A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szasztok, irtó sok ember és nekik gyerekeik, olyan jó volt, ki a fene akar beszélgetni? elég volt a gyönyörködés is :)

Dominó nagyon lázas, remélem, csak a foga és nem rgasztunk rátok valamit :(

indianyo

sziasztok,
először is Dominónak jobbulást! :(

én is nagyon élveztem a talit veletek, bár beszélgetni én sem tudtam érdemben, de legközelebb nem viszek gyereket, és csak beszélgetek! 8)

Néztem Deni Bencéjét, és mintha a saját kis Buddhámat láttam volna, csak ő aludt! Olyan édesek és cseppek ezek a babók!

Rec,
örülök,h tudtunk néhány szót váltani, és nagyon köszönöm, amiket mondtál, és az sms-t is,amit küldtél még a H-ba!!!
és remélem most már TI jöttök!!!

Fibi,
ha olvasod, kitartás! Útközben azon gondolkoztam, h mennyire sajnállak téged a poci miatt, de aztán rájöttem, h azért olyan jó még előtte lenni, és kicsit én is irigy, mint Leni, h ti még előtte vagytok a talinak!!!
:lol:

esik az eső, gyerekek az udvaron és SIKITANAK! olyan édesek!

Jaj, Tinu,
sokat gondolok rátok, remélem nem áztok el!!!! :?

és még nem köszöntem meg MINDANNYIÓTOKNAK, h olyan türelmesek és kedvesek,stb voltatok velem az elmúlt 9 hónapban!!!!!!!!!
szóval, KÖSZÖNÖM, most már el is zárom magam, erősen szentimentálisba csaptam át!!! :lol:

Curse,
köszi a képeket!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Na egy kicsit most nyugalom van

Szóval természetesen a beszélgetés nagyon jó dolog - ekkora népség együtt viszont inkább csak haladni tud az árral és gyönyörködni. Jó volt :)

Asszem kifogtuk a banyát a gazdagréti gyógyszertárban, legalábbis egy engem állandóan félbeszakító meglehetőst bunkó nőcit

Ma egész nap sírdogálós volt a csemegém, mire hazaértünk (fél 5) be is lázasodott, most estére 38,3 a láza, de nincs más tünet, úgyhgoy figyelem és ringatom a kendőben. Remélem, lesz valami fognyeremény, mert a popsija is piros. És tlényleg nagoyn remélem, hogy nem valami fertőző, ennyi pici babát nem fertőzhetünk meg :shock:

indianyo

Curse :) És még Móni-Zuzi bébiszitterét is sikerült lefotóznod :wink:

indianyo

Halihó!

De kár, hogy nem tudtunk menni... De apának segítettünk pályázatot írni, hátha előléptetik és több pénz jut pelekára :lol:
Amúgy tegnap kifejtettem, de elszállt az egész és nem volt kedvem újra írni... :oops: :oops:

De mi sem voltunk restek ám ma, megint fogadtuk az egész kompániát: Kép

És egy nagggyon komoly a gyerekről: Kép

Mindenki és mindenki gyereke akár már kint leldzik, akár pocakban, gyönyörű!!!!!!!

Votiv:
Nem teszel fel a lányokról képet????

nukada

És amin mindenki rajta van:
Kép

Figyelmetekbe ajánlom Mátét, valahol középtájban, befogott füllel mondja Rékának, hogy "Hagyd már abba!!!!" :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Fű, de izgi lehetett a tali - ennyi gyerek és mamóca!

Mi sem áztunk el szerencsére. Épp akkor kezdett el esni, mikor leszálltam a buszról a ház előtt. De esernyővel még simán tűrhető volt. Mire felértem a 10.-re már zuhogott kint. Úgyhogy a szerencse velünk volt. :wink: De aztán nagyon hamar elállt és már megint rúgják a bőrt és kerítésül szolgáló rácsot a ház előtt a gyerekek. :roll: :evil: (Hihetetlen, hogy még a 10.-re is ennyire felhallatszik...)

És ha már tali, akkor felrakok az én Tündéremről is egy képet.
Kép

Kép
Kép
tinu

Szolgálati közlemény:
4790-ről 290!!!!!! ftra leértékelték a babaágyba való fekvőbetétet (vékony védőréteg a matracra, de kb olyan vastag, mint egy játszószőnyeg) 55*112 a méret, ha kell valakinek, dobjon sms-t, holnap megyek Jucussal vásárolni /06-20-56-23-844/
Ötlet: én vettem 4-et, összevarrom és kész a k.jó, vastag, nagy játszó. És mosható is!!!

nukada

Hozzáteszem, az IKEA-ba... :oops: :oops: :oops:

nukada

Indi,
Igaz, igaz :) Szuper volt ennyi szépséges babában gyöngyörködni :D Már ezért érdemes volt elmenni :D

Rylie,
Csak most látom, Kamilla :oops: :oops: :oops: ne haragudj. Ma totál nem vagyok formában, annyira fáj a fejem ettől az összevissza időtől. Ha más valakiknek is elírtam a nevét, elnézést :oops: :oops: :oops: Igyekeztem koncentrálni.

Nuk,
Nagyon jó a kompánia :D Annyira jó a kép Rékáról, Máté pedig :lol: Apának pedig nagy-nagy drukk!!!

Kép Kép
curse

Tinu,
Nagyon édes Tündéd, micsoda frizkó :D

Kép Kép
curse

Votiv:
Meg persze "dögöspasiIsti"-ről is, ha jól emlékszem csináltál olyat, amin hárman vannak?!?!?!?

nukada

Tinu:
Tünde frizkója nagyon ott van!!!

nukada

Képes beszámoló a taliról rulez!
Dominó, elő a fogakkal!!!

Ezt az imént kaptam, a végét levágtam, mert hüleség, erről meg mindenki döntse el maga, h mártírkodás, vagy ez a sorsunk, vagy jól érezzük magunkat benne vagy sőőt, hiányozna is, ha mindenezeket kivennék a kezünkből?

Ugye milyen igaz?

Miért imádom az Anyákat..

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : Későre jár fáradt vagyok megyek, lefekszem.
Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a pop cornos
tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez, leellenőrizte a müzlis
dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tényért, kanalat tett az asztalra,
bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.
Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt
egy polót. Felvarrta a lelogó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az
asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba.
Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt
száradni. Ásítózva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál
írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára, előhúzta a szék alá
rejtett munkafüzetet.. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a
születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája
mellé tette. Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóvalmajd éjszakai krémet tett
rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit. Apa kikiált: Azt hittem, hogy
lefekszel! Már megyek- feleli. Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát,
majd meggyőzödött róla hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.
Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjeli lámpát és a Tv-t ,
felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba majd volt
egy rövid beszélgetése a még fönnt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta. A
szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a
cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek. Ezalatt az idő
alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihírdette hogy nincs semmi különös tennivaló. Megyek
aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül.

neet
neet

Tök úgy néz ki, mintha befésültem volna, pedig nem. :oops: Reggel még punkos volt a haja, de nem sikerült jó képet csinálni róla, pedig az állat volt. Itt meg úgy néz ki, mint a kopaszodó pasik, akik félrefésülik a frizkójukat, hogy ne látszódjon a kopaszság. :lol: Igen, mert egy hatalmas forgó vagyon TÜndérnek a feje közepén és az egyik felén a fejének nagy haja van, a másik felén meg szinte semmi. (Szegény gyerek, merha még pasinak születik, nem kell szépnek lennie, de így... :roll: )

Kép
Kép
tinu

De jó lehetett találkozni és olyan szépek és gyönyörűek a gyerekek!!!
(Nekünk sajnos elég messze van... De talán én is itthon hagyom a két gyereket...)

Móni
Kép
Kép
monisa

Egok
A szoptatós tea nagyon finom.
Nekem azt mondták még első gyerekemnél, hogy csak a tejbelövellés után (huú, így írják??) igyak, előtte ne. Nem tudom ennek volt-e értelme, én így csináltam. Viszont bármilyen teafilter tök jó és nagyszerű program elmenni a mikroig, teázni, majd hazamenni a szobádba...

Zsanci,
Én ezt nem is ismertem (kistehenes) és annyira jó!!!!!

Lindi,
Olyan klasszak a gyerekeid, Barnabás optimistának és nyugodtak látszik nagyon a képen.

Rylie,
Ha elveszett türelem megtalálásáról bármilyen tanácsot kapsz rögtön küldd el nekem. Baromira nélkülözöm!!!!
És nekem 2 gyerek inkább kevesebb gond. Érted!?!? Ha egyik ordít, ránézel a másikra, arcodon bamba mosoly terül el és arra gondolsz, lám-lám egy normális gyereked van. Igaz, hogy ehhez 2x kellett terhesnek lennem és 2x kellett szülnöm, de akkor is van egy normális. (Néha kettő is.) Ez persze gondolom csak addig működik, amíg a másik még pici ahhoz, hogy átvegye a testvér ordítását. (Hát ha egyszerre idegel a kettő az más, olyankor én más szellemi síkra kerülök és injekciós tűket is szurkálhatnának a fenekembe, meg se érezném...).
És tanulás húzósabb lehet, mint pl. az én Marcim...

És az összes babakép óriási!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Most nagyon negatív leszek, de ez nálunk így megy:
Nem mondom senkinek, hogy megyek aludni, mert általában nincs kinek mondjam, mert dolgozik. A mosogatóban rohadhat a tányér, a szennyes is megvár, na jó, a kutya kap enni-inni. Leülök a net elé, nektek írok, aztán, ha elálmosodom, lefekszem, általában már az imába belealszom, ha egyáltalán eszembe jut imádkozni, úgyis sok mindenért hálát adok napközben... Apa meg reggel jön, hoz nekem friss reggelit, ha kell neki délutánra ruha, bedobja a gépbe, nekem csak ki kell teregetnem. És olyan hamar elalszik, hogy még puszit sem ad, olyan hulla... Na, most akkor???

DE!!!! Lehet, hogy pár év múlva már a fent említett sztori lesz rám érvényes!

nukada

Elveszett és MEGTALÁLT türelem!!!
De jó téma!! Az én helyezetem elég speciális, de leírom, mert jólesik. :D Szóval: amíg tartott a fránya egyetem, izgultam, rohantam, intéztem, néha tanultam is, vizsga hegyek, időpontok, határidők, jajj, megy a busz, ami félóránként jár, stb stb stb.. idegbeteg voltam magammal és a gyerekkel is természetesen. Az elmúlt pár hétben, mióta nincs suli, nincs annyi mindenért aggódnom, rohannom, izgulnom, stb, már nem visel meg, ha a gyerek kiborít valamit, jobban rá tudok figyelni, ha lekéssük a buszt, na és, jön a kövi, és a sort folytathatnám órákig. Igazából, ha lekerül a válladról egy bazi feladat, ezerszer könnyebbnek fog tűnni minden más. Persze ehhez első körben meg kell sz..patni magad, hogy aztán értékeld a "semmi" kis hétköznapokat. :lol:
És az örök igazság: amilyen az adjonisten, épp olyan a fogadjisten: igaz, h Eszter az elmúlt hónapokban S-baby-ből hiperszuper, könnyen kezelhető, önjáró kislánnyá cseperedett, az elmúlt 2-3 hétben még talán annál is jobb, és ezt csak arra tudom írni, h én is nyugisabb vagyok, lényegesen kevesebbet üvöltözök, csapkodok és lényegesen többet természetes a mosolyom. :D
neet
neet

És nem panaszkodom, mert:
- Hozzám hazajön valaki
- Ha akarunk, van egymásra időnk
- Megteheti, hogy kipiheni magát és nem kell másodállásba mennie
- Van házunk, autónk....
- ... és van egy gyönyörű gyerekünk!

nukada

Húha, visszaolvastam... ezt én írtam? És ma még nem is bontottam sört. :mrgreen:

Nuk,
nem vagyunk egyformák, ismét. :D Én megőrülök, ha a mosogatóban akár csak egy db vajas kés is van. Nem vagyok tisztaságmániás, de szeretem, ha rend van, pl ahogy elalszik a skac, bevágom a játékait a ládikójába (hacsak nem vele együtt összeszedjük alvás előtt), ahogy ettünk, ittunk valamit, egyből elmosom, néha el is törlöm-pakolom egyből. Így sose gyűlik össze annyi dolog, hogy a fejemre boruljon. Érdekes, ezt talán senkitől nem láttam így (kivéve a mosogatást, anyu is mindig azonnal), csak egyszerűen így jó nekem. :D Viszont ha nektek meg amúgy jó, akkor jó. :D
neet
neet

Nukada a trehány gusztustalanság.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neet:
Azért kicsit túloztam... :lol: :lol: :lol: :lol: De mindig is tiszteltem az olyan embereket, mint te. Sajnos nekem a saját kényelmem (alvás, fürdés stb) fontosabb, mint a háztartás. De tényleg nem szaladgálnak nálunk csótányok!!! :lol: :lol:

nukada

Neet,
Nekem a terhesség volt a sz...patás. Ahogy azon túlestem minden olyan egyszerű. Meg ugya a hazajövetelünk napján a kruppos roham, éjjeli kórház hívogatás egy négy napos babával is elég ütős kezdet ahhoz, hogy egy sima hisztis napot a VILÁG LEGKLASSZABB NAPJÁNAK érezzek. (Csak néha elfeledkezem már erről... lehet hogy nem türelemmel van gond, hanem a memóriámmal? Ha emlékeznék arra a pár napra bármit röhögve viselnék...)

Móni
Kép
Kép
monisa

és tényleg nem vagyok formában

Indi,
Bulást Nektek!!! Remélhetőleg "csak" fog és semmi komolyabb.

Neet,
Anyám ez csinálta kb. 25 évig, van benne valami :? És az, amit írtál a bazinagy dolog vállról való lekerülésről, tök igaz. Nekem még akkor nem volt Adél, de egyszerre dolgoztam, fősulira jártam, még bevállaltam a jogsit is és még egy spanyol tanfolyást is, szal rendesen leterheltem magam. És ahogy szabadultam fel, úgy kezdtem megkönnyebbülni és nyugodtabb lenni. Bár időnként én olyan perverz vagyok, h hiányzik néha az ilyen taposó időszak, néha nekem kell a stressz :oops:

Kép Kép
curse

És egy kérdés azért a gyerekről is:
Most eszi ezt a Humana baby fit-et, ami banános, meg sűrűbb is. Lehet ettől keményebb a kakija? Én a banántartalom miatt gondoltam erre. Próbálok több inni adni neki, de nem nagyon kell neki. Viszont ezt a tápit nagyon komálja!!!!

nukada

Nuk,
tápokat nem ismerek, de maga a banán az fog egy kicsit. De vajon mennyi % banán van egy ilyenben? Az nem lehet annyira sok sztem... és ha csótányok nem is, a mókusok már biztos ott vannak! :lol: :lol:

Monisa,
igen, ez memória problem lehet. :D De talán jobb is, ha csak a szépre emlékezel. És időnként ki ne jönne ki a sodrából a legjobbdógavagyon időszakban is? ;)
neet
neet

Nuk :) Humana tápszer alapból több keményítőt tartalmaz, pláne ha banános - volt vele szerencsénk :( Nálunk az Aptamil HA votl a megoldás.

39,7 foknál hűtőfürdőztünk, kapott germicid kúpot és belladonnákat, egy órát beszéltünk közben Votivval és megnyugodtunk. Most 38 körül van és alszik. Mi, szakértő anyák :mrgreen: úgy döntöttünk, hgoy ez a 3 napos lesz. Sajnos ebből könnyen következhet, hogy a talin minden babakocsiban összenyalt játékokkal továbbadjuk, készüljetek fel rá lélekben! Hirtelen iszonyat magas láz - sokkoló :(

Neet :) Nagyon értem, amit mondasz, velem is mindig ez van - stresszelnek a feladatok aztán meg legördülnek a sziklák és szép az élet :)

indianyo

Indi :) Jaj, szegény Dominó! :( Sok +++++ Nektek!!!!

Nuk :) Kár, hogy nem jöttetek, a pályázathoz meg drukk!! Képek nagyon jók, komoly Réka haláli! :D

Tinu :) De jó, hogy nem áztatok el! :D Tündi nagyon cuki a képen, tényleg olyan, mintha befésülted volna :wink: :lol:

Neet :) Asszem nagyon igazad van, nem mindegy mennyi plusz terhet vesz az ember magára, és milyen klassz, amikor megszabadul vmelyiktől... Hajad hogy sikerült?

Curse :) Fejfájáshoz sok ++++ Neked! Ezekszerint frontérzékeny vagy vagy "csak" a melegtől?

Móni :) A "legalább van egy normális gyerek"-en jót nevettem, érdekes, nekem is ez jutott eszembe minap, amikor balhézott Bálint :lol: csak aztán amint abbahagyta rákezdte Bence :mrgreen: És szinkron még nem üvöltött Peti és Marci?

És tök jókat írtatok, csak már kissé zombi vagyok a reagáláshoz, így csak annyit, hogy a világ minden kincséért sem adnám az anyaságot, legyen néha akármilyen fárasztó is :wink: na megyek is vízszintbe, jóccakát mindenkinek!
denizsa

Sziasztok,

Tali ma nagyon jó volt, én szokásomhoz hűen sokáig csak ültem és néztem ki a fejemből és csak kapkodtam a fejem, hogy hol itt egy bnetes baba, hol ott. :) És örülök, hogy én is megismerkedhettem még olyan topicossal, akit eddi gnem volt szerencsém ismerni. mármint személyesen :)

Most csak annyit, hogy:

Indi :) Dominonak sok-sok drukk és +++++ a gyógyuláshoz. akkor a tükrös maci, meg a sárga karika már átadhatta a dolgot, úgyhogy igyekszem résen lenni, köszi :) Valaki tudja, ennek mennyi a lappangási ideje?

Neet :) a Nagy Testvér mindent lát? Csak mert mielőtt elolvastam az irományodat:
- kivettem a húst a holnapi ebédhez a fagyóból,
- elmosogattam,
- bekészítettem a holnapi mosást,
- és előre kigondoltam, mit kell még tennem az elkövetkezendő 48 órában.
tudom nem teljes a paletta, de ezek szerint én már most kezdek ilyenné válni :shock:
- és párom ad enni a kutyának, ha itthon van,
- és ő is úgy áll fel akár a tv-től,a kár a sz.géptől, mint aki jól végezte dolgát. na jó, az esetek többségében sokat segít nekem.

Tinu és Nuk :) képek óriásiak :)

Curse :) képeket én is köszi, az enyémek nem lettek ennyire jók, de majd néhányat azért én is felteszek... egyszer.

na, én el aludni,
jó éjt mindenkinek,

Vica

Kép
Kép
vica94

ISTI MA BELEPISILT A BILIBE!!!! most először :D én hülye meg nem is vettem észre, épp azzal voltam elfoglalva, hogy bedobott egy egész tekercs klotyópapírt a wc-be :twisted:

Curse, TE EGY KINCS VAGY! ennyit fényképezni! és ennyit dolgozni vele!! le a kalappal és hálás köszönet :D

mikor már csak Fibi és Reccáék maradtak velünk a végére, még látták ahogy Istók irtó csúnyán összetörte magát :( lejött a bőr kb. az összes testrészéről. kinek jutott eszébe a kis dombon lévő csúszda mögé falépcsőt rakni??? :evil:

ma mi is megjártuk G-réti homeós patikát (és én is jól összevesztem a HP banyával :evil:) mert Lilike most psorium nozódát kap :shock: :? én eléggé betojtam már ennek hallatán is... de mi más lehetőségünk lenne? már mindent végigpróbáltunk, a szteroidokat kivéve... és hát akik ma látták, tudják, hogy ennek a fele sem tréfa...

Indike, remélem Domicsek már sokkal jobban van!!! és holnapra tényleg elmúlik minden.

Kamilla javulásának nagyon örülök :)

Macs, Neet, szépen elbeszélgettetek :)

Neet, és mi a sztori vége? csak kíváncsiságból...
egyébként én úgy gondolom, hogy a történetbéli anya nem hős, hanem mártír, és ez már nem frankó...

votiv 8)
votiv

képzeld Votiv,
Igi is ma először pisilt a wc-be, kétszer is reggel... 8)
csak elfelejtettem mondani... :oops:
jobbulást a térdeknek!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vica :) Pont erre gondoltam, hogy Máté szegény az összes bacit megkapja most :( De Kisünék babája is kapott csókokat meg a többit nem is tudom.
Nagyon felkészülni erre nem lehet, inkább csak lélekben, hogy ha jön a baj, azonnal és ijedtség nélkül tudj intézkedni. Itt szerencsére már a topikbabák nagy része túlvan ezen a vackon, de a picurkák még nem - remélem, nem rajtunk fog múlni a dolog!

Na megyek vízszintbe, jójcakát és szép álmokat rendes, normális gyerekekről, türelmes anyákról és vécét lehúzó, urambocsá elmosogtó férjekről :lol:

indianyo

tegnap nagyon kedves vendégeim voltak:

Nukada glóriával és Rékával :)KépMama engem fényképezz!KépDenizsa Bence fiacskája KépEgy csudaszép kétgyermekes anyukaKép

votiv 8)
votiv

Denipapa és kisebbik nagyfija
Kép

Csak Csajok
Kép
ki ez a jóképű kispasi?
Kép
á, csak a bratyóm
Kép

votiv 8)
votiv

Curse, tok jok a kepek :) (milyenek, ha 2 kezzel fotozol? ;)) ja es du. jutott mar eszembe, h nem kerdeztem meg, vajon mi(ke)t akartal tolem multkor kerdezni :lol:

Zsan, :) en is orulok, h meg sikerult elcsipni titeket :D

na persze a tobbieknek is orulok! jo volt veletek talalkozni! :)

Dominonak jobbulast! (akkor azert volt olyan kis bagyadt.) Istinek gyors hegesedest! es gratula a bilihez! Iginek is!

na es persze a kepek :D :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jaj, szegény Dominó, jobbulást!!!!!!!!!!!!

A képek továbbra is szuperek. (Nukada glóriája :lol: )

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt :)

Neet,
de ez csak azért van,(zöldszínű anyázós irományodra utalnék), mert a nők nagyobb része igényesebb és főleg maga miatt csinálja meg ezeket a dolgokat. Az átlagos pasi azt sem venné észre, ha az írt dolgok zöme elmaradna, max. akkor, ha elfogy a fiókból a zokni és nincs másnap meleg kaja. egyébként ha az elején nem szoktatja rá az ember a paskókat arra, hogy minden eléjük repül, akkor nem fogják a nővel járó alapszolgáltatásként elvárni , hogy mindig minden tüchtigen flott legyen. Vannak nők, akiknél a gondoskodás genetikailag kódolt és életszükséglet, akkor nincs is semmi baj, ha ezt csinálják, - a baj csak akkor kezdődik, (-szerintem-), ha ez a mártírkodás kategóriába csúszik át. Szóval Nukada hozzáállása nekem épp oly szimpi, mint a fenti HTB-jé, már ha az említett HTB ebben örömét leli, de legalább is nem leli bánatát.
Nem fényezni akarom az én pasasom, de ha kell, ő is mos-főz-szerel-bevásárol, csak meg kell kérni rá, hogyasziondja: " nagyon elfáradtam, nem csinálnád meg hogy..." És megcsinálja, minden pofavágás nélkül. El is mosogat esti vacsi után, ha eszébe jut. Istenien vasal (azt mondta, ne vasaljam az ingeit, mert leszioktatom az önállóságról :mrgreen: :mregreen: )
De ha nem kérem meg semmire, akkor ő is beül a gép elé, ritkán a tv elé, mert azt nem nagyon szoktunk...

Tali:
tök jó lehetett, irígykedtem is kicsit. Dedek, anyákok csoda jól néznek ki, látszik, hogy mindenki jól érezte magát!!

Nuk,
Rékád gyönyörű, nem is tudom, miért aggódsz miatta. Leértékelt ágybetét jól hangzik, de úgy sem tudnánk elmenni érte.... most kimarad :)

Votivom,
kedvencem a "csak csajok" kép, olyan, mintha két kis puttó-angyalka lenne egy freskón. Irtó édes :D

Indike,
óóóó...gyógyuljatok hamar és vígasztaljon, hogy a lázon kívül semmi tünettel nem jár a dolog, ha 3 napos. Mostanában rengeteg baba megkapja, Füles is most esett át rajta 2 hete...

Mindenkiek nagyon szép Kép -ot!

csók

Macs
macskanyu

De jó volt tegnap látni titeket! Curse, Vica, Rekuc, külön örülök, hogy végre találkoztunk élőben is, bár beszélgetni szinte semmi idő nem volt, de annyira feltöltődtem, hogy csak na :D
A picibabák annnnyira aranyosak voltak, meg akartam őket zabálni :D És olyan pirinyók :)

Indi,
Dominónak jobbulást! Ne csinálj gondot belőle, inkább kapjuk el egy ilyen jóképű férfitól, mint bárki mástól :lol: ... de mivel a fijam trükkös, múlt héten három nap enyhe nyüfi meg hőemelkedés után a 4. napon növesztett magának pöttyöket 8) tudott valamit :lol: nem vagyok ugyan 100%-ig biztos, hogy háromnapos volt (lévén, hogy hiányzott a magas láz... mondjuk nekünk nem), de sanszos, hogy igen.

Votiv,
bili YESSSSSS!!! Dóci tegnapelőttől kvázi szobatiszta (szól, ha pisilni kell, a kakiért már elég régen), szóval van valami a levegőben 8)
Remélem, Lili bőre javul, mert tényleg kár lenne szteroiddal nekimenni... de ha más nincs, akkor sajna marad a nagyágyú :(

Neet,
a szöveg tanulsága: karcsi is sokáig fog élni :lol: Mi viszont nem vagyunk az ilyen pipecül elpakoló emberek, csodállak is rendesen :lol: De ha van egy jó könyv... ja, HP7-et kéred majd?

Curse,
ha egykézzel ilyet tudsz, milyen lehetsz kétkézzel??? Szuperek a képek! :D

összes többi baba nagyon helyes :D

vera
kisün

Sziasztok :)
Most nincs idöm visszaolvasni, csak mondani akartam, hogy naaaaaaaaaaaagyon, naaaaaaaaagyon jól éreztem magam tegnap Veletek :D talán még sosem voltunk ennyien a Bikáson, és én most végre tudtam sokatokkal beszélgetni :D mivel gyerek nélkül voltam, illetve csak Ábellel, aki egyelöre békésen csücsül a pocakban :lol: Jól elraktározom ezt az élményt, mert egy ideig biztos nem fog összejönni :P
Holnap megint NST és doki, aztán nem tudom mi lesz, jövö héten gondolom be kell feküdnöm a H-ba, ha ez igy megy tovább...

Puszi Nektek, szép napsütéses napokat! :D

KépKép
fibi

Macsom, szijaaaaaaa!!! :lol:
kisün

Sziasztok,
kedvencet akartam kikeresni, de MINDEGYIK kép annyira szuper!!! :D

Den,
hajam sztem jó lett, egységesen lila, tesómnak nem tetszett, de férjemnek igen, a gyerek meg csak röhögött. Szal megoszlanak a vélemények. :D Majd ha a gyerekeink érettségi találkozóján egy félreeső szobában tartunk egy talit és arra már én is eljutok, majd megmutatom. ;)

Indi,
ha "csak" 3 napos, ne aggódj, mert annak tényleg nincs más tünete, és egy napot már ki is pipálhatsz! Drukk, h "csak" ez legyen. Persze a láz önmagában is tud szörnyű lenni, de legalább nem hány, nincs hasmenése, stb. +++++ (Ha 2-3 nap múlva előjönnek a pöttyök, végképp megnyugodhatsz!)

Curse,
tegnap már csak 2x fulladtam le, éljen! :D :D Aztán bölcsibe menet a 14es busz sofőrje olyan hangokat csiholt ki a váltóból, h mindenki a fejét fogta, imáron én is. :lol:
És már nekem is olyan lesz a karom, mint a "nagyoknak", a bal, amit folyton ér a nap, barnább. :lol:

A zöld anyázós szövegnek valami iszonyú feminista vége volt, azt vágtam le, valami olyasmi, hogy na ezért élünk, mi, nők, sokkal tovább, blahblah bla.
neet
neet

Bilibe Pisilő Fiúk, Előre! :D

Kisün,
köszi, de HP 7 ig jön még egy fizu, ASAP meg akarom venni, és csukott füllel egy nap alatt elolvasni, mielőtt valami marha lelövi a poént. :) Egyébként az urban legend vagy reality, h Rowling annyira titokban tartja, hogy a nyomdában is sötétben dolgoznak a szedők vagy kik??? Nehogy beleolvashassanak.
(Júliban még csak az angol verzió jelenik meg, ugye? Mert akkor kisebb réteg akarja majd elmondani, mi a vége.)
neet
neet

Ja, és barátosném méljére ezt reagáltam, a zöldanya szövegre:
"Hát nem is tudom, mit mondjak erre. 20 évesen, lelkes feministaként még kardot rántottam volna, ma már inkább csak megmosolygom azt, aki ilyesmi miatt panaszkodik, valószínű azért, mert nagyjából ugyanezeket élem meg nap mint nap, és érdekes módon, baromira hiányozna, ha egy nap kivennék a kezemből a kormányt, és én kapcsolgatnám a tv-t és mennék aludni, dolgavégezetlen.
Másrészt meg, hiányzik a levél végéről az, amikor a gyerek odaszalad az anyukához, puszit ad neki, megsimogatja, ha fáj valamije, rászorítja a saját pelusát, nyakon ragad és azt mondja: nagyon szejetlek a világon! és apuka 5öst ad az ebédre és anyuka boldog és elégedett a kis csapatával, és 11 után úgy fekszik le, hogy ez egy jó nap volt, sikerült elintézni a bankot, postát, mindent, majd holnap pihenek... szal nem ennyire egyszerű ez, de nem is ez volt az eredeti gondolat persze. :)
Anita"
neet
neet

Vera, :mrgreen:

Neet,
ugyehogy ugye? még nincs is jogsid, de már tudod, mikor kell fogni a fejed, ha más vezet :mrgreen: ez így van jól, és még ami következik!!!! :mrgreen:

ÉS természetesen mindenki bilijéhez gratulálok!! :mrgreen:

oops: tud valaki valamit Bencsik dokiról? Mert ő lenne a helyettes, ha az én dokim épp nyaralna a szülésemkor, de semmi infót nem találtam róla....
macskanyu

Sziasztok,

Mennyi gyönyörő baba a képeken. igy külön fáj a szívem, hogy nem tudtam menni, de sajnos vizsgáztam.

Dominónak jobbulást.

Biliző nagyfiúknak gratula....

Johi
johanna1975

Johi,
vizsgaeredmény?

Macs,
ja. :D
neet
neet

egy kis OFF:

ez a mi füvecskénk:

Kép

ez a reggelre kinyílt futórózsám:

Kép

ez meg az én két kezemmel épített sziklakertem:

Kép
macskanyu

Macs,
Bencsik doki elég "alapos"... :lol:
nagyon sokan nem szeretik, én még januárban napi szinten találkoztam vele, nekem nem volt vele bajom, sőt apósommal is emberi módon beszélt (na ja, rögtön felfedte, h szintén zenész!) szóval, nekem pozitiv...
de Isten tudja, milyen ha "szüleszt"...lehet, h lefektet, és kiszijazza a lábaid... :roll: neeeeeeeeeem tom, de nekem mégsem volt negativ a pasi.
sziklakerted gyönyörű!
Mikor jössz legközelebb a kórház fele? mert odaadnám neked Vica kismama cuccait, sztem jól jön ez majd neked itt a vége felé...

és tudjátok, h van egy olyan hely, ahol mindent lehet??? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,

öööö.... remélem hogy :lol: !!! mert ha meglátom a szíjakat, akor kérdés nélkül ütök. Fülest is (félig)ülve szültem, mertmivel nekem úgy volt jó, és Mirkát is így tervezem és eszem ágában sincs feküdni, vízszintben! viszont a szülésznőm, ha Ica sem lenne, Nyulas Jolán leszen... az már csak jó? :D lehet, hogy ha nem lesz a dokim itthon épp, akkor meg fogom kérni az aktuális szülésznőt, hogy ne hívjunk be senkit, jó nekem az ügyeletes doki (kivéve Tuggyukki).

Felétek akkor fogok járni, ha végre vihetem neked a sütifalódat!! :lol: szívesen írnám, hogy már csak x nap...

Lányom nem könnyű eset: tegnap beadtam Apájához a munkahelyére, ameddig én a dokinál időztem. Mindenkivel kedve, aranyos, mosolygós volt, kivéve apával. Nála ezer decibellel ordított, mintha ölnék. Aztán hazajöttünk, Felmászott Apája ölébe és negyed órán keresztül cuppogós-nyálas babapuszikal halmozta el.... ki érti ezt??? :lol:
macskanyu

Macs: kertecske csodás, sziklakert is. Füles egy igazi nő ebből is látszik. :-)

Neet: ez még csak az irásbeli volt, biztos, hogy sikerült, ennyit mondtak, jegyet még nem. De tojok rá, lényeg, hogy sikerült. A szóbali már rázósabb, egy büdös szót nem készültem és nincs is időm, úgyhogy lehet, hogy halasztok.

Johi
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: