A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti:
Nagyon aranyos vagy, hogy így pátyolgatod Lexit, és hozod a jobbnál jobb infókat róla. Örülök, hogy jobban van, főleg lelkileg.
És azt is remélem, hogy jó helyen van itt a helyi kórházban. Szerintem engem ez viselne meg a legjobban.
Szóval továbbra is sokat gondolok rájuk, remélem meg tudják oldani a netezést is valahogy. Millió puszi nekik.
Sajnos ma sem tudok benézni hozzá. :(
Vendég

Lexi!
Örülök,hogy jobban vagytok!Egy percre se add fel a hitedet és a reményedet!Mi veled vagyunk!Higyj a babában,beszélj vele!
Sokat gondolok rátok!Minden rendben lesz!
Kriszti!
Küldtem a gmélre egy meghívót,mert azzal a másikkal nem tudok mit kezdeni amit küldtél!

Bariném !
Én tiszta szívből tudom ajánlani neked!ÉS még az sem lenne,hogy együtt szülnénk és a doki kihez rohanjon,mert én pár héttel hamarabb leszek! :lol: :lol:
Vendég

Drága Bariném nagyon kedves vagy, és kérném a telcsi számot, bár lehet már egyszer megírtad, akkor bocsi érte!

Lexiéknek további drukkok, ha ennyi vérzést kibírt a kis manócska akkor nagyon ott is akar maradni ahol van, és ezt a reményt kell tovább éltetni!! Puszi nekik!!

Éva szívem, nagyon köszönöm a képpel kapcsolatban a segítségedet! Nagyon jól sikerült! Puszi!!

Este ugyanitt!!

Kép
tini75

Lexi
ezek szuper hirek,ez a baba ott marad már az tuti :P :P ha ezt kibirta nagyon szeretne veletek maradni :P :P remélem sikerül a laptopot beüzemelni,neked sem lenne annyira unalmas :oops: kitartás :oops: :oops:

bibar

Sziasztok,

Kriszti,
köszönjük az infót, nagyon aranyos vagy!!!!
Dehogy haragszom, hogy velem példálóztál, sőt, kifejezetten jól esik amit írtál :oops: :oops: Sok kitartást Lexinek a fekvésért, és kérlek, mondd meg neki, hogy reménykedjen, és bízzon. Ki másra számíthat az a kisbabó, ha nem rá? :wink: Szóval neki MUSZÁJ hinnie abban, hogy minden rendben lesz!!!!! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lexike!

Kitartás! Nemsokára csak egy rossz emlék lesz ez a néhány nap!
Talán alig emlékszel majd rá, mikor már a kezedben tartod majd az életerős kisbabádat!
Küldd neki a bízatást, mi pedig küldjük neked!
Micsoda erős baba!!!!

KépKép
naposoldal

Jaj, Lexi, annyira örülök, hogy jól vagytok, megvagytok. Sokat gondolunk rátok, továbbra is küldjük az energiát, és a pozitív gondolatokat!
Vigyázz Magatokra!

Millió puszi!

Judit

jucicuki

Végül mégis ma voltam a BMC-ben, W. doki ugyanis azt mondta, hogy a mensi első napján kell... Éjjel jött meg. A laborban a lányok meg értetlenkedtek, hogy miért nem a hétfőn, a negyedik napon mentem, és nem értik, hogy a doki miért küld mostanában mindenkit az első napon... hát nem tudom, remélem, nem kell újracsinálni.

Kismillióan voltak! A parkolóig kanyargott a sor, legalább 60-70 ember várt. Én ott voltam fél 7-re, így voltam kb. a 10-ik.
elan

Sziasztok,
de szuper hírek:) NAgyon örülök, hogy jobban vannak LExiék:)

Innen már csak felfelé vezet az út, tehát nem lesz semmi baj:)
madrin

Lexi nagyon örülök a jó híreknek,most már biztos minden rendben lesz!Továbbra is nagyon szorítok Értetek!

Krisztike köszi az infót,várunk nagyon a további jó hírekkel!

Timyről tudtok valamit :roll:?

Mindenkinek szép napot
Lippa

lippa

Sziasztok!
Bocsi, egész héten őrültek háza volt és mindjárt megyünk a Balcsira (dolozni). Most olvastam Lexi-ről. Nagyon-nagyon szurkolok, és csak azért írok most gyorsan, hogy engem is olvasson, ha Kriszti kinyomtatja neki! :wink:

Pusszantás Mindenkinek!
süni76

Timy??? Baby??? Mi van veletek???
Vendég

Csak azért kukkantottam be, hogy Lexinek mára is küldjek sok-sok babatapit:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja, és persze az angyalkát, aki vigyáz rájuk:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drága Lexi!

Most olvastam, hogy mi történt.
Remélem azóta jobban vagytok!
A kisbaba ragaszkodik az ÉLEThez.

Küldök angyalkát aki vigyázz rátok! Kép Feküdj nagyon sokat és ne gondolj semmi másra, csak magatokra.

Szia Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kriszti! A másik topicra írtam már Lexinek, de csak én is üzenem neki, hogy még egyel több ember gondol rá, ez nagyon nagy dolog, hogy úgy néz ki jól van a baba. Próbáljon meg pozitívan gondolkozni és lekötni a figyelmét, néha lazítson az idegeskedésben és biztos nemsokára hazamehetnek mind a ketten!!!
gombahölgy

Lexi!

Kitartás! Nagyon sokat gondolok rád! Vigyázz nagyon magadra és a hihetetlenül erős babára! Szigorú fekvés és minden rendben lesz!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!!

Lexikém minden nap gondolunk rátok, és ezt ide meg is írom nagyon hiányzol itt, és vigyázz magatokra, további kitartást nektek, és bizti ott marad az a babóka azon a jó kis helyen hidd el! pussszz!

Elan jesszusom ebben a melegben ennyien ott és várni, de igaz a cél érdekében mindent, sok sikert nektek is!!

Nos pá!

Kép
tini75

tini75, köszönöm :) Hát, azért reggel még nem volt olyan meleg, hála az égnek.

Kicsit össze vagyok zavarodva a páromra váró vizsgálatok terén... a doki azt mondta, sperma- és vérvizsgálat kell, de most olvasom a tájékoztatóban, hogy andrológia is lesz? Megismerkedtem a sorban egy kedves lánnyal, akinek most lesz lombikja a jövő héten, és azt mondta, az ő párjának nem volt... most akkor mi a helyzet?

Lexi, én is nagyon szorítok Nektek!
elan

szia elan,

Mint ahogy én is most a napokban tudtam meg, csak akkor lesz andrológia a párodnak, ha van nála gond a spermavizsgálatkor.
Nálunk a páromnál volt baci, meg az eredménye sem túl fényes, így kellett mennie.
Ha esetleg kell mennie, ne aggódj, ott a BMC-ben el tud menni. A párom kb. 5 perc alatt végzett is!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, köszönöm! Most úgy tűnik egyelőre, hogy nálam van a bibi, ezért van egy kis lelkismeretfurdalásom, hogy ilyesmik történnek majd vele... de hát, a cél érdekében mindent :)
elan

Reméltem van új hír Lexiről :(

Krisztike
ugye minden rendben van?Kitartás és sok puszi Lexinek!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
gabicsibe

Sziasztok lÁnyok!!!!!!
Vagyok én is csak, vendégeink voltak, akik most mentek el, és nem lett volna szép dolog a laptop előtt ülni...Olyan ritkán látom őket!!!!

Lexi hírek:
Ma reggelre nem volt haematoma, de egy kicsit még vérzett!Szerencsére már akedve is jobb, humoránál volt, megnevettetett....Ma azt mondja, 4 X ebédelt, mindenki kajával látja el....viszont a tanulás nem megy neki, és sajnostaláltak valami gyulladást is..Most infuzióban kapja az antibiotikumot.......
Szeretne haamenni, de nem mondták ma, hogy mehet, így a hétvégét bent tölti.....

Annyira örülök neki, hogy ól vannak!!!!Részben lányok nektek köszönheti!!!!!És köszöni is!!!Nagyon hálás amiért ennyit írunk neki, sok erőt ad neki!!!!
Úgyhogy holnap is viszem a következő adagot!!!!

Visszaolvasok alaposan, és dobok egy táblát.

Szép estét midnenkinek!!!!!
Vendég

Kriszti, ezek nagyon jó hírek! :D
elan

Kriszti,
Ezek nagyon jó hírek! Köszönjük szépen!
A gyulladás nem jó, de kezeljék csak ki, az sok bajt okozhat… (:cry: )
Majd tanul, ha teljesen jól lesz, most első a baby!!! További millió drukk megy neki, és ezer puszi is mellé :D

Kép

Kép
zsókuci

Manda!
Most látom, hogy kérdeztél...Bocsi! :oops:
Szóval nekemis kédeztek mindent, mit szedek, mennyi volt eddiig....És mennyi kiló vagyok.....

Nekem is van olyan eredméyn, ami ugye 3 hét mire megjön...Többek között az hiszem a hepatitis, és AIDS......És persze a Chlamidiám.......
Úgyhogy ne ggódj, meglesz az időben.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Holnap nem tudok jönni (csak esetleg este), mert tapétáznak nálunk az új helyen, és ott kell lennünk egész nap!

Kriszti,
Jaj de örülök, hogy jó híreket hoztál. Szerencsére kezd jól alakulni! :D

Lexinek holnapra is küldöm a vigyázó angyalkát:
Kép
Sokat gondolok rájuk, és szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti!

Köszi a híreket! Továbbra is drukkolunk nagyon Lexiéknek! Tök jó, hogy jobban vannak!!!
Csak természetes, hogy ha vendégeid vannak, akkor velük foglakozol!!

Gabi!
+++++++ Ugrás lesz a végén! :wink: :lol:

Viki!
Milyen volt a kirándulás? Remélem ,minden rendben volt, annyi szörnyűség történik mostanában :(

Szép hétvégét mindenkinek!
gil

Lexi, örülök, hogy jó hírek jönnek felőletek, és nagyon sok erőt küldök ! Vigyázzatok magatokra!

mindenkinek szép hétvégét!!!
málna79

Jó reggelt!

Gil! Köszi a kérdésed. Nagyon jó volt, csak elfáradtam rettenetesen. Este bedőltem az ágyba, és már aludtam is.

Lexi! Örülök, hogy jobban vagytok, és már mosolyogni is tudsz!!!

Kriszti! Köszi, hogy tájékoztatsz minket!

Ma megint egész nap nem leszek, mert jövünk-megyünk a Férjemmel.

Puszi nektek!

Kép
vikike0429

Lexi ezek nagyon nagyon jó hírek. :) SOkat gondolok rátok, vigyázzon rátok továbbra is a sok-sok angyalka, és ima. :)
Fel a fejjel, decemberben egy icipici kislányka akar az anyucijára mosolyogni. :)

chesti

Kriszti
köszönjük a jó hireket :lol: :lol: :lol: Lexit pusziljuk és most már nem lehet semmi gond :oops: :oops: a tanulás meg ráér,első a baba :lol: :lol:

Málnácska
mi ujság veled??????van már megérzés?én nagyon hamar éreztem hogy összejött,korán jöttek a tünetek :oops: :oops: pihenj sokat :oops: :oops:

bibar

Mindenkink szép Kép -ot!

Krisztike
Köszi a jó híreket!

Lexi
Továbra is nagyon-nagyon szurkolunk és kitartás!!!!!
Millió Kép

Nagylány lettem és a statisztikát nem javítottam :cry:

MIndenkinek nagyon jó pihenést kívánok,este jövök!!!!
gabicsibe

Lexi!
Sok pozitív energia mire képes,nomeg a te csodálatos kisbabád is!Gyógyulj meg hamar!
Kriszti!
Köszi az infót!
Gabicsibe!
sajnálom a nagylányságod!Most a következő a lombik lesz?
Bariném!
Írtam püt!
Vendég

Gabicsibe
hát senki sem javitja az inszemes statisztikát? :cry: :cry: :cry: mész még egyre?

Ballagyó,Málna
valaki kerüljön már be utánnam a táblába :oops: :oops: hajrá csajok :oops: :oops:

bibar

Lexi :D
Annyira szuper, látod, mi tudtuk, hogy minden renben lesz! Nagyon erős a babád és nagyon élni akar!!! :P
Pihenj sokat, sok-sok erőt küldök és kitartás!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti :D
Köszi a válaszokat, sajnos már köhögök is nagyon, már a hangomra ment, meglátjuk hogyan alakul a dolog.

Gabi :(
De majd a következő!!!

manda

Gabi!
Ez nem lehet igaz!!!! :cry: :cry: Ez a francos inszem miért nem jön össze???? Én is ma... Hétfőn megyünk együtt?? Fél 3 körül leszek ott. Jó lenne találkozni. Ugye azért nem adod fel???? Nagyon drukkoltam pedig. Sok erőt kívánok neked a folytatáshoz, bár gondolom, a hócipőd tele van. Férjed hogy van?
Kitartás!!!!!!

Ma már nem tudok jönni, csak holnap reggel.
Lexi! Remélem, jól vagytok!!!!!!
Szép napot mindenkinek!!!!

Gil
gil

Manda!

Jobbulást!!!!!
gil

Gil
Köszönöm szépen!

manda

Kriszti!

Köszönjük az új híreket!

Lexi!

Kitartás!
Biztosan rossz a kórházban, de most ott vagy a legbiztonságosabb helyen! Pihenj sokat, ez a legfontosabb, hogy a baba tudjon növekedni! Ne izgasson a tanulás, az most ráér. Én tuti elhalasztanám a vizsgáimat, mert a babánál most nincs fontosabb! És ha kiengednek a kórházból, akkor is feküdni kell és nem suliba járni! Nem beledumálni akarok (csak egy kicsit), de most a babánál nincsen fonosabb. Én is itthon fekszem, nem csinálhatok semmit, pedig az én bajom kutya füle a tiédhez képest! Kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz, összebútorozhatnánk egy időre, míg nyomni kell az ágyat, úgy nem lenne olyan unalmas! :lol:

Gabi!

:cry: :cry: Sajnálom! Tarts ki!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Lányok!!!
Lexi hírek:

Nagyon jól érzi magát, (ezt a férje is megerősítte, hisz újra piszkálódik) :lol:
Bízik még mindig benne, hoyg igenis a baba vele marad!!!!
Fekszik egész nap, már unja...De mondtam neki, én örülnék, ha feküdhetnék már!!!!! :wink: :lol:
Bár már elterveztük, a babákkal megyünk edzőterembe, és majd a recepción alszanak a gyerekek, míg mi izzadunk......Úgyhogy visszatért a régi Lexi!!!
Csak szerdán ne lenne vizsgája, az miatt aggódik!!!! :(

Ma még nem nézte meg a doki, de azt mondja, nem is baj, ne háborgassák...Picit még vérzik, de nem vészes!!!!!!

Nagyon örül hogy ennyien gondolunk rá, és köszöni szépen!!!!!

Mindenki nagyon szép napot kívánok!!!!!!!!
Vendég

Kriszti

Köszi a jó hireket!

Lexi

A korházban vagy most a legbiztosabb helyen, ott vigyáznak rátok. A vizsgákkal ne foglalkoz, szerintem lehet kérni halasztást. (Nem értek hozzá) Most mindent a babáért!!!

Gabi

Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze.

Lányok
Most lehet nagyon butát kérdezek. Van esély az inszenmmel teherbe esni?
A táblába csak egyet látok. Nekem ugy tünik, hogy csak időhuzás. Bocsi, de mi még a kivizsgálásnál tartunk.

Jerika

Kép
jezsoerika

Gabi!
Nagyon sajnálom!!!!Pedig bíztam benne, hoyg végre valaki javítja az inszemes statisztikát!!!!
De előre nézz, majd a következő sikerül!!!!!

Manda!
Az nem jó, ha már komolyabb.......Sajnos mindig közbe jön valami, ami nehezíti az életünket.... :(

Bibar!
Én követni foglak, de előttem még vannak páran...Őket inspiráld!!!!! :wink: :lol:

Chesti!
Sztem is lány lesz, hisz ők életerősebbek!!!Nem véletlenül harcol a kis babóka is...nem adja fel!!!! :wink: Bár a Lexi férje fiút akar...Azt mondta a fagyisok is fiúk.....De a végén mondta, h mindegy, csak egészséges legyen ....
Vendég

Erika!
Valójában mindennek van esélye az életben....Tudod, ez a statisztika csak az ide írogatók által van felállítva...De tudnod kell, nagyon sokan járunk!!!(de ezt tudod is)....

És hidd el, van akinek inszemmel is sikerül,csak nem ír ide....Bízni kell, és nem úgy nekiindulni, hogy esélytelen....ha nagyon rossz a spermakép, akkor nem fognak inszemet javasolni!!!Nálunk eleve halott ügy lett volna!!!!
Így én lombik párti vagyok!!!
tehát, ha azt mondják, elég az inszem, bízz benne!!!!!Hisz nem tudhatod!!!!!!És sokkal kevesebb hormonnal megy, ami már önmagában jó, hisz nem terheli a szervezeted......
Kívánom, hogy pozitív tapasztalatod legyen!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti

Köszi. Csak felvetődött egy kérdés.
Tudom, nem ok nélkül van az egyik vagy a másik beavatkozás.
Lehet hogy lelkis vagyok.
Ahogy a drága jó barátnőm szokta mondani: Időnként fejbe kellene kólintani a negativ hozzá álláshoz. Próbálok pozitiv lenni, de alapból sokszor jön a negativság.
Talán sok negtiv hatás ért az életben. (meg halak jegyü vagyok).
Ezért szeretlek beneteket olvasni, mert rengeteg pozitiv energiát adtok. Amit nagyon KÖSZÖNÖK!

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika!
Nem is azért írtam...De én is inkább lombikpárti vagyok!!!
Én is halak jegyű vagyok! :lol: Lelkis......

És hogy támogatjukegymást azt csak természetes, hisz mi igazán tudjuk, mit érez a másik!!!!!!!!!!!!! :(
Vendég

Most értünk haza, dög meleg van kint.

Lexike! Most már csupa jó dolgok történhetnek!!!!Azt a fránya vizsgát nem lehetne elhalasztani?

Jerika! Sztem nekünk is az inszemmel fognak kezdeni, mert Páromnál okés minden.....

Gabicsibe! Nagyon sajnálom. Ilyenkor mikor lehet a következő?

Kép
vikike0429

Szép estét mindenkinek!
Én is hazaértem! Még munka után elvállaltam egy sebkezelést, így minden nap későn érek haza..... :(

Lexikénk nagyon jól érzi magát, délután már egyáltalán nem vérzett...Este hogy jöttem el, már annyira bátor volt, hoyg ki is kisért...
Ez a csaj soha nem unatkozik!!!!Akárhányszor megyek, mindig van nála valai...vagy én megyk rossz időben!!!!Sokan aggódnak érte, és nem feleslegesen.......Hallkan mondom, de a veszélyen túlvan!!!!!!!!!!!! :wink: Sztem.....
Viszont vigyázni a kell magára, és a babára, de szerencsére ezt tudja is!!!!És sokat pihen!
HOlnap csak késő este megyek hozzá, de ha lesz időm, írok nektek!!!

Puszi mindenkinek, én elmeygek aludni, nagyon hosszú volt a nap!!!
Jó éjt nektek!
Vendég

Kriszti:
Meglátogatom a hőst holnap. :D
Vendég

Kriszti, köszi a helyzetjelentést; Lexi, nagyon örülök Nektek!
elan

Kriszti,
köszi a helyzejelentést, örülök nagyon, hogy túl vannak a veszélyen!!!! :D Kérlek mondd meg Lexinek, hogy sok puszi és hogy pihi, pihi és no para! :D

Puszi neked is.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: