A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Csak semmi előzgetés, én maradnék ha nem gond... Még 3 hetet kibírok és a 38. héten én is potyogtatnék... :lol:

Annee: de izgalmas tényleg mindjárt vége a "ungászungálungé" :wink:

Bori nekem is a derekam (farokcsontom vagy nemtudom mim mert olyankor nyilal szét) szokott fájni, meg a hasam alja... na akkor le kell ülnöm, mert olyan mintha feszítené a gyerek belülről! A kis édes Fütykösmanója Maminak!

Éjszakai szülést tervezek én is... Akkor is ! Ugy lesz! Igenis!

Andrea
Kép
kindernay

Mi a különbség a víz és az ikerpár között???
A viz: H2O
Az ikerpár: Ó, há kettő! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elég szarul aludtam éjszaka.Megjött a gyerekbútor és alig fér be a pici s zobába.Jól néz ki csak az a gond,hogy egy az egybe levettük a méreteket a Brendon katalógusból csak azzal nem számoltunk,hogy a mi kis pirinkó szobánkba nem fér el és így tök gáz.Még terveztem,hogy lesz egy fotel és a babát a szobában fürdetjük de hát így hogyan?Egyszerre 2 ember így be se fér a szobába!!Tök ideg vagyok!

Nekem tegnap fájt először a hasam alja és a derekam egyszerre.A mg-tól a hasfájás elmúlt de a derekam fájt továbbra is nehezemre esett állni.

Holnap megyek uh-ra remélem minden rendben lesz.
pillangó7

Tök jó olvasgatni ma Benneteket! Ezt a vidámságot!!! :lol:

KÖszi a piros blúzos dicséreteket! :oops:

Mütyürke, Te ugye császárral szültél? Olyankor altatják a mamát, vagy csak helyi érzéstelenítéssel csinálják? Ez utóbbi esetben odaadják a babát rögtön?

Kép
nenoke

Neno! Én úgy tudom, kórházfüggő is a dolog, hogyan érzéstelenítenek császár esetén. Az istvánban csak a legritkább esetben altatnak, csak ha igazán nagy műtét szükséges, egyébként spinális érzéstelenítéssel dolgoznak. Ésnálunk éccsapa nem mehet be a műtőbe!

Kajálhatnékom van napok óta.

Na, és amiért megint írok: elegem van, hogy mindenki hivogat, egyben vagyunk-e még. Pedig ezeknek az embereknek mind megígértem, hogy írok, ha megvan. Annyira elegem van már ebből az állandó piszkálgatásból. Mint egy automata: na, kiadta már a csokit? Pedig bedobtam a pénzt... Grrrr
Én csak varrni szeretnék, amire ma még nem volt időm.
Legszívesebben kikapcsolnám a telefonokat, de akkor meg méginkább cseszegetnének.
Vendég

Annee, Bori, druuuuuk,olyan izgi! Lennék a helyetekben :wink: , na de a mi időnk is elérkezik, igaz csajok?

Zsú, kezet is foghatnánk, nekem is óriás-béjbet jósol a dokker, brühühü, mi lesz velünk? Jelenleg 38 hetesnek felel meg, részemről akár ki is bújhatna... Mikor mondta a doki hogy nagyobb a koránál, én nagy naívan rákérdeztem: akkor hosszú baba, magas gyerek lesz? Ő meg nagy lazán: neeeem, csupán nehezebb lesz a szülés. Vicces, nagyon megnyugtatott. :roll:

Szóval jövő héttől belehúzok, még nem tudom hogy, de biztatom, hogy bújj már kifele. Tippeket kérek, hogy lehet előrehozni a szülés időpontját? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Yuppi! Találtam egy boltot, ahol tök olcsón és egyszerűen megoldják a régi mobilomról az adatmentést az új mobilomra (mert sim kártya is cserélődik, plusz készülék is). Ezen aggódtam már napok óta! És megoldjuk jövő héten, mikor én már Picúrral leszek itthon, Párocska repül, és megcsináltatja nekem jól. Juhéjj!!!
Vendég

na itt vagyok!
bocsánat a képek miatt hamarosan érkeznek ígérem de most örülök hogy lyuk van a seggemen és kezdem utolérni magam.

ma eljutottam végre tp papirért!mivel én szülés után kezdeném a tgyás--t azt mondta a doki jővő héten menjek vissza addig megálmodja hogy tp tart-e továbbra is :?

Szivvi:azt mondta dokibácsi hogy szóljak a szülésznőnek aki csinálja az nst hogy csörögjön át dokibácsimnak.

a dinnye pedig azért nem lehet mert alig vizesedem szerencsére és nem kell felesleges tartalékokat magamra pakolni.meg az az igazság hogy amikor ettem volt olyan hogy 6szor voltam kint pisilni éjjel.ezt a kis időt már kibirom nélküle.

Bridzsi

Kép
esztora

Kedves Csokiautomata! :lol: Ne vedd a lelkedre a sok hívogatást. TUdod, hogy csak szeretetből hívnak, meg aggódásból. Mondom ezt persze én, aki meg attól kaptam folyamatosan idegbajt, hogy olyan kollegák, akikkel életemben nem beszéltem, rohantak simogatni a hasam.

Zsanett, én csak azt tudom tippként, amit a vonalzódon a kis szemérmetlen bébid mondogat. :lol: Ja, meg a lépcsőzést. Anyukám virágokat ültetett át azon a napon, amikor ki volt velem írva, mert reggel semmi jele nem volt, hogy jönnék, és gondolta, hogy rásegít egy kicsit. Meg is érkeztem, szóval cserepeket is lehet cipelgetni. :wink:

Kép
nenoke

Helló Lányok!

Megjöttem! Hát édes kis babó lakik a pocakomban, mondhatom...

Lesz kép is, csak most nincs időm, mert mennem kell lassan Blankáért az oviba.

Egy-két adat:

súly: 2138 gr
BPD: 9,24 cm
OFD: 11,41 cm
APD: 8.70 cm
TAD: 8,96 cm
FL: 6,41 cm

nagyjából ennyi. Nagyon jó fej volt a bébi, egész végig mocorgott, kétszer ásított is. Tisztára olyan a pofija mint Blankának, két kis zsemle az arcocskája.

Jujj, úgy el vagyok ájulva tőle. No de megyek, mert vár a gyermekem az oviba.

Majd jövök még.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Moni!
Szuper, zsemle arcocska.. :lol:
Kinél voltál, Győrfinél? Annyira kedves ember..

Most ettem dinnyét :D

Bori!
Elhiszem, hogy idegesítő ez az állandó hívogatás..
Úgyis küldesz sms-t amint megérkezik Főni..

Zsanett!
Én úgy vagyok ezzel a szülési időponttal, hogy úgyis akkor jön Samu amikor neki jó, amikor jönnie kell..ezt ők ott bent már tudják.

Pillangóó!
Előtte nem mértétek le a szobát??

Én nemrég ébredtem (1.5 órát alukáltam)
Jelentem a rakott krumpli nagyon fini lett..
torolve_20131003125716

HALIHÓ LÁNYOK!!!
Én is megjöttem, délelőtt voltam a dokinál a klinikán, utána csucsuztam, most keltem fel,
(ÉHHESS VAGYOK nagyon, úhhogy mindjárt elmegyek a MAC DONALDS-ba , mert megkívántam :lol: :lol: :lol: és azt hiszem meghalok, ha nem ehetek olyantot...)

TALÁLKOZTAM NÁ (ÁGIVAL)-VAL A KLINIKÁN. :P .

KITARTÁS ANNEE, LÉLEKBEN VELED VAGYOK.

UH+Áramlás rendben van, viszont nyílogatok (méhszáj 1200), úgyhogy jövő hét csütörtökön NST-re kell mennem.
JÓ HÍR:Doki bácsi lát esélyt a normál szülésre, úgyhogy így indítunk, és meglátjuk, hogy haladunk, azt mondta.

Tegnap én is ettem dinnyét, igaz kicsit tök ízű, de jólesett.Ma meg vettem cseresznyét, fincsi volt.
Lányok, rám most jön a kívánósság, mindig ennék.: roll:, ki látott ilyet?
No, öltözködöm és megyek a városba hamikázni, megetetem elsőszülöttemet, ne éhezzen a drágám.Ma egyébként nagyon balettozik, majd kiugrik a pocakból....
MILLIÓ PUSZI!!!!!

Kép
Kép
christine

Christine!

Jó hírekkel jöttél, ami a szülést illeti..1200..akkor továbbra is sok pihenés..

Amúgy most nekem is jó az étvágyam de nálam még mindig tart a gyomorfeszülés..
torolve_20131003125716

Valaki át tudja küldeni azt a linket, ahol a baba méretek )bdp, fl stb.) voltak hétről hétre? A munkahelyemen mentettem el a kedvenceim közé, itthon nincs meg. :( Köszi

Móni, hát nem csodálom, hogy el vagy ájulva tőle, Blanka is olyan, mintha festették volna, igazi kis királylány, ha a kisfiad is ilyen gyönyörű... :wink:

Kép
nenoke

Kép
Kép
christine

köszi!
nenoke

A Jánosban úgy tudom epidurális érzéstelenítést adnak a császárnál (is) és kikötik a kezed kétoldalt, hogy ne mozogj és megy a vénádba valami (infúzió?), de nem altatnak csak legvégső esetben. Utána kb. 2-3 napig nagyon nehéz mozogni, de utána nagyon gyorsan gyógyul a seb és nem is látszik.

Móni: nagyon jó adatok, de ahogy elnézem neked sem kicsi lesz a gyermeked... :wink: Gratulálok!

Megettem az összes dinnyét (tegnap vettem 7 kg volt...) :oops: már nem merek elmenni a zöldségeshez....

Andrea
Kép
kindernay

Na mentem teregetni. Ma vagyunk a férjemmel 10 évesek! Hurrá! Ünnepelünk! VAcsora valahol vagy vacsora itthon?! :wink: Attól függ össze -e tudom kaparni magam "elmenős" állapotba.

Andrea
Kép
kindernay

Nem fogom tudni összekaparni magam, iszonyú meleg van, mindenhonnan csurog a víz, lezuhanyzom aztán Bécsi Szelet házhozrendelés és a kupi közepén gyertyafényes vacsora. :wink:

Ja és képzeljétek párom "kicsit" rápirított a festőkre és holnap végeznek. :lol: Már csak egyszer kell visszajönniük és viszlát! Hurrá! Jövő héttől szinte egyedül újra! Bugyiban fogok járkálni meg trikóban! Jippijájé

Annee: egyben még?

Andrea
Kép
kindernay

Na, gyerekem aszonta, hogy jó buli vót. Hát neki csak el lehet hinni :)
Nekünk is teccett az előadás, olyan aranyosak voltak (na, elsőpocisok, még pár év, s nektek is megadatik ez).
A fejem piánóba ismét fáj, apa már rémeket lát, s könyörög, hogy nehogy most szüljek meg. Há nem szándéxom.
Ja, meg Edón valami lájtos pöttyök vannak. Na, csak remélem mostazeccer, hogy nem himlő, anyámnak érettségi találkozója a 7végén, apa nincs itthon, micsinálok én 2,5 gyerekkel, amékből egy még himlős + hisztis is?
Most télleg szüljetek csak vígan, mi ezt a pár napot most kihagyjuk. De azért nem kutyamuszáj előzni, ez csak az előttünklevőkre vonatkozik, nekik szurkolunk a háttérben.
Na mék enni, apa valami finit kotyvaszt (ő hamarabb eljött az előadásról), s baromi éhes szagok terjengenek.

Kép
kissmanó

Christine, nem ijesztgetni akartlak, de ezzel a méhszájeredménnyel szerintem fel sem szabadna most még 0 kelned!Két ujjnyira nyitva vagy?!
Nekem Emivel ilyenkor még csak 1000-es volt, de csak wc-re meg enni keltem föl a betöltött 37. hétigm, nehogy korában szülessen..
Nem felelőtlen kicsit a dokid, hogy így hagy mászkálni? :oops:

Azért a 34. héten születni még nem olyan buli, bár igaz, nagy baja nem lesz, de nem biztos véletlen, hogy 38-40 hétre van kitalálva a terhesség.

Pihizz sokat, jobb neki még odabent.

KépKépKépKépKép
uxi

Jaj, hemzsegnek a gépelési hibák, bocs... :oops: :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

[quote]d írta:e nem biztos véletlen, hogy 38-40 hétre van kitalálva a terhesség.

= biztos nem véletlen.

Elhülyülök itt a melegtől... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi, a zebra felé láttalak közeledni, ugyanis nekünk pirosunk volt. :D

nekem is fáj a derekam, a pocakom és még a lábam is :( :( :( plussz Marci egy örökmozgó, és a méhszájnál, ami cefett rossz érzés.

Andi, enyém láb is ugyanígy néz ki. :( mondjuk hál az égnek a kezeimen az újjak csak reggelre dagadnak, de el is tűnik róla. A Péterfyben is úgyanígy müxik a császár, valami nagyon pici százalékot végeznek altatásban.

Moni, Rózsa grat a jó eredményekhez! Móni hát nem lesz csöpp ez a babó. :wink:

kispiskóta

ELKÉSZÜLT AZ ÁGYNEMŰ!!!

Kép

Kép
Vendég

Bori, akkor most már szabad az út? Mehetsz szülni?

Kép
kissmanó

Holnap-holnapután nem prímszám. Igaz, aztán ott figyel kettő egymás közelségében a háttérben, de azt nektek nem muszáj kivárni, hogy köztük megcélozzátok a nem prímszámot.

Kép
kissmanó

Ja, amúgy én tapló, nem írtam, hogy tecc a zágynemű. Ügyes anyája van a Főnöknek.

Kép
kissmanó

szépestét!

jajj de szééép bori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te állati ügyi vagy :!: (nenovel egyetemben, oltári a blúz is :!: )
na az enyém nem lesz ilyen szép az tuti (mármint ágynemű)! (igaz én majd kedden nst után veszem még csak az anyagot)
ja, tényleg, milyen anyagból van?
meg is lepődtem a gitáros képen, mert ott nem volt körben a védő, azt is te csináltad?

nálunk pedig: itt a járgány!!!!!!!!!!!!!! odavagyok érte!
igaz fél órámba telt, mire vízszintesre állította, de csak rájöttem, akkor meg a falba vertem a fejem, hogy b.sszus ennyire egyszerű? én meg ott szenvedtem :roll:

nekem még nem volt olyan, hogy pocak és derék egyszerre fájna...külön kölön igen, de inkább csak mensis derék jön néhanapján...az már aaaz?????

gratu a dokis eredményekhez!
aztán móni képet tegyél ááám, meg esztora is majdan ha odakerül! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

na igen, kocsifelfedezés után, agyam sehol...nst szerdán nem is kedden

holnap kijön védőnénim a szülésről beszélgetni!

lynia-

Bori! Kíváncsian várom mit mutat holnap a vonalzód. Vagy csak símán közli, hogy 39 hét és 1 napos terhes vagy?

Kép
kissmanó

Emi! Párod véleménye a járgányról?
Aztán ha anyós vélemény is kerül, azt is kérjük.
Izgi.

Kép
kissmanó

Na, megszerveztem a holnapi napom, nehogymá unalmasra sikerüljön: reggel én indulok el elsőnek. Felmegyek Csíkszeredába (anyámnak mint mondám, érettségi találkozója van), egy fényképalbumot kell adjak az anyámnak, meg aztán fodrászomhoz is bejelentkeztem, utána sipirc haza, mert déli 1-kor dokinénihez vagyok bejelentkezve. Rá 2 órára sajna nem tok jelenlenni az apáék rajtjánál, mett az ha picit késik, ki veszi el a kölkecskéimet?
De sebaj, majd max kinézünk a rajt után, így is lesznek kint cuccosok kiállítva, megkuksizzuk azokat.
Aztán a szombati rajthoz talán összekapjuk magunk. Ja, ha nem pöttyösödünk tovább. Ha igen, akkor qrva jól tudja elsőszülöttem ellenem irányítani a dolgokat. Amolyan csakazértis gyerek. Na, de hátha mégsem.
Így időm szülni nincs. S mert marad dógom jövőhét elejére is, így Grétula kénytelen a minimum 38-ik hetet pocóban tölteni. Ja, s remélem nem előre iszom a medve bőrére.
Na mék gyermekeim bekiabálni az udvarról, apjukkal versenyótót porszípózzák.

Kép
kissmanó

párom még nem reagált, hazajött, itt volt anyósa, szóval meg sem szólalt és elrohant edzésre...na majd reggel tudósítok!
de tutira veszem, hogy tetszeni fog neki, csak azon mordul majd picit, hogy most hova is tesszük őket?

lynia-

ÁÁÁÁ, max azt amék nem olyan nyerő, vissza a drága Mamának.

Kép
kissmanó

hihihi
na majd holnap áttolom ide és lekapom a régit a vebkamerával(csak még nemtom összerakni :roll: azt sem :roll: ) és akkor látjátok min is izgultam! ez a jármű kb fele annak!

lynia-

Andi! Ennyi víztől nem feszül még a vádlid is? Nekem ez az esti nyavalyám lefekvéskor, hogy annyira feszeget.
De ha te ezt így bírod (meg asszem Szivvi tett hasonló panaszt a lába kinézetelére), akkor én kussolok.
Ja, s ma a hiányzó két homeósból kaptam az egyiket.
Meg amúgy a málnalevél teát dög vagyok főzicskélni. Pedig málna van a kertben, uhhó lapija szintúgy.

Kép
kissmanó

Asszem terhes vagyok. Elfelejtettem, mit is rendeltél te? Az is Peg Perego vala, ha jól emléxem?

Kép
kissmanó

Nem igaz. Jelen pillanatban nincs a kertben málna. Csak málnabokor. :oops:

Kép
kissmanó

Emi! Igen, én varrtam a rácsvédőt is. Arra vagyok a legbüszkébb. 1 cm-es szivacs, rajta 2 cm-es vatelin, beszorítva lepedővászonba. És erre varrtam huzatot madeirából. Ágynemű felső része szintén madeira, de a hátoldala lepedővászon, hogyha nem elég kényelmes a madeira, akkor az legyen a gyerek felé. Bár, ez elég nagy paplan (a képen félbe van hajtva), úgyhogy vsz. nem is fogjuk használni, csak az ágy kicsinyítésére... :roll:
Egyébként nem varrtam volna, ha lehetne kapni nekem tetsző ágyneműt. Nálam az ágynemű színe fehér. Ebből szépet (vagy egyáltalán fehéret) csak a Brendonban láttam, 13e ft-ért. Nekem a rácsvédő huzattal, 2 garnitúra ágynemű huzat és lepedő, 1 garnitúra ágynemű, plusz még egy baldachinfüggöny lesz ennyi. No, meg a munka. (merthogy kaptam baldachin függöny tartót, és elképzeltem, hogy az lenne csak az igazán meseszép, ha még a baldachint is felraknám, és azon is lenne madeira díszítés).
És ajánlom a pattentos rögzítést. Bár, gyakorlatban még nem láttuk, hogy jobb-e, mint a masnis, de mindenesetre diszkrétebb. Sima rövidárú boltban kaptam olyan pattentot, ami a babaruhákon is van, az a vékony karimájú, simán kalapáccsal be lehet ütni az anyagba.

Manó! IGEN, ezért írtam, örülök, hogy megjegyezted! Ez volt az utolsó dolog, amit nagyon meg szerettem volna csinálni Főni érkezése előtt.
A vonalzóm már ma trükközik: nem írja, hány nap van hátra a szülésig. 8) Eddig írta!

Emi! Nincs erkélyetek? Mert nekem direkt van 2 babakocsim, az egyikben altatom az erkélyen, az nagyobb is, a másikban viszem sétizni. És az itthoniban lehet tologatni oda, ahol én vagyok, és annak nem is lesz koszos a kereke. Kvázi bölcső.
Vendég

Manó! Nekem a vizesedésre nagyon bevált két dolog:
- könnyű masszírozás lefekvés előtt, magamnak is meg tudom csinálni, ha ölbe veszem a lábam, keveset visz le, de pont a lüktető szintet elviszi
- oldalfekvésben felpolcolt lábakkal alszom (illetve tegnap előttig aludtam, mert most Főni elnyom valami eret, amitől nem kapok levegőt, ha fexem)
Vendég

Bori, ez nagyon szép lett! :D
Megadom az engedélyt a szülésre :wink: !
.(Hacsak nem szeretnél még egy baldachint is készíteni)

KépKépKépKépKép
uxi

Látom ám, a gitárnak nincs is többé megengedve, hogy belefeküdjön az új ágyneműbe! :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Üsse kő, a vizesedéssel még megvolnék.
Na, de a fejfájást azt valahogy marhára nem jól tűröm.
Szerencsére holnap dokinéni.
Bár amilyen passzban szoktam lenni, majd holnap dokinál tuti nem fáj, én meg elfelejtem.
na mék hunyni.
Nincs itthon dinnye. S ahogy fest hétfőig mán nem is lesz.
Mett nekem álltalában nem jön be a fini dinnyevásár csak apának, meg én nem is fogom cipelni (s álltalában minél nagyobb, annál tutibb, hogy jó), meg apa hétfőig el lészen foglalva. :cry: :(

Kép
kissmanó

Manó! Lista? Én mindig listával mek dokkerhez a konzultáalndó témákkal. A lista pedig a pénztárcámban lakik, hogy ne felejtsem el.

Uxi! KÖSZÖNÖM! Gitárt kipateroltam, bizony. De teljes megértés fogadta. :)
Megint hasogat a derekam, szóval, akár lehet is ma bármi.
A baldachinhoz nem ragaszkodom a szülés előtt. Majd utána, addig pedig lepedőt terítek a vázra (úgy döntöttem, hogy ha Ti másik gyerek(ek)et kezeltek, nekem is csak lesz vmennyi szabadidőm; elvileg jó szervező hírében is állok :roll: ). A múltkori képen levő függöny muszlinból van, és az bizony nem zárja a napfényt.
De ha nem szülök, akkor is nst holnap. Borostól "kell" valami Neked?
Vendég

Bori! Nagyon ügyi vagy! Nagyon tetszik az ágynemű és a rácsvédő, most már minden készen Föni fogadására! :lol:

Annee! Merre vagy tán csak nem.......!

Moni! Gratula a babóhoz!

Emi majd rakjál képet a bébjárgányról, biztos nagyon dögös kis járgány!

Emi

Kép Kép
emi_25

Köszi, Emi!

Mamik! A keresztcsont tájékon szétszakadó csípő típusú fájdalom lesz a szülés közben? Vagy akkor már csak izomfájdalom lesz? Csak hogy mire készüljek.
Vendég

[quote="szarvasbori"] írta:szarvasbori
Manó! IGEN, ezért írtam, örülök, hogy megjegyezted!

Jé, nem felejtek mindent.
Papíros? Megszívlelendő.
De most inkább elmék hunyni, oszt holnap míg a fodrászatban csüccsenek, hátha a listát is megalkotom.
Amúgy kórházi cuccos is még szanaszét figyel, de állítólag törpöknek csak bodyt meg pelust KELL bevinni, többit nem is engednek.
S újabb változat szerint hálóinget sem SZABAD bevinni, mett ők adnak.

Ja, s ma hallottam a hírekben, hogy akiket a múlt héten engedtek haza kisbébeket a brassói szülészetről, most vissza kell sétáljanak, mett az elbocsátó szép üzenet mellé kötelező oltást nem kapták meg (nem volt szérum), s most beadnák.
Há csupa f....sza. Gondolom mindenki "visszakívánkozik". Kérdem én, színesbőrűeket hogy viszik rá, hogy visszakukkintsanak? ÁÁáááá, szerintem sehogy.
Ja, kicsi lánykám egyik csoporttársnőjének anyája nődoki (bár elég primadonna hírében áll, előjegyezteted magad, oszt szerencséd van ha 4 óra késéssel bejutsz hozzá), elsőszülöttem leendő osztálytársnője anyája meg az aktuális nődokim. Hogy milyen anyukáik vannak a csajszijaim körülvevő lányoknak (s figyuzzátok, azok is csajok).....

Kép
kissmanó

Nem kell tőle semmi. Majd két hét múlva megyek laborba... aztán már nem is tudom, pedig elmondta. :oops:
Neked hogy volt?

36. hét labor, majd betöltött 36. hét az első nst, utána 37, 38. hét nst, 38. uh, de mikor kell a dokihoz menni? :oops:
Az nst-ket mindig be kell mutatni neki? (A régi dokimmal alá kellett íratni).
Brrr, nem hiányzik a végére ez a sok macera. :shock:

Szerintem a második hónapban már biztos lesz időd a baldachinra. Bár annyi sosem lesz, mint most :wink: .
Az eleje rabszolgasors, aztán rohamosan javul. Eminél 3-4 hónapos korára éreztem, hogy akár élvezehtő is. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Ne ijeszgesd szegény Borit.
Ha Ádám már most ilyen szófogadó, lehet majd nekünk csorog a nyálunk, s irígykedünk, hogy Borinak MINDENRE jut ideje a gyereknevelés mellett.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: