A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Liza! Domi nagyon aranyos! Olyan kis pasis!!!Imádnivaló!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kati,
Órákat tartok a következő témakörökben:
-az ember szaporodásbiológiája
-a női ciklus hormonális szabályozása
-csecsemőgondozás
-a magzatmozgások anyai lélektana
-hogyan rettegjünk folyamatosan a legváltozatosabb terhességi szövődményektől
-a szoptatás fontossága, érvek a tápszerek ellen
-deriválás integrálás; ahogy én tudom

Melyikre fizeted be a diákjaidat? :P :D :lol:
Vendég

áfi: az utolsó kivételével mindegyikre :lol: de ezekre az órákra én is beülnék meghallgatni. hogy mennék így haza tanulni? :lol:
jót nevettem, az ahogy én tudom mondaton. te jól tudod ezt a részt matekból, hisz tőlem tanultad :lol:

kati
katica30

Sziasztok!

Kati, nagyon drukkolok neked holnapra!!! Bár ha a 25. napon volt pé, akkor még csak 12. dpo lesz holnap...
Melcsi, örülök hogy jól vagytok! És hogy apa végül is bent volt!
Liza, micsoda hajasbabád van! :D
Áfi, mennyi görcsölés normális így a 11. héten? Vagy lehet, csak a frontot érzem? Elég sűrűn beleszúr-görcsölget a hasam, pedig vettem ve reggel magne b6-ot. Vagy csak azt érzem, hogy nő??? :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi!Én, mint a témában szaknemértő :lol: a méhed nővekedésére gondolnék, de kérdezzük meg Prof. Dr. Áfonyát!

babaimádó
Kép
babaimado

lanyok lehet hohy most hulyenek neztek de lenne egy kerdesem.

ha kiveszek egy apartmant egy szallodaban akkor az hany szemelyre szol?
eletemben nem voltam meg hotelban azt sem ertem hogy mi micsoda.

koszi :oops:

Kép
monyo83

Szilcsi,
szerintem is a méhed nő, nyúlnak a szalagok, lassan emelkedik ki a kismedencéből. Ha gyakran görcsöl szedj rendszeresen MagneB6-ot, és ne hajtsd túl magad ebben a melegben! És igyál rendesen!!! Ásványvizet ha lehet. És ha nagyon fáj vagy bármi más is van inkább menj orvoshoz, Babaiminek is azt mondtam hogy inkább feleslegesen mint későn!
Monyó,
attól függ mekkora az apartman. Ahova mi megyünk ott külön vannak 2-3 fősek, 4-5 fősek meg még nagyobbak. Meg kell kérdezni hány ágyas.
Vendég

Áfi, Baba, köszönöm a válaszokat! A magne b6-ot rendszeresen szedem, de lehet, emelem az adagot. Most csak napi egyet szedek.

Kép
szilcsi

afi kosz ertem mostmar.

meg egy kerdes.egy agyas szobaban alhatunk ketten,vagy akkor ketagyasat kell kivenni.

bocsi a hulye kerdesekert de gondoltam inkabb megkerdezem itt minthogy felhivjam a hotelt es azt higyek hogy ez a kesz atveres show.

Kép
monyo83

Monyó,
ez meg attól függ pótágyazható-e a szoba :D Ha 1 ágyas pótágyazható akkor alhattok ott ketten. Ha nem pótágyazható, akkor 2 ágyast kell kivenni. :)
Vendég

afi koszi :oops:

Kép
monyo83

monyo: hova mentek nyaralni?

szilcsi: próbálj többet pihenni!

kati
katica30

katica nyaralni :lol:
egy napos max ketto,tolunk nem olyan messze,zentara.
ott lesznek a nyari ifjusagi jatekok,de nyilvan nemnagyon lesz szallasunk mert renovaljak a hotelt.soha jobbkor :evil:

Kép
monyo83

Sziasztok,

megvan az AFP-m. 0,75 lett. Nálunk ez jó, legalább is dokim ezt mondta.

Meg a zsömle + tej cukorvizsgálatom az meg 7,2 lett. Az szar. Mehetek jövő héten terheléses cukor vizsgálatra. Ez már a második terhelésem lesz. ááááááááááá. Szóval tuti cukros lettem megint. Pedig nem eszek sokat. Semmit nem híztam még. Na de a statisztika szerint minden 3ból 2nek újra kialakul ha már volt.
Jó a rosszban, hogy nem fogok megint semmit hízni terhesség alatt. Bár most hogy van Roli nem tudom hogy fogom kivitelezni a napi 5*i étkezést és az állandó mérlegelést...

Bocs, de olyan jó lett volna egy teljesen problémamentes terhesség :(
Azért így is boldog vagyok ám :):)

pusz : Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken,
gratula a jó AFPdhez!!! :)
A terhességi diabétesz meg nem függ attól mennyit eszel. Vagy kialakul vagy nem. Pláne ha már volt :( Sajnálom, átérzem a gondod, 1 hónapig én is diétáztam :?
Vendég

Áfi, de nekem még 5 hónapig kell...
:(

Liza, Domi nagyon szép-!

KépKép
Kép
csikken

Hi!
Péntek inszem :) izgulok meg minden
sonjus

ittvagyok, csak sok a munka!

csikken de jó!

szilcsi pihengess!

kata csoki félretéve!

mindenkinek pussz

monyó mindjárt válaszolok
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm Marci szoba dicséreteket! Voltunk ma dokinál és hát jó eséllyel pályázunk a topic legnagyobb babája címre. A drága 3500 gramm körül van most. És van még 4 hét, az kb még egy kiló, hogy fogom én megszülni. :roll: :wink: :wink: :wink: De nem úgy néz ki,mint aki készülődik, mert méhszáj tök zárt és a méhlepényem is I-es (szülés előtt III-as). 9,5 kilót híztam, azt mondta a doki ez csak a gyerek.

Csikken gratula a jó AFP-hez

kispiskóta

Sonjus: jajj, de jó!!!!! :D Szorítok Neked nagyon!!!!!!! :wink:

Kispiskóta: 8) nagy baba lesz!

Csikken: :(

Kati: hogy vagy??? (úgy izgulok, mint a fene)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Add tovább - huszonharmadik oldal játék

1. Ragadd meg a hozzád eső legközelebbi könyvet
2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon
3. Keresd ki az ötödik mondatot
4. Tedd közzé a szöveget az oldaladon ezekkel az instrukciókkal együtt.

"Ha túllépünk ezen a küszöbön, onnantól minden más lesz és már nincs visszaút."

snufi

(mellesleg a következő (6.) mondat a következő: Ennek legalapvetőbb példája a születés. :oops:

snufi

" Szinte szeretném , ha egy csapat idelátogatna ma este, de az út teljesen kihalétnak látszott, amikor jöttem!"
Vendég

" Szinte szeretném , ha egy csapat idelátogatna ma este, de az út teljesen kihalétnak látszott, amikor jöttem!"
Vendég

és egy másikból " a kérdés persze , fölösleges volt; természetesen nem voltak otthon, már évek óta nem voltak otthon"
Vendég

Be vagyok ma havazva :? Csütörtökre nekem közbejött babavigyázás, szóval tali jövőhét? :P :wink:

Liza
nagyon édes kis hajasbaba Domi :D

Katica
nagyon esélyes vagy :P :wink: ++++++++++++++++

Coca
nagyon szép dolgokat kreáltál megint :D ügyike vagy :wink:

Snufi
nincs nálam könyv :lol:

Zsú
hát Melcsi Áron babájával egy súlcsoportban lesz Marci baba :wink:

Sonjus
jaj de jó :D drukkhegyek ++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

"Noteszkönyvekből papírlapok kerültek elő, és Weisz elővette a ceruzáját."
Nem volt a közelemben könyv, ezért csukott szemmel levettem a polcról egyet: A Pál utcai fiúk címűt.
Snufi,
miért jó ez? Van valami tanulsága?
Vendég

reméelm nem ránk vonatkopzik az apár sor, mer akkor nálam évek óta nincsenek itthon! :mrgreen:
Vendég

áfi külön kérésére az én olvasnivalóm:

"Megjegyezzük még, hogy az atomos anyagban található, sűrűn elhelyezkedő nagyszámú töltés egymással ütközve mozgási energiát gyakran cserél, akkor ez az energia eloszlik az egyes részecskék között, és ekkor Ekin változását az anyag belső energiájának a növekedéseként észleljük, ezt szokás néha "Joule-féle hőnek" is nevezni "

most boldog vagy áfi? :lol: jöhet a csoki :lol:

kati
katica30

Kép
Kép Kép
Vendég

sziasztok, zöldit kerestem meg is találtam itt :lol: :lol:
bocsi, hogy berobbantam, csak aggódunk a sikeres inszemesek topikjában zöldiért, mi van veled zöldi, gyere mesélj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

[quote="katica30"]áfi külön kérésére az én olvasnivalóm:

"Megjegyezzük még, hogy az atomos anyagban található, sűrűn elhelyezkedő nagyszámú töltés egymással ütközve mozgási energiát gyakran cserél, akkor ez az energia eloszlik az egyes részecskék között, és ekkor Ekin változását az anyag belső energiájának a növekedéseként észleljük, ezt szokás néha "Joule-féle hőnek" is nevezni

:shock: hö?
Vendég

boni: írtam privit :lol:

kati
katica30

"Mióta élt, olyan közel voltak egymáshoz ők ketten, hogy gyakran egyszerre mondták ki ugyanazt, vagy egymásra nevettek, és megmondták, most mire gondol a másik." (Abigél)

Kép
bettike
Eger

Itt esik az eső megint, és közben süt a nap.
megkergült az időjárás...

kati
katica30

Áfi! Az óráidon szívesen részt vennék! :lol:

Szilcsi! Gratu a 11. héthez!

Sonjus! Én is izgulok érted! :wink: +++++++++

Katica! Ez minek a definíciója??? :roll:

Zöldi! Hű de jó színű függönyöd vaaaaaaan!

Liza! Hihetetlen mennyi haja van! :lol: :lol: Nagyon édi!

Kispiskóta! Nagyon szép szoba! Édi az állatka a falon és a szekrényen! :lol: És mi van ha hamarabb jön, mert nem akar már óriás bébi lenni?

Snufi! Ez miért jóóóóóó??

Csikken! Azt az 5 hónapot akár guggolva is! :wink: ++++

Ja! És sziasztok! :oops:

Kép
bettike
Eger

Mérleg társ Szezso! Ez nem túl jó példa! :cry: De akkor hajrá inszem! :wink:

Zöldi! Mi történt veled az éjjel??? :shock:

Babaimi! Mizu? Hogy érzed magad?

Kép
bettike
Eger

Snufi! Holnap kezem, lábam, sőt mindenem keresztben érted! +++

Áfi, Szilva! Nektek is drukkolok! :lol:

Purc???? Nem ma voltál UH-n?

Kép
bettike
Eger

bettike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Igen, jelen! :lol:

Kép
bettike
Eger

ÉN is! nekem semmit nem író! (Abigél az egyik kedvenc könyvem!)
Vendég

Nem megyek holnap az átjárhatóságira. :( Mivel a nőgyógyászatot most nyitották meg, nincs kontrasztanyag. Úgy volt, mára érk., de mivel nem érkezett, így nem tudja a dokim megcsinálni. Ennyit a női megérzésekről. (Katicának írtam msnen , hogy lehet, nem is lesz meg holnap) :roll: Mellesleg elfelejtettem a házidokimtól beutalót kérni, és mint kiderült, anélkül nem is állt volna neki/nekem. :shock: Nagyon feledékeny vok!!! Áááááááááááá!!! Szóval 2:0. Pedig már túl akartam lenni rajta. Na mind1, ez van. Jövő 7 7főn lesz elvileg, ez az új időpont. Az 15. cn, tehát necces peteérés szempontjából, de állítólag ez nem gond, nincs összefüggésben. Ti is így tudjátok????

Bocs, hogy sokat írtam. :oops:

Ja! A 23.oldalasnak meg nem tudom/nem hiszem, hogy van értelme, csak érdekes lehet max. Én is úgy kaptam. Bocs.

snufi

Tesókám! sajnálom, hogy nem csinálják meg holnap!

hogy Pé befolyásolja e, azt nem tom!nekem még ebben nem volt tapasztalatom!

((((((((((((((((((((((((((((((Snufi))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Vendég

Áfi édes vagy, hogy hiányolsz, de igazán nem történik semmi a munkán kívül. Ott viszont határidő :oops:

Betti, de ma megyünk, de még van 2 óra addig :lol: :lol:

Snufi sajnálom az átjárhatóságit :(

Kispiskóta, sóginőmnek is 4 kiló feletti babát jósoltak, pont így a 35-36-ig hét körül, és lett neki egy csodaszép 3200 grammos kislánya :lol:

Zöldi, erre az éjjeli dologra én is kíváncsi lennék :wink:

Majd pár óra múlva jelentek mi volt, remélem semmi gond nincs, a gyerek is megfelelő méretű... És nem gondoskodnak megint a vérnyomásomról :evil:

Purc

Kép

Kép
purc

Bonika,
naív volt aki ezt komolyan gondolta. Évekig semmi, és aztán pár nap luxus és hiphopp jön a gyerek? Ha ezen múlna összedobnánk szegény Szezsonak vagy Katinak 1 hét Mauríciuszt, oszt meg lenne oldva...
Purc,
várunk az UH beszámolóval!!! :)
Snufi,
azt hittem kisül belőle valami... de nem óriási poén Kati idézete? :lol:
Ami késik nem múlik, hétfőn is jó lesz az átjárhatóságid! :wink:
Bettike,
lassan alakul a tanfolyamlétszám! :D Mindenki hoz 1 szép fiúcskás kisrugit, és arról beszélek nektek 90 percig amiről akarjátok (a felsoroltak közül) :D
Vendég

áfi és nekem? :cry: :lol:

LÁTOD ÉNNEKEM SE JÖTT ÖSSZE A HIPERSZUPER HEGYILEVEGŐSLEITATÓSDISCÓUTÁNINGYOMBINGYOMOZÓSBULI! :twisted:

Rendben, viszem! :wink:
Vendég

Snfi
hát ciklus első felében szokták csinálni az átjárhatóságit, és inkább 12. napig. Tudod, egyszer én is lecsúztam róla, mert nem tudtam telefonon időben leegyeztetni, kergettem a dokit :?

Így néz ki most a görbém
Kép
és így, ha 12. cn-re beírok 36,6-ot
Kép
szerintem reális lehet a 15. napi pé :roll: feszülget már a cicim, ami pé után szokott, szóval valamikor volt pé, az biztos :wink:

Kép
gaby25

gaby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vonalzócsere?vonalzócsere?
Vendég

Boni
szerinted maradjon benne a 12. napi kamu hő? :roll: :lol: még megvárom a holnap hőmet azért :wink:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: