Na itt vagyok, gyors reagálások, de azért elmondom, hogy megint felidegeltek ezek a szerencsétlen "állatok" nem ellenőrzíték az öntözőrendszert (ez egy lakópark) és a fél terasz építésénél (fából készül a terasz) szóval közölték, hogyha szar az öntőző, akkor a fa terasz alatt elkezd ömleni a víz és baszhatom (elnézést kijött) az egészet mert szét fog rohadi.... ez mind doki előtt. Szóval intézkedni, üvöltözni, hogy valaki S.O.S. jöjjön és zárja le a terasz alatt lévő fejet...stb. közben kiderült, hogy a gyerekszobába az egyik fal ázik... tehát nem mondom mennyire kész vagyok!
Ez a gyerek kurva edzett lesz mire kijön.
Gurgi: már kíváncsi vagyok a hajadra, mindenkinek Szivvinek is le a kalappal a rövid haj előtt, én csak irigykedem , göndör mint állat és röviden úgy néznék ki, mint Hüvelyk Matyi.

Tehát nekem kötelező a hosszú haj, mert azzal legalább lehet mit kezdeni, mondjuk összekötni.
Gurgi kihez jársz a Gedonban?
Molkata: szerintem sem gáz, hogy dolgozol, ha te bírod miért ne? Nézd meg Gurgi takarít éjjel-nappal, én össze-vissza rohangálok, Szivviék balatoni sétát tesznek, szóval mindenki csinál valamit.
Hencsi: megy a drukk a lakás miatt +++++++++++++++++++++++++
Egyébként meg nyugodtan ordíts, ha ahhoz van kedved, én sem fogom visszafogni magam, ne törődj senkivel és semmivel tedd azt ami neked és a babának jó!
Annee: tényleg jó pofa a kisfiad, ijeszteget,, mostmár tuti egy igazi egyéniség lesz belőle. Drukkolok, hogy bírjátok még egy kicsit, bár nem te mondogattad, hogy jöjjön már, jöjjön már?
Szivvikém te karatézol?
Mindjárt visszajövök a dokis eredményekkel is,