A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kata,
ez azt jelenti, h neked kettő darab kismackód lesz??? :lol:
(ha igen: HŰHA!!!)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
oke,ertettem :wink: :wink:

Kata,
ez a legujabb korhazi csomag lista :lol: Modern mamiknak :lol:
Gratula az ikrekhez!!!Fiuk,lanyok vagy vegyesparos?Van mar gyerkoc?
En homeos bogyeszt viszek tejszaporitasra,urtica urens 5CH. :wink: Valamit sztem mindenkeppen vigyel,ha hiszel a homeos cuccokban akkor en ezt ajanlom,ha nem akkor a teat :wink:

Votiv,
hat ez nagyon szep lehetett!Mennyire edesek!Nem csodalom,hoyg imadod oket!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Hahahaha.....a 11kg-os dinnye megerkezett..adok neki 2 napot :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok! Másik fórumról kacsintottam át!
A Szent Imrében ajánlották Dr Holba Sándort! Ismeri közületek valaki? Még most az elején kellene egy jó és megbízható dokit választani. Fedina Laurát is javasolták már, meg az Istvánból kaptam tippet, de valószínűleg budára költözünk, így inkább nem kelnék át a csodálatos bp-i közlekedésben a hidakon szülés előtt pár órával, mert hát ugye ki garantálja, hogy éjszaka fogok szülni :D :D

KépKép

KépKép
boo

Szia Boo! Holba Doktorbácsi nagyon jó ember, meleg, szeretetteljes, figyelmes. Vica szült vele, ha erre jár, biztosan ír róla, ha nem találnád, akkor küldj neki privit a kérdéseiddel!

Zsanci :) A szép, komoly fiad megríkatott? Megértem, meghatódottság nélkül nehéz is végignézni !

Macs :) Hát pont ez a lényeg - Fülesnek erre van szüksége és így érzitek jól magatokat. Határok meg rátok szabottak, külvilág meg...

indianyo

http://www.csaladinet.hu/kisokos/utipatika/elengedhetetlen_gyogykeszitmenyek_utazashoz/

plusz ezt az oldalt is érdemes olvasgatni:
http://www.csaladinet.hu/szakertok/4948/faq/

A rovarcsípésre és utazási elsősegélyként még itt:

Szúnyogcsípés megelőzésére, főleg akkor, ha a gyermek bőrén nagy piros duzzanat formájában jelentkezik, ajánlott a Ledum pallustre 15 ch napi 1x5 golyó. Amennyiben megtörtént a csípés vagy csípések és ez viszket, ennek kezelésére már a Ledum 5 ch-t vetjük be, napi 3-4x5 golyót. Emellett az Apis mellifica 15 ch legyen még kéznél, ez is csökkenti a viszketést, égést, darázscsípésnél ez a legelőször használandó szer, ekkor 15 percenként 5 golyócskát adunk, mert rövid hatású szer. Ez akkor is adható, ha megégetjük magunkat - Arnicával együtt. Az arnicából sebgyógyításra a 9 ch-t használjuk, akár 4-5x5 golyót is, de amennyiben vérzik is a seb a 15ch, javasolt, mert vérzéscsillapító és fájdalomcsillapító hatása is van. Napszúrás esetén az egyik szer az Aconitum napellus 15 ch, ha a bőr piros, száraz, a pulzus szapora és szomjas a beteg. Ekkor 15 percenként 5 golyót adunk, majd a javulás mértékétől függően növeljük az időintervallumot. A másik szer az Apis mellifica 15 ch, fejfájással, bódultsággal járó napszúrás esetén, a beteg hűvösben érzi jól magát, de nem szomjas. Ezt 10- 15 percenként adjuk, míg javulás nem áll be. Ezek a szerek tehát mindenképpen jók, ha utazni megyünk. Emellett még javasolt, hogy vigyünk Coryzalia tablettát (nátha-szénanátha kezelésére), Homeogene tablettát (torokfájás, gége-garatgyull.). Atropa belladonna 9 vagy 15 ch-t, lázcsillapító és fájdalomcsillapító hatása miatt, hasmenésre Podophyllum 9 ch-t (minden széklet után 5 golyó), hasi görcsre Colocynthis 9 ch.

indianyo

Macs, sztem jol csinalsz mindent :D

Reku, ti lesztek holnap bikason? egyelore ugy nez ki, mi is mennenk, es akkor elvinnem neked, amit igertem, mert sikerult beszereznem a konyvet :)

Zsan, nagyon helyes a kis szupermened :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
ühüm :D éééééédes vagy ;) :D

Zsan,
szuper a kintlévőség :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

ezen a pizzarendeléses dolgon mindig úgy kell röhögjek :lol: :lol: :lol: nekem ez akkor ott eszembe se jutott - no nem baj, a következőnél remélem, totál partifíling lesz :mrgreen: :lol: meg persze itt minden szülés előtt állónak ;) :D

Fibi?és Kata?

Kép

Kép

szrekuc

Vot,
nagyon érzékeny (jó értelemben) és szép gyerekeid vannak :D Istinek lehet h van egy-két gyenge pontja, de ebben szuperjófej, ilyet pl én unokahugim nem csinál - pedig nem tyúkmellű ;)
egyébként nem értek lúdtalphoz, de bizonyos korig mindegyik gyerek az, nem? és van szuper gyógycipő, amit gyógytornász ajánlott nekünk : http://x113.dataglobe.hu/artmusic/supi/

Kép

Kép

szrekuc

Macs,
Szerintem tök jó, h bevonod Fülid a munkáidba, én is így szeretnék tenni :D Nagyon jól csinálod :D Gyomláló Füli :lol:

Indi,
Nem tudom megnézni a videót, can be displayed :(

Egok,
Nekem is most esett le, h két babát vársz :oops: Kisfiúk vagy kislányok, esetleg mindkettő?

Votiv,
Annyira édes lehetett Isti, ahogy őrizte a tesót :D Ilyenkor mindig megkívánok Adélnak egy tesót :oops: :lol:

Zsanci,
Zabálnivaló a kintlévőséged :D

Indi,
Szuper, amit feltettél az utazással kapcsolatosan :)

Szrek,
Új avatar rulez :D

Kép Kép
curse

Tudom, h már sokszor leírtátok, de az én kedvemért vki megint megtenné? :oops: Fogalmam sincs, h hol van a bikási játszótér. Annyira emlékszem, h a kórházzal szemben :? De egész pontosan hol? Ha utca neveket mondtok, az a legjobb. Nekem úgy a legkönnyebb tájékozodni.

Kép Kép
curse

Curse :) java és flash kő hozzá

szrek :) szépecskék vagytok :)

holnap 10 körül?

indianyo

kelenföldi városközpont, bazi nagy szabad tér, metróépítkezés mögött, tétényi / etele sarok

indianyo

Indi,
Köszi :) akkor lehet, h a progival van gond. Ez az a link, amit múltkor is feltettél, mert akkor ment.
És köszi a leírást, ez alapján már menni fog :)

Kép Kép
curse

Curse :) Bikás: valszeg kocsival jössz, szóval a kórházzal szemben lévő Plus-nál fordulj be és menj egészen az emeletes házakig, ott tudsz parkolni és onnan is van bejárat a játszóra. Egy bekerített nagy játszót keress, sajnos a neve nem ugrik be, de nincs más bekerített ott, szóval bizti megtalálod! :wink:
denizsa

Sziasztok!
1 percem van. Mikor lesz holnap a Bikás tali, lehet lenyúlom apától a kocsit és elmegyek,de 2 gyereket tuti nem vállalok be. Melyiket vigyem?

KépKép
KépKép
lindicita

Vica :) Tapsoló Máté nagyon édes lehet!!! :D Ti nem jöttök holnap a Bikásra? Mikor tudnám visszaadni Neked a gatyókat?

Curse :) Őszibarackos alma rulez, végre vmi ízlik Adélnak! :D Sztem próbáld meg vízzel megkínálni Adélt, aztán rögvest kiderül, elfogadja-e! :wink: Ülést mi akkor cseréltünk Bálintnak, amikor már nem fért bele a hordozóba se széltében se hosszában, szóval muszáj volt (féléves korában 10 kilósan) :lol:

Votiv, Nuk :) Nagyon jó volt talizni Veletek!! :D :D Szuperédes gyerkőceitek vannak!!
Votiv :) Nagyon jó a képsorozat a tesókról, olyan édesek, látszik, hogy imádják egymást! :D Isti nagyon klassz kiskrapek, sztem rengeteget változott és fejlődött, büszke lehetsz rá! Lili meg nagyon cuki, drukkolok, hogy gyógyuljon minél gyorsabban a bőre, a haja meg óóóriási! :D
Nuk :) Réka nagyon formás kiscsaj! :D Párod hátának meg +++

Szrek :) Új avatarod nagyon rulez!! :D Bevásárlás gyerkőccel... ne is mondd, néha kész túlélőtúra :lol:

Neet :) Hurrá, hogy végre van víz! jöhet a hajfestés :wink:

Macs :) Hű, nem lehet könnyű Neked, hogy nem alszik Füli napközben... pláne ha ilyen frankó kísérletei vannak :lol: Nagyon jók a képek róla, annnnyira édes a csajod! :D :D Egyedül alvás még változhat ám! Nálunk Bálint is szinte egyik napról a másikra kezdett egyedül elaludni, aztán a tesó születése óta megint jobban igényli, hogy ott legyünk vele elalváskor. De pl. előfordult, hogy Bencével odaültem mellé és közben szopiztunk, ő meg szépen elaludt közben, szóval ne aggódj Te sem! :wink: A segítés itt is megy, mindent együtt kell csinálni, a takarítást, mosást, mos.gép-pakolást, stb. és tény, hogy így minden többször annyi idő és sokkal nagyobb feladat, de remélem "megéri" :roll: :lol:

Zsugyu :) Kitartás a szülinapi bulihoz és a 16 gyerkőchöz!!

Indi :) Petőfileves :lol: :lol: :lol:

Zsan :) Nagyon édes a "kintlévőséged"! :D :D
denizsa

Deni,
Neked is köszi :) Ha ezek után nem találok oda, akkor megköveztetem magamat :mrgreen: de ha láttok bénán kóvályogni, akkor ordítsatok rám! :lol:

Kép Kép
curse

Lindi,
10 körül lesz a tali, viszont én nem tudok választani, mindkét szépségre kivi vagyok :oops: :D

Kép Kép
curse

Na, még holnapig eldöntöm, melyikkel menjek, lehet mind a kettőt apjukra hagyom :twisted:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, Gréti biztos jobban élvezné a játszóteret. de Bajnikát még nem láttuk élőben! (ill. én csak kétnaposan a H-ban az üvegfal mögött)
szóval én se tudnék választani :) de sztem ez az a hely, ahová simán elhozhatod mind a kettőt. Egyrészt besegítünk, hisz sokan leszünk, másrészt be is van kerítve, Gréti nem tud meglógni, Barni pedig szunyókálhat a babakocsiban az árnyékban...

Zsanci, annyi szép gyerek van abban az oviban, de a Te fiad a legszebb! nem véletlenül veszi őt olyan sokszor akamera :) és ki ez a kis csokornyakkendős kissrác? mintha idősebb lenne..

mielőtt leszúrnátok, azért vagyok fent, mert idáig aludtam, de át kellett cipelni Istit az ágyába, meg elpakolni a vacsi maradványait, kikapcsolni a szgépet... :P

Isti megéri a pénzét, de azt nagyon becsülöm benne, hogy a hugával ilyen rendes :)

votiv 8)
votiv

Lindi :) Pakold be a családot apástul és gyertek! Akkor hozom a C&A kuponodat

indianyo

Igen, kettő lesz, két férfi - legalábbis ha az UH-s orvosok nem tévedtek óriásit. Mondjuk jobb kékbe-zöldbe öltöztetni egy kislányt, mint rózsaszínben egy fiút:o)))

Ez lesz az első (akarom mondani első két) gyerek. Eddig minden nagyon frankón haladt, most kezdek már kicsit idegeskedni, mert nagyon közeleg az idő. Múlt csütörtökön már két és fél kilós volt mindkét gyerek, így azt mondta a dokinéni - Kocsis Éva - hogy jöhetnek. Fejjel lefelé áll mindkét gyerek, vagyis már megkezdődött a visszaszámlálás.

Még soha nem ettem-használtam semmilyen homeós dolgot, mondjuk gyógyszereket se nagyon szoktam semmire, még a magneb6 szedése is súlyos megrázkódtatás volt, ezért asszem maradok a teánál.

Továbbra is várok minden jó tanácsot a szüléssel meg a szülés utáni időszakkal kapcsolatosan. Apucit is szeretném magammal vinni.... 8)

Puszi

Kata

Kép
egok

Egok,
ti aztán nem lacafacáztok, egyből kettő!!! :D :D Jó tanácsot Blaye adhatna, de ő nemigen ír manapság, mert a duplázás előtt volt egy szimpla is, szal nem egy időmillimos. :D Meg volt régesrégen egy Kókuszdió, ha rájuk keresel, priviben meg tudjátok vitatni az ikres lét örömeit, és csipkedd meg őket, h ide is írják meg, lécci! :D

Öö, kihagytam még ikrest, ugye? :oops:

(Den) Drukkoljatok, nehogy most elálljon a víz, fejemen két doboz hajfesték szárad... :P

Nemsoká szülő anyukák: ne feledjetek a pizza mellé alkoholmenetes sört is odarendelni, behűtve! :lol: (tej....)
neet
neet

Véégre, véégre, én is láttam a videot! És már értem is, mi az a sor Zsanci aláírásában! :D
neet
neet

Neet,
hogy neked MENNYI eszed van!!!! el is felejtettem, jó kis alkeszmentes serital... :lol: :lol: én tuti viszek... :mrgreen:
Ti nem mentek/jöttök bikásra ma?
macskanyu

Macska,
én vezetni megyek, Eszci meg a bölcsiben van. Szal nem. (Arról nem is beszélve, hogy ha rá is érnénk, mivel bkv-zünk még egy ideig, ilyen messze (ami nincs is messze) max úgy tudnánk elmenni, h 10 - fél11 felé már hazaindulunk, h ebédre hazaérjünk és ded se aludjon be a buszon. Úgyhogy ezek a talik nekünk nem pálya sajnos, pedig jó volna már, asszem a tavaly aug-i Margitszig volt nekem az utsó veletek.)

neet
neet

Tökjók az axe reklámok, nem? :D
Fibi, szüjjémálsz? Vagy mit csinálsz? :D
neet
neet

Neet,
ha neked bejön a bááám-csiki-báámmm-báámmm..... :shock:
én még eddig csak egy ilyen hatású illattal találkoztam, de az is csak a Férjuramon szimatolva vált ki ilyesmit... :mrgreen: :mrgreen:

Fibi meg lenn Gárdonyban várja, anyósáéknál, hogy elinduljon kifelé Ábel baba és ottan nincs net. De ha van valami, akkor ír nekem sms-t és akkor tudósítok :D
macskanyu

kiegészítés: és az az illat NEM axe....
macskanyu

Macska,
az teccik, amikor a csaj letépi apósa ruciját. :lol: Beteges lennék? :lol: Axe sosem volt a Zuramnak, régebbi pasik meg oly régen voltak, hogy a fene sem emlékszik... 8)
És igen, azért csak a kedvesed váltja ki ezt belőled (csikibáámm), mert az ő kémiai izéi meg a te orrod úgy vonzzák egymást, h a sima (mondjuk illatmentes szappannal megmosott és deo mentes) bőrillatnak ezt kell kihozni abból, aki a nagy ő. Valahol olvastam anno, talán Nők Lapja? hogy a másik szaga, illata is mennyire fontos, és már itt eldőlhet, h ő-e a nagy ő vagy sem. Mert akit szeretünk, annak az illatát is szeretjük, valahogy úgy, mint az állatok, ezzel is leadunk jeleket egymásnak. Nem röhögni, bizonyított tény. :D

neet
neet

Szép nyarunk leszen... a szembeni telken elkezdték az építkezést.. nem panaszkodom, hiszen a hátsó szomszédék is elszenvedték ugyan ezt, csak hát egész nap itt toligat a markoló... Remélem legalább esztétikai élvezetet fog nyújtani a kész látvány és nem egy rondaság (ami most látszik...)
macskanyu

Haj szépen lilul, neet el.
neet
neet

Nít,
illatról én is olvastam ilyesmit (lásd: feromonok), de gondolj bele: manapság, a szagosítók és szagtalanítók korában, lámpással és nagyítóval találsz csak olyan embert, akinek valóban a saját illata, amit érzel. Mikor én megismerkedtem a Kedvesemmel, még dohányzott, teljesen más illata volt, mint most. Amikor leszokott és elkezdte a szervezete a méregtelenítést, kb. 3-4 hétig megint tök más volt az illata. Mostanra megint más, hogy jó ideje nem gyújt rá. És itt nem a parfümjeire gondolok... de még a parfümjei is másképp illatoznak rajta..
szóval eléggé bezavarhat, az ilyesmi, ha valaki az orrával kerei az igazit :mrgreen:
macskanyu

Macsek is L

úgy is mindenki a bikáson talizik...hüpp-hüpp....
macskanyu

Indi: melyik számon hívtál?? enyim nem jelezte ki, szerintem apáén hívtál, amin csörgettelek...mindenesetre köszi a rámgondolást !!!

Tinu: hajhullás nálam is volt, most meg nőnek vissza és elég vicces, hogy körbe kis babahajak vannak a fejemen :?

Deni: sültpali: kicsit sűrűbb a tésztája, tepsibe önt, málna-eper stb rá, megsüt kb 10 perc és kész is

Szrek: Mac és PC nem kompatibilis egymással asszem

Curse: őszi nyami-nyami Adél tudja mi a jó ;)
ülés: mi akkor cseréltük le amikor már Kamilla fixen tök biztosan tudott ülni kb 10 hós volt asszem...ja és a hordozóba már üvöltött mint a sakál :)

Votiv: én is pösze voltam és imádtam a logopédust és szépen mondom már az sz-t :) és lúdtalp-sokat mászkáljon Istók mezténláb, szerintem ez a fejlesztő olyan mint általában az orvosok, ha nincs is semmi baj ők találnak vmit :roll:
Képek : olvadós szmájli :)))

Macs: szuper fotók Fülesről! És Kamilla is nagy segítség neki is a szemétbedobálás megy a legjobban :) és nekem is résen kell lenni, mert pl olvasgatja a könyvét, majd hirtelen becsuk, közli, hogy szemét és már rohan is vele a konyhába és kidboja! :o
földbentúrásra is irigy-irigy biztos Kamilla is élvezni :(

Zuz: SzijA! Kamillának kétnaponta adok 1 kapszulát gyümibe vagy joghurtba elkeverve. Remélem beválik nála is ;)

Mindenkinek köszi a drukkokat meg a sok ++++-t!
Kamilla már jobban van, és önhatalmúlag az antibigyót is megvontam tőle :oops: 1 adagot beadtunk neki, aztán már láz sem volt meg semmi és inkább nem adtuk tovább :roll:
Mostmár csak taknyol ezerrel, meg kahog.Holnapra meg van a tenyésztés eredménye elvileg...aztán minden kiderül!
Ellenben sikerült nekem is jól elkapnom tőle, mert most meg én vagyok padlón, igy álom volt a tegnapi 6órás IC :? Viszont levizsgáztam mindenből mostmár, ó jesz! Már csak meg kő írnom a szakdoli elejét és slusz :)
Indi, talán jövő héten már okésak leszünk egy talira....remélem...

No el mert ébredt a ded
Rylie
rylie

Macs: veled hüpp-hüpp, én is Bikáson lennék!!

Na a hülye kahogásomtól felébredt a ded, ellenben most nagy a csönd :roll:

Ja és Lindi: olyan szépek a köcök!!!

És Deninek is Bálint is olyan megható a képen a tesóval!!

Nálunk biztos nem lesz ilyen meghatottság, mert néha úgy elmegy a türelmem, hogy na...és igy hogy lesz kiegyensúlyozott a gyerek ha az anyja idegbeteg??? :roll: és minek akarok mégegyet ha néha soknak érzem ezt az egyet is??? és nem azért mert rossz vagy ilyesmi, csak néha jólesne ülni és bambulni nem pedig odafigyelni...
Hogy lehet türelmet visszaszerezni ha elvándorol valahová???? :roll:
remélem ha én is jobban leszek akkor újra minden ok lesz, de most nagyon lepunnyadtam :(

R
rylie

Rájli,
majd sütök hamubasült pogit, egy szekérderéknyit és együtt megyünk türelmet keresni. Nekem akkor szokott eltűnni, amikor én is nagyon elfáradtam és ezer dolgom lenne, de semmit nem tuddok csinálni a dedtől. Punnyadt-vagyok fíling ismerős.
Namármostan: ismersz te olyan anyát, aki mindig toleráns, türelmes, madonnai mosoly lebeg az orcáján és még a frizkója sem kócolódik meg, valamint átlagos anya, értsd: nem ezer bébiszityóval rendelkező médiasztárevics, vagy multimilliomosné, vagy ilyesmi; tehát olyan, aki 7/24-ben dedezik, max. néha nagyszülői/rokoni/baráti dedmegőrzéses-segítséggel? Egyetlen egy példával is beérem! Én ugyanis nem ismerek széles-e világon ilyen csodalényt! /majd a vándorlás során odafigyelünk, hátha...!/ És hát ettől még idegbeteg sem vagy.
Aztán meg: még egy gyereknek is meg kell tanulni, hogy nem csak mosoly, meg türelem, meg megértés van ebben a ronda világban és bizony Te is lehetsz fáradt/feszült/mérges/ideges, rosszabb esetben mindezt egyszerre. Ezek is megismerendő érzelmek. És ez is Te vagy, ezt az oldalad és tűréshatáraidat is meg kell hogy ismerje.(hahaha, nagyon is próbálgatják, főleg később, meddig bírják ezek a határvonalak...) Ha közben tudja/érzi, szereted ennek ellenére is, akkor semmit nem teszel szerintem rosszul!
Szóval lelkifurda nélkül legyél nyugodtan fáradt és türelmetlen, esetleg ilyenkor sózd rá az Apjára. Végtére ő csinálta! Nem ám csak a farsang, van annak böjtje is! / :mrgreen: /
És én is félek, mi lesz itt 2 extraBrügylivel, de valahogy megoldjuk. Nem hiszem, hogy 2 gyerek több türelmet igényelne, (csak nagyon extrém esetben), közben meg mi, anyák is sokat edződünk.. :)

szóval csííírz áppp! Kép

ui: ma Füles megint nemalvós napot tart... de szerencsére jókedvű..egyenlőre...
macskanyu

Neet :) Hajfestés hogy sikerült? :wink:

Macs :) nagyon egyetértek :wink: és nemalvó Fülinaphoz ++++

Rylie :) pali-receptet köszi! :D Macs már tök jól leírta, de remélem nem gondolod, hogy nálunk mindig hegyekben áll a türelem? :lol: és sztem az sem mellékes, hogy még tanulsz is gyerkőc mellett... Jut eszembe, gratula a vizsgákhoz!! nagyon ügyi vagy!! :D :D Szuper hogy Kamilla jobban van! :D Neked meg gyors bulást!!

Annyian voltunk ma a talin, hogy csak na! :D :D :D És megismerhettük a legújabb topik-babákat is :D :D Szuperédes és hihetetlen tempóban növő gyerkőcökben gyönyörködtünk és járt a szánk :mrgreen: csak sajnos nem sikerült mindenkivel szót váltani, majd legközelebb :wink:
denizsa

Sziasztok!

Szuper volt a délelőtti tali, jó sokan voltunk, nagyon jó volt veletek találkozni, és megcsodálni a gyerkőcöket. Örülök, hogy megismertem végre Vicát és Curse-t, csak azt sajnálom, hogy mindenkivel csak pár szót sikerült váltani.
Emmát fél 1 után alig tudtam hazacipelni, a homokozó után rátalált a vízcsapra is :D Viszont úgy kiütötte magát, hogy pár kanál leves után közölte, hogy "alukálni kell nekem", és magától bealudt, mindenféle rásegítés nélkül :D

Kép
Kép
manoka11

Kár, hogy mi megint nem tudtunk menni a talira. De a másik topikban is ma délutánra szerveztük a találkozót és egymás után kettőt már nem vállaltam be. Viszont drukkoljatok, hogy ne ázzunk szét a Városligetben. Nem is tudom, hogy kellőképpen felelősségteljes anya vagyok-e, hogy egyáltalán elindulok. De itt süt a nap. Kenguruval megyek, úgyhogy ha elkezd esni, akkor jaj nekünk. Azért viszek esernyőt, meg egy kínai esőkabátot (biciklihez valót).
Rakjatok képeket!!!

Kép
Kép
tinu

Megcsináltam Emma szalagját... nem mintha olyan gyakran írnék, de nem maradhat örökké két éves.

Kép
Kép
manoka11

Akkor most kezdem a topikot szétoffolni :lol: Próbáltam Mindennkit lencsevégre kapni, ha esetleg vki lemaradt attól előre is elnézést :oops: :oops: :oops: Illetve a képek sem mindig okésak, nehéz volt egy kézzel fényképezni :oops: :lol:
Kép Szrek Ábelje Kép Lindi Bajnabása Kép Deni Bálintja Kép Bazsó és Zuzi Kép Bazsó Kép Deni Bencéje
folyt köv

Kép Kép
curse

Kép Rec Benije Kép Manóka Botondja Kép Kisün Dócija Kép Indi Dominója Kép Manóka Emmája Kép Fibi és Pocak Ábel, Vica és Máté

Kép Kép
curse

Kép Fibi és Pocak Ábel, Vica és Máté, Rec, Indi és Dominó, Zuzi és Pannus Kép Lindi Grétije Kép Zsanci Igije Kép Votiv Istije Kép Kisün és Marci, Manóka és Botond, Deni és Bence

Kép Kép
curse

Kép Votiv Lilirózája Kép Votiv, Lindi és Gréti és Bajni Kép Kisün Marcija Kép Vica Mátéja Kép Zsanci Meméje Kép Zuzi Pannusa

Kép Kép
curse

A tali szuper volt :D Olyan jó volt látni az összes legifjabb topiklakókat, Memét, Botondot, Bencét, Lilirózát :D Jó volt végre olyanokkal is talizni, akivel eddig még nem sikerült, Kisünék, Manókáék, Lindiék :D Csak tényleg az volt a baj, h nem sikerült Mindenkivel beszélni, olyan gyorsan elszállt az idő :(

Rylie,
Szuper, h Kammilád már jobban van :D Neked mielőbb jobbulást!!! A vizsgákhoz gratula, hajrá szakdoli :D És ne aggódj, én is néha úgy érzem, h baromi türelmetlen vagyok, pedig Adél abszolút nem nyűgős típus, néha én is azon gondolkozom, h tuti nem menne két gyerekkel.

Kép Kép
curse

Macs,
Sok ++++ Neked a mai naphoz!!! Nálunk is hasonló nap van. A talin a csaj egyfolytában pörgött, hazafelé az autóban is 10 percet aludt és most is csak annyira volt képes :(

Deni,
Rólad nem tudom abszolút elhinni, h türelmetlen vagy időnként 8)

Tinu,
Drukk, h ne legyen eső!!! Bár nem úgy néz ki :?

Manóka,
De cserélnék most veled alvó ded ügyben :)

Kép Kép
curse

Manóka :) Tök jó Emma új szalagja! :D no és az elalvása!! váó :o

Curse :) Tök jók a képek, köszi, hogy kattogtattál! :D 10perc alvás?! Te jó ég, jól bírja Adél! :shock: Biztos érzik a pörgést, pl. Bence sem tudott aludni a tali alatt (pedig álmos volt), hazafelé meg egyből beájult, azóta is nyomja, csak enni kelt :lol: és szerencsére bátyónak sem kellett könyörögni, hogy jöjjön aludni :lol: Majd este tuti bepótolja a csajod :wink:

Tinu :) Remélem nem áztok el, vagy ha esne, inkább küldjétek ide az esőt, plííz! :wink:
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: