A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Csim:Én is szedek még plussz magnéziumot.

Masika:Együttérzésem a vizsgák miatt.Meddig tart még?

Sztetek ez jó lehet??????Gondolkodom rajta,hogy vegyünk- e egy ilyet?! :?:
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm

KépKép

KépKép
okr

Cukika: Nyugodtan húzd meg amíg így fájdogál a hasad. Mondom, még mindig jobb, mint bent feküdni a kórházban hátralévő hetekben. Drukkolok neked holnap, hogy ne görcsölj, jó kis menet lesz ez nektek egész nap Debrecenben! Vigyázz nagyon magatokra! Azért gondoltam az időre, mert nekem is fájdogált, délután le is feküdtem egy kicsit és egy fél órát aludtam is. Most jobb. Itt olyan össze-vissza idő van, vagy nagyon meleg, vagy nagyon hűvös. Reggel rendesen fáztam ahogy a gyerekeket vittem a suliba. Utána meg egy szál bugyiba ültem, annyira melegem volt.

Okr: Én is gondolkozom ilyen kendőn, akiknek van nagyon dícsérik. A babakendő is hasonló, igaz azt kötni kell. A szomszéd csaj így főz a babával, és akkor nem bőg a baba amikor ebben a bigyóban van.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi
Nekem ez pont azért tetszik,hogy nem kell kötözgetni.Na meg vihetem magammal a táskába.
Adával volt kengurunk,azzal az volt a baj,hogy nagyon húzta a vállam egy bizonyos súly után.(vékony volt a vállpántja)

KépKép

KépKép
okr

Hahó csajok!

Mi is panelban punnyadunk...már 2 napja azért sírok,hogy végre menjünk el vmi vízpart felé..,de sajna még nem jutottunk el odáig!Amugy én a lakásban még elvagyok..,egyelőre még nincs nálunk olyan iszonyú meleg!! :shock: Azért tegnap felpróbáltam az összes bikinim!Rámjönnek...de hát... :shock: :roll: valahogy nem az igazi!

Az én dokim azt mondta hogy ami az Elevitben van Mg,az nem elég,főleg a haskeményedős kismamáknak!Ezért énis szedek mellette plusszba Mg-t!És az Elevitet 20 hetes koromig ajánlotta!Ti szedtek végig komplett terhes vitamint??Amugy épp ma töltöttük be a 20.hetet!! :D :)

Az én hasam is fájdogál néha,..és állandóan pisilek,néha olyan hírtelen befeszít,hogy azonnal szaladnom kell a wc-re!De remélem ez nem gond!!De inkább csak apró szurkálásaim vannak!

Na jó éjt mindenkinek!!És pihenjetek sokat!Lassan itt az ősz! :lol: :o

Missfried
Kép
missfried

cuki- rendes a vedonod !! es remelem, hogy valahogy fekve is tudsz irni...nincs laptop od ? vagy a gepet kozeltolni az agyhoz? jajj, nem is tudom..Jobbulast, remelem segit ez a kup-kura ( de abszurdul hangzik )

gabi,okr, cuki, tobbiek- nekem nagyon tetszik,amit feltettel Okr - nekem a kedvencem a www.babaslings.hu - de az tripla ! annyiba kerul, szoval lehet, hogy en is a tied mellett szavazok a vegen. A kenguruk nem tetszenek, vagjak a hatat es a gyereknek jobb nem fuggeszkedni, hanem inkabb egy "fuggoangyban" fekudni
erdekel a nappali tanulas...azt lehet gyed mellett ?

masika- nem voltam a bababorzen..az kulonben miert jo ? ott minden olcsobb/ vagy nagyobb a valasztek ?

