A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Zöldi, már írni akartam, hogy gratula a -4 kilóhoz. :D

Bettike táblába beírod, hogy juni 20. Nst. :D

kispiskóta

Coca, hogyne, innen ered a név :lol: :lol: Jó pihenést!

Boni, ferrari piros detto nálunk is, ami piros az csak ferrari piros, nem más :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ó, még meg sem köszöntem elillanó kilóimnak örvendő nőtársaimnak a dícséretet! Köszönöm!

Purc, neked is :wink: a névbitorlást!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Cenikő, vigyázz magadra!

Katica, :( mensi...

Áfi, szerintem jól tetted hogy nem hazudoztál a lányodnak, de azt azért meg lehet vele beszélni (megpróbálni) hogy nem kell mindent mindenkinek elmondani.

Kispiskóta: nagyon szép babakocsitok lett. És ez nem is olcsó, nem? Szerintem is unisex ez a szín. Rolinak is vannak piros dolgai sőt még rózsaszín galléros pólója is. :)

Pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Zöldi, gratula a minuszokhoz :) :)

KépKép
Kép
csikken

Áfinak válaszolva.
én sem akarom,hogy a TV világosítsa fel a gyerekeimet, de tényleg
tele van szeméttel az a sok reklám. És ha végig megyünk a busszal
a városon, az óriás plakátokról ne is beszéljünk.

én mindig a MINIMAX-ra kapcsolom a tv-ét nekik, de hát kapcsolgatják, és néha megrémülők.
Néha úgy érzem, hogy lassan már az utcára se lehet kivinni a
gyereket az utcára, mert sok furi dolgot lát, azt ő jó hangosan megkérdez dolgokat, hogy mindenki hallja.
surmi
kockasfulunyul

Ma este szomszéd bácsi az utcán a virágait öntözi fürdőnadrágban. Enikő odaszalad (szereti a szomszéd bácsit, máskor is beszélgettek meg kapott apróságokat) megfogja a kukiját, és kérdi: neked is olyan kukid van mint apának? :shock: Mire odaértem már lezajlott a közjáték, nem tudtam megakadályozni. Szomszéd bácsi amúgy nem jött zavarba, Enikő korú unokái vannak, közölte hogy neki is pont olyan kukija van mint apukának, és a történet le volt zárva. A mai nap a kínos pillanatok napja... :oops:
Vendég

áfi :mrgreen:
Vendég

Áfi, Itt sikítozok a röhögéstől, sőőőőt sírok hát ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Szomszédbácsinak puszi a jófejségért :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Szép estét!

Áfi: :lol: imádom a lányod!!!

Surmi: :cry:

Megyek zuhizni. (szép lett az arcom és a körmöm is) :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Örülök hogy vidám pillanatokat szereztem :D Az én mosolyom akkor hirtelen nem volt túl őszinte...
Vendég

Jó reggelt!

Ez q.va jó Áfi! Bruhahahahahahahahaha!

Hát én ma megnézem, milyen a pesti hajnal. Gyári munkásokkal akarok egy villamoson aludni! Látni akarom, ahogy a sarki éjjelnappaliból vett üvegcséből felszippantva anapkezdő fél deci energiát teli életerővel kapaszkodnak fel a villamosra! Érezni akarom a szmogfelfőn árkacsintó első napsugarak simogató érintését! Azt akarom, hogy én köszönthessem ma elsőként a portásbácsit! Látni akarom főnököm meglepetten elismerő pillantásait, mellyel nyugtázza, hogy nem csak ő sztahanovista ebbven az iskolában!

Kedves olvasó!
Betegemet munkaterápiára utaltam be, ezért szíves elnézésüket, hogy a mellékhatásként jelentkező elmeháborodás jeleinek íly nyilvánvalóan hangot adott e korai órán. Egyúttal tudatom, hogy a nap folyamán kezelésünk alatt áll, ha nem tud jelenkezni, az a kényszerzubbony kínálta szűk lehetőségeknek tudható be.
Üdv, Dr. Disznódoktor

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Nem tudok mostanában aludni :? Ez már a szervezetem készülődése a szülés utáni éjszakás műszakokra?! Nem vagyok tőle boldog...
Vendég

Jó reggelt!

Zöldikém!te se bírsz alcizni?

Áfi szegénykém!(((((((((((((((((((((((áfi)))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Jó reggelt!!!!!!

Áfi: a kiscsajod nem semmi! :lol: Én is imádom :lol:

Coca: Neked mindig hajnalban kellene kelned, mert ilyenkor őrült szórakoztató vagy :lol: a kényszerzubbonyból a nyári lyukacsos-beépített-ventillátoros verziót kaptad? Bólogass, ha igen! :lol:

Kati: jobban vagy már???

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

csak gyors bekukk.

mindenkinek köszönöm a drukkokat és az együttérzést.
mára már jól vagyok. ma még zárom le a jegyeket, aztán délután osztályzókonf. holnap déltől újabb vizsga. (nem az, amire nem tudtam elmenni.) ma még sok tanulás vár rám.

szép napot!

katica
katica30

Jó reggelt! :arrow:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szép napot mindenkinek!

Ma nagyon poénosak vagytok ám...

Áfi! Puszild meg Enikőt, irtó jópofa kiscsaj és a szomszéd is tök jó fej volt!

Boni!Puszi

Szezso! Na te sem vagy piskóta :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt mindenkinek!

Katica, neked tartalmas eredményes napot kívánok !

Áfi! Tőled várjuk a követekező storyt a lányodról.

most megyek a suliba aláíratni a leckekönyvem, aztán megyek
doki bácsihoz, asztalt verni, hogy babát akarok, most azonnal,
különben nincs vízitdíj. :twisted:

Kép

Ez az új kommandó csapatom. Őket küldöm a dokira.
surmi
kockasfulunyul

Hahó!
Várom apát, egy óra múlva indulunk uh-ra. :D Képet ne várjatok, nem fognak adni és a Klinikán is még mindig rossz az uh nyomtatója. Pedig jövő héten megyek a saját dokimhoz is. :cry:

Kép
szilcsi

Áfi, zabálnivaló a lánykád!!! :D Imádom a gyermeki őszinteséget, olyan édes, hogy mindent kertelés nélkül kimondanak.
Snufi éljenek a szép körmök! Nekem most narancsos csillám van benne.
Surmi, te aztán jól megfenyegeted a dokit! :lol:
Katica, nincs sok hátra a suliból, hány vizsgád van még? Kitartást kívánok, ha gondolod, utána megünnepelhetjük egy nagy sütivel-fagyival! 8)
Szezso, hányra mész uh-ra?
Áfi, én sem tudok aludni, gyakorlatilag amióta babás vagyok, azóta nem. Nagyon haamr elalszom, 9-10 óra felé, de gyakran felébredek, többször megyek pisilni. Egy éjszaka volt, amit végigaludtam reggel hatig, de akkor már futólépésben rohantam a budira. :lol:
Csikken, hogy vagy? Tartod a diétát?
Piskóta, már csak 28 nap... :lol: Jó közel már a vége!!! Dagad még a lábad? Gondolom, a meleg miatt lehet, nem? Nekem meg szépen sorban jönnek elő a visszerek rajta. Nem fáj, csak ronda. Eddig csak nagy ronda zöld csíkok voltak rajta, most már lilulnak befele. :( Nem is veszek fel szoknyát... Még nekem is szoknom kell, hogy "rondulok". :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!!!

Szilcsi: Kb mikor jössz hozzánk??? Dél fele megyek Violáért a bölcsibe (Bogi mamázik) előtte-utána itthon vagyok. Túrógombócot csinálok, úgyhogy izzítsad a pocakodat :wink: :lol:
Fél 4re megyünk a fejlesztőbe Violával, nemtom meddig érsz ma ránk ? :)

Mindenkinek pussssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, írtam privit! :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi surmi kommandósaival harcolj ki egy képet, vagy apa telefonjával fényképezzétek le, és majd én elforgatom megfelelő irányba! :lol:

kati kitartás!

babim te dolgozol?
Vendég

Sziasztok!

A mai napon hivatalosan is megkaptam szeptembertől a 2 osztályt tanítani! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni, az a baj, hogy hiába fényképezünk, vibrál a monitor, és megint lesz benne csík. :cry:
Bettike, mit fogsz tanítani??? :lol: Te munka hőse! :wink:
Apa jöhetne már, tiszta ideg vagyok, izzad a kezem, pisilni kell és remeg a gyomrom. áááááááááááááááááááá :lol: Már jönnie kéne, hogy indulhassunk. De mindjárt elmegyek magam... :roll:

Kép
szilcsi

Jaj, de jó ilyen vidámságra jönni.

áfi: Enikő nagyon csúcs :lol: :lol: :lol: Sajnos még nem ismerem személyesen, Egerben ott lesz, ugye? A szomszéd sem semmi, jól reagált. :lol: :lol:

coca: :lol: :lol: Nem lesz nagyon meleg a szűk lehetőségeket nyújtó kényszerzubbony? Vagy ahogy szezso is kérdezte, extra felszeretség jár hozzá (beépített klíma)? :lol: :lol: :lol:

szilcsi: de jó, mentek UH-ra. Az már kevésbé jó, hogy megint nem lesz kép :? De boni szívesen megkreálja a telefonos képet is. :D Ugye boni? :D
Eddig is voltak pici visszereid? Vagy a baba miatt van?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi Szúúúúúúúúúúúúúúúúszáááááááááááááááá ( Áfi után szabadon) engem nem zavart a csík, láttam babókát :wink:
Vendég

Csajok szorítsatok nekem. Rózsaszínes-barnás folyásom van... Úristen kész vagyok. Elindultam a dokihoz, nem várok tovább

Kép
szilcsi

bettike: HIP-HIP HURRRRÁÁÁÁÁ! :D

szilcsi: ne idegeskedj!

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi,
szerintem is hozzatok valamilyen képet! Nagy a mi képzelőerőnk! :wink:
Szilvaq,
visszük Enikőt Egerbe, hallgathatod álló nap mert a szája mint a kacsa feneke... :P
Vendég

áfi: szívesen hallgatom :) Csak ne tegyen fel kényelmetlen kérdéseket :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilcsi: ?????

Szilvi

szilvaqueen

Szilcsi! +++++++++++++++++++++++++++++

Tantárgy: vendéglátó- és idegenforgalmi alapismeretek in English! :roll: :P

Kép
bettike
Eger

Szilcsi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

SZilcsi!!Nyugi!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!

Nem tudom hogy jó helyen teszem e fel a kérdésemet de ha valaki tud légyszi válaszoljon nekem...
2 hónapos fogamzásgátló szünet után ujra elkezdtem szedni a fogamzásgátlómat de az első héten a3. illetve a 4. gyógyszeremet nem tudtam bevenni. Beszéltem egy orvossal aki azt mondta hogy védekezzünk mert már nem biztos a gyógyszer hatása, de mi nem védekeztünk. Most megjött a mensesem a 7 napos szünetben de nem ilyen szokott lenni. Most ilyen rózsaszines barnás halvány piros és nagyon nagyon kevés. A mellem menses elött mindig fáj illetve közbe is de most semmi. A hasam sem fáj pedig az szokott rendesen. Szerintetek ez mitől van? Hormonzavar vagy lehetek terhes??

Válaszotokat előre is köszike

Üdv: Justyno
justyno

Terhességi tünetekben még nem vagyok jártas, de lehet, hogy kisebb hormonzavarról lehet szó. Ha az megnyugtató, akkor csinálj egy terhességi gyorstesztet.

Szilvi

szilvaqueen

Justyno,
vegyél tesztet, s megtudod :wink:
Vendég

justyno nem akarlak megijeszteni,(gondolom még nem szeretnétek babát, azért így írom) de akár lehetsz terhes is. javaslom végezz el egy terhességi tesztet , 1.2 nap múlva, annak már ki kell mutatnia reggeli első vizeletből.
Vendég

Köszike a gyors választ.. Kimutatná már ilyenkor ha terhes vagyok?
justyno

a beágyazódást követő 3-4 napon már kimutatja. az kb a 9-12 .DPO tehát elméletileg ki.(mert a 14. DPO a mensi)
Vendég

Elvileg már ki kellene mutatnia, de a biztosabb eredmény érdekében (ahogy boniko is javasolta) várj egy-két napot, az már tutibb.

Szilvi

szilvaqueen

kicsit eltűntem :oops: és most is sok dolog van, nem tudok visszaolvasni :oops: meg nyűgös is vagyok :? és nincs is kedvem nagyon irogatni most :? de mindenkit pusszantok, és drukk +++++
nincs semmi baj, csak most takarékon vagyok :lol:

Kép
gaby25

Oké gaby! Takarékon. :lol: :lol: Értettük. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Én is tesztet javasolnék!

babaimádó
Kép
babaimado

Nah most már kezdek megjedni... Sajnos a párom nem akar még gyereket... a 2 hónapos szünet azért volt beleegyezett aztán utánna még se... De ha terhes lennék akkor már kellenne hogy legyen valamilyen tünete nem? Ami fura nekem az elmult 2 napban hogy váltakozik a hangulatom, könnyebben elsírom magam... De nem tudom miért...
justyno

Reméljük (itt mindenki babát szeretne, úgyhogy sajnos ez nem a legmegfelelőbb szó, bocsi ), hogy tényleg csak a 2 hónapos gyógyszerkihagyás miatti hormonzavar. Attól is ingadozhat a hangulatod.

Szilvi

szilvaqueen

Én szeretnék babát nagyon, de mit tehet az ember ha a másik fél nem akarja?? Nem szállhatok vele szembe.. Na meg tudod köztünk van egy kis kor különbség és neki már van 2 gyereke... Szerintem ő ugy gondolkodik hogy nem veszt semmit ha nem lessz több...
justyno

Justyno :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: