Jó reggelt!
Emma este 10től n8ig aludt! Asszem lassan ezt rendszernek lehet nevezni

Ja, és a 3,5 óránkénti kajálásra átállással is egész jól haladunk! Ügyes kislányom van
Róki! Bébikaját illetően elég meggyőző amit írsz... Abban biztos vagyok, hogy minden nap nem fogok pepecselni vele, aztán majd meglátjuk
A Kismamában megy egy sorozat: Stahl receptek, mégpedig nagyjából azonos alapanyagokból gyerek és felnőtt kaják. Az ötlet jó, csak az a baj, hogy egyrészt nagyobb gyerkőcöknek való receptek vannak asszem, másrészt nekem a Stahl kicsit elvont néha...
Ria! Örülök, hogy jobban vagy!

Maradjon is így!!!
Etetőszék: szerintem a legelején a pihenőszék is megteszi - lefixálva és a háttámlát kicsit jobban megemelve a hozzátápi kezdetekor ez is megteszi. Így az elején ki lehet tapasztalni, hogy kinek mire van igénye egy etetőszékkel kapcsolatban - egyébként én is azt hallottam, hogy az ikeás műanyag bőven megteszi!
Ülés-felülés témában teljesen egyetértek Rókival! Nem ugyanaz a kettő és ha felültetve meg tudja tartani magát akkor nem hiszem, hogy gond lehet belőle!
Róki! Bocs de nagyon jót rötyögtem a szomszéd nénis sztorin

A védőnéni meg kicsit fura

Én mondjuk tuti nem maradnék otthon miatta! Szóljon előre ha jön, nehogymár 2 gyerekkel még Te ugráld körül!
Pann! Szuper hogy Gergővel minden okés, de szerintem ez nem is volt kétséges

Nagyon csini pasi a képeken

Érdekes, én is azt figyeltem meg, hogy Emma nem "párhuzamosan" hízik és nyúlik, hanem szinte vagy-vagy
Nektek melyik kocsi jött be? A Graco, ugye? Ja, már emlékszem... Asszem nekem az túl nehéz lett volna, de már nem emlékszem...
Képzeljétek! Tegnap du elfogott az érzés, hogy megint terhes vagyok

Nagyon fura volt, semmi nem indokolta (pláne nem a már 8 napja tartóm mensim

), de nagyon jó érzés volt!

Mindenesetre arra jó volt, hogy ha mégis kisebb lesz a korkülönbség mint amit terveztünk, akkor tudom, hogy nem kell kétségbe esnem

Azért még szeretném előtte Emmát kiélvezni
Kami! Remélem megoldódik a cici-gond! Milyen jó volt a megérzésed! Mert 2,5 óra meló azért tényleg azt jelenti, hogy vmi lehetett!
Timi! Lillus hogy bírta a pelust? A képen nem látszik, hogy zavarná!

3 hét meg amúgy is hamar elrepül
Róki! A spenót salidra nagyon rákattantam

Hamarosan nálunk is asztalra kerül az tuti
Lorca! Eszem ágában sem volt 8e-ért esővédőt venni!!! Ez volt itt a gondom

De már meggyőztek a többiek, hogy jó az univerzális

Szúnyogháló nálunk szinte muszáj: a Duna-part miatt iszonyat sok bogár van, tegnap is alig tudtam kihessegetni őket a kocsiból séta közben...
Mazsi! Nagyon cuki lett Lea

Lassan én is rászánom magam és elviszem Emmát
Timi! Balcsi-vágy nálam is megvan

Nem hiszem, hogy most hétvégen megjátszuk, mert vasárnapra már van egy hosszabb progink Szentendrén, de talán jövő héten