A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Ez jó Bettike! Egyszerre írunk egymásnak:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Surmi,
én sem dolgozom, de a gyerek imád oviba menni, szereti a gyerektársaságot, a rengeteg olyan játékot ami itthon nincs, nem mellesleg pedig kell a gyereknek a hasonló korúak társasága a megfelelő értelmi érzelmi fejlődéshez. Én nem hiszem hogy volna pofája bármelyik ökormányzatnak erre! Szerintem félreértés vagy rémhír. De ha megkérdezed és megtudsz valamit mondd el légyszíves!
Vendég

Igen látom én is!

Köszi kérdésed! Velem nem történik semmi!
Dolgozom, házimunkát végzem, bevásárolok, tv-zek és alszok! Így telik el egy nap! Alig várom mindig az alvás részt! :lol:

Azért írtam így, mert gondoltam úgy is szólsz, ha már tudod a cn-t!

Kép
bettike
Eger

Na jól elüldöztem mindenkit! :roll: :P :shock:

Kép
bettike
Eger

Bettike
jelentem engem nem üldöztél el :D :wink:

Boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mi holnap megint esküvőzünk, és állítólag én hajnalban kapom a meglepit mikor hazaérünk :D hacsak nem bealszok mire odadná :lol: neki viszont kell várni délutánig :P

Kép
gaby25

Igen. Elüldöztél! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Örülök, hogy nem változtál semmit! Bíztam benned! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hihi!

...pókokat nézek! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép
zölddisznó

Ma én vok az első, ilyen se volt még, hehehe!!!!!

További szép álmokat!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ma én vok az első, ilyen se volt még, hehehe!!!!!

További szép álmokat!

snufi

Szép reggelt a pangó topiknak :P
Most pár napig nem kell tanulnom!!! :D :D :D Aztán készülhetek a szóbelimre. De ha az is megvan, bátran csapjon agyon bárki aki azt hallja hogy felsőoktatási intézménybe jelentkeztem! :twisted:
Vendég

Dobrij gyeny!

Prof. Dr. Áfonya! ...nem bírod abbahagyni úgysem! :lol:

Kép
zölddisznó

Coca,
biológia-orosz szakos vagy? :lol:
Hidd el hogy abba bírom hagyni. Lusta is vagyok, túlképzett is vagyok, inkább szülök egy szekérderék gyereket! :lol:
Vendég

Oké, szülj, én meg majd örökbe fogadom a "felesleget".

Kép
zölddisznó

Kár hogy nem tudom átadni neked a sorszámomat! :( Pedig másfél év és sorra kerülnél... :(
Vendég

Másszál fel MSN-re, ha ráérsz!

Kép
zölddisznó

Snufi
gondolom nem keltél ilyen korán, csak kimentél pislantani, vagy még le sem feküdél eddig :lol:

coca, Áfi
jól eldiskuráltok :lol: én is fel vagyok mászva msn-re :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

OFF!

Ha valaki jót akar sírni! :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=3JlTIhHHwLo

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt, 22 perce keltem, :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaby: igen, akkor készültem lefeküdni: bnőimmel dvdztünk ismét, megnéztük az Anyám nyakánt és az Édes 3ast.

snufi

Bettike,
hogy lehet ezt végigénekelni? :shock: Én a harmadik sor után sírva fakadnék (ha nem vagyok épp terhes akár az ötödik sorig is bírnám!).
Vendég

Hello Csajok!

Bettike: én már amikor kiírták a dalcímet, akkor neki tudtam volna állni bőgni... :( úgyhogy bocs, de 2 sort hallgattam csak meg...

Ez az egyik sírós dalom, a másik meg Cserhátitól a Boldogság gyere haza....

Ez utóbbit eccer körbeküldte vki az irodában, fél délelőtt könnyeztünk...

Görcsöl a bal oldalam...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca nem bőgős...

Kép
zölddisznó

Mert még biztos nem látta a Train spotting-ot! Napokig ha eszembe jutott megsirattam a kisbabát! :(
Vendég

Kép
bettike
Eger

Bruhhhhahhhhhahahahaha! Jóóóó!

..tényleg nem látta. :cry:

Kép
zölddisznó

Sziasztok !
Jó étvágyat, jó emésztést az ebédhez!
Megérdeklőttem ez az óvodai dolgot. Itt nálunk senki nem hallott
semmit, de az egyik ismerös anyuka önkormányzatban dolgozik, és ő azt mondta, hogy helyi szinten lehet ilyen, vagyis kérhetnek pénzt az óvodában. Állítolag Újpesten van is ilyen óvoda.
De nem fog kiterjedni országosan, bár én már nem csodálkoznék semmin.
surmi
kockasfulunyul

Helló!

A közoktatási törvény szerint alapszolgáltatásért az óvodákban sem kérhetnek térítést. Kiegészító izékért persze igen. De azt nem kötelező igénybe venni.

Kép
zölddisznó

Halihó!

Itthon vagyok anyuéknál, kényeztetnek ezerrel, nemsoká nekiállunk cseresznyét eltenni. Tök jó, nyugi van, szedtem málnát tesómmal, és jelentem, kettő kilót híztam, 54-gyel indultam, most 56 vagyok. :lol: Úgyhogy meg vagyok elégedve magammal!
Gaby, jó szórakozást a meglepihez, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az! És jó repülést apának! Boldog évfordulót!!!!
Áfi drukkolok hogy sikerüljön a vizsgád.
Boni, hiányzol! Azóta leittátok már magatokat?? :lol:
Na lépek, öcsémnek kell a gép...
Bettike, jó változatosak a napjaid... Te dolgozol a nyáron, vagy nem kell bejárnod?

Kép
szilcsi

Bocsi még ez is OFF!

Ez naggyon vicces, láttátok már?

http://www.youtube.com/watch?v=sR0rSzUE ... ed&search=

Kép
bettike
Eger

Bettike! Esik az eső nálatok, nincs otthon apa, vagy ragyog a kéró, hogy még takarítani sem kell...és egész nap csak videókat nézegetsz? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Naggyon el van borulva, szerintem hamarosan esni fog! Egyébkén nincs itthon apjuk, dolgozik! Délelőtt megfőztem! Mosni, vasalni és takarítani nincs kedvem! Még a bizonyítványokat is haza hoztam írni, de ahhoz sincs hangulatom!
És még csak 3 órája nézegetem a videókat! Szétröhögöm az agyam! Szerintem a szomszéd már kezd aggódni, mert az erkélyről minden vihorászásom hallja! :lol:

Kép
bettike
Eger

Itten sütöget a nap.
én meg kreatívkodtam, de nem bírom lefotózni, mert low a batterym. Töltöm.

Kép
zölddisznó

...már nem sütöget.

Kép
zölddisznó

Már itt sem, sőt, lehet,hogy esni is fog. Nem kéne, mert szalonnát szeretnénk sütni. Eddig kertészkedtünk (gazoltunk :twisted: )

Katica, mizu?

Szezsokám?

Boni, mikor értek haza?

Coca: batteryvel mivan?

snufi

Már itt sem, sőt, lehet,hogy esni is fog. Nem kéne, mert szalonnát szeretnénk sütni. Eddig kertészkedtünk (gazoltunk :twisted: )

Katica, mizu?

Szezsokám?

Boni, mikor értek haza?

Coca: batteryvel mivan?

snufi

Jajj, battery! Köszi, hogy szóltál!

Kellemes norbi update-olást! Égjen a zsír!

Kép
zölddisznó

snufi: vagyok néha, olvasok is. végülis szerdán megyek vizsgázni, és nagyon kell tanulnom. meg nem túl jó a kedvem. hőm magas, mensi sehol.

szezso:?????

katica
katica30

katica !

Miért várod a mensit :?:
surmi
kockasfulunyul

Előre is bocsi a hülye kérdésért !

ha leesik a hő, akkor már ki is löködőtt a petesejt, vagy csak akkor
amikor felmegy :?:
Mert nekem, amikor felment a hőm, akkor húzódott a hasam.
surmi
kockasfulunyul

Hahó!

Csak úgy benéztem, semmi különös nincs velünk. Illetve bedagadt a lábfejem, de az nem akkora újság ilyen melegben. Mondjuk eddig megúsztam, de ma egész nap talpon voltam.

Katica! Mikor tesztelsz?

Zöldikém, olyan rég láttalak! Mikor jöttök felénk?

Snufi! Sikerült a szalonna?

Surmi! Az az ovis pénz szerintem inkább rémhír.

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Surmi! Általában tüszőrepedéskor van lent a hő, de csak akkor mutatja pontosan, ha hajnalban történik. Utána kb 24 órán át éldegél a petesejt, várva aput. Nekem is az utána lévő napon fáj a legjobban.

Kép
zölddisznó

ZÖLDI, KÖSZI !

Én is így tudtam, de a sok szakirodalom olvasása meghűlyít.
surmi
kockasfulunyul

surmi: nem várom, de fog jönnni :(

szirmi: talán szerdán, ha még lesz értelme.

katica
katica30

Helló Szirmi!

Hát, én azt sosem tudom előre, hogy mikor megyek arra. Legutóbb 2 hete voltam, de gyerekekkel, úgyhogy nem akartam rádtámadni.
Növögess! Pusz!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Nyugodtan törjél rám, dobj egy sms-t akár váratlanul is, legfeljebb azt mondom, hogy most nem jó. De ha jöttök, akkor fussunk már össze! Kinyitott már az Attila büfé is (bolt mellett), ha jó cigánypecsenyét akartok enni, akkor próbájátok ki :wink:

Növögetek különben, bár eddig 4 kiló jött föl, ami nem annyira sok, senki sem piszkált miatta. Csak ne annyiról indultam volna, amennyiről :oops: Babásba tettem föl képet Miksáról, ott egy kicsit látszik a hordóm :lol:

Katica! De miért olyan sokára?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi: tegyük fel, hogy tényleg később volt a pém (amin csodálkoznék), elvileg nálam 11-12 dpok szoktak lenni. ez azt jelenti, hogy szerdára legkésőbb meg kell jönnie. ha nem, akkor van értelme tesztnek.

katica
katica30

Értem Katica! De hogy nem bírnám ki szerdáig, azt tuti :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Marci szobaképek. :D Kép Kép Kép

kispiskóta

szirmi: még én sem tudom, hogy hogy bírom ki. :wink:

katica
katica30

Zsú! Egyezik az ízlésünk! Naggyon szuper!!! A fenyőfa bútorok és a színek is. Tetszik a fal is, azokkal az állatkákkal. A szőnyeg király!

gratula!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: