A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

szépem
Megértem, hogy aggodsz, hogy te már kettőn túl vagy. Nekem volt eddig 3 lombik és 1 ami nem lett befejezve.
Ezt csak azért írom neked, hogy a törvény miatt még nem kell aggodnod, az még messze van, egyik napról a másikra nem tudják bevezetni stb..... különben én sem lennék ennyire nyugodt!!!
Létezik várólista, és arra szoktunk felíratkotni. Melyik hónapban szeretnél menni, és akkor abban a hónapban mehetsz is, mert ha nem vagy fent a listán, akkor nem biztos, hogy mehetsz is. Húúú, de értelmes vagyok. Nem te döntöd el, hogy mikor legyen a leszívás, és a beültetés. Ezt majd Apánk megmondja neked. Hidd el, tudni fogja, hogy mit csinál. ...
Szóval nyugi!

Ja, és ezt én kaptam egy szülész -nőgyogyásztól

Nem mondják senkinek, hogy nem lehet tb-s hiszen, épp azt írtam, hogy mindenkinek jár még tb-s lehetőség azon felül, ami addig volt neki!!!! Egyébként pedig a transzfer napja a dátum. Ha az életbelépés napja előtt volt bármi nem érdekes, az volt, ami volt, ami utána lesz lejelentve az fog beleszámítani abba, ahány meg lesz szavazva.
nem tudom ennél világosabban írni!
Az életbelépés napja után jár MÉG! annyi amennyit szavaznak!!!
Még azt is leírtam, hogy mindegy ha kettő volt is, vagy három, vagy öt addig. MERT LENULLÁZÓDIK!!
Ez 1997-ben is így volt. Utánanézhetsz.

Szerintem érted belőle a lényeget, mert csak átmásoltam valamennyit!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Még megírjátok nekem, milyen konferenciáról van szó? Köszi, és jó éjszakát mindenkinek.
vanili

Vanili, a konferencia embriológiai konf. Nekem elsőre sikerült és egyáltalán nem volt gáz. Mondjuk engem nem aggasztott a hormonok kérdése meg semmi egyéb, persze mindenki más meg azért nyilván senki nem heppi, hogy megtömik hormonokkal, dehát igazán nem foglalkoztatott ez a kérdés. Sőt, örültem mikor kezdtünk és nyomhattam a szurikat. Szóval én csak nyugtatni tudlak :lol:
beber

Sziasztok! kagyló! Velem is eljátszotta ezt: "ha május 10-ig nem jön a menzesz, akkor fejön és meghozom" Nem jött a mensi, felhívtam és elküldött a sóhivatalba, hogy ha ninsc időpontom, akkor nem tud fogadni 10-én. Kicsit sem voltam ideges... Aztán május végén jött meg és most stimulál.
Szépem! A konfrernci a miat én szabadon futottam egy ideig: értds kaptam a hormon szurit és csak az x. napon látott uh-n de csak saját felelősségre. Így lett a lányom...
Sok sok pozitív példát szereték hallani hogy csak két tüsző van a petefészekben és baba születik belőle ICSIvel...
Holnap kell eldöntenem hjogy leállunk -e.
Vendég

Ági! Köszi a tanácsot! gondolok ráfd a cérnácsakákkal, és ez mit segít? úgy étrem kinek ajánlják?
Vendég

Babóca a cérnás akup a meddőségre van, ami bár nálam nem kimutatott, mert nincs semmi ok, ami miatt az lennék, de elvileg használ. Én amúgy is nagyon hiszek a kínai gyógyászatban!

Ja és babóca szerintem tényleg ne élljatok le. Az esély mindíg ott van.
Ági28

Sziasztok!

Még mindig semmi menzi ügyben nálam.. :( :( Ráadásul be is szartam kissé, amit Kagyló és Baboca ír, a lista miatt. de akkor miért nem szólta doki, hogy iratkozzak fel, s hogy egyáltalán létezik a lista? (amit azért valahol sejtettem, de nem izgatott, bár feltűnt, hogy lehet az, hogy az oly népszerű intézetben rögtön tudnék menni...) na mindegy, majd meglátjuk. van rá még úgy 12órám...

Kagyló - ez nagyon érdekes, amit írsz, hogy lenullázódik a helyzet, ha új TV. lesz, eddig még erről nem hallottam, de hát minden elképzelhető. A párom is mindig avval csesztet, hogy ne aggódjak előre azért, ami még nem is létezik. Sajnos igaza van, de ilyen típus vagyok, s tény, hogy ez nem tesz jót az idegeknek... miért nem lett befejezve nálad az egyik lombik?

Babóca - le ne álljatok! meg kell adni az esélyt, ha már eddig eljutottatok!

Ági - mikorra mész cérnázni?

Beber - mi a helyzet a fájásokkal?
szépem

csajok, derítse ki már valaki, pontosan mettől meddig lesz szabin Dévai!
szépem

Szépem jövő kedden megyek fél 4-re.
Ági28

ja, én azt hittem,-nemtom miért, - ma mész.
szépem

Sajnos nem, pedíg már mennék én!
Ági28

Sziasztok!
Ma megint voltam UH-on, továbbra is csak 3 van, 2 j. oldalon, 1 a balon. Nyilván több nem is lesz. (A b. oldalon nézegetett még egyet, de aztán hagyta). Nem vagyok nagyon feldobva, de most mit csináljak, ez van. Persze nem állunk le, de nem is ajánlgatta, rájött, hogy belőlem többet nem tud kicsikarni, és kész. Babócával megint összefutottunk, de nem nagyon volt idő beszélgetni. Vele sem lehetett volna madarat fogatni, nemtom, az UH után milyen kedve volt, mi megint hamarabb jöttünk el.
február

Február!

Helyes, le ne álljatok. Nekem még most is itt cseng a fülemben amit Ági mondott a punkció napján a kórteremben. "Tudunk mi 20 petéből egyet se és egyből egy babát is csinálni". Szóval tuti nem a mennyiség számít. És meglásd ezt a 3-at szépen leszívják majd, legalább kettőt vissza is fogsz kapni:))) Kb. mikor lesz a leszívás?
cyprus

Hát tudom én ezt, de akkor sem vagyok túl boldog most. Amíg öltöztem, a Zuramnak mondta, hogy ritka az ilyen, mint én, aki ennyire nem reagál ekkora adag gyóccerre. :( A leszívást nem tudom, én hétfőre tippeltem, de péntekre hívott, abból már nemigen lesz semmi, még nem írt Cetrotide-ot sem, szóval lehet, hogy szerda.
február

Február! Egyáltalán nem ritka aki nem reagál túl jól a gyogyókra!!!!
Csak pont te is beleestél. Legyél csak boldog és ne stresszelj, hogy ez a 3 szépen növekedjen csak.

Oké? Te! Ági mindjárt jön és elfenekel, ha szomorkodsz.
cyprus

Hát én is tudok többekről, nemtom, miért mondja. Most nagyon rossz, hogy nem tudjuk, mikor lesz, mert szabadságra akartunk menni, de így hogy? Ha hétfőtől megyünk, és szerdán lesz, az a két nap is nagyon sok, alig van szabadnapunk. De hát mindegy, majd megoldjuk valahogy, csak most fáradt vagyok ahhoz, hogy normálisan gondolkodjam.
február

Február!
tudom, hogy nem vigasztal, de Én is a nagy adag hormonra rosszul reagálok. Midig mondja a doki, hogy többet már nem adhat.
Ma voltam nála, uh-n is megnézett és nem örült, hogy a fogi gátló ellenére nem egyenletesek a tüszők. Ez kicsit kiakasztotta, de utána ugyan olyan aranyos volt mint a vizsgálat előtt. Június végén megyek hozzá újra.
Cyprus, Nóczi hogy vagytok?

Szépem! Nem kell aggódni a TV. módosítás miatt nem eszik olyan forrón a kását. én is 4. lombikra készülök, de túl vagyok pár sikertelen be nem fejezett kezelése is.
Ne aggódj, a kezelésnél fontos, hogy ne idegeskedd túl magadd!

manoka
manoka71

hello lányok! Jelentem pénteken leszívja altatás nélkül azt a kettőt, vagy esetleg hármat. Amikor azt mondta, hogy altatás nélkül akkor furcsán néztem rá, mire közölte, hogy két kis szúrás. nem a világ. azért kár altatni. Mire én: ha fájni fog, akkor utána megharapom! Aztán elvacillálgattunk , hogy most legyen vagy ne legyen, mert lehet, hogy beérik még egy v kettő, bár ennek esélye kicsi, szóval mivel látta, hogy bizonytalan vgyok, ezér megbeszélte az anesztessel, hogy jöjjön. persze csak miattam jönne, úgyhogy így mégiknább ciki volt. MAmíg kimetróztam a vérvételre eldöntöttem, hogy megadom a legnagyobb esélyt a tüszőknek és nem kaptank altatót, hátha így megemberelik magukat és tutik lesznek. Szóval nagyon gondoljatok rám pénteken! Február, szeretnék előtted jó példával járni. Pénteken találkozunk. Vigyázzatok magatokra! ma éjféli injekció izomba magamnak, húh...
Vendég

Manoka - igazad van... nem kérdezted a dokit a szabadságáról?
szépem

hol vagytok? nincs nagy pörgés ma...
szépem

Babóca - asszem te leszek a Díjnyertes Topic Hőse, erre egy pasi sem lenne képes, s sokunk. Gondolunk rád pénteken, az éjféli szuri egyéni akrobatikus titkait oszd majd meg velünk!! :lol: :lol: :lol:
szépem

Babóca, altatás nélkül lesz végülis? Hú, tényleg te leszel a hős! Szépem, semmi fájás mostanság, sőt, tegnap óta annyit mozog, mint mikor még kisebb volt. Egyfolytában. És nem is érzem, h terhes vagyok annyira semmi nincs. Most meg azt érzem, h tuti végigmegyek a kiírt időpontig. Még másfél hét:) Mindenesetre épp most utaltam át a kocsira a foglalót :lol: Csak holnapután fog odaérni sajna, remélem nem viszik el addig az egy kis drágámat...Mert 135ezerrel drágább amiből van raktáron. Na mind1,a lényeg, hogy kocsi sínen van remélem, de akkor nyugszom meg, ha átvettük. Illetve én nem valószínű, mert 2-3 hét...
beber

Baboca03
Akkor most szorítok neked!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Szépem
Sajnos tavaly óta van várólista. Nekem mindig szokott szólni, hogy ne felejtsek el felíratkozni. Nem akartalak megijeszteni. Azt hittem, hogy már mindenki tudd arról, hogy létezik. Amikor utoljára stimulálást kezdte nálam megkérdezte egyből, hogy listán vagyok?!Mert volt egy csaj előttem akinek megírta a gyógyszereket és akkor vette észre, hogy nem szerepel a neve a papiron. Nagyon mérges volt, mert ez másokkal szemben nem tisztességes. Hiszen azért van lista, hogy mindenki bele férjen, és az OEP tudja, hogy mennyit csinálnak. Gondolom meg van adva mennyit lehet...stb
Amit bemásoltam a lombikkal kapcsolatosan, egy szülész-nögyógyász írta nekem. Mert én is be voltam ilyedve a változtatással kapcsolatban, ez még az előtt volt mielőtt a peticiót leadták volna. Erre ezt írta nekem, mert én sem hittem abban, hogy ingyenes marad majd a támogatás, ha ezt bevezetik, elég magasan vagyok már....De abból amit írt már értek mindent, lényege az, hogy olyan gyorsan nem fog lezajlani, hiszen csak nyár végén fogják megtárgyalni, és akkor minden előről indul majd. Ahogyan írta nekem!!!
Azért nem fejezödött be a 4. lombikom, mert nem maradt egy embriónk sem. :cry: :( Így nem számít, hanem újra a 4. támogatottal indulok majd!!! :lol:
Engem is érdekelne, hogy mikortól lesz szabin, mert csak holnap fogom hívni a várólista miatt. És ha a Júliusira íratkozom fel nem szeretnék koppani megint. De szerintem már csak nyár végén lenne jó indulni, akkor csak nem lesznek szabin, és semmi sem fog közbejönni.....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Halihó! Asszem függő lettem, mindig rá kell néznem a fórumra ! Szóval jelentem beadtam magamnak az éjfélit 10 000 NE hcg-t (két por +1 oldószer, izomba(bal oldalt 22 G-s tűvel (ez olyan amivel izomba lehet bebikázni az anyagot). Hát nem volt olyan vészes, mint 4 éve amikor 5ml-es fecskendőt nyomatta. BRR: na azért nem vagyok ám olyan nagy leány a z altatás nélküli leszívás ügyében ott van ám a félsz bennem, de annál nme lehet rosszab, mint aikor szülés után érzéstelenítés nélkül hipp és hopp csinált a nődokim egy eü kaparást, mert a méhlepény nem volt ép... :?
Ági! Köszi, amit írtál, gondolok Rád kedden.
Beber. A lányom nekem is ráhúzott... 04.04.05 a születési dátuma, pedig 04.04.04-re hajtottunk :) Vigyázz magatokra!
kagyló! köszi a szorítást, váróllista ügyben azért nem olyan szigorúak, engem most egyszerűen áttettek májusról júnuisra. A zsuzsa azt mondta, hogy ennek inkább csak az év végén lehet jelentősége..., ha addigra kemrülne a keret. Én tulajdonképpen november óta íratom át magam kéthavonta egy kicsit hártébb, de aranyosak voltak nem küldtek el emiatt a sóhivatalba. :oops:
Szépem! Ksözi a szorítást és a dícséretet. A szuriról még annyit, hogy mivel szerdán 4 kor keltem, aztán buszoztam egy csomót, meg rohangáltam, este kidőltem. Mjad 23.45-kor a telefonom riasztására félkómásan kivánszorogtam akonyhába, ott előkotortam z ampullákat, majd a mosatlan edények romjait laza mozdulattal összébb tömörítve helyet csináltam az előkészületeknek: tűk fecsi törlő. Aztán sityy-sutty felszívtam, és bal kezemmel "a bal combom jobb külső harmadát" (Dévai) keresve döftem jobb kézzel. Nem mertem a tűt tövig nyomni, mert elakadt valami ínszalagban, de sztem így is jó volt. Nem szeretem ezt az izomba adósdit, mert ott a tű annyi helyen szakít át szövetet, hogy rosssz hallgatni, ha magadnak csinálod. No jó befejezem, mert nem akarok horror topikot! Szóval ment az anyag a tüszőknek, hogy érjenek és péntekre legyen vmi.
Manoka!nem Te írtál nekem ma alá?
Februárom! Tudod! Egy tüsző is tüsző. Ma beszéltem egy lánnyal,, akinek pénteken egy db-ot fog leszívni a Vass doki.
Cyprus, hogy vagy? Dolgozol, vagy otthon pihi? Vogyázz magatokra és a babókra!
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem!
Vendég

sziasztok,
hát csajokl, eléggé el vagyok kenődve, nem jött meg azóta sem, így nem tudom elkezdeni most a protokollt és amilyen peches vagyok, akármennyit késik, a következő ciklusom mindenképp a doki szabadságára esik, ha tényleg júli20tól megy el. (még mindig nem tudja senki, meddig?, holnap betelefonálok, s megkérdem)
Szóval marad az augusztus. Persze úgy is felfoghatom, hogy megmarad a nyár, el tudunk menni nyaralni stb., de most nem erre vágytam... Január óta csak várakozunk, s nem történik semmi, mert januárban kaptam a Nyírőben júniusra időpontot! bár én vagyok a marha hogy nem előbb jöttem át hozzátok. most meg tökre igyekeztem, hogy minden friss lelet meg legyen mostanra, ami sikerült is, de a szervezetem sajna nem tudtam becsapni holmi forró fürdővel,noha csak a 29.napon vagyok..
na mindegy, nem panaszkodom tovább, meg ez nem is olyan óriási gond, de ti talán megértitek, hogy a semmittevő várakozás mennyire türelmetlenné teszi az embert...

Babóca - én meg azt gondoltam, hogy a popsiba kerül a szuri, azért kérdeztem az akrobatikát. hát a comb sem lehetett kellemes, sőt...de hát mint írod, már túlvagy néhány dolgon, meg se kottyan neked az ilyesmi... :lol:

Kagyló - ha megtudsz vmit a szabiról, írj! Adja Isten, hogy úgy legyen, ahogy írod, hogy ha lesz új TV., akkor lenullázódik a dolog!! Viszont én is betelefonálok majd, és feliratkozom arra a bizonyos listára, nehogy ráfázzak, mire végre valahára eljön az időm....
szépem

Sziasztok Lányok,

az inszeminációval kapcsolatban lenne egy-két kérdésem, ha nem baj.

- kb mennyi az ára? (megnéztem a kis árlistát az intézetben, ott 40e van írva, csak nem tudom, erre jönnek-e még plusz ktg-ek)
-kell valamit magammal vinni? Úgy tudom, ez kb olyan beavatkozás, mint egy nőgyógyászati vizsgálat.... :?: És mire számítsak, mennyi ideig kell bent lennem?

Aki a mensit várja, annak megelőlegzem az én köv. esedékesemet. Én már annyira, de annnyira nem tartok rá igényt. :wink:

Szép napot!

Bébé
bébé2007

Szépem akkor lehet, hogy együtt leszünk augban? :-)

Bébé igen 40000 ezer, plusz két naponta az uh-k amik 7000 forintba kerülnak alkaMLMANKÉNT. És a beavatkozás kb 5 perc. Aztán irányhaza.
Ági28

Ági - könnyen lehet! majd egyeztetjük a Mikut! :lol: :lol:
szépem

:-)
Ági28

Jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok???Remélem mindenki pozitívan ébredt :)

Képzeljétek nekem már tegnap,2. menszis napon alig jött valami.Ezt nem értem.Eddig sem volt túl sok,mert kb. 3 napig tartott,utánna még 1-2 np barnázgatás,de most tegnap már szinte semmi.
Mitől lehet???Ráadásul jó kis nyálkahártyám lett a szuriktól és azt hittem,hogy lesz menszi rendesen.
???
Nincs senkinek hasonló problémája???
hanyatka

Sziasztok LÁnyok!
Ági! a 40.000,- Ft-ban benne vannak a gyógyszerek is? Vagy még az az UH-kon és 40.000,- Ft-on felül fizetendő?
finch

Én úgy tudom,hogy 40 ezer csak maga a beavatkozás,minden más azon felül fizetendő :(
hanyatka

hanyatka! neked most jön az első inszem? vagy rosszul emlékszem?
finch

sziasztok!

Babóca! Ezennel te is a hős topikja lettél ágival holtversenyben. Altatás nélkül bevállalni, nem vagy semmi. Mondjuk gőzöm sincs milyen lehet altatás nélkül, de HŐS vagy. Egyébként egyáltalán nem lehetetlen, hogy beérjen még 1-2 tüsződ. Nekem 5 volt hétfőn, szerdán 7-et szívtak le, noczinak 3 volt és 6-ot szívtak le végül. Nagyon fogok gondolni rád.

Szépem! Szerintem ne idegeskedj, ha esetleg nem júliusban, hanem augusztusban kezdesz. Tudom könnyű mondani, de hidd el pikk-pakk itt van augusztus. És legalább nem leszel egyedül, mert jó sokan várnak itt a topikon az augusztusi startra. Sajna dévai mindig ilyenkor van szabin és karácsonykor. Ennyi, így kell vele kalkulálni. Egyébként nekem azt mondta zsuzsika, hogy nem fog leállni teljesen az intézet.

beber! Gratula az autóhoz. Milyen lesz?
cyprus

Igen Finch,most lesz az első,remélem :)
hanyatka

Bébé!

Nekem az inszemek alkalmanként 70ezerbe kerültek. Ebből 40 ezer maga a beavatkozás, a többi pedig a gyógyszer és szuri volt.
Egyébként maga az inszem semmi (ha jó laza vagy és nem zár be nagyon a méhszájad), mert akkor gyorsan be tudja tenni a katétert. Utána már mehetsz is haza.
cyprus

Sajnos még a gyogók is vannak. Pont ezért volt nerkem is 6 inszem kb 650 000 ft, ha nem több. :-(

Igen nem áll le teljesen, mert a Vass tartja a frontot, nekem az 5. inszememet csinálta ő.
Ági28

Pont azért mert akkor apánk szabin volt.
Ági28

Hanyatka! Akkor Te majd mindig egy picit előttem jársz majd, és tudsz nekem tippeket adni!
De én elhatároztam, hogy nem lesz szükségem további beavatkozásra, mert apánk utasításait betartva spontán összejön ebben a hónapban a bébi! :D
Azért a biztonság kedvéért figyellek ám! :lol:
finch

Hú, ági! Ez jó sok!!! Annyival több gyogyót kaptál az inszemnél? nekem 380ezerbe volt a 6 inszem,mondjuk ebből az elsőt nem dévai csinálta, hanem a szabolcsban és ott csak 30ezer volt, ahhoz képest, hogy ott ingyenesnek kellett volna lennie a beavatkozásnak:))
cyprus

Ági, igen, nagyjából utánaszmoltam és ott van összegben a hat beavatkozás!
És ugyan azokat a gyogyikat adja mint a lombiknál?
finch

Én is így számoltam,hogy kb. 100-110 ezerbe kerül egy inszem. :(
Kicsit durva,nem???És aki nem igazán tud ennyi pénzt havonta előszedni,az mit csinál???Eséle sincs gyerekre??? :(
hanyatka

és nagyjából egy inszemhez hány UH kell?
finch

nem ott kevesebbet kspsz. Cyprus nem tudom, mekem ugye a 7000 FT-ket beleszámolva, a 6x 40000, beleszámolva, plust a gyogyók, ami álltalában kb 50000 volt, ennyi jött ki.
Ági28

Köszi a válaszokat!

Én bízom benne, hogy nem kell majd a 6.-ig eljutnom... Majd meglátjuk. Próbálok nem izgulni, és "laza" lenni. :wink:

Ti az inszem után feküdtetek aznap? És érezni lehet vmit ilyenkor utána - görcs vagy ilyesmi?

Bár gondolom biztosan ad majd Dévai egy két instrukciót, hogy mit szabad és mit nem és mit kötelező (pl gondolom folytatni a húsevést.... :o )

Bébé
bébé2007

Én most az irányított alatt,7 alkalommal voltam UH.on.
hanyatka

És már inszemnél is van szuri, vagy csak sima gyogyi?
finch

Amikor megjön, akkor van 1uh, aztán mivel az 5. naptól szeded a gyogyókat, a 8. napon van a következő, aztán 2 naponta az inszemig. Az, hogy mennyi kell, az a ciklusod hosszától és a tüszők növekedésétől függ. Szerintem 5-6 kell.
cyprus

Hanyatka, és az irányítottnál szedtél valamit?
finch

Finch,

nekem hamarosan lesz az első inszem, idáig 3x voltam uh-n tüszőnézőben. Azt nem tudom, hogy utána van-e valami.

Drukk Neked a spontánbabáért! :D

Bébé
bébé2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: