elmeletben van kulonbseg /en a kajat nagyobb fajsulyunak kepzelem, mint a vizet/, de gyakorlatban biztos nincs
En cukros kajat elvbol nem adok a gyereknek, a gyumolcsos babakajakkal meg ugy vagyok, hogy alma, banan mindig van itthon, minek vegyek akkor konzervet? Xsara, koszi

Tenyleg jo hallani ilyet is, nem mindig csak gombockekrol. Es ezek szerint a vastol sem javult az etvagya? Mert nekem meseltek egy kislanyrol, aki egy evesen 6 kilo volt, kapott vasat es megtaltosodott evesben. Ezert tartok attol, hogy hatha nalunk is ez az ok. Agci,
jo hogy mondod a sutibe_citromhejat, mert en sem szoktam tulzasba vinni a lemosast. Sot, most jut eszembe, odaadtam Rekanak vendegsegben egy egesz mandarinc, pucolatlanul, hadd vampirkodjon vele.
Anyapoc,
ceklat en is csinaltam parszor, pont a vastartalma miatt. Haaaat..
Van kep a topicomban az eredmenyrol. A gyereknek nagyon izlett, csak eleg marceras utana a takaritas
En ugy csinaltam, hogy megsikaltam, de nem pucoltam meg /a tetejet levagtam persze/, es ugy hejaban foztem jo sokaig. Anyosom pedig tepsiben, sutoben csinalja, hejastol, allandoan locsolgatva, majdnem 2 oraig tart. Valszin az az igazi
Ja, es keszulj fel horrorszinu pisire es kakira utana
-Afonya

Nagyon kevés az ilyen.Peidg nekünk a doki azt mondta,hogy mindent csak önmagában próbáljunk elõször(fõleg az allergia miatt).