Olvasok, olvasok, csak jegyzetelni, és reagálni nincs se időm, se erőm. De már csak pár nap, és szabadabb leszek!
Zsizsik! Én is vizsla mániás vagyok! Kölökként meg zabálni valóak!
Viszont még nem tudom, hogy megyek-e. Sajnos bármikor bármi közbejöhet.
Szisza! Eszembe jutott, amikor az első nődokimtól jöttem el, a legelső hormon értékeimet szorongatva, bromos recepttel a kezemben. Azt éreztem, hogy nem vagyok nő. Nem vagyok nő, mert segítségre van szükségem ahhoz, hogy úgy működjenek a dolgok, mint a nőknél. És még a gyógyszer sem tudja garantálni (a doki szerint), hogy babám lehessen.
Egészen addig éreztem ezt, amíg el nem mentem Tűű dokihoz, és ő azt nem mondta, hogy a PCO nem egyenlő a meddőséggel. Bármikor "becsúszhat" egy baba! Csak kisebb az esély! Másrészt meg itt van a metformin/avandamet. SEGÍTENI FOG! Ha kicsit több időbe is telik, mint szertnénk, de helyre ránt! Ha meg más gond is van, akkor arra is találtok megoldást!
Becsípődésednek üzenem, hogy csípődjön ki!
Ja, a "b" pf-m hozta a formáját, nem volt pé. Viszont bíztató, hogy 22 napon még nem jött meg. (Csak el ne kiabáljam!)
Szisza, ez a mensis elmélet érdekes. Nekem sincs mindig pé, és mégis megjön minden hónapban. De az érdekes, hogy inkább előbb, mint kéne. És amikor voltam egy anovulációs ciklusban UHun, vékony volt a mnyh. Lehet, a súly mellett van más is, ami miatt leválik.
Jók legyetek! Zebrákat szeretnék már látni! Apple, Lona!!!
Puszi

Kellemes összebújós estét!