A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kismasni! Ne vedd magadra, hogy nem reagáltunk az oldal-szúrásra. Sztem attól van, hogy nagy a baba. De ez azért nem egy doktori disszertáció, ezért nem írtam. :? Sztem még senki nem írta az oldal-szúrást, így gondolom, nem volt gyakori tünet. Ha más nincsen, én tényleg a gyerek méretének tudnám be!
Vendég

Bori! Jaj dehogy vettem magamra! :) Csak tényleg sajnáltam, h senki nem tudott rá semmit sem mondani. Ha pedig kicsit kedvetlenebb volt a hsz-om, akkor elnézést, csak a párom anyukája kicsit kiakasztott... :roll:

Na tényleg elköszönök, legyetek jóóók!!! :)

Kép
kismasni

masni: én csak jobb mell alatti szúrásból vagyok jó.. :? :lol: :lol:

köszi bori, rápróbálkozom... rost és folyadék megvan, sztem ez nálam anatómiai dolog, mert szülés előtt jön ki mindig kb 1hónappal és a szüléssel el is tűnik rögtön... :shock:
máskor nincs... (nem volt még..) :roll:

KépKépKép
mütyürke

Gondoltam még benézek, beköszönök..

Most jöttünk meg a grillezésből. Jó volt nagyon, fini és nagyon jó a levegő fent a hegytetején Ati nagynénjéjéknél voltunk..
Samu végig mocorgott..mindenki körbeugrált..(hm..jól esik)

Szép álmokat, jó éjszakát!!!!!!!!!!

Puszi
Gurgi
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Bori, nagyon ari az agyatok! A belevalo is, de szerintem par nap mulva meg aranyosabb vmi lesz ott :lol:

Kismasni, igen, azt kell figyelni, hogy tiz db mozgas mennyi ido alatt van meg. Ha tobb mint 60perc akkor megegyszer meg kell ismetelni, s ha meg akkor sem jo, irany a korhaz...

ANNEE! Kitartast Nektek! Jon majd, ha jonni akar, ne legy ilyen szomoru!!!

Szep napot!!!
Vendég

Mütyürke! Most nem tom előkapni a könyvecskét, de szólj bátran ha érdekel a homeós cuccos aranyérre, a könyvben van ilyen fejezet külön pocakosoknak.
Most rohanok be az irodába, küldjem el a webszerkesztő srácnak a tegnapi munkám eredményét (ja, meg még addig kell csinálni is valamit), meg Adrikám 2,5 óra múlva kell vinni ünnepély főpróbára, ovónéni kivan, összeveszett a vezetőséggel (jó külön téma ám ez is). Szal rohanok, ha kell akkor írom, keresem.
Csók

Kép
kissmanó

Na, a drága jó anyám úgy fel....ta a seggem, hogy eldöntöttem: nem csinálunk semmiféle igazságot, s nem születünk meg június 30-ra. Uhhó célunk a július 5.
Na, van rá 22 napom, hogy Grétuval jól megdumáljuk, s kivitelezzük a tervem. Remélem sikerül.
Na, meg gyerekkorom óta az 5 a kedvenc számom.
Bár lehet lányom rákever majd még, csak azért, hogy hasonlóan Edinához (aki 2001.01.11-én született), csupa 7-es legyen a születési dátumában: 2007.07.07.
S minket nem zavar a prímszám.
Nna, most qrva dühös vok.
S bocs mindenkitől.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Tegnap jó hosszú napom volt, de meg van a babakocsi. :D

Húúú Bori tök kivi vagyok Ádi mikor akar kijönni. :roll: Jó az ágyatok. :wink:

Annee, sajnálom, hogy ez történik, de nemcsak neked ezek szerint nekem is visszazárult (nem is tudtam, hogy van ilyen). 4 hete 2100 volt, hétfőn 3000-es. Én is ki voltam.

kispiskóta

Babakocsi:

Kép

kispiskóta

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon szép a babakocsitok!! Profi!!!!!!
Barinőmnek is ilyen van csak DUO.

Jajj de jó, hogy nincs meleg!lálálá
torolve_20131003125716

Borii!!
Nagyon jó az ágyatok, a színe..na pont ilyen a komódunk..
Giiitáár :lol:

Andi!
Vettünk kis polcot az OBI-ban..le lesz pácolva dióra..ma Ati felfúrja a lámpát is + 1 képet..

Még egy-két dolgot kimosok..és készen vagyunk mindennel.
:lol:
torolve_20131003125716

halihó

boriii? még egyben?

ma én is mosok pár rucit, pelusokat már ki is vasaltam...

na kép nálunk még semmi, szóval azt is el kellene kezdenem... (igaz most is dekorálok, csak a függönyt virágokkal :lol: )

csini ez a koci zsú, menniyért vesztegették?

na, gondoltam ha eddig nem, akkor most én is megmérem a pocót, láttam téma volt...hmmm 173/110 de erre szerintem sem adhatunk, mert én pl sosem voltam vékony...stb, mindenki más

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Pocak méret: 171/120
torolve_20131003125716

Haladok áma visszaolvasásban :lol: :lol: De egy biztos 176/106 :lol:
Vendég

Szép napot nektek!
A tegnapi nap is eltelt a vendégségben végig szenvedtem, nem tudtam hogy ülni fájt a derekam, pocakom, de szerencsére gyorsan leléptünk, bár férjuram befröccsözött így én vezettem haza,fájó derékkal. Hmmm De azért kibírjuk.

Orsi: Gratulálok a vizsgádhoz, te kis Tanítónéni!

Bori: körömvirágkrém nagyon jót tett a barátnőmnek a szülés után gátsebre, gyönyörűen begyógyította. Még az orvos is megdícsérte, de elfelejtette, hogy milyen típust használt, csak annyit tud, hogy sárga... 8)
Én imádom a prímszámokat már gyerekkorom óta, mindig valami fontos esemény akkor történik... Júliusi a párod? Rák? Nekem is július 2-án lesz 35 éves a drága! Most egészen próbál alkalmazkodni a múltkori "incidens" után.

Mütyür: én aranyérre a gyógyszertárban kapható Aranyér Kenőcs nevezetűt használom, nem bonyolult megjegyezni :lol: sárga dobozban van, természetes anyagokból készült és kismamák is használhatják. Nekem ez vált be.

Enikő: jóslófájások már nekem is vannak, elég kellemetlen, majd a Ctg-n jövő héten kiderül mi a helyzet.

Zsú: szuper a bébjárgányod nagyon!

Gurgi: örülök a polcprojektnek, hogy sikerült, a dió az nagyon szép lesz.

Andrea
Kép
kindernay

Köszönöm a gratulációkat és grat. Uxi!

Milyen figyelmetlen vagyok! Szia Kismasni! Üdv itt!
Bori mit csinálsz, ha nem engedlek ki? :lol: :wink:

Ma megyek anyagot venni, ágyneműnek, meg hímezni valót is :lol: :lol: Jaj, de várom már!

És annyira jó, hogy már kész szobákba/sarkokba várjátok a gyerekeket... Talán jövőhéten behozzuk már mi is a kiságyat :)
Vendég

Ja és tegnap elkezdett vizesedni a lábam, de csak a bal...
Elég viccesen néz ki :lol:
Vendég

Milyen az a jóslófájás??

Nekem csak néha keményedik és pici görcsik vannak..de nagyon enyhék..és kb. a 20-ik hét óta..mármint a görcsik..de nagyon lájtosak..
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Elég xarul indult a napom :(

Fáj a hasam is!

Kép
zsuzsi**

Xarabb napod nem lehet mint az enyém.
Az előbb még apa is kérdőre vont.
Én meg ma már másodszor bőgök, mert szerintem jogtalanul vádaskodnak ellenem.
Na, asszem nem is jövök, majd csak este, addig bevágom a durcát, oszt remélem elmúlik.
Már a fejem is elég jól fáj.

Kép
kissmanó

Üdv!

Hasméret
: hogy méritek? Nekem még sosem mérték.

Aranyér
: én Hemoridot használtam, szép lassan visszahúzódott. Nem tom, attól-e. Viszont mióta Magne B6-ot szedek, már könnyebb a helyzet. Amúgy most is kint van, de nem fáj, nem vérzik.

Andi: nem csodálkozom, ha néha kiakadsz a mesterek miatt. Mi csak egy ablakot cseréltünk (pár nap késéssel), de nem tudjuk bukóra nyitni, úgyhogy ma jönnek, és kicsit meg is van karcolva a műanyag. Tegnap fürdőszobabútort szereltek (pár napos késéssel), de még szombaton visszajönnek. És ezek csak molyfing dolgok. JAh, holnap a festő vonulnak fel egy szobához. És a párom lehetőleg itthon van, amikor a mesterek felvonulnak.

Holnap uh és éhgyomri cukor, kiváncsi vok, mennyi most a BPD.

Ági, neked éhgyomri cukrot néznek? Én ehettem. :roll: Ezek a dokik, fogalmuk sincs, mit csinálnak... 8)

Ojsi néni, ha nem teccik kiengedni, akkor nem leszek lyókislány, és belepisilek a tena extra pelusomba ;) Úúú, én a hímzést akkorra tartogattam, ha be kell feküdnöm… De nem kellett (eddig), remélem ez után se kell, és akkor átteszem a hajnali műszakra, amikor Ádi felkeltett, de már visszaaludt, de Apa még alszik és én nem zajonghatok. Van egy csomó édes mintám, amit ki szeretnék hímezni, és a kamrában figyel a jó kis alapanyag!
Orsi! Ha sokáig felemás marad a vizesedés, akkor szólj a dokkernak, mert az lehet vmi ér elnyomása is, és azt ők nem csípik!

Jóslófájás. Én sem tudom meghatározni, mi az. Sztem erre nem is lehet egzakt válasz (vagy, nekem még nem volt olyanom???). Nekem is a 20. hét óta fájogat, de a méhszájam majdnem teljesen zárt (volt pénteken), és az nst-kor sem látszik semmilyen méhösszehúzódás.
Sőt, tegnap egy csajszi kőkemény hassal, cisszegve ült a gépen, és neki sem látszott semmi.

Andi! Párocska július 15én lesz 30. Duplarák, mintaapa-jelölt!
Vendég

Ági: A 35. héten néznek nálad cukrot? Ez érdekes...Hmmmm :roll:
Nekem kétszer néztek, és mind a kettő megvolt a 25. hétig ...

Kép
zsuzsi**

Szegény Ági! Egy egyszerű vérvétel, és két kérdést is kapott miatta... :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Aláírtam a kórházi szerződéseket (előre elkértem, hogy ne a vajúdás alatt kelljen olvasnom). Tul. képpen csak az életemről és a gyerekem életéről mondok le... Na jó, annyira nem durva, de azért elég egyoldalú szerződések...
És hát a gátmetszés leírása, ááááááá, gyomorforgató.
Még a szüléstervet meg kell írnom, illetve befejeznem, de valahogy nincs ihletem.
Vendég

Csákány!
Zsú
Nagggyon jó kis járgányt vettetek!
Andi
Most az az arnica homeo nem a gátsebre jó, vagy még kell a körömvirág is? :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Bőgök. Pár nap, és a hasamon fog feküdni a kis fintorgó fejével, magzatmázasan, és vartyogni fog, mint egy kis béka.
Egész életemben ezt vártam!
Vendég

Bori: Én is bőgök... elképzeltem. Annyira szép élmény lesz. És nekem is nemsokára eljön...

Kép
zsuzsi**

sziasztok!

Zsú! Nagyon jó kis bébjárgányt vettetek!

Bori! Ne sírj! Bár tudom hogy örömödben sírsz, már én is nagyon várom a mi kis csöppségünket!
Szerintem a héten te már biztosan a kezedben tarthatod a te kis Fönidet! De jó lesz neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép Kép
emi_25

Manó, Zsuzsi: küldök egy jókedv ölelést nektek! Kép

Cukor: nekem egyszer néztek, talán most mégegyszer a 36. héten, állítólag még egy vérvétel is lesz, meg cuncicucc vizsgálat! :shock: Nekem még a méhszájat is egyszer nézte a doki kézzel akkor jó volt, most meg semmit nem mondott. Gondolom majd a jövő heti UH-n részletesen beszámol mi a helyzet odalenn.

Ja a munkások közölték a bejárónővel, hogy azért dolgoznak dirrekt lassan mert nem fizetett neki a férjem?! :shock: Pedig elég sokat fizetett nekik, de nem az egészet hiszen nincsenek készen?! Vagy előre szokás fizetni? Levente örjöng ki akarja b@szni őket, de akkor ki fejezi be????? Tök jó minden nem?!

Bori: irigykedés megy a duplarákért, nekem a szűz nagyon eltolta a dolgokat... :oops:

Szivvi: az Arnica gátsebre megy (aranyérre is jó) de azért lehet ott lenn kenegetni arra a körömvirág tök jó, meg állítólag cickóra is meg babapopsira. Találtam megfelelőt a bio boltban Dr. Theiss körömvirágkrém narancssárga, zsíros már bent figyel a hütőben.

Ne bőgjetek, mert én is bőgök akkor... Kép

Én is egész életemben erre készültem...vártam...vágytam... álmodtam róla... Annyira jó!!!!!!! BBBBBBOOOOOOOORRRRRRRIII
nemsoká anyucika leszel!

Na felvidításnak azért nem bírtam ki vettem egy pamutrucit a kínainál fekete és rózsaszín apró virágos baromi jó, de amikor felvettem és próbáltam az óriás kannákon megkötni egyszerűen kettészakadt a megkötője... :oops: Szóval most megcsomóztam elől felvettem alá egy fekete trikót és dögös kismami lettem, még a férjem is észrevette (ami nagy szó) szóval 1800,-Ft-ot megért...

Ja a védőnőnél minden oksi, vizelet, vérnyomás rendben és tökéletes a gyermekem szívverése. Imádom!

Andrea
Kép
kindernay

Lehet, hogy már ma éjjel, de lehet, hogy csak vasárnap. Nem tudom, de már nagyon várom. Kis tökfej, hogy fog fanyalogni, hogy ide ki kellett jönnie. :)
Vendég

az orvosnál a kézzel való vizsgálatnál nem a vizsgálat volt jó... :oops: hanem a méhszáj (ha valaki félreértené, ennyi hónapos kihagyás után) :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Ok Bori! Hajrá Tena betét :lol: Nem olyan drasztikus ám a dagadás, csak be tudom nyomni az ujjam és marad nyoma... Kedden megyek a dokihoz, hétfőn a védőbanyához( jelentem utoljára) és nem adok neki semmit se,mert csak idegesít a hülyeségeivel!
Vendég

Andi :lol: :lol: :oops:
Vendég

Orsi Tanító Néni, Uxi gratula a vizsgákhoz, milyen motiváltak vagyok!!!

Zsú, de szép járgány :wink: .

Én szüléstörténeteket olvasok és közben pityergek, kell ez nekem? Ja és közben iszom életem első adag málnalevélteáját, ki lehet bírni...
Vendég

Jól látom, hogy Annee ma nem jelentkezett? Anneeeeee!!!!!
Vendég

Na, ma, hogy kicsit hűvösebb van, lehet a gyerekre gondolni?

Zsanettnak miért lettek vörös rózsái?
Vendég

Még pár hét (kinek-kinek), aztán majd azért bőgünk, hogy mikor alhatnánk egy jót, most meg mér sír, mi fáj, nincs tej-sok a tej, fáj a cici :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Mindenkinél hüvi van, csak nálunk nem?? :roll: Kb 30 fok és áll a levegő..
Szücsi
Te se írtál napok óta...
Esztora
Ha van neted jelentkezz, hogy mi volt pontosan a dokinál!!

KépKép

KépKép
szivvi

Bori, Zsanett szerzett magának, hogy még vidámabb legyen az oldal :wink: .
Vendég

Szivvi nálunk is dögmeleg van, áll a levegő itt is, megsülök, bent csücsülök a szobában a dögös ruhámban és hideg sárga dinnyét eszem... :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Bori!

De édes vagy..sírjál csak..szép is az amiért sírsz, sírunk..
Csudaszép!

Itt is dögmeleg van..pusztulat van..
Szerencsére most is esik az eső..de ki kell találnunk vmit.
Erősen gondolkodunk a mobil klímán..

Ati most fog fúrni, úgyhogy menekülök a fürdőbe zuhizni..
torolve_20131003125716

Andi
:lol: Azt se tudom már, milyen egy dögös ruha..Tegnap, míg áztattam a patámat, belibegett egy miss p.csa, mutogatta, hogy milyen divatos pacskert vett nemrég Olaszban. Nem akartam neki mondani, hogy nekem szebb van, igaz, én 2 éve vettem. Na ott rádöbbentem, hogy valszeg jó darabig nem tudom hordani :cry: Asszem nem alkalmas bébkocsi toláshoz :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi:
Rá se ránts én most néztem ki egy qrva jó magassarkú szandált, dögös,mint állat, de még felpróbálni sem tudtam... egyébként meg ki nem szarja le, hogy miben toljuk a babakocsit, én akkor is szülés után egy hónappal elszaladok és megveszem, mert megveszek érte.. majd ha felveszem a férjem viszi/tolja a gyereket!

Andrea
Kép
kindernay

A dögös ruhát meg ne úgy értsd, hogy dögös... :oops: Csak normálisan nézek ki benne, mint 80 kg-s anyuka.... még csak 79 kg.. most tartok +11 kg-nál) szóval nem annyira bálnás. :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Hahó! Nálunk is meg lehet pusztulni a melegtől, épp msot jöttem haza, de sem a Rossmannban, sem a gyógynövénszaküzletben nem volt gátmasszázsolaj. Legalább málnalevélteát, meg körömvirágkérmet kaptam.
Én is sírtam egy sort Borival: Reggel chilit aprítottam az esti kerti partinkra, és utána be akartam rakni a kontaklencsét. Hát, nem sikerült. :lol: Remélem, azért még a parti előtt be tudom rakni, mert dögös kismama akarok lenni. Megmutassam az új blúzomat, amit végre befejeztem? Meg a kiscipőt és farmert, amit a kollegáktól kaptam.

Kép

Kép

Kép
nenoke

Nenoke
Na te is aztán dögös kismami vagy! A krapek se lesz semmi ebben a szerkóban :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Andi: Köszi az ölelést, rámfért :) Azt hiszem, jóslófájásom volt. :shock: Az lehet már?
Egyébként a china mannél király dolgokat lehet néha találni. Kíváncsi vagyok a rucidra.

Nenőke: Olyan cééép vagy anyukááám, hogy a napra lehet nézni... Kissrác cukker béb lesz ebben a cuccban...

Zsú: Szupi a babakocsi!!!

Most én is feeeegyulladok!

Kép
zsuzsi**

Nenoke!
Nagyon kis csini vagy!! még mindig vékonyka :lol:
Jó kertipartizást!

ALudtam 1.5 órát..olyan jól esett...fojt a nyálam :lol: de most nem horkoltam..(képzeljétek, egy ideje néha horkolok) Kép

Asszem csinálok egy jegeskávét..

Ja, a málnalevéltea behűtve nagyon jóó.. :P
torolve_20131003125716

elnézést: fojt= folyt
torolve_20131003125716

Gurgi: Ice Coffeeeee ide nekem is!
Hogy szoktad csinálni?

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: