Sziasztok!
Cukrosok, hízósok, nagy és kis pocakosok, vizesek!!!
NO PARA! Mindent a babóért! Kibírjuk!

Csak optimistán!!!!
Én nagyon jól érzem magam, bár vizesedik a lábam, a kezem, állandóan fel kell polcolnom, egyre nehezebb fordulni az ágyban, ha a szekrény aljából akarok kivenni valamit, az kész tornamutatvány, mosogatásnál összevizezem a pocim

, és a konyhapultról ma majdnem levertem egy edényt, szintén a pocakommal.
De én csak nevetek ezen - apával együtt.
A végeredmény egy tünemény kis baba, a húsunk, a vérünk, a szemünk fénye. Érte mindent!!!!
Kiskolbi! Nagyon cukor kismami vagy, szép a pocid, az alakodhoz képest, teljesen jó méretű.
Lelkem! Nyomathatnál egy kis zsíros deszkát, meg 3-4 adag somlóit, hogy felgyöjjön egy kis husika!
Vásárlás: Na, a mai nappal megint kihúzhatok egy pár dolgot a mégmegkellvenni-listáról.
Vettem orrszívót (azt a sima párszáz forintos "pumpásat", állítólag sokkal jobb, mint bármilyen csoda-motoros kütyü), egy kacsás fürdővíz-hőmérőt, (ami még korai, de rózsaszín és cuki volt): fogzáskor csillag alakú rágóka, amiben víz van, és le lehet hűteni, eldobható melltartóbetétet, és sima betétet magamnak.
Apa sokszor csak mosolyog, de mindig azt mondom, örüljön, hogy most apránként megveszek mindent, mert így legalább nem kell kétnaponta valamiért rohangálnia.
Hajni! Kérlek írd be a táblába:
4D 06.27.
Baba-mama: Ahol én fogok szülni, ott velem lesz a baba, de bármikor kérhetem, hogy elvigyék, ha pihenni szeretnék. Azonban én egyetértek a tapasztalt mamikkal, hogy fel fog éledni az anyatigris bennem, és tök kétségbe fogok esni, hogy hol a babám. Szerintem nem is fogunk tudni pihenni, ha nincs velünk.
Anikó80! Üdvözlet Milénának!