Sziasztok!
Tok jo: kispapa ma volt sorozason, es I kategoriat kapott, vagyis fel ev mulva megy ismet :-))), mivel kicsit ekcemas a keze. Pedig ugy tudtuk, hogy szigoritottak es az orvosi papirokat nagy ivben le***jak - nem is vitt, de most meg van fel eve beszerezni! :-))) Es igy meg azt sem lehet mondani, hogy o akart volna kibujni ezaltal! :-)))
Amugy azt mondta, az egesznek volt egy olyan hangulata, hogy nem nagyon eroltettek a behivast :-)))
Panka,
meg egyszer Gratula

, orulok, hogy jol vagytok, es varjuk a sztorit!
Beu,
na most aztan GIGAMEGADRUKK!!! :-)))))
Nagyon szoritok, hogy ne legyen muszaj inditani, de akarhogy is lesz, babazas lesz a vege :-)))
Kangi,
aranyos vagy, hogy igy torodsz velunk es hozod a hireket :-)))
Csucsuka,
gratula a bucsut into nyakdugohoz :-))) es intenziv MEGADRUKK :-)))
Nagyon jok a kepek :-))) Emlexem, en is odavoltam apam papucsaert, szuleim mondtak, hogy olyan vagyok benne, mint Sap Szepi (akirol sose tudtam meg, hogy kicsoda, de megjegyeztem :-)))
Hajni,
nekem is szaraz volt a borom a telen es hamlott, ami ujdonsag volt, mert eddig inkabb zsirosodott. Ez is valami hormonalis hatas a terhesseg alatt?
Leszter,
sajnos, ezer eve szeretnem visszakeresni, de mostanaban ugyanolyan jol allok idovel, mint Te... csak mas okokbol :-)
Szerintem a mehecske nekem is bejonne :-))) Imadom az aranyos puhi cuccokat :-)))
Koszi a talis kepeket, helyesek voltatok :-) Na majd egyszer lesznek nekem is szabad delelottjeim :-)
Es Te csak ne szabadkozz, maris nagyon jol allnak a babaholmik annak a szobanak :-)))
Ildianyu,
szegeny Ti :-(, tovabbra is csak jobbulast kivanhatok! :-)
De,
hat ma nekem se volt dietas napom, ket kollegamnak egy hete volt az eskuvoje, es gyonyoru tortakat hoztak nekunk ennek oromere... :-))) plusz a megrendelt ebed. Terhestornat meg lekestem :-( De szerintem ma mar csak gyumit eszem, azt is keso este.
Manocska,
hogy miert ilyenek? Miert gorbe a banan? :-))) Jobbulast kispapidnak! Azok utan, hogy ilyen rendi, egy pici haldoklas teljesen belefer :-)
En koldoknel mertem pocit. Latom, alakulsz Te is szepen :-)))
Urszila,
mar nagyon jol alltok :-) hiaba, a rutinosak :-)
"Erdekes" elmeny lehet ez a megfordulas... :-
Biztos nem lesz gond a franya belkacsokkal, mondjuk ha szolsz, abbol baj nem lehet.
Ize, es az Nektek jo, harom szulinap egyszerre? Te biztos jobban tudod, de harom torta, harom csomag ajandek, kesobb harom hazibuli... %-))) Bar mondjuk mindenkepp kozel fog esni ezek szerint.
Maci2,
ha a kivancsisag bennem kart okozna, akkor mar egy ep folt nem lenne rajtam :-)))
Drukk a dokibejarashoz! :-)
Buborek,
vacak lehet, de ne panikolj! Probald ki a lanyok olajos javaslatait, eleg brutalisan hangzik ahhoz, hogy hasson! :-) Jut eszembe, ugy vettem eszre, nekem az intimtorna gyakorlatok is hasznalnak (zaroizmok folyamatos megfeszitese - elernyesztese, tobbszor egymas utan, erosen, de nem gyorsan).
Minden szepet s jot, lehet, hogy meg jovok ma, de nem igerem 100%ra.
Kaska
26+2