Sziasztok!
Szakad az eső, közben már süt ezerrel a nap. Tök jó... rólam meg szakad a víz
Lesz mindjárt olyan fülledt meleg, ha egyáltalán ezt a meleget lehet még fokozni. Hasonlóan hozzátok, folyik rólam a víz, szó szerint a bugyimból is.
Ma néztünk bútort a gyerekszobába. Végre meg van az ágy is, mármint kinéztük. Nem vettük meg, mert nem akarom itt kerülgetni, nincs túl sok helyünk, majd 2-3 hét múlva megveszzük, biztos ami fix.... De nagyon kis helyes. Lányok jártatok már Zuglóban a Minimanó bababoltban?! Én most voltam először, és nagyon jó dolgok vannak, és közel sem olyan vészes áron, mint pl. a Brendonban.
Az ággyal együtt, egy pár apróságot még ott fogok megvenni.
Hasfájás: szinte folyamatos, éjszaka egy megfordulás legalább 2 perc, élvezem
A baba mocorog ezerrel, néha olyan érzésem van, hogy ketté szakad a hasam, nem tudom akkor épp milyen tornagyakorlatot végez.
Óriási megkönnyebbülés, kész vagyok a félévvel a suliban, ma leadtam az indexet is, ne is lássam....
Holnap Praxis, 4D!!!! Hú de izgalmas. Már várom, kiváncsi vagyok nagyon.
Görögdinnye: én is vettem ma egy nagy dinnyét. Mindjárt neki is állok, de valahogy fékeznem kell magam, mert tegnapelőtt úgy bezabáltam belőle, hogy szószerint mozdulni sem tudtam, nem mertem lefeküdni csajok, komolyan attól tartottam, hogy visszafolyik a dinnyelé

Ilyen hülye vagyok. Erre tegnap sem bírtam persze g.dinnye nélkül, de azért kevesebbet ettem, de így is duda voltam tőle. Most próbálkozom még kevesebbet enni, de mit tegyek, úgy imádom!!!!!
No megyek is, mert beindult a nyálképződésem.
Majd jövök még, addig is sziasztok.
Móni