Sziasztok!
Úgy rámjött a frász ezzel a sok striával, hogy azt álmodtam, hogy van egy iszonyat vörös a hasamon, de valami óriási, mint egy heg!
Fel is riadtam, utána már nem is aludtam vissza. Idióta vagyok, mi?
Én is a mandulaolajat használom, felváltva más olajokkal-krémekkel. Októberben majd referálok!
Csim! Te hol tartasz? Nem vagy a táblázatban és vonalzód sincs, ezért nem tudom, hogy a 6 kiló, az hányadik heti hízás...
Eszter! Sajnos nem tudok segíteni....
Erika! Jó hogy néha adsz egy kis helyzetjelentést

A 4. gyereknél azért már nehezebb nevet találni
Evu! Nagyon klassz az ágy, remélem találsz neki megfelelő gazdát!
Masi! Szép kis babaszoba lesz, azért én is elválasztanám, úgy látszik nem vagyunk egyformák
Nekünk majd nem kell oldalazni a hálóban, még elférünk az előszámításaim alapján
Folyásom nekem is van, szerencsére tiszta, semmi baci.
Missfried! A barna csík állítólag a 20. hét utántól látszik, de nekem még így a 22. végén sem látszik semmi .
Klára! Aggasztó a pocakod, én mindig is utáltam az avont. Megpróbálok Ciripkére hallgatni. Vedelek és orrba szájbaq krémezem magam, habár hajlamos vagyok én is a csíkosodásra, mert a combomon egy régi hízásnál keletkezett. Igaz, nem vészes.
Bogyó! Te írtad a Vilmát???? Kicsit vicces, valóban, de szerintem idővel akár ezt is meg lehet szokni. Először persze mindenkinek a sztereotípiák jutnak eszébe, de aztán nem a név alakít téged, hanem te a nevet.
A barátnőm jelenlegi férje, míg meg nem ismert, azt hitte, hogy egy százkilós német NDK úszónő vagyok, mert Ingrid a keresztnevem. Jót nevettünk ezen
Anyukák! Mellszívót elekrtomosat vagy kézit ajánlottok????
Köszi a választ