Hahó!
Beestem én is lányok, pussz mindenkinek!
Áfi! Enikőnek óriási dumája van

Az ember meg csak ég, ugye
Miksa a múlt héten csinált velem olyat, hogy tök ciki volt. Az utcánk végén van egy nagyon éles kanyar, onnét visz le egy meredek, nagyon szűk kis utca. Namost az ott lakók épp a sarokra teszik ki mindig a kukát, és nem viszik be sosem, mindig napokig kint hagyják, miután kiürítette a kukás autó. Nem lehet elférni mellette, mindig fél az ember, hogy meghúzza a kocsit, főleg a nagyobbat. Én meg mindig anyázok miatta, ha arra megyünk kocsival. A múltkor sétálunk arra gyalog, illetve a kölyök kis motorral, megáll, bebámul az udvarba, ahol kinn az egész família, és ordít, ahogy a torkán kifér: "Mama, ezek soha nem viszik be a kukát?" Komolyan a határon voltam, hogy kap egy fülest...
Olyanokat csinál, hogy döbbenet. Mindenkivel szóba áll, mindenkitől számon kéri, hogy mit csinál és miért, de úgy ám, hogy mi megyünk az úton, ő meg bekiabál. Ciki, mert nem mondhatom, hogy ne foglalkozzon másokkal, mert itt mindenki köszön mindenkinek, de néha kellemetlen, nem is mindenki jófej, és van, hogy egy óra alatt érünk el a boltba. Ma meg állandóan visszajárt egy üzletben egy eladó kekszeszacskójához, mert a csaj adott neki egy szemet
Szóval 3,5 évesek
Szilcsikém! Örülök, hogy minden oksi, és a kép is egész jó, ahhoz képest, ahogyan készült