Itt vagyok, később indulunk... Huhhh
Uxi:gratulálok a vizsgádhoz! Nagyon szuper kismama vagy!
Enikő, Uxi: teljesen megértelek benneteket, férj ügyben, elég szar így, hogy "ez a nő dolga" így szinte nálunk már minden a nő dolga... Én átnevelő tábort tartok 10 éve, több-kevesebb sikerrel, de azért jól haladok.
Zsú: szuper lett a babaszobád, a naracssárga nálam is nyerő, nálunk is lesz függöny, meg szőnyeg!
Zsanett: én Avent kézit vettem, de az üzletben azt mondták a Chicco jobb, mert lehet állítani a szívás erősségét. Szerintem mindkettő jó, az Avent mellett az szól, hogy több kiegészítőt tudsz venni hozzá.
Emi: ne parázz a babamozgás miatt, gyermeked tuti jól van, nekem azt mondta a szülésznő, hogy nagy butaság a mozgás figyelése/számolása, az a gáz, ha egyáltalán nem mozog egy napig (fél napig) semmit (!). Szóval hallgass a többiekre is minél nagyobb annál kevesebb a hely!
EGyébként ha én is figyeltem és paráztam volna, már az idegosztályon lennék.
Bori: annyira izgalmas, bár őszíntén megmondom, hogy én páratlan számra tippelek... 11, 13, 17,
Barátnők: szerencsére nekem is van olyan nagyon jó barátnőm aki most szült, így megdumáljuk a "mamás-babás" dolgokat, de azért kicsit bánt, hogy az ember nem tud a másikra figyelni, amikor ennyire fontos dolog történik az életében! Hiszen ezért barát a barát, legalábbis az én részemről. De igazából egyáltalán nem izgatom magam túlságosan rajta, annyi minden más van most, amire figyelnem kell
Üdvözlet Betta gratulálok a kislányodhoz (nekem is Lilla lett volna, ha nunival születik) !