Hát Gabella, anyud tényleg bevonzotta. Én is sokat gondolkodom azon bevonzottam az uramat valamiért, ez az én nagy életfeladatom. Végül is könnyebb feladni és elszaladni(hosszú távon 2 gyerekkel szerintem is szivás), és nehezebb dolgozni az ügyön..
Meghát úgy itélem meg a mi kapcsolatunk ezerszer jobb még így évi 2-3 orditozós balhéval mint a nagy átlag. Leültem és leirtam egy papirra mi jó és mit nem szeretek és hááát,sokkal több a pozitivum, be kell látni. Az h mos, főz, takarit, vasal, éjszakázik a gyerekkel, dolgozik, tanul, de még beszélgetni, ágyba bújni is vele a legjobb, ugyanazon elveket vallunk a gyereknevelés terén, stb.
Pedig én aztán jól kiéltem magam előtte. Egyébként mi is leginkább a pénz miatt balhézunk, ez a nagypapi pia dolog régi téma, nem értem miért most bukott ki nála, miért most vágta ki a biztositékot, de úgy gondolom megbocsáthatatlan, hogy az önző indulaai miatt tönkrevágta a lánya ballagó buliját. Az indulatainkon való uralkodás különböztet meg bennünket az állatoktól. Vagy mi.
Gab, ez a Meske szenzációs, az a mérges kis grimasz oltári, beküldhetnéd valami fotópályázatra, olyan jó. Bevált a fisheres csiga? Én is ezt néztem ki Beninek 1 éves szülinapra.
Prenata! Bárányhimlő!!!!
nem maradt heg Blankán, egy sem!!!!!Nekünk bevált és nem mindegy hogy egy kislányon marad-e heg. De egy fiúnál sem.
Ja,nem akarlak biztatni, de mi az a kis tapétacsik! Majd ha teleművészkedi a falat zsirkrétával, amit még egy réteg festék sem fed majd el!!!A barátnőmék nagy iv papirokat ragasztottak a falra, de a gyerek addig keresett míg fedetlen falrészt nem talált. Nem úszták meg a festést.
Meteor kérlek ne haragudj, de hasizomlázam lett úgy röhögtem a dupla eséses sztorin. Pedig nem is láttam csak elképzeltem. Azért belegondolva szerencse, hogy mindketten megúsztátok. Hát ezt még gyakorolnunk kell, én már mindig Benivel a kezemben nyitok ajtót, biztos ami biztos.
Játékokat tettem a könyvespolcra a könyvek elé, és a papirtároló dobozokra, melykben újságok vannak, de már egy fél Nők Lapját szedtem ki a szájából, nem is beszélve a viráglevekről.
Most én is egy bödön vizet forralok, igy egyszerű újratölteni a csőröst.
Reggeli: mivel én natur bio csaj vagyok, cici után 2-3 almát reszelek, vagy banánt török össze és teszek hozzá a bioboltban vett(240 ft) rizs, búza, vagy kukoricapelyhet. Ez olcsóbb mint a milupa, vagy hipp tejpép, és nincs benne semmi mesterséges anyag. Várom már a barackot is, de van hogy sütőtöklevet vagy répalevet öntök a pelyhre.
Én reggelire műzli párti vagyok, ezért szoktatom már most a pelyhekre, jót tesz a székletnek, védi a beleket, egészséges, ovisan is egyszerű lesz majd leönteni egy kis tejjel. Francnak lesz ideje kifli vajazgatni, elég lesz majd uzsira a suliba Blaninak kenegetni.
Kimike, nálam minden nap 2 mosás megy, van egy két nap szünet ha esik, akkor 3 is mosódik. A Beni leevett rucijait ariellel és senzitiv öblitővel mosom, a mieinknek mindig veszek valami legolcsóbbat. Vasalni utálok, keddenként a kórházsorozatok alatt szoktam. Most is már 3 adagot bevasaltam, most irok, de ma kevesebb lesz csak hárnunké, mert azuramét nem vasalom ki. Pukkadjon meg.
Oriandy, édesek az alvós képek. Ez valami energiaköves lánc a fiatalúr nyakában?
Itt akkora zuhi volt du, pont mikor mentünk Blaniért az oviba, hárman mint egy rendes család. Blani érez valamit, mert azt kérte apával és tesóval együtt menjünk érte. Muris volt.
Szóval zuhi: az erdei táborban már tök vizes lett a cipője, úgy is mosásra itélve szabad volt a pálya. A legnagyobb vizbe is belarobbanhatott. Lányok, hogy hogy élvezte!!!! Az emberek csak néztek az utcán, hogy hülye ez a nő ,megngedi a lányának, hogy csupa víz legyen? Az én kis őzgidám meg csak úgy rohant egyik vizből a másikba, ugrott, fröcskölt, visongott, én meg biztattam, ott is van még egy meghóditatlan pocsolya, egyet se hagyj ki, gyerünk az tök nagy. Olyan jó szórakozás volt. Hát mikor ugráljon, ha nem a meleg nyári zápor után? Tök nagy volt, olyan örömmel töltött el. (Az uram közben elment pelenkáért(( 50 db-os, márka nélküli csomagot veszek 1500-ért, nekünk bevált.))-így kimaradt az élményből.
Szóval ma is volt valami jó.
Ja, 9 hónaposan normális, hogy hangosan kiabál, örömködik a baba, szóval nem gügyög, nem mond szótagokat,csak ejhej, héj, aj-kiabálgat. Blankának örülve a lépcsőházban kergetőzve is sikitgat és kiáltozik, de hiányolom a szótagokat. Nem emlékeztek mi volt 9 hósan?

a jobb oldali sárga a miénk
bal oldali teknősös Marci úszógumija