Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy kezdek rendbe jönni.
Hát Csajok! Nem kívánom senkinek, amit én az utóbbi időszakban átéltem. Megírtam a szüléstörténetemet, de nem szeretném ide beilleszteni, mert nem publikus a negatív élményeim miatt, úgyhogy elküldeném nektek privátban. Ha esetleg valakit véletlenül kifelejtenék, akkor szóljon, hogy nem kapta meg, oksi? És megadom a képtárunk elérhetőségét is, itt tudtok képeket nézegetni.
Sajnos Bali babánk is elkapott egy kis náthát, tüsszög, folyik az orra és köhög néha-néha. Szerencsére nem piros a torka, meg nem is lázas. Holnap visszük vissza a doktor nénihez. Úgy aggódom érte, komolyan, szegénykém két hetes, azt már ilyeneket kell átélnie.
Egyébként a világ legrendesebb gyerkőce. Nagyon nyugodt baba, eszik-alszik, bár mostmár éberebb és egyre többet van fönt, de akkor is berakom a kiságyába és elvan… Járunk sétálni, azt is általában végigalussza.
Tejem az még mindig kevés van sajna. De azt a keveset lefejem és odaadom neki. Sajna hozzászokott a cumisüveghez, a cicimet csak cuminak nézi, én meg feladtam, hogy mellre tegyem… Nem örülök, hogy így alakult, de az vigasztal, hogy mások is nőttek már fel tápszeren és cumisüvegen.
Tényleg Adri, neked volt Aventes kézi mellszívód, ugye? És miért cseréltétek le elektromosra? Nekem csak az a bajom a kézi mellszívóval, hogy sokat kell dolgozni vele és úgy érzem mégsem ürül ki teljesen a mellem… Lehet, hogy nekem is váltanom kellene elektromosra.
Hát ennyit rólunk. Amíg fel nem ébred a gyerkőc, addig pedig próbálok visszaolvasni.
Puszi Nektek!!!

és így állunk most kert-fronton