bungyi- ti vegul vettetek vmit Becsben ? bugaboo-t lattal ?
bogyogyorgyi

Missfield , en nem szedek vitamint mar, csak az elso 3 honapban szedtem felig-meddig, de folsavat minden nap 3 honapig, meg teherbeeses elott is. Most, h itt a nyar, van eleg vitamin es amit kivulrol viszel be a szervezetbe (marmint nem az etel,ital) az belul vesz el valamit, ezt mondjak az okosak...

melegre ami meg jo, vizes lepedoket folakasztani, kilogatni - az husitit a szobat

holnap reggel megyek uszni !! mar csak 1 nap :):)

cuki, jobban vagy ?
bogyogyorgyi

Bogyo
Valóban a két hordozó egyformának tűnik.
Nekem is tetszik egyébként,lehet rászánom magam és rendelek. :lol:
A MÁK -nál érdeklődtem tanulásról.Lehet nappalin is.Bár még nincs eldöntve én végül megyek -e így ,de jó lenne.Még kérdés,hogy iskolaidőben beadhatom-e bölcsibe?!Még ezt megtudakolom.

Missfried
Én szedek Gravidát,napi felet.Többet nem tudok,mert hányingerem van tőle. :roll:
Mi is panelban lakunk,3. emelet.Nekem egyenlőre nincs melegem :lol: Bár én a 30 C nagyon bírom!

Cukika
Engem is magas légnyomás visel meg! :x
Irigykedem,hogy ma mész Debrecenbe. :oops: Ma van a 3. házassági évfordulónk,és apa ott,és meg itt..... :( :( De majd hétvégén próbálunk pótolni.
Vizsgálathoz drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Okr, mi az a MAK ? ( hulye vagyok??
bogyogyorgyi

hali!!!!! napig nem volt gépen ,most próbálok visszaolvasni!!
geosel.klara

Bogyo
Magyar Államkincstár
Régebben TÁKISZ,TÁH néven is szerepelt. :)

KépKép

KépKép
okr

cukika!!!!!!!!!
vigyázz magatokra!kitartás!!!!minden ok marad!!!!!!!!
képzeljétek tegnap akartam vmi kimondott kismamás gatyót meg felsőt venni,de sajna a legnagyobb méret sem jött rám :lol: pedig tök csini volt,ja kínaiban meg csak vastag kantáros bársony naci volt,ami kimondott kismamás,hát ez vicces nem???????????? fokban ???????????ha vki tudna a neten olyan oldalt ahol nagyobb méretű kismama ruhák is vannyk,akkor megköszönném
geosel.klara

Sziasztok!

Bogyo. MAK=Magyar Állam Kincstár

Cuki, sajnálom, hogy ilyen gondok jöttek elő! :( Kitartást és tényleg ne szaladgálj el otthonról sokat! Megy a drukk nektek!

Büngyi, jó nyaralást nektek az Adrián! Osztálytali jó volt, poénkodtak, hogy 5 év múlva majd azt jelentem be,hogy jön a lány! :) Volt egyébként egy másik kismama is, ő 14 hetes.

Masika, együttérzésem, kitartást a sok tanuláshoz! Majd csak vége már!

Én hordozókendőt tervezek venni, végre szeretném kipróbálni. :)

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok

én sem szedek vitamint csak 3 hónpig szedtem,majd ha szól a doki hogy kell addig is sok zöldség és gyümi,nekem is kezd lassan beindulni manócskám jövő hét hétfő uh alig várom.

Kép
Kép
eszter26

Klára
Vegyél csípőnadrágot,gumis derekút.Nekem olyanok vannak.
A kertész nadrágot én nem szeretem ,mert macerás benne a folyó ügyeket megoldani. :oops:
Egy kismamás szoknyám van,azt még régen a Mammutban vettem.

