A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:) Ok cseka, ígérem, hogy hagyom őket nyugidtan hancúrozni.

Tényleg beber! Ez jó ötlet csekától, hogy tudjuk mikor leszel kórházban!

Cseka, a hányingert leszámítva jól vagy?
cyprus

aranyos vagy Cseka, majd jelzem mi van, max megkérem a barátnőmet, h írjon be helyettem ha megvagyunk, de lehet épp itt leszek mikor beindul :wink: Aha, izgi nagyon, be van pakolva minden igen.
MOst kitaláltam, hogy autó kellene mert visszavittem a cégest és eléggé megszoktam a fene vigye el a kényelmet, úgyhogy lehet szülés előtt még kellene intézni egy autót. Azért előtte, mert hitelre és ahhoz jobban mutat a munkáltatóim ha nem GYES-en vagyok. Úgyhogy most legalább ezen gondolkodom 2 napja, nem csak a szülésen. Mégha nem is megy bele férjem vagy mondjuk holnap megszülök.
beber

Akkor hajrá beber! Ha minden igaz van még 2 hetet kb. az autóbeszerzésre. ne is mondd, régen nem voltam ilyen, de tényleg úgy hozzászokik az ember. Ma pl. itthon felejtettem a mobilomat mikor elmentem kb. 1 órára, de olyan elvonási tüneteim voltak, hogy szinte rohantam haza, mert rossz érzés volt, hogy elérhetetlen vagyok. Tudjátok, hátha hívni akartak a gyerekek:)
cyprus

na, megyek, holnap jövök. drukkoljatok. puszi és jó éjszakát!
cyprus

Cyprus: jól vagyok, köszi. Hányingerem sem szokott lenni, csak a mai reggeli jött vissza és szentem a sok hústól már undorodik a szervezetem. De persze ezt sem panaszkodásból mondom, hiszen ha minden nap minden percében kellene hánynom, akkor is nagyon boldog lennék:) Reggel, amikor a rengeteg ember tolong a buszon és iszonyat büdösek, néha elgondolkozom, hogy mit szólnának, ha kihelyeznék egy mutatós kis rókát :wink:

Beber: ez jó ötlet, mármint a kocsi vásárlás. Azért csak könnyebb lenne autóval. Férjecskéd mit szól hozzá?

Kép
cseka

Szia Cyprus, jó éjszakát! Nagyon szurkolunk!!!

Pussz

Kép
cseka

Sziasztok!

Ma beüzemelték a gépemet az új munkahelyemen, úgyhogy holnaptól újra tudok napközben lenni:-)))

Cyprus, nem lesz semmi gond! Még fagyiba is lehet rakni belőllük:-)))

Február, hát szegényebb lenne az életem a jó kis történeteid nélkül!!!! Remélem, mikor márgermeket nevelő anyuka lszel, akor is olvashatom őket!:-)))
modrooka

Sziasztok! Látom még este sem álltok le! :-)

Ma voltam vudus bácsinál, és agyon dícsért! :-)
Ági28

Szia Ági!
Mit mondott a vudus bácsi? A dícséret, gondolom azt jelenti, hogy jól haladsz :D

manoka
manoka71

Helló lányok!

Hívtam Dévait és 2 babót kapok vissza még ma. 11re kell mennem.:))
Azt mondta, hogy a többieknek már valószínűleg kicsit későn volt a szuri, de 2 megvan!
cyprus

Ez szuper hír! gartula!!!!! :D

manoka
manoka71

Ó Cyprus, de jó!!!! Nagyon örülök, kicsit megnyugodtál? Majd úgyis mondják , hogy szépek meg minden. Nagyon örülök!
Cseka a férjem nem rajong a kosci ötletért, mert ez is hitelre lenne (a lakásunk is arra van), mondjuk 3 max. 4 évre de irtózik az ilyesmitől. Én meg irtózom a gondolattól, h ne tudjak kimozdulni innen. Jönni-menni szeretnék majd a babával, hacsak anyuékhoz is a kertbe meg bevásárolni meg ilyenek. Szóval rábeszélem, tegnap már eljutottunk odáig, h megnéztünk egyet, ma még egyet megyünk du-tán. Úgysincs pénz, hát hadd menjen, már nem érdekel. így legalább tudom hova lesz mert most úgy tűnik el, hogy nem is tudom szinte hova, pedig írom.
beber

Cyprus hajráááááááááááááá

Hát hogy nagyon jó erős a méh izomzata, a májam is rendben van, és hogy iszonyatosan jól haladok, nagyon jól veszem fel az energiát.
Ági28

Ja és Cyprus, legalább tutira a legerősebbek maradtak :lol: nekem tízet szívtak le, rögtön ICSi volt-és így is csak 3 maradt, amiből aztán kettőt kaptam vissza én is. Úgyhogy látod nem a mennyiség, hanem a minőség számít mint mindenben általában :wink:
beber

Ági! Meddig jársz hozzá? Iszod azt a bizonyos teát?

manoka
manoka71

Köszi lányok! Érdekes nagyo n megnyugodtam már este is mikor veletek trécseltem. Már odáig jutottam, hogy ha ma reggel azt mondja dévai, hogy most nincs egy sem, akkor majd aug. végén újra, de akkor már okosabbak leszünk més rögtön icsi lesz. Szóval, most meg azon döbbentem meg, hogy kapok vissza kettőt:)

Beber! A pénzzel kapcsolatban tök igazad van. Szerintem nagy szükség van a kocsira egy baba mellett.
Most megyek készülődni. Legalább megint találkozok noczival. Tényleg, viszek is neki 1 kis meglepit, mert m,a van a szülinapja a punkció napján.

NOCZI! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK. ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ÉS TELJESÜLJENEK A VÁGYAID. puszi
cyprus

ugye most csak papucs és hálóing kell?
cyprus

Sziasztok!
Cyprus! Szuper hírek. Jó, hogy nyugodt vagy, szerintem ez nagyon fontos lehet.
Sok sikert!
finch

Cyprus, majd ha tudsz azért gyere délután!!! Ó Noczi, boldog szülinapot!!!!
De jó Cyprus, most győzetem ám meg magam, h mindenképp kell nekem az a kocsi. Csak az a baj, hogy tudom kikhez kell fordulni akak meggyőznek és csak azokat kérdem, de nem baj :?
beber

Számíthatsz rám ilyen téren:) Én itt Bpen mindig ledöbbenek, hogy milyen nehéz az anyukáknak a babakocsival közlekedni. A múltkor megkért egy csaj, hogy segítsek már neki felszállni a villamosra a babakocsival. Hát én majd berosáltam a súlya alatt. Ráadásul az emberek zöme paraszt és ahelyett, hogy segítenének még arrébb is lökdösnek és megkérdezik, hogy minek babakocsival bkv-ra szállni???? Na, én már most eldöntöttem, hogy hitel ide-oda, kell majd a kocsi.
cyprus

Noczi nagyon nagyon boldog szülinapot! :-)

Nem még nem iszom, ma rákérdeztem, de azt mondta, hogy ne törődjek vele, ő majd hozza, ha szükség lesz rá! :-)
Ági28

Na ugye Cyprus! Fel is hívom a délutáni autókereskedőt meg kérek egy jövedelemigazolást a melóhelyről mielőtt megszülök :lol:
beber

Nóczi!
Boldog, boldog, boldog születésnapot, kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!! (ezt képzeld el, hogy elénekeltem neked) :D

manoka
manoka71

Na jó most megyek dolgozni, de benézek, hogy milyen hírek lesznek nócziról

manoka
manoka71

Tényleg Nocziról hogy kapunk hírt?
Ági28

Sziasztok!

Cyprus, ez nagyon jó hír, gratulálok! Majd mesélj, ha visszatérsz!!!

Noczi! Neked nagyon boldog szülinapot kívánok!!!Úgy látom mostanában az a trend, hogy mindenkit a szülinapján műtenek :lol: Majd mesélj Te is, ha megérkeztél hozzánk.

Beber, a kocsiban én is osztom a véleményeteket. Ebben az undorító városban nagyon nehéz lehet egy kisbabával bkv-zni. És az ilyen bunkó embereken én sajnos elég gyakran fel is húzom magam.

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Cseka! Te maradsz apánknál?

Nócziról talán Cyprus hozhat hírt, úgyis találkozik vele.

manoka
manoka71

Szia Manóka!

Hát egyelőre igen, az első trimeszterben úgy érzem, szükségem van a szigorára. Ugyanis elég önfejű vagyok, de rá valamiért hallgatok:)

Aztán úgy terveztem, hogy a Vass dokihoz átpártolnék, ha vállal, mert ő a Szent Imrében dolgozik egyébként és az hozzánk a legközelebbi kórház.

Kép
cseka

És ezt neki is mondtad?

Én is úgy beszéltem meg vele a multkor, hogy az elején még maradnék nála.
Ági28

Szia Ági!

Hát csak annyit mondtam neki, hogy egyelőre maradnék nála, ha lehet.

Kép
cseka

és nem kérdezet, h az egyenlőre után mi lesz?
beber

Sziasztok, jó sokat írtatok az elmúlt 2 napban!

Cyprus! ezek nagyon jó hírek! remélem már megkaptad a bébiket, s pihizel!

Gizmixxx! Hogy vagy?

Nóczinak ma van leszívása, igaz?

én meg megint csak fogászatom jártam meg leletbeszerző körúton. Hál Istennek tök jók a leleteim, már csak hétfőn kell elhoznom a HIVet és társait, s mehetek én is vizitelni a dokit. Mármint fordítva. :lol:

Február. neked mikor lesz a punkció?
szépem

Most hívtam a dokit, hétfőn megyek is hozzá. dejó,dejó. csak jöjjön meg a menzim szerdáig, s akkor jöhet a protokoll!!
szépem

Sziasztok!

Nóczi! Sok boldogságot szülinapod alkalmából! Várom nagyon a híreket!!!

Szépem, látod eljött ez is!:-)
modrooka

Modrooka - te hol tartasz? (sorry de nem emlékszem)
szépem

Semmi gond. két sikertelen lombikom volt eddig.
modrooka

na, megkaptam a 2 babót:))) Dévainak ma nagyon jó kedve volt. A biológus Kálmán is bent volt a transzfernél ugye és azt mondta, hogy tegnap reggel jól ráhoztam a frászt, mikor meglátta, hogy mi a helyzet:))) Én meg mondtam, hogy ez kölcsönös volt akkor. Mindenki nagyon jó fej. Dévai a transzfer végén fölmhajolt és megkérdezte a szokásosat, hogy hány gyereket akarok, mert annyi puszit ad. Mondtam, hogy kettőt, de 4 puszit kérek egy kis erősítésnek. Erre fölémhajolt a műtős sapekban és jó nagy puszikat kaptam, kettőt a gyerekeknek, kettőt meg haveri alapon:))

Noczi jól van, annyit árulok csak el, hogy több petikét szívtak le, mint ami várható volt. A többit majd ő megírja. Mondta, hogy találkozott februárral reggel, meg babócával.

Február! Mi volt az UH-n?
cyprus

Na Cyprus babák akkor most kapaszkodni! :-)

Bibi én is tudom a Noczi eredményéet

Na jó hétvégét!
Ági28

Ági! Nem akartam titkolózni, csak ugye nem hatalmazott fel:)))
cyprus

jól van Cyprus, látod, végül minden az elvártak alapján alakult, némi kitérővel.... igyál sok Pí vizet, (tudod,az a tisztított víz) meg pihizz sokat!

Nóczi gyere, mert a többiek titkolódznak!! :lol: s hát mi is nagyon kíváncsiak vagyunk!
szépem

Sziasztok csajok! Cyprus! sztem pont elkerültük egymást, gratulálok a babókhoz!
És Nóczi nem három hanem... én tudom... de nincs felhatalmazásom... :oops: :)
A tüszőim így a 10. nap táján nem nagyon növekedtek 1 db 11*11 es és egy 12*10-es van a többi kicsi 5-és 6-os. De ez van folytatjuk, majdcsak beintdulnak. Képzeljétek a ÉDliben volt egy tök kedves fiatal lány, aki adott a Gonal f mellé jégakut hogy hazág nehogy baja legyen a gyógyszernek. majdnem elájultam, mert még ilyet nem tapasztaltam. Február! örülök hiogy találkoztunk! vigyázzatok magatokra! Mi hétfőn megyünk...
Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

HÚ CSAJOK, UTÁLATOSAK VAGYTOK, HOGY NEM MONDJÁTOK EL! :x

Már nem is barátkozom veletek sogóha többet :?

Kép
cseka

soha...bocs

Kép
cseka

Hát ez csajok agyon nem szép!!!!! Ti már tudjátok, oszt nem mondjátok! Inkább ne mondtátok volna, hogy tudjátok!!!!!! Rosszak vagytok!!!!
modrooka

Szpandi, ho vagy?!!!!!
modrooka

Noczi, gyere már! Nem marad körmöm!!!!!:-)
modrooka

csajok, a protokoll alatti UH-k a reggeli, délelőtti órákban vannak vagy délután is?
szépem

Beber! mikor kell érkeznie a babádnak, hogy Dévainál szülj, s ne másnál? hogy tudja ellátni a szülő nőket, ha folyton a rendelőjében van?
szépem

Szépem, éjszaka, csütörtökönként és hétvégenként kellene ahhoz szülni, hogy Dévai tudjon jönni. Ha nem ő,akkor már megvan ki lesz, aki mellesleg szintén 29-től szabin van, de Dévai úgyis befektet mielőtt elmegy a konferenciára mert akkor már túlhordom és valakinek átad (3.nak) megbeszéltük. De szerintem 25-ig meglesz. Vagy ki tudja :roll: Mindensetre rásegítünk a férjemmel a jövő héttől :wink:
beber

Beber - Jól teszitek!! :lol: :lol:
hát, ez tényleg izgi így időzíteni, de "csak" megbeszélés kérdése. gondolom ezen már túlvagy, s a babád is ehhez tartja magát...!! :lol: :lol:
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: