Köszi a tejes infót, tegnap már adtam is Petinek egy kis joghurtot. Nagyon ízlett neki.
Nyuszi!
Én tegnap Danon Activia ivójoghurtot adtam Petinek. Szerintem abban nincs semmi káros, viszont van benne egy kis cukor, és így szívesen fogadta.
Nyuszi, Pszi!
Mi is költözünk idén, ha minden igaz, augusztusban. Új építésûbe, Dunakeszire. Azért Dunakeszi, mert Pestet nem tudjuk megfizetni. De én nem bánom, kisvárosban nõttem fel, nem fog hiányozni a nagy Budapest, ha mégis, pillanatokon belül itt vagyok. És nekünk is lesz kertünk!
Én is nagyon várom már. Sasha!
Sajnálom az éjszakát.
Pedig milyen hamar le tudtad tenni Gabit! Drukkolok a kistesó projekthez, nagyon bátor vagy, én egyelõre nem tudok egy második babát elképzelni, annyira lefoglalja minden gondolatomat Peti. Jó, hogy sikerült a halasztás.
Pszi!
Én még overállozok, bár már nagyon szeretném megszabadítani tõle Petit. Bár neki is van jó meleg polár nadrág+kabátja. Lehet, hogy váltunk, csak mindig félek, hogy megfázik.
Engem két éve nem akartak kiszolgálni, amikor anyukámnak cigit akartam venni. Közölték, hogy 18 év alatt nem adhatnak.

Jó lenne, ha melegedne az idõ, vasárnap lesz Peti keresztelõje, hát, nem szeretném, ha overállban keresztelnék.
Nyuszi!
Irigykedek Alsópáhok miatt!
Bár valahova mi is megyünk a nyáron, csak pár napra, mert ugye vagy új lakás, vagy nyaralás. Apákra visszatérve: mondom tegnap a páromnak, hogy jó lenne megnézni a hétvégén a sajtófotó kiállítást. Hát, õneki dolga van, itthon kell dolgoznia, de én menjek nyugodtan. Jó, mondom, legalább Petit nem kell magammal vinnem, itthon marad apával.
Na, erre megnyúlt kicsit az arca, kíváncsi vagyok, hogy dönt.
Na, megyek, mert Peti felébred. Bár még édesen dünnyög az ágyában. Apjával megbeszéltük, hogy biztos ilyenkor panaszkodik rólunk a játékainak.
Jó napot mindenkinek!
Dió és Peti

.
Föleg, ha kistesó is lesz a pocidban. Nagyon merészek vagytok, nekem biztos nem lett volna energiám hozzá. Meg néha az is zavar, hogy nem kapja meg egyik gyerek sem az egész anyut, bár most azért már jó, mert teljesen mások az igényeik. 

Mármint a lapját. Bár Levi csak alszik benne, nappal járókában van, de reggel viszont õ szokott ébreszteni a gagyarászásával, nem szeretnék sírásra ébredni mert kiugrik az ágyából.
, további szép reggelt mindenkinek. Remélem jön már az a fránya tavasz.