A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil
Rájuk gondoltál?Ha igen őket kívánom neked a vonalzód mellé :lol:
Kép
gabicsibe

NUmato
Gratulálok a vizsgádhoz!

Kriszti
Neked kellemes pihenést kívánok!Örülök,hogy Lexi nem ment vizsgázni és hogy jobban van!

Tini
Megnyugodtam,hogy többen is rábólintottak!Gyógyulj meg minél elöbb!!!!

Süni
Tudod bármi megtörténhet és a remény hal meg utoljára :D
Gyere sűrűbben!!!
gabicsibe

Málna
Holnapra egy nagy kalappal
Kép
Nagyon szorítok!!!
gabicsibe

Gabi
Ez naggyon jóóóóó! :lol: :lol: :lol: Picit ducik, de igeen, rájuk gondoltam!!!!! Tök jó fej vagy!! Ha nagyon akarod, az egyik káposzta a tiéd lehet! :lol: De örülök mindkettőnek! A franciáknál nem a gólya hozza a babát, hanem káposztában találják a szülők 8) 8) Nem tudom, melyik hihetőbb :lol: :lol:

Süni!
Örülök, hogy írtál!! :D Hajrá!! :wink: Köszi a vonalzóm dicséretét!

Kriszti!
Jó, hogy túl vagy ezen a napon, és jó pihenést!! Ügyik vagytok! :D

Jó éjt mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Málna!

Bocsi, megy a drukk holnapra!!! Ügyes légy!!

gil

Málna!
nem is írtál tünetekről!! Sőt alig írtál mostanában, úgyhogy nagyon izgi, kis sejtelmes vagy!!!

gil

Sziasztok,

Kriszti,
Jól szét vagy esve… :shock: Azért majd írd meg újra azt a privit, már kíváncsi vagyok :wink:
Édes vagy! :D Köszönöm.
Puszi Lexinek, és kitartás!!!

Vikike,
Aranyos vagy, hogy örülsz nekem, köszönöm szépen! :D:D

Vic,
Boldog 3. házassági évfordulót!!! És nagyon jó utat kívánok Nektek, érezzétek jól magatokat.
Majd kérünk képeket na meg élménybeszámolót :wink:
Nálunk mindkettőnkkel gond van (nekem nincs peteérésem, páromnak pedig kevés a kiskatona), nekünk ICSI volt. Biztos jók azért a párod eredményei, hogy ha a doki azzal bíztat, hogy lehet, hogy nem is kell petricsésze. Drukkolok!!!

Málna,
Nagyon-nagyon drukkolok!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi voltunk ma a barátainkkal, megnéztük a „23-as szám” c. filmet, hát érdekes volt, a végére egészen megtetszett…
Ha minden igaz, akkor szombaton megyünk Siófokra Zozóval, 26 fokos a balcsi!!! :shock: :D

Puszi és jóéjt! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Tini! Örülök, hogy jó lesz ez a gyogyi. :wink:

Süni! Drukkolok, hogy sikeres legyen az "akció"!!!!

Zsókuci! A Balcsi tök jó!!!!!!!Érezzétek jól magatokat!

Kriszti! Örülök, hogy jól sikerült az audit!!!!

Gabicsibe! Ez a kép! :lol: :lol: Nagyon édes!

Kép
vikike0429

NO COMMENT:

Kép
Vendég

Estrella gratulálok :D :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Estrella spontán babásodáa volt?

Kép

csibe
csibe32

Estrella
jézusooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P ezt nem hiszem el :P :P :P :P :P :P spontán?????????????????????uristen kiugrom a börömből :P :P :P :P :P irjál már egy kis "commentet" :P :P

bibar

Estrella!
Nagy-nagy gratula!
Bariném!
Örülök,hogy jobb a vérnyomis!
Csibe!
Ne aggódj,lassan megindul!A hormonoktól nehezebben megy!
süni!
Gratulálok a tüszőkhöz!
Málna!
Drukkolok holnapra!Teszt?
Numato!
gratulálok az államvizsgádhoz!
Lexi!
kitartás minden ok lesz!
Vendég

Bibar!
te ma mész ugye?Drukk!
Vendég

Estrella
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!! :D

Málna
Drukkolok nagyon!!!!! :)

Numato
Nagyon ügyes voltál, gratula az államvizsgához!!!! :lol:

manda

Benszi
nem én kedden voltam az új dokinál,nagyon szimpi volt,hétfön megyek hozzá uh-ra/mert az most nem volt :cry: /aztán szerdán megyek búcsúra a bmc-be :oops: :oops:

Málnácska
nagyon sokat gondolok rád :P :P :P :P jó hireket hozz,bár az utánnam lévő helyet már kibérelte Estrella :lol: :lol: de utánna is tökéletes lesz :lol:

bibar

Bibar!
Akkor összekavarodtam bocsi!Már a másik topikba is bedrukkoltam a mai napot neked!
Vendég

Estella!
GRATULÁLOK!!!!
Ez annyira jó hír!
Spontán baba?

Tini! Remélem ez a gyógyszer tényleg rendbe rakja a vérnyomásod, és minden rendben lesz!

Lányok! Nem tudom, hogy most mi van! A héten hétfőn már valamivel erősebb volt a barnázásom és volt amikor normális piros volt, de ez még mindig inkább csak pecsételőnek mondható vagy néha még annak sem. Már szeretnék túlesni a mensin. Kérdeztem tesomat, hogy menjek-e dokihoz, de azt mondta, hogy felesleges, mert előbb utóbb ugyis megjön és ilyekor (vetélés után) jobb, ha magától jön meg, minthogy adjanak rá gyógyszert, de könyörgök már lassan eltelik 7 hét a vetélés óta és most nem tudom, hogy ez mensi vagy sem. Ha betétet használok, akkor nem igazán hagy foltot, ha tampont, akkor meg egy mini abból is a vérzés utolsó napjaira való is elég akár egész napra, bár biztos ami biztos és mviel nem is egészséges cserélem rendesen. Szóval most kivagyok tőle. Bocs, hogy ezt így leírtam és kicsit gusztustalan, de ki akartam írni magamból és hátha valaki tud segíteni, hogy ez normláis vagy sem. Mensinek nevezhető vagy sem?! stb....
Nefke
nefke

Estrella
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IEnnyi veszőtség után spontán!!Fantasztikus!!!!!

Benszi
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

Nefke

Sajna ebben nem tudok segíteni :(
gabicsibe

Estrella, Juhéjjjjjjj!!!!!!! :D Gratulálok!!!
süni76

Benszi, nagyon boldog szülinapot kívánok :)

Süni de rég láttak, mi zujs feléd? :)

Kép

csibe
csibe32

Benszi, én is boldog szülinapot kívánok!
Nefke
nefke

Szia Csibe!
Minden oké. Lazulunk :)
És sajnos szomorkodunk, mert egyik barátunkról kiderült, hogy nagyon beteg :(
süni76

ESTRELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

JUHÉJJJJJJJJ!!!!!!!!Bibar mondta kukkancsak át mert csodát látok,hát láttam is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt a mindenit,GRATULÁLOK!!!!!!!!!Írjál infót!!!!!!!!!!

Málna

Mennek ám a drukkok oda is ezerrel!!!!!

Kép
lukrécia

Sziasztok lányok!!!
Estrella!
Ezt a jó hírt!!!!!!Ide is gratulálok!!!!De csak halkan!!!!(Mert megbeszéltük)...
Akkor most én jövök???????????Mindenképp a bevállt módszert fogom alkalmazni!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: Puszillak, és pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Látjátok!!!!Nem szabad feladni!!!!!!!!Most iszonyatos erőt kaptam ettől a csajszitól!!!!!!!!!!!!!!!!És kérlek benneteket Ti se adjátok fel soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most megyek, örömömben potyognak a könnyeim!!!!!!Nem si tudok írni!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Estrella! Nem semmi vagy :wink:
Gratula :lol: :lol: :lol:

Puszi!

Judit

Lexivel mi újság????

jucicuki

GABICSIBE,CSIBE,NEFKE,BIBAR!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!ENNÉL SZEBB SZÜLETÉSNAPOT EL SEM TUDNÉK KÉPZELNI!!

NAGYON KEDVESEK VAGYTOK!!!!!!!
Vendég

Pfúúú nem is tudom hol kezdjem, annyira felpörögtek az események.
Hát ugye "vártam" hogy megjöjjön, de nem jött. Aztán már a 39. napnál jártam, fájdogált már vagy 1 hete a hasam, azt hittem megjön, volt barnás folyás is, minden. Egy gyanús dolog volt: iszonyúan fájtak a melleim. Aztán gondoltam csinálok egy tesztet, hátha. És 2 vonal lett egyből. El sem hittem. Este csináltam meg a tesztet munka után. (hozzáteszem hogy én mindig reggel szoktam, biztos ami biztos alapon) De a párom nem bírta kivárni reggelig, így este megcsináltam és láss csodát...
Egyszerűen nem tértem magamhoz, és még most is csak ámulok, naponta 10-szer megnézem a tesztet, mert nem akarom elhinni.
Sajnos a barnás folyás azért megmaradt, bár nem vészes, de azért elmentem dokihoz, kaptam Utrot, és pihennem kell. Ma reggel csinált egy ultrahangot is, 10,6 mm-es petezsák van, benne már látható a szikhólyag. Hétfőn megyek megint ultrahangra, megnézi mennyit változik.
Kicsit aggódom a folyás miatt, de nyomom az Utrot ezerrel, meg pihizek, remélem minden oké lesz.
Ha valakit érdekelnek a részletek, hogy (szerintem) hogy jött össze a baba spontán :shock: akkor pü-ben szívesen leírom.
Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok!
Estrella
Vendég

Estrella: Érdekel-érdekel!!! Várom a pü-t!!!

Benszi: BOLDOGOT!!!!!
süni76

Süni!
Nagyon köszönöm!
Estrella!
Mégegyszer nagy gratula!
Vendég

Estrella
Pü-t!!!!!!Pü-t!!!Kérleeeek!!!!
gabicsibe

Estrella
Én sem szeretnék kimaradni, várom a pü-t!! :lol:

manda

Benszi :D
Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!!!

manda

Hu,
Estrella, gratulálok :)

Persze hogy én is kérek pü :)
madrin

Most olvasgattam vissza,

először is Benszi Nagyon Boldog Szülinapot kívánok :)

És nem utolsó sorban Numato nagy gratula ügyes vagy :)

Amikor én államvizsgátam imádkoztam hogy csak sikerüljön, utána amikor 4-est kaptam azon mérgelődtem hogy miért nem 5-ös. Jó hülye vagyok ám :)
madrin

Estrella, ez óriási :) Én is bízom a spontaneitásban, kapok pü-t? :)
elan

Estrella én is kérek pü. :wink: légysziiiiiiiiii

Kép

csibe
csibe32

Estrella!

Nem semmi a sztori!!!!!Pihenj sokat,ne aggódj,voltunk páran barnázgatósak a csapatból.
Miért privi a spontán sztori?Engem is érdekelne.
És milyen szép nagy petezsák!Szupiiiiiii :lol: :lol: :lol:

Benszike

én is csatlakozom a szülinapos jóívánókhoz!!!!!!!!!Minden szépet és jót neked! :D

Málna????

Kép
lukrécia

jóívánókhoz=jókívánókhoz :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Juhhhéééééééééé!Estrella,nagyon-nagyon gratulálok!Pihizz sokat,és légy szí,áruld el a titkot,hogy sikerült?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezer millió puszi!

Többieknek is ezt kívánom,ilyen csoda érjen mindenkit! :lol:

Andi

Kép
taptau

Estrella drága,

Alig térek magamhoz!!! Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, ÉS SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!

Nagyon megérdemelted már!!!!!
HURRÁÁÁÁÁ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Vigyázz magatokra!
Millió puszi!!!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella!!!!!!!!!! :P :P :lol: :lol: :P

Ez egyszerűen fantasztikus!
Szívből gratulálok!
Pihenj sokat!

( engem is érdekel a csoda-történet :oops: )

Benszi!
Isten éltessen sokáig!

Mindenkinek ilyen szépséges spontán dolgot kívánok!

Babyke! Mi van veled? Merre bujkálsz?

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Estrella

Gratulálok!!! Ez tök szupi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benszi

Csatlakozom az előttem szólókhoz: Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neked! :P :P :P

Gabi

Fent voltam én is. Farmer volt rajtam, meg egy fehér ing, nagy mintákkal. Magas, szőke hajú csajszi vagyok. Könyv is volt nálam, és piros hátitatyó.

Lányok!

Nem tudjátok véletlenül a Puregon inj. mennyibe kerül??? Most nem tudom,hogy engem vágtak át, vagy a patikusnő magát. Hétfőn kellett vennem 1 db-ot, fizettem érte 24ezervalamennyit. Tegnap megint kellett 1, akkor meg 9ezervalamennyiért adták. Hát, most akkor mennyibe is kerül????????????

Tegnap amúgy nagyon kellemes dolog ért. Már délben végeztem!!!!! :lol: :lol: Velem ilyen még nem történt!!! Ja, és már kaptam Merional -t a patikában. Ők is meglepődtek,hogy jött, mert csak 20.-ra várták. :roll: :roll:

Lexi

Puszillak!! Remélem minden ok veletek!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap jön valaki :?: :?: :?:

További szép napot mindenkinek!!!
alex71

Estrella, én is kérek pü.-t. Légyszi!! :lol: :wink:
alex71

Estrella, nagyon nagyon gratulálok.

Kaphatnék esetleg én is egy pü-t? Nagyon köszönöm.

Lexi!

Nagyon örülöik, hogy jobban vagy, remélem mihamarabb mész haza. Drukkolok, hogy most már csak csupa jó és szép dolog történjen veletek!
bahci

Estella!
Én is kérek privit!
Mi is akarunk babát!
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: