A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi,
nagyon sok erőt kívánok neked! Rengeteget gondolok rád - annyiszor segítettél a bátorításoddal és mellettünk voltál. Most érted szorítunk, de nagyon nagyon.
bahci

Benszike! Köszi! Ma délután meglátogatjuk.Bár mondani nem sok minden okosat lehet ilyenkor, de legalább érezze, hogy vele vagyunk.

Kép
vikike0429

Vikike!
Marad a béranyaság!Ami itt tilos,de vannak országok ahol meglehet tenni!És az övék a bébi!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Megint itt vagyok veletek egy kicsit!

Lexike!Most olvastam hogy mi a helyzet :oops: ,nagyon szóritok nektek ,kitartást!!!!!

Krisztike!Mostmár tudom hogy miért nem kezthetitek!Valószinű ,hogy csak hónap végén kezdjük mi is!

Küldöm a drukkot mindenkinek akinek kell!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

Köszi a híreket,délután is várunk......
Remélem kap majd még magnézium injekciót,az nagyon segít!Nagyon-nagyon szorítok nekik!!!!!!!!!!!

Kép
lukrécia

Mennem kell sajnálom ,hogy nem volt most itt senki!!!! :oops:

Drukkolok mindenkinek!Holnap reggel megint jövök! :D

Pusza mindenkinek! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Kriszti nagyon rendes vagy, hogy így bátorítod Lexit, remélem semi baj nem lesz.
Este sokat gondoltam rá, és reménykedem hoyg nem hiába való az aggódásunk és tényleg minden rendben lesz.

Bibar,
gratulálok, nagyon jó érzés lehet :)

Egyébként esténként mindig végig gondolom kivel mi van.
KÉpzeljétek a társaságunkban most derűlt ki, hogy az egyik pár már 1,5 éve lombikozik
LEdöbbentem mert tikolták... Végülis a fiú miatt nem lehetett babájuk, de sperma donor által most végre sikerült,és nagyon boldogok :)

Írtad GAbicsibe,hogy gratuláltak a babához, talán nem véletlen :) én hiszek abban hogy figyelni kell a jelekre :)
Mondjuk szombaton az osztálytalálkozón, volt aki megkérdezte hoyg terhes vagyok -e :cry: :cry:
VAgy csak szimplán megszóltak hogy milyen dagadt lettem, nem ecseteltem hogy ez nem a sok kajalás miatt van :cry: :cry: :cry:

Kriszti, ha tudsz írjál, nagyon várjuk a híreket.
Sajnos olyan szép angyalkákat nem tudok ide csatolni mint a többiek, de gondolatban azért itt van.
madrin

Most mennem kell, de este benézek, hogy mi a helyzet Lexiékkel.

Kép
vikike0429

Madrin
Nem is kell magyarázkodni,nem kell reagálni az ilyen beszólásokra.Nekem szerencsém van,mert az illető tud mindent és nem várt magyarázatot arra miért is vagyok ennyire meghízva.
Én ezért nem is találkozom szívesen régi ismerősökkel.ű

Benszi
Igazad van én csak mondani tudom mindenkinek,hogy pozitív hozzá állás! A saját tanácsomat nehéz néha megfogadnom :D
gabicsibe

Lexi
Sokat gondolok rád és remélem már jobban vagytok!
Sokáig vigyázzon rátok!
Kép
gabicsibe

Gabicsibe,

igazad van, de lassan a lakás és iroda közt max BMC-be járok :(
Pont emiatt is...

Tegnap lementem edzeni 2 hónap után először, hát láttam a régi törzstagok hogy pislognak :) Néztek bután mi történt velem :)
madrin

Madrin
Pedig nem is látszik rajtad súlyfelesleg!
gabicsibe

Csajok, Madrin és Gabi!
Hát nekem aztán van súlyfeleslegem!!! :lol:
Tegnap megkérdezték a BMC-ben, hogy hány kg vagyok, csak pironkodtam, hogy hát igen két éve 5 kg-val kevesebb voltam, igaz az akkori súlyom sem volt már kevés.
De hát ez van!

Ja, és azt is megkérdezték hogy hányadik beültetésem, hány transzfer volt, stb.
Már nem olyan egyszerű egy 3.napi vérvétel sem a régieknek?! :lol:

Kriszti
Neked is volt ilyen?

Lexire sokat gondolok és drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Képzeljétek, tegnap olyan rossz volt és a hasam alja is fájt, na meg kétszer kijött belőle valami nagyobb darab! Lehet, hogy volt valami, vagy csak a méhpempő vastagított a méhnyh-án.
Na, mindegy! A babuci ugyis tudja, mikor akar jönni.
Remélem már döntött, hogy most!!!! :lol: :wink:

manda

Lexi továbbra is nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!

Krisztike drága,ha megtudsz v.mit kérlek írj gyorsan,mert nagyon izgulunk Értük!Addig is jó pihenést Neked :wink: !

Málna biztos vagyok benne,hogy a pocódban lévő Babák nagyon erősek tudják,hogy nagyon jó helyen vannak és Veled is maradnak :wink:!

Gabicsibe hajrá pozitív hozzáállás :D :wink: !

Reméljük,hogy Krisztike nagyon jó hírekkel jön majd és csodaszép napunk lesz,ezt kívánom!

Lippa

lippa

Gabi,
én is így gondolom, de amikor mindenki ezt kérdezi, akkor meglepődöm, hogy tényleg így meghíztam???
Vagy régen voltam túl vékony??? NEm tudom.

Manda megértelek, nekem a férjem mondta hogy ha az aneszteziológus megkérdi hány kiló vagyok (műtét előtt) nehogy hazudni merjek, merthogy úgy állítják be az altatót.
Persze azért 1 kilót letagadtam :oops: :oops: :oops:
képtelen voltam kimondani a rendes kilómat :)

Lányok szedett valaki már Orgametrillt? Ha igen jelezné nekem.Megint furcsa dolgok történnek velem :cry: :cry: :cry:
Ráadásul fehér nadrágban vagyok.....
madrin

Madrin :D
Sajnos az Orgametrillt nem ismerem. :(
De most már nem érdekelnek a plusz kilók, majd később lemennek!!! :wink:
Gondolom a súlyomat az altatás miatt kérdezték.
Mikor leszíváson voltam olyan jól eltalálták az adagomat, annyira jót aludtam, remélem így lesz majd most is.

manda

Madrin!

Én szedtem orgametrilt,de segíts nekem,az mire van,mert a sok gyogyó miatt már kavarom.Aztán ha beugrik,tudok segíteni. :oops:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás, hogy van-e valami jó hír Lexiről?
Remélem nincs nagyobb baj, nagyon szorítok!

Kriszti!

Ha tudsz valamit, írj!

Bibar!

Gratulálok a szívhanghoz, ugye milyen jó látni?
Téged még nem dobtak ki a Bmc-ből? Engem a szívhang után egyből.

Kép

Kép
sharon

manda,

nem lesz semmi gond, én is jól aludtam, sőt féltem hogy az altatás után nagyon szarul leszek, az is voltam de nem az altatás miatt :cry:

Annyira fájt a hasam hogy könyörögtem fájdalimcsillapítóért , de azt mondták nem adhatnak többet.

Amikor a Schöfiben altattak, ébredés után hányás, rosszullét fejfájás, nem kívánom senkinek.
de itt a Jánosban úgy látom ebben is jobbak!
madrin

Madrin
Sajnálom! :(
Nekem úgy emlékszem szerencsére semmi hasonló problémám nem volt, bízom benne nem is lesz.

manda

Kriszti
Neked mikorra mondták a vérvizsgálatodnak az eredményét?
Én most hívtam őket, azt hittem ez is gyorsan meglesz, és meg tudtam, hogy van olyan eredmény, ami csak 20 nap múlva lesz meg.
Hát mindegy, akkor majd ha megyek legközelebb Bp-re vagy meg tudok valamit vagy nem.
Most már nem élem bele magam semmibe, mert úgy tűnik mindig történik valami.

manda

Sziasztok...

Most olvastam, mi történt, történik Lexivel... :( Ez nem ér, ilyen miért történik olyanokkal, akiknek amúgy is JÁR a nyugis, boldog terhesség és a kisbaba, ha már ennyit kellett küzdeni érte!

Benézek este is, hátha lesz valami új hír... addig meg szorítok ezerrel, hátha segít...
elan

Gabicsibe!
A pozitív gondolkodással én is így voltam,de egyszer eljött a pillanat,amikor tényleg hittem és gondoltam és november közepe-vége felé élvezzük az eredményét!
Kriszti!
mi hír Lexiről?
Bibar!
Remélem nyomod a pihit és a rutascorbint!
Vendég

Sajna mennem kell,
remélem holnap csupa jó hírt kapunk Lexiről és a babájáról :)
Pusz Mindenkinek
madrin

Sziasztok!

Kriszti! Lexiről nincs hír?

A kolléganőmhöz nem tudtunk menni, mert be kellett vinni a kórházba.... :cry:

Kép
vikike0429

Hahó,

Bekukkantottam, hátha van valami hír Lexiről!
De látom Kriszti még nem írt.
Remélem minden a legnagyobb rendben!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi-infó???????

Kép
lukrécia

Lexi mi van veled??????????????????????????????????????????
málna79

Kriszti :D
Remélem lassan jelentkezel! Nagyon várjuk a híreket Lexiről!!!

manda

Én is Lexi miatt néztem be...

Kriszti,
ha tudsz valamit, légyszi azonnal írd meg nekünk! Annyit gondolok rájuk!!!

Ezt Lexinek:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!
Lexi hírek:
Már jobban van, jobba kedve is...Ma már nem vérzett....Reggel megvolt az UH is, él a baba.....Azt mondta a doki, tegnap kevesebb mint 1 %-ot adott a babának, de ma már másképp látja!!!!!!!!Életerős baba lehet, ha ezt túlélte...

Tudom, hogy sokat gondoltok rá, és sok pozitív gondolatot küldünk neki, de kérünk még!!!!És nagyon nagyon köszön mindenkinek mindent!!!!!Iszonyat jólesik neki!!!!!!!
Öröm volt nézni a tegnapi naphoz képest!!!!!!
Vendég

Lányok!!!
Úgyhogy ne aggódjatok, hanem a feleslegese nergiát küldjük Lexinek!!!!!!!!
Most nem tudok válaszolni senkinek, meglepetésként megyünk barátainkhoz...Ma már nem leszek, de igérem, ha haazjövünk, rögtön írok!!!!!!

És bocsi mindenkitől, de nagyon későn keltem, és utána mentem Lexihez, onnan kicsit edzeni....És most értem haza...... :oops: :oops:
Vendég

Krisztike nagyon örülök,hogy ilyen jó híreket hoztál :D !Tényleg nagyon erős a Babóka és nagyon jól érzi magát ott ahol van,úgyhogy ott is fog maradni!!!!Továbbra is nagyon szorítunk Nekik és imádkozunk Értük!Köszönjük szépen az infót(pláne hogy ilyen jók :D ),kérünk szépen ha megtudsz v.mit írd meg amilyen gyorsan csak tudod!

Puszi
Lippa

lippa

Kriszti,

De jó hírrel jöttél. Úgy örülök, hogy kezd rendeződni. A kis pindurja nagyon életerős, ragaszkodik az anyukájához. És ez így van jól. :D

Ma is rengetegszer gondoltam rájuk, természetesen továbbra is szorítok ezerrel!
Ja és persze ez az angyalka vigyázzon rájuk:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti :D
Ezek nagyon szuper hírek Lexiékről!!! Nagyon örülök neki! Csak így tovább és küldök a maminak sok-sok pozitív energiát, babónak sok-sok életerő növelőt++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: Puszi!

manda

Kriszti!

Nagy kő esett le a szívemről, hogy jó híreket hoztál!
Lexinek kitartás, vele vagyunk!!!

Kép

Kép
sharon

Kriszti, köszi a klassz híreket :) Holnap is kérünk!

Lányok, jön valaki holnap reggel a BMC-be? Vérvizsgálatra megyek pitymallatkor :)
elan

Sziasztok!!!

Kriszti ezt a kezdeti jóhírt nagyon köszönjük, és millió puszi minden családtagjuknak! És tovább is minden gondolatomban ott vannak!!! Szorítás megy továbbra is!!!

Bariném még a végén elmegyek a ti dokitokhoz wazzzz! Ezt megtárgyalom apácskával!! Cupp! :)

Gabcsi tényleg nem szoktál te ilyeneket írni!!! Mi lett a mi Gabcsinkkal?? Pozitív gondolatok te drága!! :D

Holnap jövünk jó éjt!

Kép
tini75

Krisztike!!!!

Jaj de jóóóóóó!!!!További drukkok mennek ezerrel!De örülök!

Kép
lukrécia

Kriszti
Hála a jó égnek!

Lexi
Látod újra kisütött a Kép

Sokat gondolok rátok és küldöm az angyalkákat hozzátok!
Kép
gabicsibe

Erika
Utána nézek és válaszokok!

Mindenkinek nagyon szép,nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
gabicsibe

Kriszti,
Köszönjük az infót, aranyos vagy. Akkor csak a vérömleny okozta ezt a nagy vérzést?? Még kap infúziót? Gondolom mostantól szigorú fekvés következik, jó sokáig.

Lexinek mondd meg, hogy nagyon drukkolok Neki én is, és persze a kisbabájának is!!! És, hogy megéri a szenvedést: mindent babóért!!!
Rengeteget gondoltam ma rá, és bízom benne, hogy szerencsésen túl lesz ezeken a rossz napokon, és boldogan, gondtalanul növesztheti tovább a babócáját!!!

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi Kismami!

Örülök a jó híreknek, pihengessél csak továbbra is, puszi
Estrella
Vendég

Sziasztok!

Örültem Kriszti jó híreinek, és akkor drukkoljunk tovább!!! Hihetetlen, hogy átvészelték ezt a tegnapi napot!!

Gabi!
HOgy vagy???? Már csak néhány nap van hátra!!! :wink:
Én most attól félek, hogy holnap fog megjönni, mert akkor az első 3 nap nem mehetek, csak a 4. napon, hétfőn. De azért ugye akkor is lehet még menni???

Viki!
Rettentően sajnálom a kolléganődet!!! Annyira szörnyű dolgok történnek!!! És milyen fiatal! Hogy lehet ezt elviselni????
gil

Gil, elsőnapos vérvételre mennél? Mert nekem a beutalómra azt írták, hogy 3+1 nap. Szóval oké...

Ha hajnalig nem jön meg, én is hétfőn megyek...
elan

Elan
UH-ra megyek, remélem, a vérvételes dolgot nem kell újracsinálni. Néhány hónapot kihagytam, az inszemet folytatnám. Akkor lehet, hogy hétfőn találkozunk! Bár én du. megyek, te meg hajnalhasadáskor! :lol:
gil

Gil
Nem baj a negyedik nap én is voltam már úgy!Arra készülj,hogy lehet spermavizsgálatot kell majd újat csináltatni.
Ha te ilyen későn jössz hétfőn akkor kinek a nyakába fogok ugrani örömömben????
Most látom Elánéba :lol:
gabicsibe

Bocsi lányok, vagyok is...Tudom agyon későn van, de annyi felel kell menni mostanában, hoyg alíg maradt időm.......Úgy összejöttek a dolgok, hogy nem kezdhetünk, gyorsan hírtelen mindent meg akarunk csinálni!!!!!! :roll: :lol:

Azt hiszem Zsókuci kérdezte:
Már nem kapott ma sme infúziót....Szegény tegnap délután kapott egy kis nyugtatót, amitől nem aludt el, csak 15 percre(persze ezt nem is csodálom)....Este újabb adagot, amitől éjszaka nem aludt, azért aludt reggel, mikor menetm.....

Telefonon is beszéltem vele, reggel, akkor még nem reméynkedett...Ez uh előtt volt....Próbáltam a kis lelkivilágár hatni, hisz nagyon maga alatt volt....A legrosszabbra gondolt! Bátorítottam, bárhgy is leygen, mi itt vagyunk, és bármiben segítünk!!!!Ránk mindig számíthat, és bármi lesz, menni kell előre!!!!!És veled példáloztam Zsókuci!!!Bocsáss meg érte, de amit Te is kibírtál, az ember feletti....És azon vagy, hogy talpra állj, ami becsülendő...Sokan nem tudnak felállni....Ő is azt hiszi, bár tudom, sikerülne.....(MÉg a végén én sírtam el magam) :oops: :oops: Hisz tudom, én sem lennék erős ebben a helyzetben!!!!!
De erre nem kerül sor!!!!!!!!!!!!!!!Hisz ott van, és él a babó!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a lényeg!!!!Szigorú ágynyugalom van, és marad is.....

Nem tudják, mi okozhatta ezt a vérzést...Most nem is kapott UH képet, és a monitprt sem láthatta(pont bejárás volt, ami abból állt, hogy a főigazgató mindenhova ellátogat, és pont akkor volt ott, amikor szegénykének UH-ja volt, é a doki sem magyarázott mint szokott!!!!) :(

Röviden ennyi!!!!
Holnap ismét megkukkolom őket, mert látom, örül, ha beszélhet....Persze terelem a gondolatát, mindig valami másra térek ki.....Muszáj...A rossz gondolatokat űzni kell... :wink:

Majd megpróbálják bevinni a laptopot is, csak nem tudom, rá tudnak e csatlakozni a kórházi netre......Jó lenne....
De a mai termést is kinyomtatom neki, és viszem, had olvassa, érezze, sokat gondolunk rá, és szurkolunk nekik!!!!!!!!!!!!

Na, megyek elteszem magam, mert leborul a fejem.... :wink: :lol: :lol: Holnap korábban jövök a hírekkel, igérem!!! :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Köszi az infót!!!!!Továbbra is lélekben Lexivel vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma nem leszek, mert osztály kirándulás lesz. Holnap reggel jövök, addig is DRUKKOLÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: