Szabolcs érdekes vigyorokat dob most. Látszik a foga

Na nem azt mondom, hogy áttört, lehet, hogy van addig még akár 1-2 hónap is, de már fehérlik. Dokinéni is volt ma

Az már nem ilyen vicces, két gyerek, két oltás. Szabi pont akkor ugrott egy nagyot, amikor szúrni készült, pont bele a tűbe. Volt is nagy ordítás. De ezt is túléltük és egy hónapig nincs szadi, Natinak meg vagy az őszig, mire ismét összeszedem a bátorságom.
Átfordulás: Lora, ne aggódj amiatt, hogy vissza kell forgatni. Legalább szokod, hogy folyamatosan figyelni kell. Ha már mászik - pár hónap - addigra már aludni sem akar és folyamatosan a nyomában kell lenni. Most még legalább leteheted, de ez nem lesz így sokáig.
Sör+limó: shandy jó fél éjszakás gondolkodás eredménye. Annyira megrázott, hogy írtam is az egyik volt tanítványnak, hogy ráérek
Babanyügi:
Ahogy írjátok, egyre több bébi forog. Ez sokszor nyüglődéssel jár. A mászás és járás is hasonló.
Lora,
A szopihoz való hozzáállás egy irányadó ahhoz, hogy meddig tudod csinálni. Anyósod jóslata tényleg lehet önbeteljesítő, mivel ha szétszedi maradék önbizalmadat, tényleg nem lehet szoptatni. Anyukám hasonló volt. Amikor megszületett Nati, mondta, hogy nővérem se tudott rendesen szoptatni, meg én is csak 3 hónapig voltam hajlandó. Három hónap körül kezdte, hogy tesóm 7 hónapos koráig szopott, én 3-4 hónapig. Szerinte ez a 7 hó pont elég, nem is kell több. Aztán egy éves korában az volt a lemez, hogy minek szoptatok, hiszen az már csak víz

Már van majdnem 2 év szoptatás mögöttem, de még mindig tanácsokat ad, hogy csináljam.
Timocska,
Nem kell egy hónap se, hogy belássa, milyen nehéz. Robinak már az elején sokat odaadtam, napi több óra. Neki eszébe se jut, hogy ez könnyű lenne.
Nálunk sincs forgás, Nati is kivárta a tankönyv legkésőbbi normális időpontját.
Minden nap képes vagy inget vasalni?! Robinak a hétvégén még a munkahelyi pólóit is kivasaltam. Nagyon büszke voltam magamra

Törülköző?! Nekem eddig még soha nem jutott eszembe, hogy erre vetemedjek! Amióta eszemet tudom, olyan ruhákat vásárolok, amiket nem kell vasalni. Na jó, inkább amióta nem anyám vasal rám.
Nagyon ismerős a sírós arckifejezés

És ott jobban hasonlít Natira, mint Szabolcs

A 20 perc szerintem jó. Szabi is kb ennyit, max fél, de hát ő második gyerek
Barbi,
Nehogy azt hidd, hogy nem lehet minden nap telefonálni. Egy barátnőm, akivel Londonban voltam, évekig naponta hívta a szüleit. Egyszer végighallgattam, ahogy a tömeg közepén utcai telefonba elmondta a napját: Vett egy cukkki zoknit! Szerintem mond el neki, milyen bodyt vett fel és hányszor evett. Anyukám erre azt mondaná, hogy addig örülj, amíg élnek a szüleid. A dührohamot tudja rámhozni. Pedig alapból nem egy sárkány
Pann,
A legjobb apatrükk, hogy el kell küldeni sétálni. Ott te sem szoptatnál, meg kell oldani magának. Én ezért kezdtem tanítani, mert akkor Robi kénytelen volt 1,5 órán keresztül önállósodni. Megérte!!!
Ha mentek Skóciába, merre? Oban a kedvenc városkám, gyönyörű. Vannak családi Youth Hostelek is, ha mégiscsak vágynátok némi kirándulásra családtól függetlenül. Veszettül drága lehet a repjegy, gondolom főleg a London-Skócia része. Azt mégsem ajánlhatom, hogy ti is menjetek busszal, mint én
Ha megnyugtat, már volt olyan, hogy újra ki kellett mosni az egész adag ruhát, mert már kezdett büdösödni a gépben. Azóta fejlődtem, már kiszedem egy lavórba. Így a teteje meg is szárad
Ha bealszik, nem fürdetek

Örülök a békének. És még te mondod, hogy nyugtalan Gergő! Nem is igaz, csak nincs eléggé lefárasztva
Nokedliszaggató? Én évek óta azt mondom, hogy azért nem csinálok, mert nem kapok olyant, mint az anyukámé. (Azért a látszat ellenére elég anyás vagyok

) Persze hozzá kell tennem, azt sem tudom, hogy milyen arányban kell beledobálni a hozzávalókat.