KépKép

KépKép
okr

Cuki!
Egy héttel ezelőtt a szülés-előkészítőn a nyitott méhszájról is beszélt a doki. A teremben nyitva volt az ajtó, és azt a hasonlatot hozta fel, hogy olyan a félig nyitott ajtó, mint a félig nyitott méhszáj. Csak az megy ki rajta, akinek dolga van. Akinek nincsen, és jobb bent, mert azért van itt, az nem megy ki…általános nevetés volt, de azért ez megnyugtató, ez lebegjen a szemed előtt. Majd kijön a baba, ha befejezte a munkáját odabent! Addig nem jön ki!
Amúgy bizti olvastad, tegnap én is leléptem a cégtől, mert már vasárnap nyűgös voltam. Tuti front volt!
Bocsi a kép miatt…igyekezni fogok!

Sheepy!
Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen az esővel kapcsolatban…én a nacim miatt csak azért nem aggódom, mert felhajtom, ha esik. Jókis lenvászon, ilyenkor úgy néz ki, mintha „pliszírozott” lenne

Gabi!
Én mostanság oldalt fekszem, és minden reggel arra ébredek, hogy fáj a pocim. Az is lehet, hogy bekeményedik, mert a a baba rugdos…

Evu!
Jelőllek!

Missfried!
Én elevitet abba hagytam a 12. héten, azóta Mg-t, Ca-t, folsavat és rutascorbint (spec C-vitamin) szedek, illetve most 2 napja vasat is. Ja! És Flavon Kids lekvárt reggel és este

Olyan gyagyás vagyok, teljesen megfeledkeztem a bababörzéről…pedig ki akartam menni, és nem is csináltunk vasárnap semmit…
Tegnap felbuzdultam rajtatok, és elkezdtem átalakítani a minimet, hogy fel tudjam venni.
Tegnap elmentem egy dm-be, hogy veszek egy rúzst, meg körömlakkot. Éppen válogatok, amikor odajött a biztonsági őr, hogy ilyen állapotban felejtsem el a festékeket, mert amit a bőrömre viszek, az mind találkozik a babával…aztán mondta, hogy ne igyak, ne cigizzek, és ne kávézzak…hát úgy nézek ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn ki??????? Épp csak azt nem mondta, hogy kokaint se szívjak többet….mondtam neki, hogy nem iszom, soha nem cigiztem, és koffeinmentes kávét iszom, és próbálom ritkán festeni magam…alig mertem szemfestéket venni… a rúzst viszont visszaraktam…nahát…

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok csajszik!

köszi a jelöleseket :lol:

tegnap ejjel annyira szenvedtem a melegtöl, hihetetlen rosszul viseltem, csak ugy dobaltam magamat az agyban :roll: na aztan csak sikerült elaludni..

homeopatias bogyo gyomorsavra: phosphorus 9ch
2x 3 szem, es segit!! + friss kamillatea

szoknyatema: csajok....dragaim..a tavalyi minikbe NEM ferek bele :lol: talan nem ugy tünik a kepeken, de igenis kifolytam a medremböl... :shock: de ez nem erdekel mar, az elejen nagyon megviselt, de mivel ez az ut Minihez, nem banom..majd letornazom utana. Egyebkent ma is egy kisruhaban vagyok, tehat en probalok csini kismama lenni, ezt a rucit a Zaraban vettem, nagyon kenyelmes. :D

melo elkezdödött..semmi mas ujsag..holnap felidö :D

ja, es sikerült eladni az agyracsot es a keretet 8) büszke vok magamra

Cukika, hogy vagy?

csajok, mondtam mar mennyire jo veletek ´dumalni´? megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül..

mindenkinek jo pocakosodos napot, pusszancs
Vendég

Csajok ma én is elég rosszul ébredtem meg sajna ezer a dolgom.most akarunk csinálni egy hitel irodát ami legfőképp autó hitelekkel foglalkozna és minden bankot hívogatok ügyintézek hogy melyik a legkedvezőbb.Kész vagyok teljesen.

Kép
Kép
eszter26

Hú csajok megvan az afp eredményem oké lett most telefonáltam majd megyek be érte.Örülök nagyon.

Kép
Kép
eszter26

okr- es a mak nek mi a koze a felsooktatashoz ? huu, hujjje vagyok ismet..

ruhak/Klari: Camponaban H&M rengeteg,olcso jo cucc van, sok gumisdereku szoknya es bo rucik, abba mind beleferunk. Mazli ez az idei divat, mert minden olyan mint egy kismama ruha

evu - koszi a tippet gyomoregesre, nekem most rendben van ugyan, de azt mondjak, h a vege fele megint elojon

Agi- nem semmi ez a biztonsagi or, igaza van, de hat ilyen erovel ne igyunk bolti tejet, mert mu, ne menjunk a varoba ,mert szivjuk a gazt, mindenkinek egy tanyara kene koltozni...kulonben nem is lenne rossz. hmhm friss szena illat, kecsketej, nyugalom :) Csak az a baj, hogy en imadom a varosi porgest is.

alvas : a szoptatos parna allitolag sokat segit, azt kesobb is lehet hasznalni es most meg azt lehet magunk kore/ala gyomoszolni, hogy finomabb legyen az alvas. En jovo heten veszek.
bogyogyorgyi

eszter, gratula ! es kitartas az uj otlethez,,nem semmi, hogy ennek most neki mert vagni - emeszti az energiat....
bogyogyorgyi

Eszti, mert = mersz :)
bogyogyorgyi

Hali csajok!

Vizsga! hát még a héten 3 jövőhéten 1 és kész, ha nem húznak meg semmiből. 11 tantárgyam volt ebben a félévben, azért ez egy kicsit sok.

Itt van a táblázat, most rohanok, mert ma is vizsgázom, pótvizsgázom számvitelből. Majd du-n jövök.

1181638030.14.xls

Ha valaki nincs benne vagy rossz az adat sikítston!!!!! :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

bocsi!

Sikítson :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Kép

na csajszik...hogy lassatok ´kileptema a medremböl´

ha emlekeztek a meg nem pocakos fotomra...hat 2 különbözö lanyka vagyunk...de a szüles utan majd egymasra talalunk, en tudom :D

Masika, szoritok a vizsgahoz!

Bogyorogyorgyi, szivi a tippet :D

pusszancs
Vendég

Evu!
nem fázol kisruhában a cégnél? vagy nálatok hogy van légkondi?

Ágica
Kép
ágica_26

:lol: nalunk nincs legkondi!!! csak ventillatorok..de a kisruha alatt van meg egy calzedonias harisnya is, ugyhogy tenyleg nem fazom :lol: jok ezek a harisnyak(3/4-esek), mert jol tartanak!
Vendég

eszter26:grat az afp hez,sok sikert az irodához,és kitartást!!!!
csajok kösz a tippeket aruhához,próbálkozom :)
masika :sok sikert a vizsgákhoz!!!!!
evu :csini vagy!!!!
geosel.klara

Hát Évu szerintem nagyon csinos kismama vagy látnátok engem majd rakok fel fotót.

Kép
Kép
eszter26

Eszter
Gratula a jó AFP-hez!!!!

Bogyo
Közalkalmazott vagyok,nekünk ők bérszámfejtenek,és intézik az munkaügyeket(GYED,TGYÁ,GYES-t is).Na meg napra készek ezekből a "mit lehet,mit nem" dolgokból.

Evu
Nagyon csini kismami vagy!

Masika
Drukk a vizsgádhoz++++++++++++++++++.Megértem,hogy eleged van.Nekem 14 tantárgyam volt,még 2 vizsga van hátra.Sztem én egy pohár pezsgőt bedobok,ha sikerül letenni azt is. :lol:
Ja,és beraknál engem is a táblába?!
okr (Kriszti) 30 év szülés várható ideje 2007.10.30 kórház még kérdéses,nemét nem tudjuk.(csakúgy mint ahogy anevére sincs tipp.Apa még szeretné egy kicsit elhalasztani a nagy vitát :oops: )

Ágica
A vitamint én pont fordítva csináltam! :oops:
12. hétig Mg + folsav + rutasorbin
12. héttől Gravida. (+ Mg)

KépKép

KépKép
okr

köszi csajok...furi, hogy en mashogy elem meg a valtozast, de leszek en meg olyan, mint azelött 8)
Vendég

Eva- nagyon csini a pocakod, nekem sem sokkal nagyobb, de nem baj, majd nekunk is megno a vegere. Csak azt ne hidd, hogy egy mm is nagyobb vagy, mint kellene- sot ! eleg, ha csak bogy/o nak hivsz,,a masik tul hosszu :)

Okr- jaaa, ertem maa :) koszi

Masika - hos vagy a vizsgakkal !! koszi a tablat ismet

Klari- majd szamolj be, hogy mit sikerult venni

Cuki- irjaaal majd hogy mi a helyzet

nem tud vki vmi jo, kis konnyu gyum.suti receptet ? malnabol ,eperbol,,stb
bogyogyorgyi

bogyo
Veszel egy kész tortalapot,teszel rá főzés nélkül készíthető pudingot,rá a gyümit,és egy kis tortazselé. :D Én ezt nagyon szeretem,úgyhogy ha "megsütöd"küldj nekem is fénypostán! :D

Evu
Érdekes,de vhogy az önképünk mindig lassabban vált,mint a testünk.Én is folyton képzavarban vagyok. :oops: pl lefogytam tavaly vagy 5 kg,és még aztán is az L-s ruhákat akartam felvenni,de keresztülesett rajtam a szoknya,és csodálkoztam rajta.
Most meg furi még,hogy pocakom van,de NAGYON szeretem!Legközelebb szülés után lesz megint érdekes tükörbe nézni. :wink:

KépKép

KépKép
okr

igen csajok, en is ugy vagyok vele, hogy ez most egy allapot, ami nem arrol szol, hogy milyen az alakom, mert a testem Mini erdekeben valtozik, tehat a legnagyonn kincsnek csinal helyet :D

en is azert szenvedek soxor önertekelesi problamakkal, mert a terhesseg elött olyan voltam, hogy nem zavart magamon vegre semmi, 100%-osan elegedett voltam, sok sport, szauna, aktiv elet stb.

ugyebar most nem sportolok, növsztem le a hajamat, mar nem a derekamig er, hanem rövid, attatok, hogy ne olyan hosszu festett resz logjon az eredeti alatt, alig festem magamat, nem jok ram a regi ruhaim(egyertelmü), no szauna, no aktiv elet..en ezt a valtast eltem meg nehezen..

senki felre ne ertsen, mert en vok a vilag legboldogabb leendö anyucija, de en bevallom es vallalom a bennem lezajlo es dulo erzelmeket es folyamatokat..

minden rendben van a lelkemmel, szerelmes vagyok, kisbabank lesz, uj alberletbe költözünk, csupa jo dolog. de nekem fontos a sjat testemmel felepitett kapcsolat is. en 10 evig voltam bulemias csajok, talan nem kellene elmeselnem, de megszenvedtem az evest rendesen. ettöl lettem pajzsmirigyes, amiböl kihozott az akupunktura, hala az egnek.

egy szonak is szaz a vege, Minike lelki stabilitast hoz majd az eletünkbe, en tudom, szeretni fogjuk nagyon!!!!!!!!!

es talalni fogok idöt magamra is, a paromra is, mert ennek igy kell lennie, ezt en igy tervezem :D :D es akkor a testem sajat magatol visszavaltozik. csak kiegyensulyozottsag kell.

ilyen egyszerü.

.........ennek ki kellett jönnie :lol:
Vendég

EVu!
Nem vagy egyedül! Az aktív élet nekem is hiányzik. Én januárban akartam jobban ráhajtani az aerobikra (heti4 alkalom), szauna, hipoxy-tréner narancsbőr eltüntetésre, és a párommal egy fotózást terveztünk nyárra, hogy maradjon egy-két szép kép rólam. Most tessék…ebből nem lett semmi.
Szombaton fotózott a párom, és azt vettem észre, hogy a combom megvastagodott. A belső része. Nem örülök neki, de ez a minimum, amit be kell vállalni. A felkarom továbbra is nyeszlett, vékonyka, a lábszáram is, és arcom sem kerekedett. Derekam hátulról meg még mindig van. Csak a tartásom egyre rosszabb, és ha kihúzom magam, fáj a hátam…

Ágica
Kép
ágica_26

ja! és lóg a fenekem. sajna ilyen tipus vagyok, ha mozgok az rögtön látszik, de ha nem csinálok semmit, az is...most plötyi a popóm....csak úgy reng a narancsbőr rajta. meggyőződésem, hogy a vékony lányokon márcsak azért is több a narancsbőr, mert a szervezet pánikszerűen raktároz, függetlenül attől, hogy mennyire egészségesen eszek.

Ágica
Kép
ágica_26

Evu- megertelek ! de mivel nem vagy beteg, csak terhes :) ezert miert ne sportolhatnal, ami nem nagyon extrem dolgog? uszni, gyalogolni, tornazni (kismama),jogazni mind lehet es ettol formaban tarthatod magad, ha te nem fogsz tobbet hizni mint 10 kg, akkor az max 3 honap alatt a szules utan le fog jonni. A baratnom a szules utan 7 kg val lett kevesebb ( gyerek 3,5 kg volt) szoval akkor mar csak 3 marad rajtad. En nagyon dijazom, ha vki joban van a testevel, mert ez is hozzank tartozik, nem csak a belso ! szoval gratualok, foleg h a bulemiabol is kimasztal es raadasul termeszetes gyogymoddal. Le a kalappal
csak a lenyeget nem kerdeztem, te most sportolsz ?

en nem hiztam sokat ( 4 kg idaig) de en is mint az Agi a naracsbortol szenvedek,(bar biztos az enyem durvabb, mint a toied Agi !) de nem adom fel- hetente 2 x uszom es itthon kb 4 x tornazom. ill amennyit tudok gyalogolok, boltba/ugyezes/piac (kiskocsit huzom magam utan, mint a nagyanyok :) - legjobb talalmany. hihiih
bogyogyorgyi

okr -koszi a receptet :) bar hogy kotozkodjek,,nincs puding nelkuli ? nem igen szeretem, es ha mar mu dolgokrol beszeltunk korabban, akkor jezus !! abban mi lehet. De kulonben ez is jo lehet, ha kiprobalom, irok es megprobalom majd lefotozni
bogyogyorgyi

Nyugi lányok!Karácsonyra feszes popó,lapos has lesz mindenkinek! :lol:

Én egyébként elég lusta vagyok mozogni. :oops: :oops: Most örülök,hogy nem kell. :oops: :oops: Bár a feszes popó jó lenne. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Gyümsüti: torta, vagy édesség? Mert tortát tényleg pudinggal a legkönnyebb csinálni, de ha csak édességre vágysz: poharakba gyümi, mézzel, és zabpehellyel vagy zabkorpával elkevert joghurt, citromhéj a tetejére, esetleg pici tejszínhab. A zabpehely azért kell, mert ha édességet kívánsz, szénhidrát hiányod van, és a pelyhek összetett szénhidrátok. Ha viszont nem édes amit eszel, akkor nem fog jól esni. És ne éhgyomorra edd, ha éhes vagy, egyél valami rendeset, és csak azután az édességet!

Van egy tuti citomtorta receptem! Ha valakit érdekel, leírom

Ágica
Kép
ágica_26

Kisgyerekeseknek, és másnak is persze:
Ez az egyik kedvencem:
Kell puding és négyzet alakú háztartási keksz

Szögletes tálba lerakod a háztartási kekszet egy rétegben, úgy, hogy előtt egyszer tejbe mártod őket. Aztán a réteg tetejére öntöd az elkészített pudingot, és egy másik réteg keksz a tetejére, szintén előtte tejbe mártva. Majd be a hűtőbe! Isteni, és nagyon gyors

Ágica
Kép
ágica_26

ja! ha megdermedt, a kekszek mentén fel kell kockázni!

Ágica
Kép
ágica_26

Bogyo!

jelenleg csak setalni merek, mert a dokimnak elmeseltem, hogy szoktunk kocogni es majdnem megevett, hogy azt nem szabad. van otthon torna dvd-m, csak pakolas miatt semmi hely a szobaban-ez tenyleg nem kifogas.mar kerdeztelek benneteket az uszasrol, mert nagyon akarnek jarni, csak rettegek a fertözestöl. te hova jarsz???es van otthon fit ball, azon szoktam meg nyujtoszalaggal tornazni.ahova jartunk terembe edzeni, ott nincs kismamatorna,es alegnagyobb baj, hogy en napközben nem tudnek jarni, mert meloznom kell, estiket nem nagyon talaltam. kaptam egy jo tippet jogara, de csak szombatonkent tudnek jarni, mert a többi foglalkozas idejeben melo van. :shock: ezert sok sok seta, egeszses taplalkozas-csak a franya csoki, mar meseltem :roll: -

en nem aggodom, ha atköltöztünk ho vegen, akkor jobb lesz minden es intenzivebben fogok mozogni is, pl. dobozokbol kipakolas :lol:

szoval minden ok lesz
Vendég

Bogyo
Sztem puding nélkül is finom,és az Ágica recepje is jó lehet.(bár én mondjuk a zabkorpát nemigen szeretem)

Mű dolgok:Sztem mindenben van vmi mű.Kezdve a kenyértől,egész a sajtokig.Én nem nagyon szoktam ezekkel foglalkozni :oops: Azért nem eszem minden nap gyors levest,vagy gyors pudingot,de néha szoktam.

KépKép

KépKép
okr

most megyek dokihoz, de szerintem még visszajövök

Ágica
Kép
ágica_26

koszonom az edesseg tippeket :);) igazabol sutit keresek, pl pite, pite fele,,stb..vmi joghutorsat, konnyut.
evu, en a Kleopatra fitnessbe jarok ( XIII. ker, Gogol u ) ott eleg tiszta a viz( nem kaptam el semmit) de ami tutira jo, pl a Mom parkban van aquanatal kismamaknak,a mi egyonellenrozott medenceben van..
aquanatal meg pesten van vagy 8 helyen( fejbol nem tudom) nezd meg a neten, kb 2 hete a nlcafe.hu-n volt errol egy cikk, ott is felsoroltak az osszes helyet. ahova en jarok ott is lenne aquanatal, csak nincs eleg jelentkezo :( - amig lesz, addig en magam tornazom vizben + uszom
bogyogyorgyi

Bogyo :D

nagggggggyon köszi, azonnal utana is jarok!!! 8)
Vendég

Evu : megvan ! http://www.nlcafe.hu/cikk.php?cid=25108
bp en 7 helyen van, ezek ellenorzott uszodak, de foleg az a jo, ahol babauszas is van, (sajnos a kleopatraban nincs, azert sajnos, mert akkor meg tisztabb volna, mert azokat a medenceket nem szabad klorral fertotleniteni, ott meg azt teszik, de mint irtam mar nekem sincs bajom tole)Futni tenyleg ne fuss, de gyorsgyalogolni lehet. A Kleopatraban van fitnessz/ joga/ edzo is
bogyogyorgyi

Istennö vagy :lol:
Vendég

bogyogyorgyi

mindent kinyomtattam es melo utan hazafele a metroban ez lesz a legkedvesebb olvasmanyom :lol:

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: