Annyira örülök, hogy végre mûködik a net, mert már jó ideje nem tudtam jelentkezni, pedig olvastalak benneteket!
Elõször is gyors leszek, mert félek elmegy a kapcsolat, igy nem tudok pontosan személy szerint válaszolni, de ezt ne vegye senki se sértésnek. Én a vodafone-t kb. 50 ezerszer elküldöm a fenébe!!!!!
Minden beteg babócának és mamának gyors gyógyulást kivánunk!!! Mi végre nem hõemelkedésesek vagyunk, hanem lázasak, csak én vagyok olyan hülye, hogy ennek örülök, mert már hetek óta ezt várom, hogy kiderüljön, Dorkának mi is a baja. Szóval a szokásos láz, nátha, nyüg.
Én is meg vagyok fázva és szarul érzem magam. De ezzel szerintem mindenki itt igy van. De lányok csak túléljük!!!
Szila: köszi a tabis himzést, de én antitalent vagyok az ilyen kezes dolgokban, a cipõfûzöt is a férjem szokta kibogózni.
Ja, a Ráday utca középsõ részén a Kinizsi utcán túl van egy himzõs kicsi bolt, nagyon jól néz ki, ha nem ismeritek ajánlom, bár én vsak kivülrõl láttam. Márti: én is nagyot csodálkoztam, hogy már nemsokára itt van a kistesó, tök jó!!! Én is úgy szeretnék már túllenni (tudom hülyén fejezem ki magam) a kistesó projekten. Akkor Vilma lesz? a dédanyám Vilma volt, apám nagyon szeretné, ha a második gyerekem, ha lány lesz Vilma legyen, de mi éppen Lujzát szeretnénk, ezen meg ki van akadva...de úgy se aktuális nálunk.
Dzsili: õrjitõ lehet ez a lopás, hogy tudjátok beszerezni újra ennyi fontos dolgot??? Aztán nehogy visszaéljenek az adatokkal!!! nagyon vigyázzatok!!!!
Nem olvastam mi történt Danimamával, de úgy érzem, túl szigorú veletek, hiszen õ is kismama tudhatná, hogy ilyen beteges idõben az ember alig tud magáról és nem mindenre tud figyelni, biztos vagyok benne, hogy a többiek nem akarattal nem akartak észrevenni, hanem egyszerûen nem tudtak válaszolni. Szóval ilyen szép magyartalansággal megfogalmaztam azt, hogy: ugyan Danimama nem morcogj, hanem gyere mesélj nekünk!
Dorka nagy Süsü rajongó lett, igy 2 hete csak Süsüt lehet nézni, hallani és mesélni, szóval én már tele vagyok süsüvel, szegény süsü már az én változataimban már annyi minden fura dolgot csinált, Csukás megirigyelhetné a történeteimet!
(mosogat, seper, kutyákkal játszik...) Ja, eladtuk a lakást tök rendes vevõnek, nem is alkudoztak, holnap irjuk alá a szerzõdést!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ pedig mennyire szerettem ezt a lakást...
bogancsi: nekem voltam Pfeiffer-féle mirigylázam, nem volt jó, de 1 hónap alatt rendbe jöttem, de sokat fogytam. Nekem azt mondták, hogy ha egy kicsit legyengül az immunrendszer akkor kapja meg az ember, különben ezt virus okozza, nálunk a fél osztályon végigment anno. Akkoriban nagyon meghajtottak minket, nagyon sokat tanultunk és buliztunk is, valószinûleg a nagy hajtásnak köszönhetõen gyengült le az immunrendszerem. Menjetek a Daróczy útra, ott jó a haematológus. Ne keseredj el, nem lesz semmi baj, gratula a többi szuper eredményhez!!! Vigyázz nagyon a gyerekeidre!!
cory: hogy vagy?
Nem tudok gyógyókat csinálni, de mindenkinek küldök!!!
Vigyázzatok magatokra!
Nem akarok háborút, sem katonaságot!!!! Hülye politikusok, ha több nõ lenne a politikában szebb lenne a világ!!!
Üdv: Zsuzsiék (most már 28 évesen, anno azért voltam zsu26, mert 26 éves voltam, hogy megy az idõ
)

Azután, ha mindezt már lazán csinálom, tornázni is fogok, és persze (szintén MAJD), ha szép idõ lesz, akkor nagyokat sétálunk Lacikával.