolog ikreket várni szülni nevelni :) Bár nekem csaszi volt így a szülést nem a szó szoros értelmében értem de a csaszi se jobb.Sőt!Írok privit majd.

Enikő!Nem írigyellek a fájások miatt nekem végig volt az ikrekkel a 32.héten már rendesen 10 5majd hirtelen 2 percenként.Akkor azt mondta a szülésznő ha az a bizonyos infúzió után sem lesz jobb még az éjjel megszülök.

:shock: Még ráhúztam 3 hetet.Méhszájad?

Melinda!
Hogy vagytok?

Jövőhéttől szünet na akkor leszek igazán fehér holló erre. :lol:

Megyünk majd Balcsira meg a férjemmel kettesben valahová pár napra.Nagynénémék könyörögtek az ikrekért.Már fel is osztották maguk között a munkát :D Máté mamázni fog.Egyenlőre azonban semmi konkrét.

Na eldugulok!

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

A krém neve Bactoban. Már 2 ismerősömnek ugyanezt a problémát diagnosztizálták... fura.
Vendég

Helló Mindenki!

Olvaslak ám benneteket csak nem mindig tudok irni!
Anett!
Nagyon édi a pocid,és szerintem nem lesz semmi baj Málnussal!

Dancsi!
Kitartás a költözéshez!
Nem irigyellek!

Zituska!
Én ahogy betöltötem a negyedik hónapot onnan festettem.Szerintem nyugodtan lehet festeni nem lesz gáz!

Jégvirág!
Még megvagyok csak egésznap lustizunk Gerivel!

Már két napja nem alszok.Szinte egész éjjel görcsölök meg szúr az oldalam!Marci már alig mozog.Nálam ezek szerint a seduxen sem segit!Jövöhéten megyek először nst-re meg Kajtárhoz.Kiváncsi leszek mennyit tágultam belülről,két hete egy ujjnyi volt!
Na lecsattogok ide a bababoltba megnézem van-e a csajnak pelenkázó lapja!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok! :)

Exi :)
Félreértettél, nem is fogyókúrázom terhesen!!
Arra gondoltam, hogy most gyorsan visszamásznak a terhesség előtt leadott kilók! :wink:
Klassz lehetett repülni, a hányinger ellenére is! :)

Dancsi :)
Ez tök jó ötlet!! :lol: :lol:
Ti hol lesztek? Mi a Szent László utcában, anyósoméknál, 2.-án megyünk le!
Csörrentsünk!! :wink:

Érdekes, és elgondolkodtató, amit írtál az alergiáról! :shock:

Erika :)
Az is érdekes, amit Te írsz, hogy hogy csináltad Bencével! Ez engem megnyugtat, mert vhogy így csinálom én is Botival!! Néha elbizonytalanodtam, hogy nem ártok-e tényleg a gyereknek, de aztán az ösztöneim mindig megnyugtattak. Bár volt néha Botinak 1-2 bőrtünete, ami allergiára utalhatott, de szerencsére sosem súlyosbodott a helyzet, ezért nyugodt vagyok. És a gyerekem imádja a tejtermékeket, meg a tojással készült péksütiket is :oops: , ez van. Síma tejet még nem adtam neki, de mi sem nagyon iszunk "tisztán" tejet.

Anita :)
Szegény Tomdi! Jól megkiínozza ez a fogzás. :( Az oltás se lehetett egyszerű, lényeg, hogy túl vagytok rajta!!
Miért "bunkóztad" le az anyukát? :lol:
Tényleg nagyon boldog vagyok, örülök, hogy érződik az írásomon is! :D Nekünk ez a babácska nagy csoda, az előzmények után, hogy Botira 2 évet vártunk, és nem teljesen spontán fogant!
Pici félsz még azért van bennem a 12. hétig, hogy minden okés legyen, de nyugtatom magam, hogy miért ne lenne az?! :D

Enikő :)
Ékszeróra (bizsu)?? 3000 Ft körül már lehet kapni, nagyon szépek, és egy kislánynak tökéletes!
Mi ezt vettünk tavaly, az egyik ismink lányának! :wink:

Zsuzsu :)
Hűű, tényleg...nekünk is menni kéne erre a vizsgálatra!
Sapi leszedéds nem semmi :lol: , Boti szerencsére tűri még a fején a sapit is, meg a kendőt is!

Anett :)
Szépek vagytok!

Bea :)
Megzabálom a loknis csajod! :lol:

Tegnap voltam védőnőnél, és megkaptam a kiskönyvem! :lol: Úgy örülök neki, minden betűjét kiolvastam! :lol:
Botival voltam, mert február óta nem mázsálatattam. 13 kiló és 85 centi! :D Jó húsban van a drágám, de nem kövér a védőnő szerint se!

Szép kisregényt írtam, de pár napig nem hiszem, hogy jövök, mert dolgozom, kint vagyunk a Sörfesztiválon!

Pusssz...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!

Bea!Gréti gyönyörű :D

Zituska!Nem lesz semmi baj Tesó Babával! :D Jó munkát a hétvégére, nem lehet könnyű ilyen melegben talpon lenni!

Zsanett! Kitartás, már nincs sok hátra!De jó neked!
20140113113746

Erika,Zituska,én is az ösztöneimre hallgattam,a tejcsis,tojásos hozzátáplálást illetően.
Barni reggel-este 1,5% tejből és nyuszis kakóporból kakókát, február óta.
Mivel semmi gond nem volt vele,így nyugodt szívvel adom neki!
Sajnos gyümit,a banánon kívűl semmit sem eszik,ezért nálunk sokat kap turó rudit is,meg pudingokat,de a joghurtot azt nem szereti!

Boti is jó súlyban van,és szvsz, mint a Barni is, kis vasgyúró,.
A tesóval pedig minden ok lesz tutira!!!
Kiváncsi vagyok ,mit szól majd hozzá Boti!!!
A sörfesztiválon pedig vigyázz magadra,a nagy melegben!!!

Zsani,remélem jól vagytok!!! :wink:
orvost továbbra sem akarsz fogadni??

Timika,nagyon el vagytok veszve!!!!
Hogy vagytok??

Kép
bibi226

Sziasztok!

Főleg Dancsinak szánom de mindenki kipróbálhatja.
A koraszülöttes Doki azt mondta hogy vegyek a gyerekeknek egy bizonyos PROTEXIN RESTORE nevű probiotikumot ami hasonló mint a normaflore csak több baci van benne és az immunrendszerre jó hatással van.Nekünk ez a tej és tojás allergia kapcsán merült fel.Szóval ha egy kúrát végigvisz az ember utánna állítólag kapásból mehet a tejes cucc.Na én azért vatosan de adogaton már Norbikábak is a tejes ételeket.Eddig nem volt baja tőle.
Egyébként a "gyógyszer" ára 3200 ft .

Ma hoztam el a kicsik véreredméynét és hát nem a legjobb .Norbikának pl a vas 4.6 és 10 től kezdődik a ref.tartomány.Kapásból vashiányos mindkettő.Sajna a többit nem tudom mit jelent.Hétfőn megyünk szurira.Majd akkor okosabb leszek.

Kép
Kép
zitacicu2

Bibi! Hova nem kaptok idöpontot? Az Ujklinikára lehet minden kedden és csüt. délben adnak idöpontot telefonon is, kb. 1 hónappal elöre. Én is oda viszem Norbit és nem csak csecsemök mehetnek!

Bea! Nagyon édes Gréti!!:)

Anett! Szépen növöget a pocid!!

Nyúlanyó! Szerintem sem kevés, Orsi 100cm 12,5kg:) (Norbi meg 2 hósan 6kg :lol: ) Sajnálom hogy a fogzást megviseli szegénykét, jobban van már?

Zitacicu! A Protexon marha drága (nekem legalábbis) én Lacto 7 szoktam venni, az tabletta de fel lehet oldani, nagyobb gyerek mint Orsi meg elszopogatja, 7 féle bélbaktériumot tartalmaz ez is. És olcsobb és szerintem van is olyan jo. Sajnálom hogy Norbi vérszegény, de legalább végre megtudtátok! Én Norbim is kap vasat, gyanus lett hogy vérszegény, neki vérképet nem néztek, de nem is szeretném még amig ilyen pici

Norbi szemét ma megint átmosták, hát most én nagyon jonak látom, a multkor kapásbol mondtam semmit nem ért, ahhoz képest most jobb. Hári-K. csinálta, csodálkozott hogy 3 hete voltunk és már itt vagyunk, de akkor a doktornö ott azt mondta ha panasz van vigyem vissza, nekem meg a 3 hét is sok volt. De megcsinálták mert közben megint begyulladt a szeme, hát remélem nem hiába voltunk ma

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Gira, nem Bactroban? Mert ilyet a férjem is használt bizonyos testrészére, igaz, végül más volt a gond, de egy ideig javított a helyzetén.

Zituska, hát én a nesze neked fogyókúráról gondoltam, hogy rosszalkodsz. De még jó, hogy tévedtem. Menjenek azok a plusz kilók, ha a bébi úgy érzi jól magát, nem?
Szerintem is pont jó húsban van a fiad!

Kármen, én is remélem, hogy a mai volt az utolsó ilyen beavatkozása Norbikának!

Szép estét mindenkinek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

karmen,mi a sportorvosiban voltunk csipőszűrésen mikor pici baba volt a Barni!
Nem is tudtam hogy lehet vinni az Újklinikára is!
Oda nem csak a vidékiek mehetnek??? :shock: :shock:

Szegény Norbika,remélem jobban van már a szeme!!!

Kép
bibi226

Exi!
De lehet, hogy az :) Már kifogyott, és kidobtam, ezért csak emlékezetből írtam a nevét... hát a memory nem tökéletes :oops:

Képzeljétek! A férjem nem akarja hogy vigyem Hajnát tanácsadásra havonta, mert ott mindig bepánikoltatnak valamivel, és már elege van, hogy utána 4 hétig azt sújkolja belém, hogy semmi baja Hajnának. Ráadásul az elmúlt hónapban egy dekát se hízott a kiscsaj.
Na mivel elutazott, én mégis elmentem tanácsadásra (mazohista típus vagyok :)) Csodák csodája most inkább megnyugattak :D Azt mondták, hogy a súly/hossz görbéje tökéletes, és egyébként is a korának megfelelő teljesen átlagos súlya van :) Akkor már elő mertem hozakoni azzal is, hogy nem akarom adni neki a Maltofert. Meglepetésemre azt mondta, hogy "Jó, akkor adjon neki májat!" Basszus, még jó, hogy nem kezdtem el a vasat! Egyáltalán nem problémázott ezen :shock: Jó napja lehetett :roll:
Vendég

Sziasztok!

A mi vérszegénységünkre is tuti felírnak vasat és ha jól sejtem nem is keveset.Májat nem eszik meg husit kapnak .Mit adhatok még nekik vaspótlásként ami természetes?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Bocsánat, már megint belepof... :oops:

Enikő!
Lizi is nagyon izzadós fajta, és a melegpöttyök is be szokták borítani(mellkas, has, hát, vállak). Nekünk egyetlen módszer vált be, de az nagyon: bubis ásványvíz + szódabikarbóna(úgy kb fél deci vízbe 1 kiskanál por), ebbe jól belenyomkodni egy vatta pamacsot, azzal bekenni, és megvárni, hogy megszáradjon. Sztem próbáld ki, tényleg nagyot lendít a dolgon!

Anett!
Örülök a jó híreknek! Pocakod szép!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Kármen!Remélem jobb lesz Norbika szeme,drukkolok neki!

Zitacicu!A meggyben és brokkoliban nagyon sok vas van,én is azt eszem!A Maltofertől már hányok!
20140113113746

Sziasztok! :)

Csak ide szabadulok a géphez, nem bírom ki! :lol: :lol:
Pedig pihenhetnék, mert éjjel fél3-kor jöttünk haza. :roll:

Zitacicu :)
Protexint mi is szoktunk használni, általában antibiotikum közben/után! Igaz drága, de nekünk jobban bevált, mint a Normaflore.
Brokkoliban, céklában is van vas, bár céklát nem tudom lehet-e még kapni :oops:

Bibi :)
Lehet bizony az Újklinikára is vinni a gyerkőcöket, mi is odamegyünk!
Mi a Kopasz Norberthez megyünk, fiatal doki, nekem osztálytársam volt :lol: Rendes doki!
Telószámot én ezt tudom: 545-425

Karmen :)
Sajnálom, hogy ilyen rövid időn belül megint át kellett mosni Norbi szemét! remélem mostmár rendben lesz!

jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
zituska28

Köszi Lányok! Céklát nem igazán szeretik de majd elmegyek bio boltba ott tuti van valami finom kis dolog amit megesznek vagy megisznak.

Amúgy kicsit sem tűnnek vérszegénynek meg is lepődtem hogy ilyen lett a vérkép.Hétfőn megyünk szurira.15 hós.Szegénykéim:(

Kép
Kép
zitacicu2

Bibi! Föleg Szegediek mehetnek!! Mi is szegedi lakcimmel voltunk ott. Beutaló azért kell, a gyerekorvostól oda kérjetek. Ott jobb is mert UH is van

köszönöm, hát én is remélem szemecske meggyógyul végre

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen: Melyik szeme volt begyulladva Norbinak? Avagy melyik könnycsatorna nem volt átjárható?

Zitacicu: Drukk a szurihoz, enyim csajok a jövő héten kapják a kullancs ellenit, ha hazamegyünk hétköznap valamikor....

Zituska: Azért ne hajszold túl magad :wink: Amúgy irigy mirigy vagyok, én imádom az ilyen kitelepüléseket, mármint dolgozni... :D

Muki: Köszi az ötletet ki fogom próbálni! Egyelőre mentolos hintőporral szórom, de nem tünik úgy hogy javulna. Úgy néz ki a bőre, mint ha himlős lenne.... :(

Kis virágos arany medált vettem ballagási ajcsinak végülis, és nagyon örült neki a sógornőm :)
Megyek lepihizek, anyóséknál ebédeltünk, ballagási ünnepi ebéd volt, tele vagyok alig élek..... :lol: És nemsokára jönnek át hozzánk, úgyhogy gyors kihasználom, hogy V alszik (B mesét néz) ledőlök..... Keményedik a hasam is... :? :roll: Alig aludtam, szakadt rólam a víz....ááááááááááááá ez már a véééééééééééééég :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Karmen,Zituska,naggggggyon köszönöm hogy írtátok,hétfőn telefonálok is időpontért az Újklinikára!! :lol:
Nem hiszem hogy gond lenne,de én csipőficamos voltam!
Köszi mégegyszer!!! :wink:

Karmen,most ihogy szoptatsz,megint elkeztél annyira fogyni,mint Orsival???

Zituska,ma eszembe jutottál,mióta megnyílt a sörfesztivál,mindig szakad az eső!!!!
A férjem tegnap volt kint,és mondta hogy nem voltak sokan.
Gondolom ma szombaton sokan tervezték volna be,remélem nem fog esni!
Nem volt hányingered a sör,szagától??
Én anno nem tudtam elviselni!!

Ki is keresett olcsó pelust??
Ott ahol karmen mondta,a Debreceni utcában(Szilléri sgt kell elfordúlni) a Dó boltban most vettem a Barninak 36 ft (junior méretű).
Nagyon jó pelust,cien a neve,vasalt,vizelet jelzős,magasa derékgumirozása van neki!!
A Liberóval majdnem 1 minőségben vannak,legalábbis szerintem!
Nagyon rendi az eladó csajszi is!!!

Kép
bibi226

Üdv.

A család férfitagjai kidőltek, mint három fa. Alszanak… Petinek már elmúlt az ebédideje bő fél órája, nem tudom, de szvsz farkaséhes lesz, mikor felkel.

Bibi, a sportorvosiban hol voltatok csípőszűrésen??? Mert mi Petivel a gyerekklinikán voltunk pl. én nagyon meg voltam elégedve, még sokat sem kellett várnunk.
Hát mostmár tényleg időszerű lesz elmennem ebbe a boltba, a Cient én is nagyon szeretem!

Gira, csak kérdeztem, nem tudtam, hogy emlékezetből írtad! Szuper, hogy végre megnyugtattak Hajnával kapcsolatban!

Zitacicu, sajna nem tudom, miben lehet még sok-sok vas. Szöges alma??? :) Remélem, azért nem kell brutál sok gyógyszer az ikreknek.

Mukika, ez jól hangzik, elraktározom én is az ötletet. Mondjuk nálunk most jól áll a helyzet, elég az esti hintőporozás, és most nem is pöttyös a fiam, pedig ő is nagyon izzadós.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Szaisztok!

Köszi csajok, Tomdival nem is a súlyával van gond, annyi csak, hogy most nem hízott, csak 8dkg-ot. Bár én nem is csodálkozok rajta, szalad, nem eszik....a fogával még mindig szenvedünk, nem bírom megnézni hogy állnak, mert nem engedi. A nyála egy pillanat alatt eláztatja a ruháját, így megint nyálfogózunk és folyik az orra is, úgyhogy most utál, mert orrszívózunk :) Éjjel brutál rosszul alszik, látszik, hogy fáj neki hajnalban valami, mert vergődik sokat, csak cicedli nyugtatja meg....

Bibi, Barninak nagyon szép súlya van, Zita, Boti meg hatalmas :D Úgy tűnik ezek a mai fiúk nagyok lesznek, bár Csirkém is most így 4 évesen 112 cm és 18 kg, a korához képest magas. Anyukara meg azért voltam kissé dühös, mert kicsiny gyermekem ki-be rohangált a váróból és én meg becsuktam az ajtót, Ő meg kirúgta, megint rohantam utánna és jaj 1000 bocs nem azt néztem, hogy valaki jönne befele még 5 méterre az ajtótól, hanem a gyerkőcömet. Nos anyuka egy hatalmas fintorral az arcán benyitott, babája kengurúban pihengetett, nem volt számára szerintem túl bonyolult kinyitni az ajtót...mondtam neki, bocsi nem figyeltem, hogy jössz, erre ő kinyitotta kedvesen a gyerekemnek az ajtót, hátha fejjel leburkol a szemben levő lépcsőn.....ismét kirohantam Tomdi után, visszahoztam és bevágtam az ajtót és közöltem vele, hogy köszi, hogy becsuktad...végre sikerült elpakolnom ötödjére és egy egyesek mekkora bunkókkal és egy hatalmas sziasztokkal elhagytam az orvosi rendelőt....néhányan fel se fogják, hogy "bosszúból" esteleg egy kisgyermeknek eltörik valamilye, netán a nyaka és az anyja egy időre börtönbe kerülhet, esetleg öngyilkos lesz, stb.....ennyi történt, de túl vagyok a "megrázkódtatáson" :D

Anett, szépek vagytok Málnával :)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Bibi! Mi is azon a számon szoktunk bejelentkezni amit Zituska irt

Enikö! A jobb szemével van mindig a gond, születése óta tart

Bibi! Hja, sajna már 17kg lement. Most vagyok ott hogy még 2-3 belefér de többet nem szabadna. Irtam is nemrég itt hogy nem kivánom de már folyton csokit, kekszet, sütit eszek de igy tartok ennyinél.:( Nálam ez alkati lehet.
Én is vettem ott tegnap ilyen vasalt, Junior Cient, ez ott a drágák közé tartozik, de még igy is olcsó, és nekem nagyon tetszik hogy számlát is mindig ad. A Cient a Lild is árulja de jóval drágább én eddig ott vettem:( Amugy a több pelus is nagyon jo, ami nekem mégsem vált be (1 fajta volt csak) azt meg visszacseréli. Volt neki nem vasalt Cienje is azt még nem probáltam

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mai pocakkép Bogi fotózni akart :lol: A ruhámat ne nézzétek, az összes fehér felsőm mosásba/szárítón van, ma már 2x eláztam :lol: Most csak a kép erejéig öltöztem fel, amúgy bugyiba nyomulok ezer fok van.... :evil:
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő, szép nagy a pocid már! :)

Anita, jó kis eset! Anyuka kicsit bizti bamba volt a fáradságtól, vagy gondolod direkt szórakozott veled? Még jó, nem lett baj. Jobbulást egyébként Tomdinak!

Karmen, Norbikának végre teljes gyógyulást kívánok! Jól megszenvedtek ezzel a kórsággal. :(

Zitacicu, Bencinek is egy hosszas betegség/antibiotikum kúra után alakult ki a tejérzékenysége il. akkor jött ki rajta az ekcéma. Lehet tönkrement kicsit a bélflórája akkor. :(

Ági, mi is a gyerekklinikán voltunk csípőszűrésen. Legalább is Benedekkel.

Tegnap megvolt a cukorterhelés. Teljesen jó lett az eredménye, 5.85
Viszont meglehetősen vérszegény lettem, úgy nézem. HTK: 0,285,
hgb:101. Nem tudom, mit szól majd a doki hozzá. Csürörtökön megyek belgyógyra.

Szép hétvégét!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Cenikő: szép a pocakod!!
Nagyon fülledt a levegő, iszonyat hogy beszorul a meleg, Rékám is elég nehezen alszik el így este!!
Hétfőn oltást is kap!Áááááááá!!!

Kép
gyanixi

Mukika: lekezeltem Bogit a szódabébés bubisásványvizes cuccal. Még nem nyilatkozom a hatásról, most így néz ki a pocakja:
Kép

ceniko
Szeged

Csajok ajánlom figyelmetekbe a Hír Tv Gyógyhír című műsorát!
A koraszülött osztályok (PIC) volumenkorlátozásáról van benne szó! Egészen elképesztő, már megint mit műveltek ezek a ******* :evil: :evil: :evil: !!!!!!
Holnap délután 16:30-tól lesz az egyik ismétlése.
Bővebben itt:
http://www.hirtv.hu/tvmusor/?article_hid=45538

ceniko
Szeged

Enikő, én láttam a műsort, mondta is benne a doki, hogy a külföldi kollégái egyszerűen nem értik, hogy mit takar a teljesítményvolumen-korlátozás, mert ugye el kell látnia mindenkit, az utcán csak nem hagyhatja...
Egyébként továbbra is szép kerek a Lackó-lak.
Bogi bőre viszont...remélem, használ a Mukika-féle "csodaszer".

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Szegény Bogi, látszik, hogy viszket neki, remélem nektek is használ a lötyi!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!!

Ági (exi)!
MI is ott voltunk csípővizsgálaton a klinika-gy.sebészetnén az árvizi emlékmű közelében. Esetleg a telcsiszámot nem tudod?? Felhívnám Őket.....
Tudom hülyeség, de bosszant ez az O láb amit a védőnő mondott. Kértünk kölcsön egy videót, csináltam felvételt. Elküldöm mailben és véleményezd lécci ! :D

Bea!
Remélem jobban van már a körmöd!!! "bongyi" Grétitől elelélok, szívesen lennék nászasszonyjelölted!! :D Korán kezdi a szoptatást :-)

Bibi!
Mint irtam, mi az Árvizi emlékműnél voltunk anno, oda nem kellett időpont csak ki kellett várni a sorunkat. Próbáld Barnit odavinni, hátha.....de persze az a jó, h teljesen rendben vannak a fiaink, lányaink :D

Zsanett!!

Örülök, h minden rendben, tarts ki!!!! :-)

Zituska!
Boti igazi nagylegény, Ábel 10 kg felett van, pocakos de a járkálással formásodik. A kiskönyvhöz gratula, nagy élmény!! :)

Kármen!
Norbinak gyógypuszik!
babafotók? Orsi frizura?? :D

Gira!
Én a libavédőnőmön parázok be, de sajna őt nem lehetett eddig eltiltani. Most elmegy szülésire :lol:
Örülök, h Hajna jobban van!

Zitacicu!
Én szerdán viszem Ábelt vérvételre. Jómagam szedek vasat, kiváncsi vagyok az Ő eredményére. Sok erőt a gyerkőcökhöz!

Enikő!
Szép Zalánpocak! :-) Boginak fájnak is a pöttyök?? :(

Niki!
Biztos nem lesz gond az oltással, ne félj!!! Pussz!

Ábel tegnap 10 pelust tojt tele, minden alkalommal fürcsi :evil: Remélem ma már nem lesz ilyen. Este kapott a fagyasztóból anyatejet, hátha ..... Amúgy evett-ivott jó kedve volt, csak töltötte a pelusokat.

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő!

Poci szép,szegény Bogi,nagyon rossz lehet,gyors gyógyulást neki!
20140113113746

Zsuzsi! Fotot még nem csináltam, de nem lett nagyon rövid és maradhat igy azt mondta, nem kell továbbvágni tüsire. Jaj ha anyukám meglátja ezt is majd spoánkodik:) Orsit is maszek ortopédiára kellett vinni, mi nem is vettük észre, de ott a doki szerint nagyon X lába van, meg irtora ludtalpas most a cipöire csináltatni kellett talp és sarokemelést. Szerintem Ábellal nektek is fel kellene keresni Tornyos doktort, itt sokan hozzá mentek már, nekem is itt javasolták.

Enikö! Szegény Bogi, ennyi pöttyöt elképzelni sem tudtam lehet!! Remélem segit az a lemosás! A pocid hatalmas lett!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok :D :
Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint