Voltam tegnap a nődokinál, de utána már nem jöttem, mert hulla fáradt voltam, ráadásul nekem is fájt a hasam alja, ilyen eddig még nem volt.
Viszont ami nagyon jó, befordult a bébi, rendes szófogadó gyerek ez.
Izgalmasan akalul nekem is a szülésre való várakozás, a doktornőm megy augusztusban egész hónapban szabira, úgyhogy mindenképp júliusban kell szülnöm. Bár szerintem meg lesz, érzem...
Bajban vagyok, mert kértem a doktornőtől, hogy ajánljon nekem szülésznőt, ő mondott is egyet. Gondoltam legalább egy fix pontom legyen a szülés alatt ( páromon kívül persze).
Viszont ha szülök júliusban, akkor lesz még a dokinő, és ha már fogadtam szülésznőt, akkor ő is. Én ezt így feleslegesnek tartom. Vagy max a szülésznőt nem hívom be a szülésre?! Jaj, nem tudom mit csináljak. Azt mondja a doktornő, hogy a szülésznővel jó lenne ha legalább háromszor tudnék találkozni még szülés előtt. Azt sem tudom, hogy ilyenkor mi van, alkalmanként kell fizetni, vagy majd a végén?!
Lányok, olyan béna vagyok, segítsetek! Nálatok hogy van ez?
Andi: : nekem van egy nagyon jó körömvirág krémem, mi a hétköznapokban is szinte rendszeresen használjuk. Egy a gond vele, hogy Dr. Förster termék, valószínű hogy nincs kereskedelmi forgalomba, ez is olyan megrendelős, mint annyi minden más. Nekem anyósomtól van, én rendszeresen veszem, mert a Blankámon állandóan van valami tipli, és nagyon szépen, és gyorsan gyógyítja a sebeket. Ezt tuti lehet kenni gátsebre, mert egyébként is javasolják bakteriális, és gomba fertőzésre odalent....
Most húzok, mert így nem lesz szakdoga vázlatom soha. Sajnos nem írja meg senki sem helyettem
Majd jövök még! Ha avédőnővel kapcsolatban tudtok segíteni, kérlek írjatok, mert még ma fel kellene hívnom, jól jönne előtte a segítség. Előre is köszi
Móni