Sziasztok!
Először is köszönöm a gratulációkat! Informatikus-könyvtáros lettem. Vagyis csak a neve ez, mert inkább sima könyvtáros. A gimiben ahol tanítok, nem volt iskolai könyvtáros, és mondták, hogy kifizetik, csak menjek el. Csak 2 éves volt, nem volt nagyon nehéz. Persze most a Balázs mellet már húzós volt. Pocakosan nagyon élveztem. Már nem dolgoztam, minden órára be tudtam menni, úgy nem volt nehéz. De ebben a félévben, szakdoga leadáskor majdnem elment a tejem, annyit idegeskedtem. Most 2 hetet tanultam, olyankor a családom összes tagja babázott (férjem, Anyum, tesóm, Apósék). Persze mindig csak 2 szopi közötti időszakban. Nem volt egyszerű, de nem akartam halasztani, mert 1 év múlva, ha már kúszik-mászik-megy a gyerkőc, gondolom még nehezebb lett volna. Ja, olvasás és szabadidő felmérést csináltam az itteni áltsulisok körében, szakdoga gyanánt.
De most már túl vagyok rajta, és nem akarok tanulni. A férjecském azt mondta, beadja a válópert ha még egy sulit vagy akár tanfolyamot elkezdek.

Ugyanis szegénynek hisztiztem közben eleget.
Hát a bankok nem egyszerűek, az biztos. Mi holnap megyünk az egyikbe. Most veszünk fel hitelt. Már van egy csomó, de ebből azokat szeretnénk kifizetni, mert jópár helyre fizetünk, és így talán kevesebb lesz a törlesztés. A kocsit is ki szeretnénk fizetni, meg egy kis lakásfelújítás is lenne az idén.
De mi legalább nem költözünk, mint ahogy itt jópáran.
Akíra!
Jó a tábla! Bár én azt is nagyon szerettem nézegetni, hogy ki hány centivel és mekkora súllyal született.
És végre felfedted az inkognitódat!

Most már legalább tudjuk ki ez az ügyes táblaszerkesztő!
Ez a pihenőszék téma engem is érdekel. Balázs ugyanis nem hajlandó délután ágyban aludni, csak nagyon ritkán. A hordozóban meg úgy sajnálom, olyan görnyedten ül, félek, hogy nem túl jó a kis gerincének. A babakocsiban szeret aludni, de ebben a melegben nem akarom kivinni. Úgyhogy megy a nyűglődés. Hátha a pihenőszék segítene.Szóval írjatok tapasztalatokat, infókat, plíííz!
Ja, és feküdni is utál már, csak kézben meg félig ültetve jó neki a kocsiban. De a védőnő azt mondta még várjak az ültetéssel. Szerintetek???
Mi csütörtökön megyünk 3 hós szurira. Én múltkor is adtam neki fél kúpot, most is fogok. Lehet, hogy nem lenne semmi baja, de én inkább beadom, meg persze szétmasszírozom a szurit és borogatom.
Macsek!
Addig nyomod a kúpot, amíg eltűnik. Ennyi! Csak határozott legyél, mert én először óvatoskodtam és Balázskám félútról visszanyomta a kúpot

, aztán meg befeszített és sírással sikerült csak feltolni.

De most már rutinosan megy a dolog, észre sem veszi. (már többször kellett adni neki a kaki miatt) Ja, az sem rossz, ha előtte a kezedben kicsit megolvasztod, hogy jobban csússzon.
Babzsák, Nika!
Dobjatok fel képet a széketekről légyszi, ha tudtok!
Na, eldugulok mára, mert teleírtam az oldalt! Látszik, hogy eddig nem értem rá, már voltak is elvonási tüneteim rendesen!
Fenix, Vitte, Őzi

Jól eltűntek!